Asasinul primar Ion Dumitru, a reuşit să infecteze cu Covid-19 zeci de cetăţeni din Comuna Albota Judeţul Argeş, dintre care au decedat; fostul Viceprimar Kral Marin şi consilierul PSD Ion StanAsasinul primar Ion Dumitru, a reuşit prin perversitatea lui notorie, să infecteze cu Covid-19 zeci de cetăţeni din Comuna Albota Judeţul Argeş, au decedat fostul Viceprimar Kral Marin şi consilierul local PSD Ion Stan. Favorizat la aceste infracţiuni, este de către Ştefan Marius prim procurorul  Parchetului de pe lângă Tribunalului Argeş, care nu a dorit să se sesize din oficiu pentru toate infracţiunile comise de către asasinul Dumitru
Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cel mai mare asasin primar de la Primăria Comunei Albota Judeţul Argeş, Ion Dumitru care a infectat cu Covid-19 zeci de victime şi au decedat două până la această oră, favorizat la toate aceste infracţiuni este de către prim procurorul Marius Ştefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.
Asasinul primar Ion Dumitru, a reuşit prin perversitatea lui notorie, să infecteze cu Covid-19 zeci de persoane, dintre care au decedat două şi nu se ştie câte vor mai deceda. Prim procurorul Marius Ştefan primeşte şpăgi mari de la asasinul Dumitru, nu s-a sesizat din oficiu de la atâtea articole scrise de noi, primeşte şpăgi non-stop de la acest asasin Dumitru, care a infectat zeci de victime şi a asasinat cu viruşi două victime. După cum am mai publicat că acest infractor notoriu Ion Dumitru, a fost infectat cu viruşi încă din luna Aprilie 2020, a mai luat şi alţi viruşi când a fost la mare la greci. În aprilie 2020 asasinul primar Ion Dumitru, s-a dus la sute de cetăţeni din Comuna Albota Judeţul Argeş, pentru a le da miei de paşte şi pulpe de pui, pentru al alege din nou primar la Primăria Comunei Albota. După cca o săptămână au început victimele să aibe diaree, febră, stări de vomă etc. Toate aceste victime nu s-au dus la spital, au stat acasă şi au suferit groaznic. Au avut noroc că toate victimele au fost tinere, s-au tratat cu diferite leacuri pe care le ştia din bătrâni. Victimele au spus că nu le mai trebuie miei şi pulpe de pui în viaţa lor de la primarul asasin Ion Dumitru. La terapie intensivă a fost şi consilierul PSD Ion Stan, infectat la şedinţă de asasinul Ion Dumitru, care a decedat acum două săptâmâni.

Prim procurorul Marius Ştefan cel mai mare infractor favorizator de infractori

Cât tupeu are acest asasin Dumitru, să spună că el nu a infectat pe nimeni, el ar fi fost infectat de toţi care mergeau la magazinul de lângă Primăria Albota. Nimeni nu a fost infectat care a mers la magazin, doar Ion Dumitru a Infectat pe consilierul PSD Ion Stan, a mai infecta pe soţia consilierului şi pe nora consilierului. Nu mai punem că a infectat pe vărul lui fostul viceprimar Marin Kral care a decedat la terapie intensivă. Vărul lui Marin Kral a fost un om deosebit, a ajutat pe toţi cetăţenii din Comuna Albota, nu a dat nici o amendă la nici un cetăţean deşi unii o meritau, întrucât nu-şi făceau curăţenie la şanţuri etc. Au rămas copii fără tată din cauza acestui asasin care trebuia să meargă la spital din prima clipă când a simţit că e bolnav. Consilierul Ion Stan are un băiat care şi acesta a rămas fără tată, din cauza acestui asasin Dumitru, soţia consilierului a fost la terapie intensivă, a trecut prin chinuri grele din cauza acestui criminal,  locul lui e la puşcărie nu la un alt mandat la Primărie. Consilierul Ion Stan nu a deranjat pe nimeni niciodadă, era un om deosebit care avea viaţă de trăit, la băgat în pământ acest nenorocit Dumitru care nu-şi recunoaşte crimele. Prim procurorul Marius Ştefan aşteaptă mereu şpăgi mari de la asasinul Dumitru, la scăpat cu procurorii lui corupţi şi abuzivi de toate dosarele care s-au aflat pe rolul Parchetului.

Ion Dumitru cel mai mare asasin

Toată procuratura din Argeş este coruptă de acest asasin Dumitru, nu mai punem că aproape toţi miliţenii din Argeş îl favorizează pe asasinul Dumitru la infracţiuni non-stop; primesc şpăgi regulat, merg la vânătoare cu el, tot ceea ce se vânează porci mistreţi şi căprioare le revin miliţenilor şi procurorilor. Acest colaborator al serviciului doi şi un sfert activează încă de pe timpul lui Ceauşescu. Turnătorul şi-a turnat toţi colegii de la serviciu, precum şi mulţi prieteni care nu o meritau.
Fostul şef al Miliţiei Municipiului Piteşti Iulian Olteanu, îl ajută pe asasinul Dumitru şi la acestă oră pentru a scăpa de dosare grele penale. Dumitru recunăscător îl premiază numai cu euro că aşa la învăţat. Comisarul Nicolae Dumitru şi el un prieten de al asasinului Dumitru, primeşte şpăgi des pentru al ajuta pe primarul asasin, îi aranjează des cu diferiţi miliţeni corupţi, să scape de dosarele penale. Nenorocitul de Dumitru umblă pe la cetăţeni să-i pună afişe pe garduri, cetăţeni de frică îl servesc, el îşi face treaba cu ei. Albotenii l-au votat mai tot timpul de frică ori au fost şantajaţi ori au fost ameninţaţi. De data asta nu se ştie dacă va prinde vreun mandat de primar poate va prinde un mandat de 29 de zile. Comunistul turnător s-a învăţat din nou la mandat, la asasinat şi la ameninţat toţi cetăţenii Comunei Albota. Oricum le-a luat toate păcatele celor doi decedaţi, e roşu la faţă tot timpul, sângele victimelor se vede pe faţa lui. Câţi a asasinat acest nenorocit numai S.F. Dumnezeu ştie!. Marius Ştefan nu vrea să audă de asasinatele lui Dumitru, el bagă în puşcărie numai victime cu tot felul de făcături, adn-uri amprente false etc.

Miliţeanul Olteanu Iulian nu s-a săturat nici la acestă oră de euro de la Dumitru

Medicii de la Spitalul Judeţean Argeş bagă în saci de folie pe toţi cei infectaţi cu viruşi după ce decedează. Nu-i lasă să-i vadă familia, prietenii, îi sigilează şi îi pun în coşciuguri. Preoţii nu-i bagă în biserică sunt îngropaţi ca nişte animale. Toate acestea vin din partea infractorului Arafat!. Ce e omul pe pământ?. Găseşte un asasin ca Dumitru, îi dă viruşi îl asasinează cu viruşi, e băgat în sac de folie şi aruncat în mormânt. Procurorii iau şpăgi mari de la infractori şi asasini rămân liberi!. Ce procuratură şi miliţie avem în Argeş de tot rahatul. Pe primarul de la Mioveni Ion Georgescu l-au scăpat cu bani grei de răspunderea penală pentru zădărnicia combaterii bolilor, aşa că şi Ion Dumitru va scăpa de toate infracţiunile comise. Secţia de procurori pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este de tot rahatul, s-au dat cu infractorii din justiţie că tot corbi sunt, aşa că prafu şi pulberea se va alege de ei. Toţi procurorii din ţară nu audiază pe nimeni, stau şi se plimbă pe străzi, fac chilometri pe zi pentru condiţie fizică. De când s-au dat Ordonanţele militare ei dorm în birouri s-au se plimbă pe străzi continuu. Salariile le primesc de zeci de mii de lei pe lună, cercetări nu fac, şpagă iau lunar de zeci sute de mii de euro pe lună, prescripţiile intervin la cauzele penale, infractorii scapă de răspunderea penală, victimele decedează.

Miliţeanul Dumitru Nicolae primeşte şpăgi mari de la Dumitru non-stop, dar şi favorizat la infracţiuni e Dumitru non-stop

Dacă o să elibereze Guvernul Ordonanţe militare  ani de zile vă cam închipuiţi câte prescripţii la răspunderile penale intervin. Procurorii se vor îngrăşa de dormit mult şi de mâncat!. Câtă nesimţire din partea lor, le e frică că le transmit victimele din dosare virusurile; mai bine preferă să doarmă şi să mănânce fără a se consuma s-au forţa. Procurorii români sunt cei mai mari nenorociţi, corupţi, şarlatani, nesimţiţi, ordinari, poponari, abuzivi etc. La această oră lucrează doar SRI-ul, MAI-ul şi Jandarmeria. Procuratura nenorocită nu lucrează s-au dacă mai lucrează unii procurori fac numai nenorociri. La salarii şi la şpăgi nu-i întrece nimeni, la treabă alţii!. Mai bine iar desfiinţa numai rău fac poporului român aceşti nenorociţi. Cine să-l cerceteze pe asasinul primar Ion Dumitru?. Dracu nu procuratura!. Acesta este primarul Ion Dumitru şi procurorii români.
Articol de DM