Balaurul primar Ion Dumitru, a infectat cu Covid-19 toţi consilierii PSD, soţia, amantele etc; cu bani grei la medicii de la Spitalul Colentina a fost declarat negativ, pentru a veni să participe la alegerile locale pentru funcţia de primar.Balaurul primar Ion Dumitru, a infectat cu Covid-19 toţi consilierii PSD, a mai infectat pe soţia lui, pe vărul lui, soţiile consilierilor şi copii şi pe toate amantele lui din Primăria Albota. Cu bani grei la medicii de la Spitalul Colentina, a reuşit să fie declarat negativ, pentru a veni acasă să participe la alegerile locale pentru funcţia de primar. Balaurul emană numai viruşi prin Comună!
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cel mai mare Balaur primar Ion Dumitru, care a fost declarat de medicii de la Spitalul Colentina negativ, pentru milioane de euro. Nenorociţii nu s-au gândit că Balaurul va infecta din nou sute de victime. Puşcăria o va suporta medicii!

Dumitru Balaurul infectează cu viruşi jumătate din cetăţenii Comunei Albota

Balaurul primar Ion Dumitru, a reuşit să infecteze cu Covid-19 pe: Florin Dincă consilier PSD, soţia lui şi copii, Barbu Gheorghe consilier PSD, Stângă Ion Consilier PSD, Ion Marin consilier PSD, Kral Marin viceprimar, Paraschiv Elena secretar, amanta primarului Dumitru, Neacşu Elena contabil şef amanta primarului, Mioara contabil, Chiha Marin şi soţia, Stan Ion consilier PSD şi soţia şi mulţi alţii pe care încă nu iau luat cu Izoleta. Balaurul ţipă tare că aceştia l-ar fi infectat totul o minciună. Balaurul Dumitru a fost cu soţia lui la mare la greci, după care s-a întors infectat. El a ştiut că e infectat, dar boala lui mintală a declanşat, prin al îndemna să pufăne către toţi consilierii PSD şi către amante. Soţia lui Florica Dumitru a fost şi ea infectată la mare în Grecia, odată cu Balaurul Dumitru. Nici unul nu a spus nimic dar au îmbolnăvit zeci de victime. La ultima chermeză au fost puţini din cei enumeraţi, la puţin timp după chermeză, au fost luaţi cu Salvările şi depistaţi de Covid-19. Nu i-a ajuns Balaurului Dumitru că a infectat la chermeză pe viceleprimar şi un consilier, a mers din nou pe la consilieri şi amante de a le pufăi în gură viruşi greceşti. Aşa s-a ajuns de a infectat Balaurul Dumitru toţi consilierii, amantele, soţiile consilierilor şi copii. Porcu nu a fost cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, a fost şi e favorizat de Poliţie şi Parchet. El e tare bucuros de ceea ce a făcut, acum umblă prin Comuna Albota cu autoturismele ficăsi şi înjură pe toţi care îi ies în cale. Deschide portiera, scuipă şi vorbeşte tare cu precipitaţii către toţi cetăţenii pentru ai infecta nenorocitul.

Secretara amanta primarului este infectată cu viruşi greceşti de la Dumitru

Doctorii de la Spitalul Colentina nu s-au gândit decât la milioanele de euro pentru al declara negativ, nu s-au gândit că nenorocitul va infecta sute de cetăţeni nevinovaţi. Deocamdată nu apare la volan dar foloseşte alte cârpe ca şoferi la autoturismele ficelor. Dacă îl umflă DSP-Argeş să vedeţi ce gură mare va face!. Legal trebuia să fie cercetat pentru infectarea celor prezentaţi şi arestat pentru infracţiuni grave. Dacă el are sub picior miliţia şi procuratura ce mai vrei!. Când a fost depistat că este pozitiv plin de viruşi, a cerut să fie lăsat să meargă la medicii lui de la Spitalul Colentina Bucureşti. Unde s-a mai pomenit ca după 14 zile să-l trimită acasă declarat negativ. Toţi sunt în Spital care au fost infectaţi de el doar el s-a vindecat după 14 zile. Totul o minciună ordinară!. Umblă prin Comună ca un nebun şi înjură ca la uşa cortului ce prinde în cale. Viruşii îşi fac efectul, el oricum era bolnav psihic de mic copil. Aşa sunt bastarzii demenţi fără scrupule!. El e învăţat să-l ia salvarea săptămânal, dar ce facem cu restul care trebuie să trăiască şi să muncească. Dacă el e bolnav de mai multe boli, acum a intrat şi viruşi mulţi în el, dracu nu mai punem, trebuie să îmbolnăvească şi pe alţii. Aşa se simte el bine!. De ce să fie numai el cu viruşi în el să râdă lumea de el, mai bine să fie jumătate din alboteni infectaţi de el. E invidios pe cei sănătoşi, acum îi rezolvă mai repede cu infectări de viruşi greceşti. Nu-l cunoaşte lumea cât e de pervers şi de criminal, noi l-am scanat bine de tot nu a rămas nimic nedescoperit. Trebuie să iasă din nou la infectat victime, mai stă pitit în casă prin autoturisme, până e el sigur că nu păţeşte nimic. Ştie că are viruşi graşi în el, din acel motiv se şi fereşte să apară în spaţiul public. L-au învăţat medicii să nu emane viruşi la cetăţeni că va fi luat cu Izoleta. El a promis că nu va lua contact cu cetăţeni doar când îi dau verde medicii de la Spitalul Colentina. Ăsta joacă rolul lui Ceauşescu, la banii lui zeci de miliarde de euro să nu-şi permită!. Am cerut puţin desfăşurătorul criminalului Dumitru asta a reieşit!. Când o să citească va roşi dar merge înainte cu tupeu. A declarat public că el dacă minte o ţine aşa până la capăt!. A încercat să-l infecteze şi pe directorul Ratea,  directorul a luat-o prin spatele lui şi s-a cărat. Mare criminal este acest bastard virusat cu viruşi greceşti.

Consilierul Marin Ion a fost infectat cu viruşi greceşti de Balaurul Dumitru

Balaurul Dumitru s-a dus prin rotaţie cu amantele la garsoniera directorului Badea; acolo mai mult s-a giugiulit nu au făcut sex că nu aveau cu cine. Ipotentul Balaur nu mai e bun pentru sex, are şi o vârstă care nu-i mai permite sex. Dar el fiind dezaxat psihic tot mai încearcă, amantele râd de el decâte ori le duce la garsoniera lui Badea. E obsedat sexual!. Balaurul Dumitru nu mai are discernământ, ar trebui trecut printr-o comisie de expertiză psihiatrică la IML-Piteşti. Oricum la vârsta de 65 de ani la semnarea documentelor, trebuie trecuţi bătrâni prin comisii de expertiză psihiatrică medico-legală. Dumitru nu mai are discernământ are minte de copil mic!. Pe secretara Primăriei a despărţito de bărbat, nu a mai lăsat-o să aibe familie; vaide copilul ei pe care la lăsat cu tatăl!. Pe contabila şefă nu a mai lăsat-o să se mărite, a ţinut-o doar pentru el că familie îi facem noi. Balaurul şi-a bătut joc de aceste două proaste la care le-a spălat creierul, şi-a mai bătut joc şi de alte zeci de proaste care le-a plăcut să le dea funcţii şi bani. Secretara arăta foarte bine cînd a venit la Primăria Albota, acum arată ca el o borşită şi ca o ţărancă tot ca el. Avea un soţ sexi şi deştept, acum are un Balaur virusat care i-a sticat toată viaţa. Ce înseamnă ca femeie să iubeşti banii şi funcţiile, laşi bărbat adevărat şi te duci la un hodorog psihopat pentru funcţii şi bani. Minte de femei uşoare!. Ruşine să le fie la cele două amante ale Balaurului primar Dumitru. Din nou a început să le caute pentru giugiulit nu pentru sex. Sexul la pus în cui de mult, mai are să-şi predea trupul la Capela din Albota. Am sunat la Spitalul Colentina, a răspuns secretara Mihaela Stoica, la care ne-a spus că ea nu poate da informaţii despre medicii care l-au declarat negativ pe virusatul primar Ion Dumitru. Toţi funcţionarii publici ai Spitalului Colentina nu vor să dea nume de medici, motivează că nu au voie să spună vreun nume de medic.

Spitalul Colentina are numai medici corupţi care declară bolnavii negativi dar ei sunt pozitivi. Milioane de euro iau de la infractorii virusaţi

Acesti infractori ai Spitalului Colentina ascund multe, nu vor să fie identificaţi medicii care se ocupă cu diagnosticuri pentru bani, pentru ai declara pe pacienţii bolnavi de Covid-19 negativi. Vor fi cercetaţi toţi care sunt implicaţi la aceste infracţiuni grave, vor răspunde penal pentru tot ceea ce fac pentru bani. Pe timpul stării de alertă, să dai diagnosticuri negative pentru euro la cei care au Covid-19, să-i trimiţi acasă să îmbolnăvească sute de victime, asta este o nebunie totală din partea infractorilor doctori de la Spitalul Colentina. Secretara managerului Mihaela Stoica se ocupă numai cu diversiuni, pentru ai acoperi pe doctorii infractori. Nu vrea să comunice cu presa, spune că nu are voie să dea numele medicilor implicaţi cu diagnosticuri negative pentru milioane de euro, dar pacienţi sunt pozitivi. Ion Dumitru trebuia să fie obligat să stea acasă nu să-l lase să infecteze sute de cetăţeni pentru a-şi căpăta din nou mandatul de primar. Ce înseamnă să fii medic corupt, să pui diagnosticuri la primari negative şi ei să fie pozitivi. Toţi care sunt asimtomatici sunt ţinuţi acasă, nu au voie să părăsească domiciliile, numai primarul Dumitru a primit diagnostic negativ deşi el este pozitiv şi îmbolnăveşte pe toţi care ia contact cu el.

Angajaţii Primăriei Albota puşi în primejdie de virusul Covid-19 Ion Dumitru

Se cam fereşte să meargă el cu autoturismul, întrucât se prinde lumea de manevrele făcute cu medicii de la Spitalul Colentina. Vă cam închipuiţi câte milioane de euro a dat medicilor infractori de la Spitalul Colentina, pentru a putea să-şi depună candidatura pentru mandatul de primar şi să candideze la alegerile locale Albota-AG. S-a lăudat că el va fi primarul Comunei Albota din nou ori ce s-ar întâmpla, chiar dacă moare jumătate din Comună. Bastard nenorocit care infectează non-stop victime nevinovate. La Jilava cu el la alţi virusaţi!. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu al DNA-Bucureşti
Articol de LM.