Bestiile societăţii: Manager Badea Gheorghe, Manager Ionescu Adrian, şef serviciu Urbanism Primăria Piteşti Glogojeanu Cristian Marcel, arhitect şef Primăria Piteşti Cătălin Ghiţă, fostul primar Cornel Ionică şi fostul primar Tudor Pendiuc, au încălcat legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice art 18 alin (1), au eliberat în mod abuziv şi peste lege HCL113/1999, HCL 90/2010 şi HCL 204/2004Dejecţiile: Manager Badea Gheorghe, S.C. Grupul Industrial Componente Auto SRL Piteşti,  manager Ionescu Adrian S.C. Titi-Dan S.R.L. Piteşti, şef serviciu urbanism din cadrul Primăriei Piteşti Glogojeanu Cristian Marcel, arhitect şef din cadrul Primăriei Piteşti Cătălin Ghiţă, fostul primar Tudor Pendiuc şi fostul primar Cornel Ionică, au încălcat legea 422/2001,  privind protejarea monumentelor istorice, au eliberat în mod abuziv HCL-uri, au primit şpăgi de milioane de euro de la managerii menţionaţi, au construit blocuri şi clădiri colosale în zonele de protecţie a monumentelor istorice şi în zonele construite protejate nerespectând distanţa legală, legea etc.

Infractorul Badea va fi cercetat non stop

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cele mai marii zdrenţe toţi cei menţionaţi în titlu, care au avut tupeul de infractori ordinari să construiască blocuri şi clădiri colosale, pentru a închiria mii de spaţii lunar pentru sume de milioane de euro lunar. Mai continuăm şi cu alte zdrenţe penale care au avut tupeul să elibereze Hotărâri de Consiliu Local peste legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice. Aceştia se cred mai presus de lege eliberează orice document fals pentru a primi milioane de euro şpagă.

Ionescu Adrian va fi cercetat non stop

Managerul Badea Gheorghe de la S.C. Grupul Industrial Componente Auto SRL Piteşti şi managerul Ionescu Adrian de la S.C. Titi-Dan SRL Piteşti, au mers la cei mai buni prieteni foşti primari, Tudor Pendiuc şi Cornel Ionică pentru a modifica Planurile Urbanistice în mod abuziv şi pentru a le da autorizaţii ilegale, nerespectând legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice. Le-au dat şpăgi de milioane de euro să le aranjeze cu arhitectul şef Cătălin Ghiţă şi cu şeful serviciului Urbanism Glogojeanu Cristian Marcel. Aceştia au modificat Planurile de Urbanism pentru managerii; Badea şi Ionescu deşi nu aveau voie să modifice nici un Plan de Urbanism potrivit legii 422/2001 unde ne indică următoarele: Art. 18 alin (1) din legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice. Monumentele istorice, zonele de protecţie şi zonele construite protejate, definite potrivit legii se evidenţiează în planurile de amenajare a teritoriului şi în planurile urbanistice ale unităţilor administrativ teritoriale. Conform acestei legi 422/2001 alin (1), aceşti infractori de la Primăria Piteşti, nu aveau voie să modifice Planurile Urbanistice, de amenajare a teritoriului şi nici Planurile Urbanistice ale unităţilor administrativ teritoriale, cu HCL- 113/1999, prelungit prin HCL 90/2010 şi iar prelungit prin HCL 204/2004.

Primarul Pendiuc un mare puşcăriaş dar şi un recidivist notoriu

Băieţii deştepţi Pendiuc, Ionică, Glogojeanu şi Ghiţă au primit milioane de euro de la Badea şi Ionescu, distrugând toată zona Ministerului Culturii încălcând legea 422/2001, zona Expo Parc centru Piteşti. Badea a plantat ditamai colosul de spaţii de închiriat, chiar la doi metri de case care intră sub incidenţa legii 422/2001 şi nu au respectat distanţa de cel puţin 100 m de casele protejate. Expo Parc din centrul Piteştiului trebuia modernizat, nici primarul Pendiuc şi nici primarul Ionică nu au mai investit în el nici un ban, banii pe care trebuiau să-i investească în Expo Parc i-au furat prin serviciul economic. Ce n-au futat aceşti doi escroci de primari?!. Infractorul Badea Gheorghe e cel mai bogat argeşan, are peste 500 de milioane de euro declarate, mai are miliarde de euro nedeclarate din traficul cu terenuri la Autostrada Piteşti Bucureşti, sute de ha în Piteşti luate tot cu bandiţii de la Primăria Piteşti toţi cei enumeraţi şi alţii, a mai cumpărat şi în alte localităţi mii de ha cu banii de la Societăţi. Ăsta a folosit banii de la Societăţi în trafic imobiliar cel puţin 15 ani de zile. Acest infractor pe nume Badea a fost directorul general al Subansamblelor Auto Piteşti, a cumpărat fabrica pe nimic, după aceia a produs la greu pentru Uzina de Autoturisme Piteşti piese, s-a apucat de trafic de terenuri cu banii de la firmă, a rulat cca 15 ani de zile banii de la firmă în terenuri zeci de mii de ha şi-a înfiinţat mai multe Societăţi pe care le-a împrumutat el cu banii din traficul cu terenuri, ia rulat în diferite afaceri murdare,  după aceia banii de la Societăţi îi folosea la traficul cu terenuri din nou. Toată procuratura locală şi judeţeană este coruptă de acest infractor nenorocit, garda financiară este coruptă total de acest infractor, miliţia deasemenea.

Primarul Cornel Ionică va fi cercetat un infractor desăvârşit

A mai rămas DNA Piteşti să-l cerceteze. La una din fabricile lui s-a produs o crimă la care nu a fost cercetat!. Biata femeie a fost omorâtă de o colegă la presă, a apăsat butonul şi ia strivit capul. Această criminală a fost scăpată de infractorul Badea şi nu a răspuns penal de nici o culoare până la această oră. Prim procurorul Marius Ştefan şi alţi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, a luat şpăguţa de la Badea la care asasina nu a răspuns penal. Badea a scăpat-o pe asasină întrucât trebuia să plătească Societatea lui bani grei la familie. Badea a favorizat o criminală, atât el precum şi mai mulţi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, familia este distrusă, copiii au rămas fără mamă soţul fără soţie. Nenorocitul de Badea nu le-a dat la copiii victimei nici un ban, din contră o acuza tot pe victimă că ea a fost de vină, de ce a băgat capul sub presă să se uite la piesă, pentru că colega ei care a apăsat pe buton nu are nici o vină. Mare asasin este acest Badea!. Asasina lucrează şi la acestă oră pe presa cu care a asasinat-o pe colega ei, nare nici un stres şi nici o remuşcare, Badea să trăiască toate să moară. Escrocul infractor Ionescu Adrian, e pe final cu blocul de 11 etaje, tot în zona Expo Parc centru Piteşti, vecin cu Badea bloc plantat lângă case la 5 m. Toate casele care sunt  protejate de legea 422/2001, sunt abuzate de aceşti infractori în sensul că, nu s-a respectat legea s-au comis abuzuri şi falsuri la greu din partea arhitecţilor şi din partea infractorilor de la Serviciul de Urbanism.

Glogojeanu Cristian Marcel un infractor desăvârşit

Ionescu Adrian a început să-şi pună bannere că închiriază spaţii comerciale şi vinde apartamente. Nu are el treabă de nenorocirea pe care le-a făcut-o proprietarilor de la case, bani să iasă că totul la el este legal. Până în final va fi dinamitate şi blocul lui Ionescu şi colosul lui Badea. Se va forma un dosar penal la care vor răspunde amândoi penal, vor mai răspunde penal toţi cei de la primăria Piteşti, vor fi declarate false toate documentele de la arhitecţi şi de la Serviciul Urbanism. Ce să mai zicem de consilierii locali care au fost de acord cu aceste încălcări grosiere ale legii 422/2001 şi au hotărât să se elibereze HCL 113/1999, HCL 90/2010 şi HCL 204/2004, peste legea 422/2001. Toţi vor fi cercetaţi că doar PSD-işti sunt, vor fi condamnaţi la ani grei de puşcărie, blocul lui Ionescu şi colosul lui Badea va fi dinamitat prin hotărâre penală definitivă.
Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului  şef serviciu DNA Piteşti.
Articol de BT