Cea mai mare fraudă la vot din toate timpurile: Comisia Secţiei de votare 196 a Comunei Albota Judeţul Argeş, Biroul Electoral Central de la Primăria Albota, Ion Mânzână preşedinte PSD-Argeş, Dan Manu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, ex prefect de Argeş Proca Marcel, Ion Dumitru primarul Comunei Albota şi alţii au folosit hârtie perversă la buletinele de vot, câştig garantat prin fraudă la vot de PSD-iştii ArgeşeniFraudă la vot în tot Judeţul Argeş, au folosit hârtie perversă la buletinele de vot, câştig garantat de către PSD-iştii Argeşeni, procurorii vor interveni arestările vor fi pe măsura infracţiunilor
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari infractori ai Comisiei Secţiei de votare 196 Comuna Albota Judeţul Argeş, formată din: preşedinte Corbescu Elena, vicepreşedinte Enescu Cristina, membri comisiei; Baibarac Iulian, Ghorghe Marian, Boian Tatiana, Radu Ramona, Pană Alexandra şi Barbu Roxana. Alţi înfractori ai Biroului Electoral Central la Primăria Albota format din: preşedinte BEC Albota Judecător Mihăilescu Andrada Alina, vicepreşedinte BEC Albota grefier Nicolae Elena, ambele de la Secţia Civilă a Tribunalului Argeş, membri BEC; Baibarac Ionuţ, Constantin Dumitru şi Doxta Garrex. Cei mai mari infractori sunt: Preşedintele PSD-Argeş Ion Mânzână, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Dan Manu, primarul Comunei Albota Ion Dumitru şi ex prefect de Argeş Marcel Proca.

Dan Manu un infractor desăvârşit

În data de 27.09.2020 directorul Iulian Ratea s-a deplasat la Secţia de votare 196 a Comunei Albota Judeţul Argeş, pentru a vota ca orice persoană civilizată. Oricum dacă vota şi la Piteşti tot de buletinele de vot cu hârtie perversă dădea. A intrat în secţia de votare ca orice cetăţean necunoscut, a primit buletinele de vot, tipărite cu o hârtie perversă, i s-a dat ştampila pentru a vota, a intrat în cabină şi a studiat puţin hârtia perversă a pus ştampila pe candidaţii preferaţi. Ştia rostul cu hârtia perversă, s-a uitat pe ultima pagină a buletinului de vot, a sesizat că a apărut o amprentă de la ştampilă pe alt candidat de la alt partid. A ieşit din cabina de vot a sesizat Comisia Şecţiei, la care a apărut infractoarea preşedintă Corbescu Elena şi vicepreşedinta Enescu Cristina. Le-a explicat acestora că a apărut a doua amprentă de ştampilă pe alt candidat de la alt partid. Infractoarele au spus, nu este nici o problemă merge aşa ştim noi pe care amprentă o s-o luăm de bază. Directorul Ratea le-a spus, o să luaţi de bază pe a două amprentă s-au veţi anula votul întrucât aţi văzut că am votat cu un candidat contra PSD-ului. Iulian Ratea le-a dat doar un buletin de vot s-au uitat cu cine a votat deşi nu au voie să se uite cu cine votează cetăţenii. Ele au făcut-o fluturând buletinul de vot prin toată Secţia!. S-au dus cu buletinul de vot la toţi infractorii din comisie să le arate pe cine a votat, după aceia le-a arătat şi a doua amprentă de ştampilă pe buletinul de vot. Toţi din comisie se uitau, ele spuneau, aşa este că merge nu e nici o problemă că apar două ştampile pe buletinul de vot, ştim noi pe care s-o luăm de bază. Unele de la alte partide se strâmbau dar nu au spus să anuleze buletinul de vot aşa cum prevede legea. Membru PNL Albota Ghorghe Marian a spus, merge buletinul de vot nu este nici o problemă, ştim noi ce amprentă de ştampilă să luăm de bază. Acesta şi aproape toată Comisia a fost coruptă de primarul Ion Dumitru!. Directorul Ratea a sesizat că poliţista care era în Secţie a ieşit afară imediat pentru a nu o chema să vadă perversitatea buletinului de vot.

Ion Mânzână un infractor nenorocit dar şi o zdreanţă PRM-PSD

A intrat în Secţie după cca 10 minute!. Toţi au fost corupţi de primarul Dumitru. Câtă nesimţire să ai să nu sesizezi preşedinta BEC de la Comuna Albota tu comisie, dar şi judecătoarea Mihăilescu Andrada Alina a fost coruptă de primarul Dumitru degeaba o sesiza. Au mers pe mână toţi până o vor lua în gură de la ofiţerii judiciari şi de la procurori. Ei se bazau că îi va cerceta procurori corupţi de la Piteşti şi vor scăpa şi vor râde, o să-i cerceteze procurorii de le Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie Bucureşti. Mai spuneau infractoarele, că amprenta ştampilei e pe invers ştiu ele pe care s-o ia de bază. Directorul Ratea s-a uitat bine, nu se distingea amprenta pusă prima pe buletinul de vot de cea imprimată pe alt candidat al altui partid. Trebuia să te uiţi cu lupa să stabileşti amprenta bună pusă prima dată; la câte buletine de vot au numărat şi verificat nu puteau să stabilească care amprentă e bună s-au ce candidat si partid să ia de bază. Din informaţiile noastre a reieşit că preşedinta şi toţi membri comisiei, au anulat voturi la greu la cetăţenii care au votat PNL etc s-au au luat de bază amprenta  imprimată pe alt candidat. Au avut loc de întors la greu au făcut ce au vrut cu buletinele de vot ale cetăţenilor!

Ion Dumitru câştigător cu 76% prin fraudă cu buletine de vot perverse infractor desăvârşit

Poporul a votat candidaţii preferaţi dar infractorii au folosit hârtia perversă pentru a le fura votul s-au de al anula motivând că sunt două amprente pe buletinele de vot. La PSD-işti nu s-au anulat nici un buletin de vot în schimb la PNL etc s-au anulat buletine de vot la greu. Dacă s-a imprimat amprenta ştampilei pe candidaţii PSD au fost luate de bază cele imprimate pentru PSD nu pe cea care a fost pusă pe candidaţii PNL etc. Această hârtie perversă a fost folosită în tot Judeţul Argeş vă cam închipuiţi ce fraudă mare s-a produs în tot Judeţul Argeş. Am înţeles că buletinele de vot cu hârtia perversă ar fi fost tipărite la tipografia fostului prefect de Argeş PSD Proca Marcel. Infractoarele din comisie îi mai spuneau directorului Ratea dacă doriţi vă putem da alte buletine de vot. Era ca la alba neagra, asta e asta nu e avem buletine de vot la greu făcute de PSD-istul Proca Marcel. Au mai ars-o PSD-işti cu papir perversă şi la alte alegeri ce procent mare au avut!. Atunci nu am făcut noi probă am fost informaţi de alţi cetăţeni şi nu am fost siguri de perversitatea buletinului de vot. Acum am făcut noi probă direct nu mai au nici o scăpare!. A mers directorul Ratea la preşedinta BEC Argeş şi i-a transmis că nu se mai poate face nimic buletinele de vot sunt sigilate merg spre topit. Până le vor topi vor fi topiţi toţi de ofiţerii de la judiciar şi procurori.

Prefectura Argeş plină de buletine de voturi perverse

Toţi judecătorii de la toate BEC din Judeţ inclusiv şefa BEC Argeş, au fost corupţi de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Dan Manu, preşedintele PSD-Argeş Ion Mânzână etc. Procurorii trebuie să verifice toate buletinele de vot ale Secţiei de votare a Comunei Albota, să stabilească toată frauda electorală, în acelaşi timp să verifice toate buletinele de vot de la toate Secţiile de votare din Judeţul Argeş, pentru a se stabili cu exactitate toată frauda electorală. Nemernicii de PSD-işti poate au folosit şi în alte Judeţe ale ţării s-au în capitală asemenea hârtie perversă. Procurorii şi ofiţerii de la judiciar trebuie să verifice toate buletinele de vot de la toate Secţiile de votare din ţară pentru a nu lăsa să treacă nevăzut frauda mare electorală comisă de PSD-işti. Poporul a votat  candidaţi preferaţi pentru a face ceva pentru ei, PSD-işti au furat cu buletinele de vot perverse şi au câştigat aproape toate primăriile în ţară. În Argeş au luat peste 70 de Primării din 102 Primării. Toate partidele nu au putut să i-a măcar jumătate din Primării au luat PSD-işti tot.
Jaf au făcut PSD-işti în toată ţara şi-au bătut joc de tot poporul cu tipărirea buletinului de vot cu hârtie perversă. Poporul a votat a plecat de la urne, comisiile au luat de bază buletinele de vot care le-a convenit şi aşa a câştigat PSD-ul în toată ţara. Atâta timp cât este corupţie la Secţiile de votare şi la BEC, tot timpul se va întâmpla aşa.

Marcel Proca a tipărit buletine de vot cu hârtie perversă sute de mii îl aşteaptă ani grei de puşcărie

Trebuie anulate toate buletinele de vot care au două amprente de ştampilă pe doi candidaţi, trebuie să se facă buletine de vot adevărate cu hârtie bună care nu transmite amprenta ştampilei pe alt candidat şi atunci va fi totul în regulă. Trebuie stabilit de către experţi toate aceste încălcări şi stabilirea a câte buletine de vot au fost luate de bază cu amprenta imprimată pe alt candidat nu pe cel votat de cetăţeni.
Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef Secţie pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.
Articol de MN.