CEI MAI CORUPTI SI ABUZIVI AI I.S.J ARGES, CARE SE OCUPA CU VANZARI ALE POSTURILOR DE PROFESORI, INVATATORI, EDUCATORI, ACESTIA SUNT INSPECTOR GENERAL GARDIN FLORIN, DIRECTOAREA DIACONU DANIELA-SCOALA POIANA LACULUI ARGES, SECRETAR VASILE VLADUT TOT DIN CADRUL SCOLII POIANA LACULUIGardin Florin - Inspector general al ISJ Arges

Gardin Florin – Inspector general al ISJ Arges

Stimati cititori,continuam in aceasta editie a va prezenta una dintre victimele acestora in titlu mentionati, Paun Maria domiciliata in Poiana Lacului,Judetul Arges,careia I s-a vandut postul de educatoare,pe bani frumosi, de infractorii sus mentionati.

Acesti infractori,au hotarat sa dispuna prin decizia nr.48A din data de 29.06.2012 incetarea contractului individual de munca al doamnei educatoare,titulara de drept in cadrul GPN Paduroiu Deal,acestia invocand art.56,lit.D din legea 53/2003 privind codul muncii.
Acesti nemernici,avizi dupa spagi si putere i-au pus postul de educatoare spre vanzare inainte cu un an de zile,adica la 59 ani,desi era indreptatita sa-si continue activitatea legal pana la implinirea varstei de 50 ani si bineinteles ca s-a formulat o cerere de catre victima,cerere care se refera la o prelungire cu inca trei ani de zile,conform art.284,alin.12.
Victima cu toate ca avea calificative foarte bune si confirmate de catre spagari,acestia cu un mare tupeu nu au dorit s-o lase sa lucreze pana la implinirea varstei de 60 de ani si nici prelungirea legala de drept si motivata cu inca 3 ani.
Aceasta victima Paun Maria,a inaintat o cerere la ISJ Arges in acest sens,la care Inspectorul General Gardin Florin,nu a binevoit sa-i comunice rezolutia cererii din data de 27/06/2012 pana in prezent.
Acest post de educatoare,a fost instrainat unei consatence de-a dansei care a aranjat cu infractorii corupti sa-I ocupe postul victimei Paun Maria.
Caz asemanator i s-a intamplat si colegei sale.
Aceste scursuri ale societatii romanesti,au lasat-o fara serviciu inainte cu un an de pensionarea de drept si bineinteles cu inca trei ani de prelungiri care i-I trebuiau acordate prin drept legal victimei,chiar ei dandu-I calificativ foarte bun,dupa care acesti perversi malefici s-au sucit si au acordat postul de educatoare unei consatence ale victimei.
Victima Paun Maria are de platit lunar rate bancare in valoare de 330 euro lunar,la care i s-a adaugat si dobanzi de intarziere din cauza infractorilor avizi de putere si spagi,aceasta sarmana victima datorita infractorilor si-a creat probleme familiare(certuri zilnice cu sotul).
Din informatiile noastre,acesti infractori vanzatori de posturi ale Ministerului Invatamantului,cu diferiti directori ale altor institutii de invatamant(scoli generale,licee,gradinite),vand pe bani frumosi posturile de drept ale cadrelor didactice.
Director scoala gen Poiana Lacului

Director scoala gen Poiana Lacului

Sesizam Prim Procurorul DNA Arges si solicitam sa se autosesizeze in legatura cu acesti infractori periculosi pentru societatea romaneasca,in legatura cu acest articol,monitorizarea acestora cat si verificarea tuturor posturilor vandute fara drept de Inspectorul General Gardin Florin,cat si toti directorii de la alte institutii de invatamant argesene.

Solicitam testarea tuturor hienelor cu aparatul poligraf pentru a se stabili spagile primite,care reies din documente pe care acestia le detin la Inspectorat(scoli generale,licee,gradinite).
Se intelege destul de bine ca acestia nu dau posturile in  raport cu aptitudinile viitoarelor cadre, ci pe spagi frumoase.
Solicitam victima sa fie audiata de urgenta si repunerea acesteia pe postul de educatoare,post care-I apartinea de drept.
Revenim in editia urmatoare cu alte specii rare ale infractionalitatii argesene,etc..