Comisarul Cumpănașu Liviu de la secţia nr. 4 de miliţie Pitești a favorizat și favorizează un ex președinte fictiv, Pavel Nicolae, al Comunităţii Etniei Romilor – filiala Pitești; directorul Constantin Zechil, inspector Gheorghe Zaharia și consilier juridic Iulia Iordache Bratu au înghiţit șpăgi pentru avizarea convenţiilor, sute de mii de euro.Ex primarul Piteștiului Tudor Pendiuc a furat banii UE și ai Ministerului Dezvoltării cu un președinte de asociaţie fictiv

Ex primarul Piteștiului Tudor Pendiuc a furat banii UE și ai Ministerului Dezvoltării cu un președinte de asociaţie fictiv

Comisarul Cumpănașu Liviu l-a favorizat pe președintele fictiv al Comunităţii Etniei Romilor – filiala Pitești  timp de doi ani de zile în dosarul nr. 8386/P/2015. Nicolae Pavel i-a dat șpăgi și diferite foloase necuvenite în valoare de peste 20.000 de euro. Directorul Constantin Zechil, inspector de specialitate Gheorghe Zaharia și consilier juridic Iulia Iordache Bratu de la Serviciul de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești au avizat sute de convenţii pentru șpăgi de 1000 de euro la o convenţie, panouri publicitare ș.a.m.d. închiriate pentru mii de euro pe lună, șpaga se știe.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu un comisar corupt total de Nicolae Pavel, care a fost favorizat de cms Cumpănașu timp de doi ani de zile în dosarul nr. 8386/P/2015; directorul Zechil și restul au luat șpăgi la greu pentru a aviza convenţii și pentru a închiria panouri publicitare pe raza municipiului Pitești, precum și pentru a închiria pe șpagă și alte bunuri din patrimoniul Primăriei Pitești.

Primarul Piteștiului - Cornel Ionică - a contribuit și el la furat banul UE etc. cu Pavelică fictivul

Primarul Piteștiului – Cornel Ionică – a contribuit și el la furat banul UE etc. cu Pavelică fictivul

Doamna Adam Mariana din Pitești a făcut o convenţie cu ex președintele fictiv, Pavel Nicolae, pe atunci chipurile șeful Comunităţii Etniei Romilor – filiala Pitești, pentru a-i da în folosinţă o cameră din blocul Coremi din bulevardul Petrochimiștilor, Municipiul Pitești. După ce i-a aprobat fictivul președinte Nicolae Pavel convenţia, romul a început să-i ceară bani pentru realizarea unui balcon și pentru fondul de rulment. Nu mai punem că îi cerea femeii să plătească 1 leu pe kw și întreţinerea 300 de lei vară, iarnă, toamnă, primăvară non-stop.

Doamna Adam Mariana nu a vrut să-i dea bani pentru construirea balconului, știind că președintele fictiv îi va înșela atât pe ea cât și pe cele 100 de familii din blocul Coremi. Romul a început să înjure și i-a trimis un proces-verbal cu nr. 314 din 10.08.2015, potrivit căruia începând cu data de 08.08.2015 convenţia-contract a expirat, contractul doamnei nu mai este valabil, Comunitatea Etniei Romilor nu mai aprobă prelungirea contractului pe o perioadă de 5 ani, din cauza comportamentului indecent, xenofob și rasist. Din aceste motive, spune el, doamna este somată ca în termen de 15 zile să părăsească imobilul, mai precis camera nr. 15 parter în care locuiește. Președintele fictiv a semnat procesul-verbal, a pus și ștampila Comunităţii Etniei Romilor – filiala Pitești.

Nicolae Stelică, fiul lui Pavelică, care a acţionat prompt cu tatăl la tot ce înseamnă infracţiune

Nicolae Stelică, fiul lui Pavelică, care a acţionat prompt cu tatăl la tot ce înseamnă infracţiune

Acest Pavel Nicolae cu tupeu de rom a bătut și înlăturat un președinte legal instituit, i-a luat cu japca ștampilele asociaţiei și a lucrat nemernicul de Pavel ca președinte fictiv timp de 15 ani de zile. A semnat sute, mii de convenţii – contracte în fals, procese-verbale, chitanţe de încasare sume pentru întreţinere la 100 de familii, chitanţe false pentru curent, apă ș.a.m.d. Primarul Tudor Pendiuc, vice-primarul Cornel Ionică și mulţi din Primăria Pitești știau că Nicolae Pavel e un președinte fictiv la blocurile Coremi din bulevardul Petrochimiștilor. Aceștia au dat curs mai multor ședinţe la Primărie, au solicitat bani, milioane de euro, fonduri europene, bani de la Ministerul Dezvoltării ș.a.m.d. Tudor Pendiuc și vicele Cornel Ionică au luat bani, s-au făcut că vor moderniza blocurile Coremi, n-au făcut mai nimic, l-au folosit pe romul Pavel pentru a ștampila și semna în fals toate documentele, au sustras milioane de euro și le-au împărţit ţigănește. Pavel avea cea mai mare protecţie din partea primarului Tudor Pendiuc și a vicelui Cornel Ionică. Au fript-o infractorii 15 ani de zile numai cu falsuri și în schimb și-au tras milioane de euro, bani UE și ai statului.

Să revenim la ce i s-a întâmplat victimei Adam Mariana după eliberarea procesului-verbal de evacuare. Pavel Nicolae, Nicolae Stelică și Radu Constantin au spart în data de 25.10.2015 ușa doamnei Adam Mariana. Nenorociţii i-au luat 6500 de lei, bani din casă, care erau strânși pentru nunta unui copil de-ai dânsei, și cu tupeu de romi i-au pus și altă yală. Romii s-au făcut stăpâni pe toate bunurile din casă aparţinând lui Adam Mariana.

Pavel Nicolae a înșelat, bătut, tâlhărit cetăţeni locatari timp de 15 ani

Pavel Nicolae a înșelat, bătut, tâlhărit cetăţeni locatari timp de 15 ani

Când a fost anunţată victima Adam Mariana că i-au spart yala și au intrat în casă romii Pavel, fi-so și alt infractor, miliţienii de la secţia nr. 4 Prundu, Pitești nici măcar nu au dorit să vină să vadă ce s-a întâmplat. Victima a sunat la Poliţia Municipiului Pitești și de abia atunci au venit criminaliștii. Când luau criminaliștii amprente de pe ușă, Pavel zicea: „Am pus noi yală, nu vă dăm voie să mai intraţi, e camera mea și tot ce e în ea îmi aparţine.” Biata femeie își cumpărase totul nou când s-a mutat, toate bunurile din casă ridicându-se la suma de 50.000 de lei. Nu i-a dat Pavel voie niciunui poliţist să intre în cameră pentru a-și lua Adam Maria măcar cei 6500 de lei, banii copiilor pentru nuntă. Credem că ţiganii au luat banii prima dată cum au intrat în casă. Nenorociţii au pus stăpânire pe toate bunurile femeii, le-au încărcat într-un camion și le-au dus la Floroian Ştefan Viorel pentru a le valorifica.

Adam Mariana a făcut plângere penală la secţia nr. 4 de miliţie Prundu, Pitești, la care organ de cercetare penală a apărut cms Cumpănașu Liviu. Acest miliţian corupt nu a luat victimei nicio declaraţie de la începutul cercetării, s-a luat declaraţie doar în seara când s-a produs spargerea. Au audiat 3 martori care au relatat spargerea, dar nu i-au lăsat să scrie ce bunuri au fost în casă și de ce valoare. De banii furaţi nici nu i-au întrebat.

Victima Adam Mariana a făcut cereri la secţie, comisarul Cumpănașu nici nu a dorit să audă de reaudierea martorilor sau de venirea în completare la declaraţii, și ce să mai ziceam de suplimentarea cu încă 2 martori?! Să dispună expertiză pentru bunurile furate nici gând. Afirma prin secţie că o parte din lucruri s-au degradat, ce să facă el dacă le-au ţinut ţiganii în ploaie? Biata femeie ce să mai recupereze după 2 ani de zile?

Victimele lui Pavel în blocul Coremi

Victimele lui Pavel în blocul Coremi

Cumpănașu, pe mână cu romii, a primit șpăgi de șpăgi să-i lase până la această oră în libertate, îi favorizează pe infractori și la această oră. Când a fost întrebat de directorul Iulian Ratea: „De ce nu i-aţi arestat pe romi și de ce nu le-aţi luat declaraţii la martori?”, el a răspuns: „Am făcut tot ce trebuia, au dosar pe rol, puteţi să mă duceţi și la Procurorul General al României.” La generalul Aldea la Parchetul Curţii de Apel Pitești știa că îl va scăpa cu o șpagă frumoasă. Halal de comisar corupt, rom îndobitocit nenorocit. Numai la ăsta să apelăm să ne ajute, că rezolvă totul numai dacă îi dai șpăguţa, ca Pavel Nicolae. La această secţie nr. 4 sunt numai ofiţeri corupţi, la agenţi nu se mai pune problema. Fapte din astea fac zilnic, la sute de persoane. Încasează șpăgi după gravitatea faptelor infractorilor. Dosarul l-a dat bolnavei psihic Radu Raluca, care așteaptă la rândul ei șpaga de la romi. Când a mers victima Adam Mariana la ea și a întrebat-o: „Poate sta directorul publicaţiei Ediţie Specială Press, Iulian Ratea, de vorbă cu dumneavoastră?”, i-a răspuns: „Nu primesc pe nimeni la mine.” A dat din nou dovadă că e sărită de pe fix. A făcut ea mai multe infracţiuni faţă de directorul Ratea. A iertat-o atunci, dar acum, dacă nu-și face cercetările meserie, o va lua de coadă și o va arunca în pușcărie.

Constantin Zechil

Constantin Zechil

Cumpănașu l-a încadrat pe Pavel la infracţiunea abuz în serviciu, violare de domiciliu și bunuri sechestrate. El știa că Pavel este președinte fictiv, i-au fost respinse două acţiuni de către Judecătoria Pitești. Dacă nu-ţi aprobă un complet de judecată acţiunea să devii președinte al Comunităţii Etniei Romilor, lucrezi ca Pavel, cu ștampilele altui președinte. Cumpănașu, prost din naștere și corupt, l-a încadrat la infracţiuni ce nu-l reprezintă pe Pavel. Dacă romul a semnat în fals, trebuia să răspundă pentru fals și uz de fals, înșelăciune în formă continuată, spargere, furt, dare de mită ș.a.m.d. De când a venit o doamnă președintă nouă, pusă fiind legal, plătesc bieţii oameni întreţinerea mică și kw 40 de bani. Au scăpat sute de familii din cele 2 blocuri de escrocii tâlhari. A înșelat Pavel peste 100 de familii că le face balcoane, acum le spune că trebuia să facă o structură la bloc. A încasat Pavel pentru balcoane peste 50.000 de lei, nu au făcut escrocii niciun balcon. Chitanţe pentru balcoane le dădea o proiectantă, Pravăţ Mariana; la această oră nu se mai știe de bani și de escroaca proiectantă. Mai cerea Pavel taxă pentru fondul de rulment, 70 de lei la fiecare familie.

Liviu Cumpănașu

Liviu Cumpănașu

Le lua Pavel la fraieri între 5000 și 10.000 de lei șpagă pentru a le închiria camere și pentru a le face convenţia cu avizul de la directorul Zechil etc. Împărţeau toţi, au făcut bani din prosteală toţi. Pavel lucra cu fiul lui Stelică pe mână, mai băteau locatarii când le venea boala pe ei, la miliţie secţia nr. 4 blat cu toţi, așa că jungla a fost activă. Fiică-sa Nicolae Elena a construit o casă în spatele blocului și un coteţ de porci, ambele fără autorizaţie, doar relaţii și tovarăși corupţi are la Primărie. El cu băiatul lui dădeau bani cu camătă celor din bloc. Le luau camătă 100%. La ei era un hobby să spargă camerele oamenilor și să le ia bunurile. Nicolae Pavel și fiică-sa făceau diplome false de 8 clase, percepeau pe ele bani frumoși. Toată secţia nr. 4 a fost coruptă de Pavelică fără frică și îi îndeasă și la această oră cu bani pentru a-i clasa sute de dosare ale victimelor bătute și furate de Pavelică. Cumpănașu i-a spus lui Adam Mariana că e normal să oprească curentul, pentru că e blocul lui Pavel. Adam avea curentul și toate utilităţile plătite la zi. Asta primărie cu ţigani primari, asta asociaţie cu presedinte fictiv.

Solicităm sesizarea din oficiu a prim-procurorului DNA Pitești. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului de urmărire penală.

Articol de Crivăţ Aurel