CAMPIONI NATIONALI LA TALHARII DE TERENURI ALE CETATENILOR ARGESENI, SUNT EX-PREFECT CONSTANTIN TAMAGA, PRIMARII- CORBEANU MIHAIL, ZAMFIR COSTEL, DUMITRU ION SI COMISIILE DE FOND FUNCIAR ALE PREFECTURII ARGES SI ALE PRIMARIILOR OARJA, BRADU, ALBOTA, CARE AU 70% TITLURI DE PROPRIETATE FALSE IN ARHIVA PREFECTURII SI PRIMARIILOR, EXEMPLU, VICTIMA PRIMARULUI DE OARJA, ALEXANDRU VICTORIATamaga Constantin - Ex-prefect

Tamaga Constantin – Ex-prefect

Continuam in aceasta editie cu acesti infractori deosebit de periculosi pentru cetatenii argeseni,de ani de zile,i-au talharit si le-au luat mostenirile cu japca,introducand locoteneti de-ai lor,folosindu-i ca sageti,improprietarindu-i cu mii-le de ha,pe care le-au vandut la diferite societati si persoane fizice;exemplu:Societatea S.C. AWS SINGAPORE  PROPERTIES S.R.L  Pitesti,care a cumparat de la 18-20 de sageti ale primarului de Oarja in combinatie cu primarul de Bradu si bineinteles in complicitate cu infractorul ex-prefect TAMAGA C-TIN si comisiile de fond funciar a prefecturii si ale primariilor Oarja si Bradu.

Aceasta victima Alexandru Victoria a primit mostenire de la Marinescu C-tin din comuna Oarja,jud.Arges, si i s-a eliberat titlu de proprietate in anul 1995,cu nr.82193,cod 03017824,cu suprafata de 3ha,5.500,la care acesti infractori organizati,au pus ochii pe terenul victimei,au cautat client,dupa cum v-am si aratat societatea mai sus mentionata,a improprietarit pe infractorul Preda Florin, sageata primarilor Oarja si Bradu cu un alt act de proprietate fals, in locul victimei,pe o suprafata mai mare de 3ha,5.500,lundu-i terenul acesteia si vanzandu-l pe o suma ce variaza intre 30-50 euro mp(bani incasati de toti acesti infractori echivaleaza cu suma de 1750000 euro).
Acest teren se afla pe drumul 23,langa Combinatul Petrochimic Pitesti.
Mihail Corbeanu - Primar

Mihail Corbeanu – Primar

Toti acesti baieti destepti  au impartit suma mai sus mentionata,stau bine mersi in limuzine,vile cu piscine,etc…si victima Alexandru Victoria,din comuna Oarja,jud.Arges, supravietuieste din greu,bolnava,sub tratament si pe zi ce trece se distruge psihic si fizic din cauza acestor talhari malefici.

Nu mai punem ca acesti perversi,din tarlaua nr.3 din titlul de proprietate au schimbat-o in tarlaua nr.4;deci tarlaua 3 nu mai exista.
Va dati seama ce falsuri grosolane,au facut aceste creaturi demonice,impreuna cu cei de la CADASTRE OARJA SI BRADU(plan parcelar cu peste 20 de locotenenti-sageti ale acestor,chipurile primari pe tarlaua nr.4,parcela 21.
Proprietarii de drept 18 persoane la numar,au fost lasati fara terenuri de acesti jepcari, mizerii ale societatii, anulandu-le in mintea lor diabolica titlurile de proprietate din anul 1995.
Creaturile intunericului,nu au stiut ca una una din victime au ajuns la noi si sfarsitul libertatii lor le este aproape.
Au scapat de mai multe dosare,facand blaturi,cu militenii,procurori comunisti,sclavi ai spagii,dandu-le NUP-uri pentru fiecare dosar.
Zamfir Costel - Primar

Zamfir Costel – Primar

Deja si blestemele lucreaza(Tamaga jr.) si ceilalti au mai castigat alegerile din parti.

Acesta este doar cel mai mic exemplu din infractiunile comise de acesti infractori desavarsiti ai Argesului, stau cu arhivele pline de falsuri si nu sunt cercetati de nici un organ de cercetare penala(Infractori),infractori prieteni de-ai lor;militeni,procuratori- procurori,justitioneri-judecatori incasatori,care le aranjeaza tot timpul sa scape de parnaie.
Ion Dumitru - Primar comuna Albota

Ion Dumitru – Primar comuna Albota

In asemenea situatie infractionala se afla si ,,Ducele din Flori’’(cum a fost facut de Curierul Zilei),Ion DUMITRU, a carui arhiva geme de falsuri si Presedintele Curtii de Apel Pitesti,il ajuta pe infractorul ION DUMITRU,neeliberand procurorilor DNA,autorizatii de ridicare a arhivei false de la Primaria ALBOTA,pentru a-l aresta de indata.

Doar va aduceti aminte,ce mult ne-am chinuit,noi si procurorii DNA,pentru a-i da mandat lui Constantin Nicolescu si cu mare efort a sosit un judecator de la Bucuresti,pentru a-I da mandat de 29 zile.
Gheorghe Diaconu - Presedinte Curtea Pitesti si Marius Andreescu - Judecator

Gheorghe Diaconu – Presedinte Curtea Pitesti si Marius Andreescu – Judecator

Fiind cunostinte vechi cu Presedintele Curtii de Apel Pitesti Gheorghe Diaconu,a fost pus in libertate ilegal,pentru interese materiale(sume megalitice).Solicitam Prim Procurorului DNA Arges sa se autosesizeze si i-l sesizam in legatura cu acest caz extrem de grav,cercetarea infractorilor de urgenta,testarea cu aparatul poligraf pentru spagile primite de la locotenentii lor.

Multumim DNA Arges pentru ca,in sfarsit au inceput sa lucreze profesional.
Continuam in urmatoarea editie cu alte noi dezvaluiri.