C.C.R. – Protocoalele S.R.I.– Parchet, neconstituționale, totul abuziv din partea infractorilor judecători ai Curții Constituționale RomânePreședintele Valer Dorneanu, judecători Marian Enache, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Daniel Marius Morar, Mona Maria Pivniceru, Simona Maya Teodoroiu și Varga Attila au hotărât în mod diversionist și abuziv că protocoalele dintre S.R.I. și Parchete sunt neconstituționale

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori judecători ai Curții Constituționale Române.

Valer Dorneanu, cel mai mare jeg

Cei 8 judecători menționați mai sus au dispus în mod abuziv și diversionist că protocoalele dintre SRI și Parchete sunt neconstituționale. Toate aceste abuzuri și favorizări de făptuitori la nivel național au fost făcute pentru zeci de milioane de euro la judecătorii Curții Constituționale Române. Cei 8 judecători demenți, corupți și nenorociți au luat circa 20 de milioane de euro de la diferiți infractori PSD ca de exemplu: Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea etc. Acești doi interlopi infractori au fost rugați de diferiți politruci PSD și de mai mulți primari PSD să rezolve cu judecătorii de la CCR problema de neconstituționalitate a protocoalelor între SRI și parchete în schimbul a 20 de milioane de euro.

Cităm art. 8 CEDO: „Alin. 2: Nu este admis amestecul unei autorități publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege și dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică este necesară pentru securitatea națională, siguranța publică, bunăstarea economică a țării, apărarea ordinii și prevenirii faptelor penale, protejarea sănătății sau a moralei ori protejarea drepturilor și libertăților altora…”

Liviu Dragnea, ordinarul ordinarilor

Acești 8 judecători corupți demenți și nemernici au hotărât în primă fază desființarea unui articol din Codul de Procedură Penală pentru a putea fi blocat SRI-ul să mai informeze, monitorizeze și să sesizeze fapte de corupție, fapte de sustragere a banului public ș.a.m.d. Desființând art. 142 alin.1 Cod de Procedură Penală prin decizie CCR reiese încălcarea art.8 CEDO întrucât se referă exact pentru competența SRI și a altor instituții. Încălcând o dată art.8 CEDO, ce-au zis ei?! Hai să mai încălcăm și a doua oară art.8 CEDO. Au făcut-o și a doua oară infractorii judecători CCR pentru 20 de milioane de euro. Prima dată au primit mai mult pentru desființarea art. 142 alin.1 Cod de Procedură Penală, acum au primit doar 20 de milioane de euro. Art.8 CEDO, alin.2 specifică clar că nu este admis amestecul unei autorități publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care amestecul este prevăzut de lege etc., la acel timp exista art. 142 alin.1 C.P.P. Așa că nu aveau voie să desființeze art.142 alin.1 C.P.P. decât dacă desființa și Convenția Pentru Apărarea Drepturilor Omului. Nu mai punem că tot ce înseamnă fapte penale pentru securitatea națională, competența revine de drept Serviciului Român de Informații.

Daniel Marius Morar, jeg de jeg

Judecătorii CCR corupți, diversioniști și abuzivi au desființat art.142 alin.1 C.P.P. pentru a da trimitere instituției SRI la fapte penale împotriva Securității Naționale din C.P.P. Au lucrat șmecherește judecătorii CCR pentru zeci de milioane de euro, dar nu s-au gândit că la un moment dat vor fi cercetați penal pentru încălcarea art.8 CEDO alin.2 precum și pentru abuz în serviciu, de asemenea și pentru favorizarea infractorilor la nivel național și fapte de corupție. Din acest motiv solicităm ca procurorul șef serviciu al DNA București să se sesizeze din oficiu pentru toate cele relatate de noi. În același timp solicităm ca procurorul de cercetare penală să dispună descărcarea înregistrărilor audio din toate telefoanele celor enumerați mai sus în acest articol pentru a se stabili cu exactitate multe fapte penale și sume mari de euro primite. Din informațiile noastre ei au discutat la telefoane ca și la târg. Negocieri pe față. Se bazează că nu se mai stochează toate convorbirile telefonice cu 6 luni în urmă. Mai solicităm să se solicite de către procurorul de cercetare penală înregistrările audio – video din cadrul CCR pentru a se stabili cum sunt judecătorii căutați de infractori zilnic pentru a-i ajuta cu diferite decizii care favorizează făptuitorii în masă. Așa de bine se va forma un dosar penal numai dacă procurorii DNA vor să facă o treabă bună pentru a stopa o dată pentru totdeauna traficul de decizii CCR în schimbul a zeci de milioane de euro.

Codrin Ștefănescu, jeg de jeg

SRI-ul poate formula plângere penală împotriva judecătorilor CCR oricând și la orice oră. La CEDO dacă te adresezi au judecători români care aranjează toate procesele. Așa că numai pe latura penală pot răspunde mizeriile de judecători CCR. Acum declarând și protocoalele neconstituționale între SRI și Parchete, cad toate interceptările etc. Scapă toți infractorii de răspunderea penală, se alege praful de prejudicii – miliarde de euro. Așa s-au lăudat PSD-iștii că au îngenuncheat SRI-ul și DNA-ul. Cu abuzuri grave și cu încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului nu se laudă. Ce înseamnă să ai judecători corupți la CCR, distrug tot pentru euro!

 

Articol de Aurel Preda