Calaii de la DGA Arges in frunte cu militeanul comunist cms.sef Marzacu Marius, monitorizeaza fara competenta de cercetare penala mii de victime, impreuna cu clonele securitatii comuniste Arges si folosesc inregistrarile telefonice de la CLONELE S.R.I, imprimandu-le in aparatura lor din dotare si folosindu-le ca inregistrari ambientale impotriva miilor de victime argeseneIPJ Arges

IPJ Arges

Continuam in aceasta editie cu,calaul militean comunist comisar sef Marzacu Marius si cu toti subordonatii acestuia,in legatura cu monitorizari la negru,impreuna cu cei de la SRI Arges,care au monitorizat si monitorizeaza la negru,fara dosare pe rolul parchetelor timp de mai bine de doi ani de zile.

Pe acest  calau l-am contactat telefonic solicitandu-i sa ne identifice toti participantii la infractiuni pe care ii are in echipa,acesta nedorind sa-i descopere pe infractori pentru a fi cercetati de Parchetul General in legatura cu dosarul nr.39/p/2012 al Parchetului de pe langa Tribunalul Arges si alte dosare de acest gen.
Acesti infractori fara nici o scrupula se dezlantuie in infractiuni de ani de zile,impreuna cu cei de la S.R.I Arges pentru a distruge miile de victime al judetului Arges.
Gunoaiele IGPR,infractori deosebit de periculosi,asteapta de la CLONELE SRI informatii si interceptarile pentru a trece la arestari la comenzile primite de la alti infractori politici,etc…
Ex.cms Nicolae Dumitru - Sef IPJ Arges

Ex.cms Nicolae Dumitru – Sef IPJ Arges

Bineinteles si calaul Nicolae Dumitru ex comisar sef IPJ Arges,impreuna cu acestia chinuiau victimele,sunandu-le si invitandu-le la MILITIE pentru ai audia ca,chipurile au furat si ca au interceptari intre ei si daca nu recunosc o sa fie arestati.

Aceste victime nu aveau nici unde dosare pe rol,dar dejectiile IGPR,ii audiau ore intregi.
La dosarul mentionat mai sus,au interceptat ilegal,in mod abuziv circa doi ani de zile,o suta cinci zeci de victime,care,chipurile se ocupau cu produse petroliere,le-au arestat pe baza interceptarilor false,filmari din  elicoper,bineinteles ca la negru,filmand victimile care isi cumparasera produse petroliere,de la diferiti vanzatori(pentru centrale termice,etc..).
Acesti psihopati consuma combustibilul Ministerului Afacerilor si Internelor de ani de zile pentru monitorizari la negru,intocmind dosare la comanda si distrugand mii de victime.
Cms. Marius Marzacu - DGA Arges

Cms. Marius Marzacu – DGA Arges

La aceasta ora aceste creaturi malefice nu sunt constiente ca sunt monitorizate de…****,bineinteles ca nu vor mai avea nici o scapare,intrucat le-au fost pregatite capcane grele pentru a se intocmi un dosar fals,facut numai pe baza de interceptari false  si filmari abuzive fara a exiosta dosare pe rol.

Aceasta tehnica perversa  se prectica si la Bucuresti,etc…
Stim noi mai bine decat ei ce avem de facut pentru a nu mai scapa din ghearele securitatii democratice.
Cat s-ar chinui toti procurorii,scursuri ale societatii romanesti,sa-i scape cu NUP-uri,nu vor avea sorti de izbanda.Vor merge toti la puscarie,incolonati ca pinguinii pentru a-si ispasii detentiile grele.
Judecatoria Pitesti

Judecatoria Pitesti

Dupa ce ca aceste mizerii DGA Arges,nu au avut competenta sa cerceteze victimele civile,au mers in mod abuziv la procurorii infractori de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti pentru a solicita autorizatii pe baza interceptarilor false,chipurile pentru a intra in legalitate.

Acesti procurori si judecatori dobitoci de joasa speta si-au bagat in card cu ei,pentru a le elibera autorizatii pe baza de falsuri timp de sase luni de zile,stiind ca aceste scursuri ale societatii nu au competenta de a cerceta civili si au doar competenta legala pentru a cerceta doar militeni de-ai lor.
Dupa o perioda de timp(o luna de zile),au implicat si patru politisti(victime), pentru a da crezare ca totul este in legalitate,dar psihopatii nu stiu ca au doar competenta sa lucreze doar cu Parchetul de pe langa Tribunalul Arges si cel al Curtii de Apel Pitesti.Nu cum au lucrat mizeriile,in mod abuziv cu cei de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti,fara a avea competenta si a intocmi dosar greu(pentru o suta cinci zeci de victime),jumatate in stare grava de sanatate,dintre care una a paralizat in arest.
Parchet de pe langa Judecatoria Pitesti

Parchet de pe langa Judecatoria Pitesti

Solicitam sa se autosesizeze si sesizam Procurorul General al Romaniei pentru a se intocmi un dosar penal impotriva tuturor celor implicati grav in dosarul cu nr.39/p/2012 al Parchetului de pe langa Tribunalul Arges si arestarea de indata.

Solicitam expertizarea tuturor interceptarilor(mii),din dosar,etc…
Vom continua cu noi dezvaluire despre alte dejectii cu grade si robe.