Au intrat în cursa prezidențială doi infractori și o doamnăKlaus Iohannis și Dan Barna, doi infractori periculoși râvnesc la funcția de președinte în loc să-i cedeze funcția Vioricăi Dăncilă

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi infractori și o doamnă.

Câtă nesimțire și cât tupeu să ai să candidezi la funcția de președinte al Statului ca cei doi infractori, Klaus Iohannis și Dan Barna.

Iohannis un infractor în funcţia de Preşedinte dar şi un milog la popor

Klaus Iohannis, milogul milogilor, escrocul escrocilor, infractorul infractorilor și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Statului. În 5 ani de zile acest milog, infractor nu a făcut nimic pentru românii din țară, precum și pentru cei de afară.

Dacă îl verifici, câte plimbări a făcut cu nevastă-sa în alte state îți vine să te iei la bătaie. Dacă faci calculul la toate excursiile pe care le-a făcut pe banii statului îți vine să-l iei la bătaie. Acest escroc a fost pus în funcția de președinte al Statului de … pentru a ajuta poporul, dar el nu a făcut nimic în 5 ani de zile pentru popor. Îl așteaptă mai multe dosare la DNA Alba-Iulia la care va fi arestat. La acest milog i-a intrat în cap funcția de președinte al Statului, a eliberat decrete pentru eliberări din funcții la greu precum generalului Coldea. Generalul Coldea avea toate informațiile despre acest infractor iar milogului Iohannis i-a fost frică de el și așa i-a eliberat un decret abuziv pentru trecerea în rezervă. Infractorul Iohannis s-a pus la punct pentru a nu fi deranjat tot mandatul de președinte infractor.

Dan Barna o dejecţie naţională

El nu a ajuns Președintele Statului pus de popor, a fost ajutat de … la care a început să facă figuri și fente ca un interlop de duzină. Le-a părut rău la toți care l-au pus în funcția de Președinte al Statului, a început să se răzbune pe ei deși a fost ajutat de aceștia. Mare cârpă de om e acest infractor care nu a recunoscut ajutorul dat din partea … .

Acum o să piardă procente la greu în fața Vioricăi Dăncilă. Chiar dacă sondajele arată procentul mai mare pentru el, procentul lui se va dizolva ca aspirina bayer în pahar. Nu poți să-l compari pe acest eretic cu Viorica Dăncilă. Viorica nu a furat nimic până la această oră, nu a fost prinsă cu mâța în sac, Iohannis a fost prins cu mâța în sac non-stop, are dosare pe rol la DNA de nu va putea să le poarte în spate. Se crede el puternic întrucât e susținut de PNL dar o să piardă ca și Adrian Năstase. Poporul își va da seama că el e un eretic ordinar și un infractor desăvârșit. Poporul trebuie să aleagă persoana, nu și partidul, partidele trebuie să-i susțină dar poporul trebuie să decidă. Nu va mai fi ajutat de … pentru a-și recăpăta funcția de Președinte al Statului. Viorica Dăncilă are milă de popor, s-a și văzut că a eliberat mai multe ordonanțe care ajută poporul. Își merită funcția de Președinte al Statului din plin. Nu contează că e PSD-istă, contează persoana serioasă și miloasă de popor.

Viorica Dăncilă fără pată, va ocupa funcţia de Preşedinte al României

Dragnea e la pușcărie, urmează Iohannis!

Dan Barna e o mizerie națională care nu merită nimic, nici un procent. Și-a trimis milogii pe străzi să adune semnături, poporul nu îi bagă în seamă, va rămâne ca un prost în gara de nord. Ăsta e un nemernic care crede că va ajunge Președintele României. Viorica Dăncilă nu va avea adversar, se ține ereticul de Iohannis tare dare se va înmuia ca marmelada la soare. La un moment dat poporul își va da seama că ereticul trebuie să meargă la pușcărie ca și Liviu Dragnea. Dan Barna e pierdut în spațiu Schengen, va fi de tot rahatul. Și-a trimis sclavii pe străzi să acosteze poporul pentru semnături, dar nu va pupa multe decât de la cei care nu-l cunosc. Această mizerie e contra Secției de procurori pentru investigarea infracțiunilor din justiție, a solicitat și solicită ca un dement desființarea ei. Unde se va mai plânge poporul?!

Escrocul de Barna are multe infracțiuni, nu a fost cercetat, dar dacă va fi cercetat va pleca la arest. Poporul trebuie să se trezească și să facă o analiză generală la persoanele care candidează pentru funcția de Președinte al României. Dacă Liviu Dragnea a fost un golan, asta nu înseamnă ca Viorica Dăncilă să sufere pentru un nemernic sau să piardă alegerile prezidențiale. Poporul trebuie să aleagă persoana nu partidul. Partidele doar îi susțin, poporul îi votează. Dacă va rămâne Iohannis președinte încă 5 ani de zile va dormi pentru popor și încă 5 ani de plimbări ca infractor pe banii Statului în toate Statele. După eliberarea lui din funcție, vom sesiza DNA pentru distrugerea bugetului instituției. Acest infractor a procedat la Cotroceni ca și la Primăria Sibiu. A furat bugetul statului la greu și s-a distrat mereu, plecând în excursii și dându-le bani la greu la cei cu televiziuni pentru a-l umfla mereu.

Palatul Cotroceni nu mai poate suporta infractorul ca şi pe infractorul Băsescu Traian

În 5 ani de zile acest porc i-a umplut gușa lui Cozmin Gușă de tot. Mai râvnește la încă 5 ani la Cotroceni, nu o să-i pupe. O să pupe arestul și condamnări mari pentru tot ceea ce a furat de la Primăria Sibiu. Acest eretic s-a pomenit Președintele României peste noapte, el nu știe cine l-a pus, a crezut că a fost ales de popor. Mai târziu i s-a spus că el a pierdut în fața lui Ponta și a fost ajutat de … întrucât la acel timp părea mai serios decât Hitler (Ponta). După aceea a început să se răzbune pe cei ce l-au pus în funcția de Președinte al statului și așa o să zboare din Cotroceni și va ateriza direct la arest! Halal de Preşedinte al Statului Român nu ne dorim asemenea dejecţie.

Articol de Aurel Preda