Anchete sociale efectuate de agent șef principal Manea Nicolae, agent șef principal Crăcea Costin de la secţia de miliţie Albota, Argeș, ordine primite de la ofiţerii SIPI Argeș, forţări de pătrunderi în domiciliile victimelor, tehnică infracţională de percheziţie.Dumitru Ion, colaborator al SIPI Argeș, ordine executate la greu

Dumitru Ion, colaborator al SIPI Argeș, ordine executate la greu

Ordin de la SIPI Argeș către șeful de secţie cms șef Nicolae Marius, secţia numărul 2 de poliţie rurală Albota și ordin către agentul Manea Nicolae și agent Crăcea Costin, precum și alte ordine către primarul Ion Dumitru și către secretara Primăriei Albota, Paraschiv Elena, pentru a efectua percheziţii la domiciliul victimelor, chipurile că ar efectua anchete sociale.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cele două jeguri de agenţi – Manea Nicolae și Crăcea Costin, precum și cu alt jeg de comisar șef, Nicolae Marius, și de asemenea cu jegul de primar Ion Dumitru și jegoasa de secretară Paraschiv Elena; toţi aceștia primesc ordine de la ofiţerii SIPI Argeș să efectueze anchete sociale și să pătrundă în domiciliul victimelor.

Dejecţiile SIPI Argeș sună de ani de zile la primari colaboratori de-ai lor, precum primarul Ion Dumitru al comunei Albota, judeţul Argeș, le dau ordine să lase agenţii secţiei de miliţie rurală să efectueze anchete sociale dispuse de instanţele judecătorești. Legal, pentru a se efectua o anchetă socială, competenţa legală o au primăriile, nu MAI. Completele de judecată trimit adrese către primari pentru a se întruni o comisie socială și pentru a efectua unele anchete sociale la domiciliile celor care au nevoie de o anchetă socială. Ce fac cei de la SIPI Argeș? Monitorizează victimele care solicită judecătorilor o anchetă socială, după aceea îi sună pe colaboratorii lor primari, precum primarul bolnav psihic Ion Dumitru, acesta vorbește cu șeful de secţie Nicolae Marius pentru a trimite doi agenţi de la secţie să efectueze ancheta socială.

Secretara târș Paraschiv Elena a executat ordinele SIPI la greu, anchete sociale predate agenţilor infractori

Secretara târș Paraschiv Elena a executat ordinele SIPI la greu, anchete sociale predate agenţilor infractori

Psihopatul Dumitru și cms șef Nicolae o trimit și pe târșul de secretară Paraschiv Elena după miliţieni. Nu uitaţi, primul ordin a venit de la miliţienii SIPI, după aceea șeful de secţie Nicolae și Dumitru aranjează infracţiunile și trimit infractori agenţi să efectueze anchete sociale. Agenţii strigă victimele la poartă pentru a-i primi în domicilii, motivând că efectuează o anchetă socială, au un caiet mai mare unde scriu toate datele, ce se discută, culeg informaţii de tot felul, le scriu în caiet, după aceea încep să insiste să pătrundă în domicilii pentru a-și arunca ochii prin camerele victimelor, prin birouri etc.

Secretara ţârș (Nadia) se uită la ei ca la grădina zoo. O mai întreabă și pe târș altceva, dar nu legat de ancheta socială. Stă maimuţa târș cu capul în jos în faţa agenţilor, ei își fac treaba, culeg informaţii în mod abuziv, fac percheziţii în domiciliile victimelor, culeg alte informaţii, le trimit la miliţienii SIPI și așa și-au făcut treaba infractorii. Cu ce tehnică de infractori borâţi pot pătrunde în domiciliile victimelor și pot culege informaţii pe care le predau miliţienilor SIPI!

Agent Manea Nicolae, infractor în uniformă cu grade, la anchete sociale

Agent Manea Nicolae, infractor în uniformă cu grade, la anchete sociale

Judecătorii nu știu ce fac primarii, secretarele primăriilor sau agenţii secţiilor rurale ori miliţienii SIPI. Le-am pregătit o capcană ca să pomenească de șmecherie, au căzut fraierii în camerele de supraveghere audio-video, înregistrările le vom preda completelor de judecată, precum și procurorilor de la secţia de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General.

Comunicarea pe care o trimisese completul de judecată la Primăria Albota era la agenţi în mână, nicidecum la secretară. Secretara târș era în plus, stătea numai cu capul în jos, se uita după dude. Legal, primarii trebuie să constituie o comisie din reprezentanţii primăriei, nu să pună agenţii MAI să efectueze anchete sociale pentru a afla date din dosare, informaţii secrete și alte informaţii de la familiile victimelor, precum și să culeagă informaţii din interiorul clădirilor. Au distrus ancheta socială dispusă de Judecătoria Pitești, dar sunt bucuroși că au cules informaţii secrete pe care le vor preda la SIPI. Asta fac miliţienii comuniști ai SIPI Argeș de peste 15 ani de zile și ceilalţi le ascultă ordinele. Dosarul despre care se face vorbire se judecă în secret și miliţienii au abuzat de funcţii, precum și angajaţii primăriei pentru a distruge ancheta socială dispusă de completul de judecată. Ei și-au făcut treaba, noi le vom face un dosar greu de nu vor mai scăpa. Așa cad proștii în rahat de le trece peste cap.

Agent Crăcea Costin, infractor în uniformă cu grade, scria informaţii în caiet ca un robot

Agent Crăcea Costin, infractor în uniformă cu grade, scria informaţii în caiet ca un robot

S-a solicitat completului de judecată să vizioneze înregistrările audio-video și să-i cheme pe toţi cei implicaţi în faţa completului să explice cum au putut comite asemenea fapte penale și au distrus ancheta socială. După ce că toţi sunt monitorizaţi, mai au tupeu de gay să comită asemenea fapte penale. S-a mai solicitat completului de judecată să-i aresteze după ce vor da explicaţii judecătorului. Cms șef Nicolae Marius, o dejecţie a MAI, după ce că e prost – mai merge și la biserică să se roage – nu a primit înţelepciune și minte nici la această oră. Păcătosul execută ordine de la SIPI, clasează dosare pentru euro și dolari. Pe unde a mai lucrat această mizerie numai clasări și NUP-uri a dat în dosare. Întocmește referate de clasare și NUP la greu, bani euro mereu. Vin clienţii la el ca la moara maică-sii. Acest miliţian comunist nu a înţeles că nu e instituţia mă-sii să profite de ea pentru a face afaceri cu referate de clasare.

Toţi ofiţerii și agenţii de la secţia nr. 2 de miliţie rurală Albota se ocupă numai de clasări de dosare și de NUP-uri. La ei este o regulă: cine are bani scapă, cine nu are merge la arest; șmecherii afară, fraierii la pârnaie. Așa tot spun ei prin secţie și la popas la Cerbu. Dacă vor fi puși sub monitorizare toţi cei care lucrează la această secţie și toţi cei care aparţin de această secţie, posturile de miliţie, se vor strânge zilnic sume de euro și lei la greu. Bașca traiste cu mâncare, autoturisme reparate pe gratis, terenuri de la primar ș.a.m.d. Toţi miliţienii de la această secţie fac serviciu doar pentru clienţii cu dosare bune și fraierii sunt buni de jumulit. Numai directorul ANAF Argeș, Cojocaru Petre, a plusat peste 10.000 de euro inspectorului principal Tudor Dragoș Dimitrie pentru clasarea dosarului nr. 7168/P/2016. Acest inspector principal, un neica nimeni, a creat o diversiune în referatul de clasare și a dat trimitere eronată la alte legi care prevăd sancţionări administrative, deși faptele penale erau și sunt de natură penală, căci penali sunt cei care au încălcat legea. Procuroarea Corina Iuliana Dincă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, procuror de urmărire penală la acest dosar, i-a confirmat miliţianului ciubucar referatul de clasare.

Prim-procuroarea Antonia Prioteasa, șefa procurorilor escroci

Prim-procuroarea Antonia Prioteasa, șefa procurorilor escroci

Din toate informaţiile noastre s-au constatat următoarele: miliţienii secţiei de poliţie Albota iau bani mulţi de la clienţii cu dosare, invocă numai diversiuni în referatele de clasare, procuroarele – precum proasta Corina Iuliana Dincă – sunt traduse de infractorii chipurile organe de cercetare penală, înghit toate minciunile din referate și dispun și ele prin ordonanţă clasarea cauzelor. Ele fiind proaste și analfabete în drept penal, ca organe de urmărire penală pot întoarce dosarele infractorilor pentru a dispune probe, expertize necesare în dosarul nr. 7168/P/2016, înregistrările video din incinta ANAF Argeș și invocarea articolelor de lege care îi reprezentau pe infractori. Proastele României nu se ceartă cu miliţienii corupţi, ei își fac treaba cu proastele de procuroare, le mai ating cu câte un parfum bun, le mai invită la o friptură și gata, le primesc toate mizeriile de referate de clasare. Așa s-a ajuns de au dat anual peste 20.000 de clasări la dosarele victimelor și infractorii au fost scăpaţi. Miliţienii se îmbogăţesc, fraierele de procuroare o să tragă odată cu ei pentru favorizarea făptuitorilor, 20.000 pe an.

Parchetul Judecătoriei Pitești trimite în judecată victime cam 800-1000 pe an. Dacă săracele victime nu au bani să le dea miliţienilor, ajung nevinovate la pușcărie. E model comunist de infractori și fapte penale. Dacă ne-am deplasat la Parchetul Judecătoriei Pitești, am găsit victime zeci pe zi plângând și spunându-ne că miliţienii și procurorii nu-i trimit în judecată pe infractorii care au săvârșit fapte penale, ei au făcut probele și au și solicitat să se efectueze probe. Într-un cuvânt, miliţienii nu efectuează cercetări, nu fac probe și nici expertize sau ce e necesar într-un dosar, împiedică victimele să depună probe, nu audiază martorii propuși, fac în așa fel încât să nu strângă probe în dosare pentru a putea da clasare în referate și pentru a primi șpaga mare. Procuroarele proaste nu iau șpagă ca procurorii și prim-procuroarea Antonia Prioteasa. Vor sta în pușcărie cu miliţienii, miliţienii hoţi șmecheri rămân cu banii și bogaţi, fraierele sărace și fără serviciu. Această constatare s-a făcut.

Noi vom sesiza procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Pitești, la care el și procurorul de urmărire penală vor da clasări, după aceea directorul Iulian Ratea va sesiza procurorul general al Parchetului de pe lângă ICCJ. La Parchetul General se va termina cu șmecheria escrocilor, vor fi trimiși în judecată și condamnaţi pentru favorizarea a zeci de mii de infractori. Miliţienii vor fi cercetaţi de ofiţerii DGA Argeș. Nu-i vom slăbi pe escroci.

Articol de Brebu Daniel

1235poza 69