Abuzivii ABAAV Piteşti, ANAR Bucureşti şi ai SGA Ilfov-Bucureşti, director general Tatiana Diaconu, şef serviciu RURPA, Alexandrina Manu, şef staţie hidrologică, Croitoru Marius, dir. general, Nicolae Bărbieru, dir. Popescu Alexandru, şef compartiment, Ursi Aurora ş.a.m.d.Alexandrina-Doinita Manu, abuzivă lesbiană, bolnavă psihic

Alexandrina-Doinita Manu, abuzivă lesbiană, bolnavă psihic

Abuzivii ABAAV – Piteşti: dir. general Tatiana Diaconu, şef serviciu RURPA, Alexandrina Manu, şef staţie hidrologică Croitoru Marius, abuzivii ANAR Bucureşti, dir general Nicolaie Bărbieru, preşedintele Consiliului de conducere, ing. Ovidiu Gabor şi alţi abuzivi SGA – Ilfov-Bucureşti, dir. Popescu Alexandru, şef compartiment Ursi Aurora şa.m.d. au sancţionat mii de angajaţi, luându-le din salarii de la 5% până la 20%, alţii fiind şi înlăturaţi din instituţie.

Dragii noştri  cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari mizerii ale Apelor Române – toţi cei prezentaţi în titlu – şi alţii care au  distrus prin referate abuzive şi decizii angajaţii instituţiei suportând sancţionări de la 5% la 20% din salarii, alţii fiind şi înlăturaţi din instituţie, ei invocând codul de etică şi  conduită întocmit în mod abuziv, întrucât au invocat Standardul 1 – Etică şi Integritate din Ordinul Ministrului Finanţelor Publice 946/2005 care nu are legătură cu Administraţia Naţională  Apele Române.

Nicolae Bărbieru, abuziv de la naştere

Nicolae Bărbieru, abuziv de la naştere

Tatiana Diaconu, Alexandrina Manu, Croitoru Marius şi alţii din ABAAV  Piteşti au sancţionat sute de angajaţi prin primirea de referate abuzive  de la diferiţi şefi ai ABAAV – Piteşti, referatele fiind nefondate, trimise la comisia de disciplină, comisia abuzivă de fiecare dată, dispunea investigaţii, luarea declaraţiilor unor martori mincinoşi, solicita date despre calculatoare ş.a.m.d. Comisiile de disciplină aveau obligaţia legală să soluţioneze referatele abuzive trimise de diferiţi şefi ai angajaţilor la prima întrunire. Ei fiind incompetenţi şi abuzivi se apucau şi căutau probe, punând pe şefii care făcuseră referatele să aducă martori mincinoşi şi fel şi fel de documente emise de alţi şefi de la calculatoare care incriminau angajaţii în mod abuziv, doar să iasă o sancţiune abuzivă. Toţi şefii care au făcut referate de sancţionare sau pentru desfacerea contractului de muncă le-au făcut numai pe bază de tupeu şi demenţă. Subalternii lor au căzut victime de nenumărate ori, suferă de atacuri de panică, boli cardiace etc. Pentru a fi acoperiţi apelau la comisia de disciplină să-i ajute să facă rost de probe între cca. 3-6 luni de zile. Unde s-a mai pomenit să aştepţi probe cca. 3-6 luni de zile de la alţi infractori abuzivi şi după 4-5 luni de zile de la întrunirea comisiei să se pomenească sancţionate victimele. Aici dă dovadă de demenţă şi abuz în grup organizat care pe viitor se va lăsa cu puşcărie la toţi cei implicaţi. Mai invocă în decizii contractele individuale de muncă din 2006 până în 2014. ABAAV – Piteşti nu mai au contract colectiv de muncă din anul 2014, dar ei sancţionează inferiori în mod abuziv non-stop.

Croitoru Marius-Doru, abuziv de când sugea la ţâţa mă-sii

Croitoru Marius-Doru, abuziv de când sugea la ţâţa mă-sii

În contractul colectiv de muncă şi cel intern nu se face  referire la sancţiuni disciplinare. Ei fac ce vor, numai rău să facă la victime. Pe deasupra mai invocă Codul de Etică, care acesta a fost întocmit în mod abuziv de preşedintele Consiliului de conducere, inginer Ovidiu Gabor şi alţii. Aceşti demenţi abuzivi şi-au permis să folosească Ordinul Ministrului Finanţelor Publice nr. 946/2005  pentru aprobarea codului intern ANAF. Ei au crezut că nu sunt monitorizaţi şi vor scăpa nevinovaţi.  Vă prezentăm un mic exemplu de-al lor de referinţe legislative normative din Codul de Etică întocmit în mod abuziv.

Arată că prezentul cod de etică şi conduită a fost elaborat pentru respectarea prevederilor legale de implementare a Sistemului de Control Intern – Managerial, având în vedere Standardul 1- Etică şi Integritate din Ordinul Ministrului Finanţelor Publice nr. 946/2005 pentru aprobarea Codului Controlului Intern-Managerial, cuprinzând standardele de control intern – managerial la entităţi publice  şi pentru dezvoltarea sistemelor de control intern – managerial, republicat. Aceşti demenţi au folosit Codul de etică şi conduită şi îl folosesc pe cel al Ministrului Finanţelor Publice – Bucureşti. Ei, dacă au văzut în Ordinul Ministrului Finanţelor Publice nr. 946/2005 privind Codul de Etică, că s-a scris managerial la entităţile publice, gata au crezut că ne pot păcăli, că se încadrează şi ei  la entităţi publice.  Boală grea au aceştia de la Apele Române – Bucureşti. Demenţă maximă să foloseşti un cod de etică şi conduită al ANAF nu s-a mai pomenit în istoria mondială. Ei nu au vreo aprobare de vreun cod de etică, l-au furat pe cel al Minstrului Finanţelor Publice nr.946/2005.  Aşa s-a ajuns de au sancţionat mii de angajaţi ai Administraţiei Naţionale Apele Române, A.B.A/S.G.A./ I.N.H.G.A/ E.C.S.C. cu sancţiuni de la 5% la 20% din salarii, precum şi excluderea din sistem. După ce că nu aveau probe concludente pentru sancţionări, amânau de la 3 la 5 luni şi aşteptau martori mincinoşi, şantajaţi de şefii victimelor, mai le trimiteau alţi demenţi, fel şi fel de adrese sau chipurile expertize de la calculatoare, totul făcături şi abuzuri. Aceşti infractori  vor intra în istorie ca cei mai mari oameni demenţi posibili de pe Glob. Micuţii directorul Popescu Alexandru de la S.G.A.-Ilfov-Bucureşti şi şef compartiment Ursi Aurora şi alţii din cadrul SGA, au întocmit referate sute la victime avizate de domnul

Popescu Alexandru, abuziv escroc

Popescu Alexandru, abuziv escroc

director Popescu Alexandru şi trimise la cel mai mare director ABAAV Piteşti, Tatiana Diaconu. Doamna Sanda Alexadrina Manu, lesbiană, bolnavă psihic prelua şi preia referatele de la coana Tatiana Diaconu la care se formau dosare fără probe de sancţionare disciplinară, întrucât doamna Ursi Aurora, domnul Popescu Alexandru şi alţii n-au depus şi nu depun probe decât acţionând cu rea credinţă şi răzbunare. Cad în genunchi la comisia de disciplină de la ABAAV Piteşti, îi roagă să dispună sancţionarea victimelor fără a avea vreo probă împotriva lor. Cei de la comisie, unii le mai resping solicitările, deoarece le e frică că vor fi sesizaţi pe la noi ş.a.m.d., dar Tatiana Diaconu şi Sanda Manu Alexandrina şi alţii îi sancţionează prin a le lua din salarii între 5%-20%, alţii fiind şi excluşi din sistem. Folosesc şi invocă Codul de Etică şi Conduită, pe cel întocmit în mod abuziv cu Ordinul Ministrulului Finanţelor Publice nr. 946/2005. Acest Cod de Etică şi Conduită al ANAF îl folosesc şi ei, Apele Române, cu tupeu şi demenţă. Au copiat tot de la ANAF, au folosit şi invocat Ordinul Ministrului Finanţelor Publice, acum vor aştepta arestările. Toţi directorii  de la Apele Române, atât de la Bucureşti, precum şi de la Ilfov-Bucureşti, Argeş şi toţi din ţară ştiu de şmecheria cu Codul de Etică şi Conduită, acţionează rapid, distrugând victime ş.a.m.d. Totul a fost organizat cu toţi directorii din toată ţara, de la diferite ABA/S.G.A. etc. Şi aşa Codul de Etică al ANAF este întocmit cu sancţiuni pentru calomnie, etc. Calomnia e în codul civil. Ei sancţionează angajaţii precum judecătorii. Unde s-a mai pomenit să mergi în paralel cu codul civil sancţiuni disciplinare la angajaţi. Au furat din codul Civil textele de lege, şi-l aplică cu tupeu la angajaţii ANAF. Mai invocă şi legea 161/2003, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Fac şi ei  pe procurorii, invocă legea 161/2003, trec la sancţiuni, excluderi din sistem. Băi fraţilor, s-a ţignit lupu,

Tatiana Diaconu, abuzivă coruptă

Tatiana Diaconu, abuzivă coruptă

ăştia-s nebuni să meargă în paralel cu DNA-ul, tu ANAF? Sunt în competiţie, au furat legea DNA şi competenţa. Unde s-a mai pomenit în lume să funcţioneze pe o lege două instituţii DNA şi ANAF. Ce ordin de Ministru au mai putut face mizeriile. Vor răspunde toţi care au copiat din legea nr. 161/2003 şi au luat competenţa în locul organelor de cercetare penală.  Au mai invocat şi H.G. nr. 215/2012 privind aprobarea strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2012-2015. Nu ne putem închipui că la elaborarea Codului de etică au fost avute în vedere prevederile mai sus menţionate. Tu ANAF, să invoci în Codul de etică şi conduită legi de corupţie şi să împiedici organele de cercetare penală de a prinde pe cei ce iau mită. Ei i-au pus în gardă pe cei corupţi cu acest cod de etică, i-au mai prins luând şpagă, i-a sancţionat mizeriile de directori în loc să-i dea la procurori. Cu accest cod de etică întocmit în mod abuziv împiedică organele de

Ursi Aurora, abuzivă psihică

Ursi Aurora, abuzivă psihică

cercetare penală să pună mâna pe corupţi. Ei dacă îi prind cu furăciuni, şpagă, le ia  bănuţul, îi sancţionează conform codului de etică abuziv şi aşa îi face scăpaţi pe  escroci . Din acest motiv e incompatibil Codul de Etică, precum şi ilegal.

ANAF şi Apele Române sabotează DNA-ul, parchetele de pe lângă tribunale şi Parchetul General, toţi care cercetează fapte de corupţie.

 Articol de Ionuţ Vlad

ABAAV Piteşti sediul abuzivilor corupţi

ABAAV Piteşti sediul abuzivilor corupţi

Sediul abuzivilor corupţi

Sediul abuzivilor corupţi