Alo! Alo! Şefa DNA, s-a ţicnit Lupu Daniela, prim-procuratoarea şefă a DNA Piteşti. Opriţi-o de la şpăgi de zeci, sute de mii de euro pe care le percepe de la sute sau mii de infractori foarte periculoşi, afacerile făcându-le împreună cu procuratoarea Corina Nicodim şi altele, dând NUP-uri şi clasări la greu infractorilorCălin Nistor, asasin a trei pensionari, plus şpaga lunară primită de la Lupu

Călin Nistor, asasin a trei pensionari, plus şpaga lunară primită de la Lupu

Continuăm în această ediţie cu cea mai ţicnită lupoaică, chipurile prim-procuroare a DNA Piteşti, care înghite de la fiecare infractor cercetat sau şantajat de ea sau Corina Nicodim şi altele sume de zeci sau sute de mii de euro, lăsându-se cu NUP sau clasări la fiecare client.

   Scursurile societăţii s-au pus pe treabă, văd în faţa ochilor numai clienţi, euro şi dolari. Băieţii deştepţi politruci cercetaţi se închină şi ei pentru a lua şpăguţa doamna Lupu şi celelalte, dar nu ştim dacă este posibil, întrucât dosarele s-au format cu ani în urmă cu probe beton. Aşa că stau şi se ling pe buze, salivează şi chiar ar încerca să-l influenţeze şi pe cel mai bun procuror din cadrul DNA Piteşti pentru a le onora comezile, dar nebăgând în seamă hienele, dânsul îşi desfăşoară activitatea lejer. Vă prezentăm doar o mică parte de infractori favorizaţi de acestea şi închipuiţi-vă ce sume le-au perceput la fiecare clasare şi NUP.
Lupu Daniela, cea mai mare ciubucară din DNA

Lupu Daniela, cea mai mare ciubucară din DNA

1.Infractorul care a vândut sute de posturi de educatori, învăţători, profesori este ex-inspectorul general şcolar Argeş, Gardin Florin, şi nu mai punem  măgării mari la examene pentru posturi, ciuntiri de note celor mai buni şi note mari acordate celor mai fraieri profesori care au fost puşi pe posturi. Directoarea de la Şcoala Poiana Lacului, Argeş, Diaconu Daniela, a vândut două posturi de educatoare, împreună cu ex-inspectorul general  Gardin, pe mii de euro, lăsând educatoarele fără serviciu, cu rate de plată, dându-le deciziile de pensionare forţat la împlinirea vârstei de 59 de ani. Nu mai punem că au făcut cereri de prelungire pentru încă trei ani la inspectorul Gardin, întrucât aveau calificative foarte bune şi nici la această oră nu li s-au aprobat, deşi legea pensionarilor profesori prevede expres aceasta.

Infractor inspector general şcolar, Gardin Florin, favorizat de Lupu pe şpagă multă

Infractor inspector general şcolar, Gardin Florin, favorizat de Lupu pe şpagă multă

2. Ex-directorii ANAF Argeş, cei mai mari infractori: Goran Florin, Falcă Dorin şi Cojocaru Petre, au primit şpăgi de milioane, zeci de milioane de euro, în ani de zile, cât au fost şi sunt pe funcţii, de la managerii grei din Argeş care aveau de recuperat TVA-ul  (sute sau mii de miliarde lei vechi). I-au angajat pe cei care aveau doar liceul şi i-au pus pe funcţii de inspectori,etc, luându-le şpagă 500 de milioane sau chiar un miliard în lei vechi. Apoi îi trimitea la o facultate.  Tot ceea ce înseamnă Societăţi Comerciale cu rulaje foarte mari din Argeş, aceştia i-au ajutat pe manageri la rambursările de TVA să le obţină în cel mult 30 de zile. Ceilalţi manageri de rând, care nu aveau intrare la ei,  aşteptau şi aşteaptă câte 7-8-10 ani de zile până îşi recuperează TVA-ul.  Funcţiile celor din administraţie le dau pe şpăgi foarte mari.

3. I-au favorizat pe şpagă frumoasă pe toţi miliţienii de la fraudă din cadrul IPJ Argeş: cms Puiu George, agent Popescu, agent Niţă şi pe toţi ofiţerii şi subofiţerii de la acest serviciu care se ocupă la depozitul Prundu de produse petroliere, materiale lemnoase, legume etc. Aceşti miliţieni infractori confiscau şi confiscă produse petroliere  şi toate cele enumerate mai sus, invocând ordonanţe care îi reprezintă pe cei cu Societăţi Comerciale şi aplicându-le şmechereşte, cu rea credinţă, victimelor care au cumpărat diverse produse ocazional. Aceştia se prefăceau (şi se prefac) că le duc la diferite depozite, dar în schimb le vindeau şi le vând, împreună cu infractorii de la depozite, împărţind banii după valorificarea produselor. Mii de victime au fost deposedate de produse petroliere, materiale lemnoase, legume (ceapă, gogoşar, varză, cartofi). Întocmeau un proces verbal, invocând ordonanţe care îi vizau pe cei cu Societăţile Comerciale, dar legea o aplicau victimelor şi le confiscau toate bunurile cumpărate, plus amenzi mari.
Infractor procuror general al Parchetului Curţii de Apel Piteşti , Aldea Mihail,favorizat de Lupu pe şpagă frumoasă

Infractor procuror general al Parchetului Curţii de Apel Piteşti , Aldea Mihail,favorizat de Lupu pe şpagă frumoasă

4. Au favorizat şi mare şpagă au luat de la prim-procuratoarea Antonia Preoteasa de la Parchetul Judecătoriei Piteşti şi de la ex-prim-procuroarea Simona Florescu ş.a.m.d., întrucât acestea planificau, cu cei de la Serviciile Speciale din cadrul IPJ Argeş şi SRI Argeş, dosare la comandă, pe bază de interceptări fără autorizaţii, în primă fază, de a se forma dosarul ( sau înregistra) sau după aceea scriau un proces verbal cum că s-au autosesizat de la boala lor din cap; adică se autosesizau de la interceptările efectuate la negru timp de doi ani de către băieţii deştepţi, miliţieni, Servicii IPJ Argeş şi SRI Argeş. Dosare la comandă, acestea au întocmit numai cu cei de la DGA  IPJ Argeş, peste 130 de bucăţi în anul 2012.  Vă daţi seama câte victime poliţişti şi civili au fost şi sunt arestate, condamnate.  Vă cam daţi seama ce sume s-au învârtit de la clienţi la miliţieni,  Servicii şi S.R.I. şi în special la cele două infractoare, plus procuroarele pe care le puneau acestea să întocmească dosare la comandă. Pe cine vreai să legi, apelai la Servicii sau la procuratoare şi gata! scăpai de duşmani…Nu mai punem că DGA miliţienii nu aveau competenţă de cercetare cu procuratoarele de la Parchetul Judecătoriei Piteşti, întrucât competenţa legală le revenea  celor de la Parchetul Tribunalului Argeş.

5.  Au favorizat şi luat şpagă de la următorii: infractoarea judecătoare Baciu Rosita, infractoarea Ţuglui Corina (judecătoare), Ceauşescu Carmen (judecătoare infractoare), toate de la Judecătoria Râmnicu-Vâlcea, care au eliberat şi eliberează pe şpăgi mari infractori cu ştaif sau fără ştaif, în special care au bani mulţi şi ai căror avocaţi intervin pentru negociere şi diferiţi miliţieni politruci, pentru a-i scăpa de puşcărie, dându-le pedepse cu suspendare, achitări sau punerea sub control judiciar. Acestea au strâns averi din şpaga de la clienţi, milioane de euo.
6. Au favorizat şi luat şpagă de zeci de mii de euro de la infractoarele judecătoare: Ioniţă Laura, Corina Pincu Ifrim, de la secţia Civilă a Curţii de Apel Piteşti,  infractorii judecători de la secţia Penală a Curţii de Apel Piteşti: Gheorghe Diaconu, Săndulescu Gabriel, Minodora Rusu au fost favorizaţi şi au dat şpagă pentru a scăpa  de puşcărie,  zecii de mii euro.
Directoare Şcolii Poiana Lacului, Argeş, Diaconu Daniela, favorizată de Lupu pe şpagă frumuşică

Directoare Şcolii Poiana Lacului, Argeş, Diaconu Daniela, favorizată de Lupu pe şpagă frumuşică

7. Au mai favorizat (Lupu, Nicodim şi celelalte procuratoare DNA ) pe multă şpagă, de sute de mii de euro, pe următorii:  infractor ordinar gnr. Aldea Mihail, infractor procurator Coculescu Alexandru,  Dragomir Marieta, infractoare procuratoare, Dinu Dumbravă, infractor procurator, Ghiţă Anghel, infractor procurator, Mihai Iustin, infractor desăvârşit procurator, Morăreanu Camelia, infractoare procuratoare, Ion Ristea, infractor ordinar procurator, Stoica Alin, infractor procurator, Ana Maria Treilă, infractoare procuratoare, Ion Rotaru, infractor procurator, toţi de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti.

   V-am prezentat doar o mică parte din cei favorizaţi de infractoarele DNA.
  Aceste mizerii ale societăţii, Lupu Dabiela, Nicodim Corina şi celelalte escroace de la DNA, stau  numai la aranjamente, afaceri cu NUP-uri şi clasări de dosare, îmbogăţindu-se zilnic ca nişte nespălate nesimţite de procuroare comuniste! Ele cred că ne vor opri toate lucrările împotriva celor enumeraţi în acest articol şi împiedicându-ne să îi trimitem la puşcărie, luându-le şpaga şi dându-le NUP-uri sau clasând dosarele. Proastele pământului sunt cercetate şi vor fi cercetate la fiecare NUP şi clasare de dosar şi pe viitor vor deveni, împreună cu infractorii lor, cărora le-au luat şpaga, viitoare puşcăriaşe. În mintea lor bolnavă zic ele: ,,N-au ce ne face ăştia. Stăm strâns unite până ne…”. Le anunţăm public că le vom da clienţi şi politruci cu bani foarte mulţi să le ajutăm să îi deposedeze de milioanele de euro (sau chiar zecile) pentru a-şi potoli foamea. De când a pus-o criminalul procuror Călin Nistor pe Lupu Daniela şefa DNA-ului Piteşti  s-a  ales praful de dosarele grele cu prejudicii foarte mari, n-au făcut decât să favorizeze infractorii, să ia şpaga şi să se îmbogăţească rapid. O ţine Nistor pe această escroacă de Lupu la produs, crezând că noi nu ştim ce fac ei. Când a pus-o Nistor să aresteze doctoriţele de la medicina muncii din Piteşti, pe bază de  interceptări  efectuate la negru de  băieţii deştepţi de la Serviciile IPJ Argeş şi S.R.I. au provocat trei crime. Au făcut o nenorocire mai mare decât ei! S-au sinucis trei pensionari din cauza ameninţărilor că le vor lua casele Lupu cu Nistor. Ce să îi ceri unui avocat corupt ca Nistor, ajuns procuror adjunct al DNA Bucureşti.
Infractori judecători ai Curţii de Apel Piteşti Diaconu, Săndulescu şi Rusu, favorizaţi de Lupu pe şpagă multă.

Infractori judecători ai Curţii de Apel Piteşti Diaconu, Săndulescu şi Rusu, favorizaţi de Lupu pe şpagă multă.

Lupu se bazează pe Nistor şi insistă la infracţiuni şi şpagă la greu ca la spitalul de nebuni. Or să plece amândoi, prieteneşte, la Jilava. Doi olteni cu mintea scurtă, şpagă multă! În Argeş s-a terminat cu arestări, dosare, se îmbogăţeşte Lupu, ţicnita. A făcut din serviciul teritorial Piteşti  DNA un bloc de afaceri cu NUP-uri, clasări şi alte diversiuni. Escrocul de Călin Nistor a insistat la şefa DNA  să îi prelungească zilele lui Lupu la DNA Piteşti până în mai. Vă închipuiţi ce şpagă strând escroacele până în mai de la clienţii pe care îi vom înainta lor. Dar vor fi puse capcane…

1. Solicităm cercetarea tuturor celor menţionaţi în acest articol, în special doamna Lupu, doamna Corina Nicodim, colegele de afaceri (procuroare) etc.
2. Solicităm verificarea convorbirilor telefonice din urmă şi stabilirea traseelor pe unde s-au întâlnit.
3. Solicităm testarea cu aparatul poligraf a fiecărui infractor.
4. Solicităm verificarea tuturor NUP-urilor şi clasărilor din partea lucrătorilor DNA Piteşti, precum şi a procurorilor de la Curtea de Apel Piteşti.
5. Solicităm verificarea sentinţelor, deciziilor judecătorilor de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi de la Curtea de Apel Piteşti.
6. Solicităm începerea monitorizărilor, precum şi trimiterea ofiţerilor sub acoperire către infractori.
7. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA Bucureşti în legătură cu toate infracţiunile grave săvârşite de toţi cei enumeraţi în acest articol.
 Articol de
Petruţ Constantin