Bastardul primar, Ion Dumitru a fost și este favorizat la două dosare grele, de procurorul șef al DNA – Pitești, Daniela Lupu, procurorul Marius Iacob și comisarul Dumitru NicolaeBastardul primar și un mare infractor Ion Dumitru a corupt pe șefa DNA Pitești, Daniela Lupu, deasemenea și pe procurorul Marius Iacob precum și pe tovarășul lui de infracțiuni, comisarul Nicolae Dumitru

Dragii noștri cititori, contiunăm în această ediție cu cel mai mare infractor al României, bastardul primar Ion Dumitru care a fost și este favorizat pentru a nu răspunde penal de: Daniela Lupu, Marius Iacob și de comisarul Dumitru Nicolae.

Ion Dumitru, cel mai mare infractor român, favorizat de DNA non-stop

Primarul Ion Dumitru de la Primăria Comunei Albota, jud. Argeș este cercetat în două dosare, unul cu nr. 187/P/2010 al DNA Pitești și celălalt la DNA București. Acest infractor periculos a pus în posesie moștenitori fictivi circa 3000, pe suprafețe de teren de circa 33000 ha. La acest dosar nu s-a mai lucrat din anul 2014. Din 2014 procurorul șef al DNA Pitești îl favorizează pe bastardul primar non-stop. Comisarul de miliție Dumitru Nicolae i-a aranjat bastardului primar tot – în schimbul a milioane de euro -. Avocatul lui, Dan Panțoiu, un fost milițean comunist a intervenit subtil pe la mai mulți comisari de miliție din cadrul DNA Pitești dar și pe la anumiți procurori din cadrul DNA Pitești. Acest avocat renumit în Argeș și în țară pentru blaturi cu milițieni, procurori și judecători i-a aranjat lui Dumitru pentru a nu răspunde penal, pentru furtul patrimoniului statului circa 37000 ha materie primă pentru construcții și 3 balastiere pe raza Municipiului Dâmbovița, în comuna Ionești. Procurorul Marius Iacob de la DNA București, procuror și la Parchetele din Pitești, a lucrat la dosare împreună cu milițeanul comunist actual avocat Dan Panțoiu, primeau șpăgi foarte mari pentru înlăturarea răspunderilor penale la mii de infractori argeșeni.

Lupu Daniela a înghițit milioane de euro de la bastardul Dumitru

Avocatul infractor Dan Panțoiu s-a întâlnit de mai multe ori cu procurorul Marius Iacob pentru a nu se mai efectua cercetări în dosarul lui Dumitru Ion care se află la DNA București din anul 2013. L-a chemat de câteva ori să dea declarații pentru a băga un pic frica în el și de a sări la cap cu milioane de euro la procurorul Marius Iacob. Așa folosesc procurorii corupți tehnicile, prima dată se poartă cu infractorii mai dur, după aceea vin tovarășii lor ca Dan Panțoiu sau ca și comisarul Nicolae Dumitru cu milioane de euro pentru îmblânzirea demonilor. Acest infractor periculos a fost și este favorizat și nu răspunde penal de circa 9 ani de zile. Adevărul este că nici noi nu ne-am prea ocupat de el să-l legăm; i-am lăsat să-și facă treaba între ei și de acum încolo ne vom ocupa serios de ei cu procurorii de la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Suntem curioși cum vor răspunde procurorii implicați și milițienii implicați, la întrebările procurorilor. Cum vor motiva ei somnul la dosare de circa 9 ani de zile, expertize nici atât nu s-au dispus în acest dosar deși trebuia să fie efectuate mii de expertize la tot ce a furat acest primar bastard. Toată bogăția Dâmboviței a luat-o acest infractor de primar între anii 2003 – 2004. I-au produs cele 3 balastiere peste 40 de miliarde de euro în circa 15 ani de zile. Numai la Autostrada Soarelui a băgat materie primă pentru construcții de circa 9 miliarde de euro. Contractele cu statul au fost făcute direct de Guvernele României.

Marius Iacob a primit de la bastard zeci de milioane de euro

Dacă s-ar fi efectuat expertize la cele 37.000 ha se constata vânzarea materiei prime pentru construcții de peste 40 de miliarde de euro. Numai punem că au săpat demenții până la o adâncime de 100 m pentru a scoate toate pietrele mari pentru export la sârbi și în Italia. Au cărat circa 10 ani de zile cu 80 de autobasculante pietre mari pentru export. A câștigat zeci de miliarde de euro bastardul de primar lăudându-se pe la prieteni că el are bani, circa 40 de miliarde de euro. Terenurile moștenitorilor de drept de circa 33000 de ha care se află la Drumul Național Pitești – Craiova au fost vândute de primarul bastard cu un preț de circa 60 de euro pe mp. Moștenitorii fictivi, prietenii lui Dumitru au fost premiați cu un comision de 10% din vânzarea terenurilor. Dacă se dispuneau expertize de fond funciar se stabilea cu exactitate furtul moștenitorilor de drept din Comuna Bradu, Comuna Moșoaia, Comuna Albota, Oraș Costești, Comuna Lunca Corbului ș.a.m.d. Acest infractor periculos a venit cu documente de la Guverne pentru a-i deposeda pe toți primarii de la Comunele menționate mai sus și orașul Costești de terenurile –  33000 ha ce le aparținea Primăriilor.

Comisarul Dumitru Nicolae a înghițit cel mai mult euro

Moștenitorii de la celelalte comune și de la orașul Costești au trebuit să facă cereri pentru retrocedări la bastardul primar al comunei Albota, deși ei aveau terenurile pe raza comunelor unde locuiau. La orașul Costești la fel au trebuit să facă toți moștenitorii de drept, cereri la infractorul Dumitru nu la orașul Costești unde aparțineau și aparțin. S-a lăudat infractorul primar Dumitru că el a obținut 33000 ha, direct de la Guvernele României, ajutat de Nicolae Văcăroiu, ex-președintele Consiliului Județean Argeș Constantin Nicolescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu ș.a.m.d. Și-a bătut joc de primarii de la comunele menționate și de primarii de la orașul Costești, spunându-le: „bă voi a-ți rămas cu tabelele moștenitorilor, dar eu am documente de la guverne și terenurile moștenitorilor din localitățile voastre. Le vând pe toate cu prietenii mei și cu albotencele mele”. Așa s-a și întâmplat, infractorul bastard a împroprietărit circa 3700 de moștenitori fictivi pe cele 33000 ha și le-a vândut cu circa 60 de euro mp. Albota avea o suprafață de teren de circa 7000 ha și acum are 40000 ha. Albota a devenit foarte mare cu moștenitorii fictivi ai infractorului Dumitru. Când au mers la Primăria Albota, cetățenii carea aveau terenuri din comunele menționate și din orașul menționat le spunea infractorul  Dumitru: „bă, terenurile voastre au fost vândute și în unele părți au intrat terenurile la apă”.

Dan Panțoiu i-a mâncat bastardului zeci de milioane de euro

Au decedat mulți dintre moștenitorii de drept, Dumitru infractorul își face de cap, și-a cumpărat în țară și în străinătate imobiliare de peste 20 de miliarde de euro. A folosit și folosește copiii – fetele lui la cumpărări imobiliare și prieteni. A transferat bani grei de la societățile ficăsi în străinătate pentru a-i pune bine sau de a investi în imobiliare. Toți procuroii din DNA Pitești a încasat milioane de euro la comisari nu se mai pune problema, trăiesc ca împărații și așa stă ditamai infractorul în libertate cu de toate furate. De evaziune fiscală la societăți nu se mai pune problema. Toată bogăția Dâmboviței a fost cumpărată pe nimic de acest infractor, a vândut materie primă de peste 40 de miliarde de euro, la această oră a vândut tot la alți infractori pe bani grei, procurorii DNA București și procurorii DNA Pitești încasează lunar bani grei de la bastardul primar. Acest bastard a plătit bani frumoși la chipurile nepoții lui pentru al asasina pe directorul Iulian Ratea cu un autoturism. El a fost creierul asasinatului dar directorul Ratea s-a descurcat și a scăpat. Oricum știa tot ce au pus la cale, doar aștepta să se consume infracțiunile. Dacă îl întrebi pe bastard că el se face vinovat de tot ceea ce s-a întâmplat, el va spune că nu știe nimic, nu are el treabă cu ce fac nepoții lui. Vai mama lui, de acum încolo să-și pregătească geanta cu de toate ca și Liviu Dragnea, va pleca la pușcărie cu toți comisarii și procurorii care îl ajută să pedaleze în libertate. Această creatură malefică e ușor să dispară mai ortodox este să facă pușcărie cât merită, bunurile statului și ale cetățenilor să fie restituite, precum și banii statului trebuie restituiți. Vom sesiza Secția de procurori pentru investigarea infracțiunilor din justiție și alte instituții competente pentru cercetarea acestora.

Articol de Liviu Poșircă