Asasinii Justiţiei Române: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban; susţinătorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, Dragnea şi Dăncilă precum şi 90% din poporul RomânAsasinii Justiţiei Române Iohannis şi Orban, vor să desfiinţeze Legile Justiţiei, desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, care sunt necesare pentru poporul român, întrucât infractorii procurori şi judecători, favorizează infractorii non-stop pentru euro mulţi, condamnă la ani grei de puşcărie, zeci de mii de victime anual etc.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari Asasini ai Justiţiei Române, care vor să distrugă Legile Justiţiei şi Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, răul cel mai mare va fi pe popor, întrucât procurorii şi judecătorii abuzivi, corupţi şi favorizatori de infractori nu vor mai răspunde penal. Dragnea, Dăncilă şi tot PSD-ul au făcut Legile Justiţiei şi Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, care erau necesare poporului român încă din anul 1990.

Iohannis, clona serviciilor secrete străine şi sclavul Masoneriei

Asasinii Justiţiei Române Iohannis şi Orban, au încercat anul trecut să desfiinţeze Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, dar S.F. Dumnezeu, a împiedicat desfiinţarea Secţiei căzând blestemul pe Iohannis şi Orban cu pandemia. Acum încearcă din nou să desfiinţeze Legile Justiţiei şi Secţia Specială de Procurori, dar acum credem că e rândul lor la pedepse mari de tot. Aceşti asasini, sunt plătiţi cu bani grei de mai mulţi infractori din Justiţia Română, pentru a desfiinţa Legile Justiţiei şi de a lăsa infractorii procurori şi judecători să comită infracţiuni grave împotriva poporului român non-stop. Pentru bani Iohannis şi Orban fac orice!. Pentru a declanşa procedura cu pandemia, a trebuit să se rişte cu pulverizarea virusurilor. Totul a fost organizat, la nivel mondial, pentru a obţine fiecare Stat zeci de miliarde de euro pentru Pandemie şi Economie. Popoarele au suferit nu ei!.

Orban clona serviciilor secrete străine, dar şi sclavul Masoneriei

Ei aşteaptă banii şi Societăţile lor să-şi facă treaba cu zecile de miliarde de euro. Câtă criminalitate au aceşti asasini ai Legilor Justiţiei şi ai Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Dragnea, Dăncilă, Iordache şi tot PSD-ul, au muncit luni de zile, pentru a face Legile Justiţiei şi Secţia Specială de Procurori. Aceşti doi infractori trebuie arestaţi, pentru toate abuzurile grave pe care le face, dar şi pentru favorizarea infractorilor magistraţi mii. Decedau sute de victime lunar în ANP,  din cauza abuzurilor infractorilor magistraţi, şpăgile în Parchete, Judecătorii, Tribunale şi Curţi de Apele nu se mai pune problema.
La această oră infractorii magistraţi, mai au puţină frică de Procurorii Secţiei Speciale,  deşi această Secţie trebuia susţinută cu cel mai mare buget, pentru a cumpăra echipamente. În loc să o susţină pe Secţie, asasini Iohannis şi Orban vor s-o desfiiţeze. Liviu Dragnea trebuie eliberat mai repede, pentru facerea de bine la popor, Iohannis şi Orban trebuie arestati pentru distrugerea poporului. Din informaţiile noastre a reieşit, că aceşti doi asasini sunt puşi de anumite persoane să facă rău poporului. Poporul trebuie să se trezească să ia măsurile ce se impun. Proteste la greu ei vor pleca rapid!.

Dăncilă trebuia Preşedinte Statului, bună pentru poporul român

Asasini sunt puşi să distrugă Legi, Secţie şi poporul. Nenorociţii, au pus pe sclavii lor să muncească nopţi, pentru a le face o OUG abuzivă. Suntem curioşi ce Lege vor face împotriva Legilor Justiţiei, făcute de Parlamentul României. Ei vor ca o Ordonanţă de Urgenţă să desfiinţeze o Lege eliberată de Parlamentul României. Dă dovadă că sunt bolnavi amândoi, de o boală psihică, abuz, rea credinţă, interes pentru euro etc. Legea pentru înfiinţarea Secţiei este susţinută şi de o Decizie a CCR. Infractorii asasini Iohannis şi Orban fac rău poporului român la greu, dar or să răspundă la greu pentru tot ceea ce au făcut şi pentru tot ce face. Aceşti blestemaţi Iohannis şi Orban, sunt clonaţi de serviciile Ungariei şi serviciile Germaniei, precum şi de masoni, pentru a face rău poporului român. Dacă era Dăncilă preşedinte şi Dragnea premier, mergeau lucrurile bine, acum fiind clonaţii la putere va suferii tot poporul mereu. Dragnea suferă prin puşcării, Dăncilă a devenit o nulă, Iohannis şi Orban îşi fac de cap până or s-o ia la cap. Oricum erau mai buni cei doi Dragnea şi Dăncilă, au preluat puterea colaboratorii serviciilor secrete străine, precum şi sclavii Masoneriei.

Dragnea trebuie eliberat pentru fapte bune la popor

Dacă nu execută tot ce li se dă comandă pentru a distruge poporul şi economia ţării îi vor asasina magicienii Masoneriei. Aşa merge în România de azi, cea care va fii numai Dumnezeu stie. Oricum cu Iohannis şi Orban poporul va fi distrus şi economia ţării va fi la pământ, dar şi ei vor intra în pământ din cauza păcatelor. Aşteaptă pomana de la UE, 33 de miliarde de euro, pentru a sustrage banii cu Guvernul Orban etc. Liviu Dragnea a avut curajul să dispună facerea Legilor Justiţiei, cele două jigodii Iohannis şi Orban asasinii Legilor Justiţiei, vor să distrugă Legile Justiţiei şi Secţia de investigarea a infracţiunilor din Justiţie. PSD-ul trebuie să îl suspende pe Iohannis, să-l trimită acasă sau la puşcărie ca pe un prost. Guvernul Orban e de tot rahatul trebuie dărâmat, Ciolacu trebuie schimbat, întrucât este inofensiv, doarme pe el.

Guvernul României trebuie dărâmat, dar nu de Ciolacu

Treziţi-vă popor, alegeţi un Preşedinte!. Toţi dorm, dar când se trezesc din somn, sunt cu gândul la cele 33 de miliarde de euro pe care o să le fure şi nu vor face nimic pentru România. Poporul şi-a ales conducătorul, acum poporul suferă şi escrocii se bucură. Oricum vor pleca de la putere foarte îmbogăţiţi; ce le mai trebuie decât mandate de arestare!. Când se face o lege bună pentru popor, sau o Secţie de procurori pentru popor, intervin nenorociţi Iohannis şi Orban pentru a le distruge. Un profesor de fizică şi un subinginer de la Tractoru Braşov ce minte au?. Două hahalere!. N-au tupeu să-şi dea demisiile sau să se predea la DNA sau DIICOT. Oricum vor fi arestaţi mai devreme sau mai târziu.
Articol de V.P.