Cele 80 de miliarde de euro de la UE au început să aibe efect, infractorii pulverizează pe alocuri, victime infectate cu viruşi la greu, decese mereuIohannis, Arafat şi Orban, şi-au trimis masonii să pulverizeze viruşi, pe alocuri nu peste tot ca la început, semnalul l-au dat ei pe tot globul pământesc, preşedinţii de la alte state au trimis şi ei la pulverizări viruşi, infectările se văd, euro vine ce le mai trebuie.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu 3 infractori de talie mondială, Iohannis Orban şi Arafat. Când au fost anunţaţi că le-a aprobat cele 80 de miliarde de euro (pomana) UE, au şi trimis masonii lor la pulverizat viruşi.

Iohannis cel mai mare asasin

Cei mai mari diversionişti ai ţări sunt: Preşedintele Iohannis, premierul Ludovic Orban şi Raed Arafat.
Aceste trei dejecţii naţionale, au programat din nou cu masonii lor, pulverizarea de viruşi pe alocuri nu în toată ţara. Au avut un pic milă de popor, dar procentul la infectări este foarte mare se apropie de 50.000 de victime. Decese aproape 25 pe zi, pulverizări pe timp de noapte din partea masonilor lor la greu. Poporul 60% retard a pus un preşedinte bolnav psihic, acum trage tot poporul pentru un bolnav psihic. Infractorul mai şi tupeu să iasă public să spună că; am luptat să obţin suma de 80 de miliarde de euro!. Dar nu spune public infracţiunile comise împotriva poporului pentru a obţine cele 80 de miliarde de euro. A gongănit pe la prieteni că; nu va scăpa de noi până nu va răspunde penal la DNA Alba Iulia. A mai spus că el nu va răspunde penal acum, dar va răspunde după 5 ani.

Orban sclavul asasinului

S-a pitit după imunitate escrocul, altfel era arestat de procurorii DNA. La acestă oră nu-l monitorizează nimeni din servicii, le e frică de el să nu le dea decret de demitere din funcţii. Ăsta e mai periculos decât psihopatul  Băsescu!. Nu are curaj nimeni să-l monitorizeze pe acest psihopat Iohannis. Cum aude că e cineva împotriva lui cum se răzbună psihopatul. Acest nenorocit a asasinat multe victime şi direct şi indirect. De anul trecut a trecut la asasinări şi îmbolnăviri în masă. Fiara asta face rău şi numai rău poporului. Am sesizat DNA Bucureşti acum 3 luni de zile, pentru furtul a 2.5 miliarde euro, s-a format dosar şi a fost prins prietenul lor la ciordeală de euro. S-a confirmat furtul a 800 de milioane de euro. Apar pe interceptări infractorii; Orban şi Arafat. Gândul lor e tot la ciordeală!. Nu se lasă, e mare ispita să aibe în conturi miliarde de euro. Iohannis striga; eu vreau guvernul meu!. Noi îi spunem îl ai dar nu fi hoţ şi-l folosi la ciordeală!. Nu vor dispărea viruşii din ţară până nu va fi demis Iohanni şi Guvernul Orban. Aşa că parlamentul trebuie să ia măsuri de suspendare din funcţie a psihopatului Iohannis. Guvernul trebuie dărâmat şi arestat. Până nu pleacă fiara din Cotroceni poporul nu va avea sănătate şi linişte. Cum va dispărea fiara din Cotroceni poporul îşi va reveni la normal. Pentru banii UE fac nenorociţii orice. Le place pomana şi crimele în popor!. Nu au scrupule aceşti infractori, poporul e căzut nu mai judecă, malefici îşi face treaba cu ei. O să terorizeze poporul cu viruşi şi decese până or să facă pe ei. Se pricep mizeriile la diversiuni şi asasinate. Am mai relatat în alte articole că viruşii sunt făcuţi de masoni în laboratoare. Masonii au magicieni foarte periculoşi, fac viruşi de nu scapi de ei, scapi foarte greu de ei dacă eşti credincios.

Arafat escrocul escrocilor

Orban nare greţuri şi nici un stres, aşteaptă comenzi de la preşedintele psihopat Iohannis, execută imediat ordinele, se face că are milă de popor şi îl compătimeşte la mişto. Viruşii sunt făcuţi cu satăneală scapi greu de ei s-au te omoară dacă n-ai credinţă. Orban şi-a pregătit firmele de casă pentru a acţiona la intrarea în cont a 35 de miliarde de euro UE. Pe aceşti masoni îi interesează doar banii 80 de miliarde de euro, nu sănătatea poporului. Pentru 80 de miliarde de euro au comis peste 2500 de crime, de acum încolo or să facă şi mai multe crime împotriva poporului. Bani să vină de la UE infectaţi să fie cât de mulţi de masonii lor. Au făcut vurusurile în laboratoare de stă în om ca orice boală, se transmite rapid şi te distruge rapid. Au premeditat totul cu alţi preşedinţi de state, toţi primesc bani miliarde de euro de la UE, când văd că scade procentul la infectări, imediat trimit masonii la pulverizări viruşi. Popoarele nu ştiu ce se întâmplă cred în infractorii de preşedinţi ai statelor. Ăştia fac istorie nu glumă oricum instoria României e falsă. Totul o diversiune ordinară!. Raed Arafat şeful DSU un mason nenorocit, un Sirian jegos, care aşteaptă zeci de miliarde de euro să-i vină în conturile instituţiei. Oricum instituţia e ca şi o societate privată, face ce vrea cu zecile de miliarde de euro, măşti gatis nu au dat, viruşi au dat prin masonii lor la poporul român, ce vor să mai facă. Ce tupeu pervers au nenorociţii, se vaită că se infectează poporul şi că or să ajungă la spital, dar în schimb ei trimit masonii şi pulverizează viruşi împotriva poporului. N-ai procurori şi nici poliţişti să-i monitorizeze pe aceste dejecţii, îşi fac de cap din luna martie, le merge bine vin banii 80 de miliarde de euro îi doare la bască.

Palatul Cotroceni infectat de fiara Iohannis

Procuratura are o frică de Iohannis, aşa că nu vom vedea curând arestări, dar nici monitorizări pentru anihilarea infractorilor. O ţin ăştia cu ordonanţe militare la greu, la toamnă şi la iarnă va fi vai de capul poporului. Ce şi-au pus la Cotroceni aia merită, necazul mare este că suferă şi alţii pentru inconştienţi. Şi-au propus să asasineze prin pulverizări cu viruşi zeci de mii de români, vai şi amar de capul lor. Oricum ei sunt criminali înaite să prepare viruşii în laboratoare, se pricep la diversiuni şi crime cu arme biologice. Plecaţi din ţară criminalilor, nu mai asasinaţi poporul, duceţivă la masonii voştri în SUA nenorociţilor. Blestemaţi să fiţi de poporul român, moartea să vină peste voi asasinilor perverşi. Dacă era directorul SRI Maior şi generalul Coldea nu se întâmplau toate aceste asasinate, aveau frică de ei. N-ai director SRI bun şi nici generali serioşi la vedere, se întâmplă numai nenorociri în popor. Toţi au frică de fiara din Cotroceni!.
Articol de CV