Cele mai mari hoaţe, abuzive robe, de la Tribunalul Argeş: secţia civilă, Mihaela Badea, de la Curtea de Apel Piteşti, secţia civilă: Corina Pincu Ifrim, Laura Ioniţă, şi de la Înalta Curte Bucureşti, secţia civilă: Ţucă Alina Iuliana, Cosma Viorica, Tăbârcă Mihaela, Vrânceanu Romaniţa, Pantea Paula şi Ivanovici Laura Mihaela au eliberat sentinţe şi decizii pe bani mulţi, furându-l pe directorul publicaţiei noastre, Iulian Ratea, pe decedatul redactor-şef Afrimescu Ştefan Dumitru şi pe S.C. Ediţie Specială Press, cu suma de 20.000 de euro, aceasta fiindu-i înmânată infractorului, chipurile, primar, Ion Dumitru, care la rândul lui a dat bani avocaţilor tată şi fiu ai familiei Panţoiu pentru a face blaturi cu cele menţionate mai susCompletul de infractoare de la Curtea de Apel Piteşti, secţia civilă.

Completul de infractoare de la Curtea de Apel Piteşti, secţia civilă.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu maimuţele în robe mai sus menţionate care au bătut recordul la şpăgi în justiţia romînă, precum şi la cele mai mari abuzuri şi furturi de la cetăţenii României, inclusiv noi. Jegurile societăţii sunt monitorizate de ani de zile de **** fiind lăsate să-şi facă de cap până le vom pune capac. Aceste dejecţii ale justiţiei române, din cauza tupeului lor prea mare, au muşcat momeala întinsă prin aceste dosare: nr. 5891/109/2011 al Tribunalului Argeş şi al Curţii de Apel Piteşti, precum şi dosarul nr. 2361/1/2014 al Înaltei Curţi Bucureşti. Vă prezentăm doar un mic exemplu de infracţiuni pe care le comit aceste bestii. Am fost chemaţi în judecată de către cel mai mare infractor primar din România, Ion Dumitru (com. Albota, jud. Argeş) pentru că noi am fi scris mai multe articole despre el în care am arătat traficul de terenuri (5000-6000 de ha) la Staţiunea Albota, jud. Argeş,plus cei 700 de proprietari fictivi  puşi în posesie în mod abuziv pe terenurile moştenitorilor de drept, furturi de patrimoniu al Primăriei Albota şi Ministerul Industriei, peste 20 de miliarde de euro, de asemenea am scris despre relaţia extraconjugală dintre el şi contabila, şefă a primăriei, Nuţi.

Infractorul nr 1 al Argeşului, Dan Panţoiu care corupe tot ce înseamnă funcţionar public în favoarea infractorilor

Infractorul nr 1 al Argeşului, Dan Panţoiu care corupe tot ce înseamnă funcţionar public în favoarea infractorilor

Am fost citaţi de toate infractoarele enumerate în titlu, robe ordinare,dar noi nu ne-am prezentat niciodată la Tribunalul Argeş, Curtea de Apel Piteşti, întrucât am crezut că vor respecta legea, o vor aplica conform Codului Civil şi bineînţeles că vor efectua o cercetare judecătorească corectă. Aceste nemernice au trecut la aranjamente cu avocaţii Panţoiu Dan şi puştiul lui, au luat şpăguţa şi au eliberat în prima fază o sentinţă civilă cu nr. 19/2013 dosar nr. 5891 al Tribunalului Argeş, prin care ne-au pus să plătim o sumă de 20.000 de euro infractorului Ion Dumitru.  Au audiat doi martori  propuşi de Dumitru, care a depus şi acte medicale, spunând că l-am îmbolnăvit de boli de inimă. Martorii propuşi de el au spus numai minciuni, l-au spălat, apretat şi călcat, actele medicale folosite au fost cele din 2006-2011, de când el s-a îmbolnăvit de boli cardiace.

Completul de infractoare de la Curtea de Apel Piteşti, secţia civilă

Completul de infractoare de la Curtea de Apel Piteşti, secţia civilă

Şi nu mai punem că medicii au fost plătiţi să elibereze reţete în decursul anului 2011 când ne-a chemat în judecată pentru a face, chipurile, un probatoriu perfect. El deja era cercetat din anul 2010, la sesizarea noastră, de către DNA Piteşti pentru infracţiunile prezentate în acest articol  şi nu era un lucru necunoscut atât pentru presă, cât şi pentru el. Infractoarea maimuţă magistrat, Badea Mihaela, de la Tribunalul Argeş, l-a învăţat să se vaite în faţa ei că nu mai poate de dureri de inimă  ( teatru ieftin) şi ea îi spunea în sala de judecată să meargă la medic des şi să-i aducă reţete pentru tratament. Infractorul Dumitru aşa a şi făcut.  A mai scris în acţiune că din cauza noastră i-ar fi spart hoţii casa lui şi contabilei şefe ( amanta lui ) şi că le-ar fi furat bani şi bunuri  din cauză că am publicat pozele cu casele lor. A făcut escrocul o înscenare cu şeful de post de la poliţia Albota şi alţi miliţieni prieteni de-ai lui că ar fi constatat spargerea caselor celor doi, totul neadevărat. Vă daţi seama că hoţii s-au şi uitat în ziarul nostru, un săptămânal local de anchete doar în judeţul Argeş pe atunci.  I-am lăsat să aranjeze tot ceea ce doresc ei, ştiind că judecătoarele nu vor face o  cercetare judecătorească precum spune legea pentru a se convinge cu adevărat că Ion Dumitru a făcut traficuri cu terenuri, circa 5000-6000 ha, împropietărind peste 700 de proprietari fictivi, care au vândut terenurile moştenitorilor de drept, împreună cu Ion Dumitru, la sute de societăţi comerciale etc.

Curtea de Apel Piteşti

Curtea de Apel Piteşti

În legătură cu amanta lui, contabila şefă a primăriei, Nuţi, nu au verificat măcar la angajaţii primăriei Albota dacă există cu adevărat o relaţie între cei doi.  Deşi legea impunea aceasta, chiar dacă noi nu ne-am prezentat. Într-un cuvânt, cei mai mari escroci de avocaţi din Argeş, familia Panţoiu, au blaturi mari cu toţi judecătorii din Piteşti, Bucureşti pe timpul comuniştilor fiind şi ofiţeri de miliţie, plus că Dan Panţoiu a trăit cu cântăreaţa Mirabela Dauer etc. şi este prieten cu mulţi avocaţi din Bucureşti care îi fac intrările la judecătorii secţiei civile  de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a elibera decizii cu sume mari de bani. Oricum aceşti avocaţi de la Bucureşti, împreună cu Panţoiu, împart şpăgile de la clienţi, precum Ion Dumitru, dau la judecători şi toată lumea e mulţumită.

Ion Dumitru, cel care a dat multă şpagă robelor şi avocaţilor

Ion Dumitru, cel care a dat multă şpagă robelor şi avocaţilor

Nu mai punem că la Piteşti e renumit ca numărul 1 la blaturi cu judecători, procurori, scoate infractori din arest în cel mai scurt timp, la comanda dată de client, recuperează prin sentinţe şi decizii tot felul de imobiliare cu o valoare foarte mare şi şpaga o împarte cu judecătorii etc. Aceste scursuri ale societăţii nu sunt deranjate şi nici nu au fost deranjate de niciun procuror niciodată.  Toată lumea e prietenă cu ei pentru că sunt băieţi darnici şi dau şpagă foarte mare procurorilor, miliţienilor şi judecătorilor. Cum putea să nu primească Ion Dumitru o sentinţă de la judecătoarea Badea cu 20.000 de euro, când  i-a avut ca avocaţi pe infractorii Panţoiu.Am făcut apel la Curtea de Apel Piteşti, am depus înregistrări cu diferiţi cetăţeni din comuna Albota, prin registratură, unde se auzea că Ion Dumitru a luat terenurile oamenilor şi a împropietărit proprietari fictivi, sute,  la Staţiunea Albota. Aceştia mai spuneau că şi-a strâns o avere de miliarde de euro. Se aude în înregistrări despre amanta lui, contabila şefă, că Ion Dumitru făcea sex cu ea în primăria Albota. Le-am mai depus prin registratură şi o comunicare din 18.07.2014, dosar nr. 187/P/2010 al DNA Piteşti unde se vede dispunerea începerii urmăririi penale, în favoarea lui Ion Dumitru, pentru infracţiunile de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu etc.

Sediul infractoarei de la secţia civilă a Tribunalului Argeş

Sediul infractoarei de la secţia civilă a Tribunalului Argeş

Robele maimuţe de la Curtea de Apel Piteşti: Cornelia Pincu Ifrim, Laura Ioniţă, fete de blat, ne-au respins toate probele, trimiţându-le retur la redacţia noastră. Noi băgam prin registratură înregistrările şi ele ni le trimiteau înapoi pentru ca nu cumva să rămână în dosar sau să le încurce la decizie. Legal nu aveau voie să ne restituie probele şi or să o tragă penal. Ni s-a respins apelul obligatoriu, am făcut recurs la Înalta Curte Bucureşti, acolo din nou am introdus probele prin arhivă şi maimuţele în robe, judecătoarele: Ţucă Alina Iuliana, Cosma Viorica şi Tăbârcă Mihaela ne-au repsins recursul, declarându-l nul, neţinând cont de nicio probă. Am formulat contestaţie în anulare la maimuţele robe: Vrânceanu Romaniţa, Pantea Paula şi Ivanovici Laura Mihaela şi acestea ne-au comunicat în sala de judecată că trebuiau făcute  probele la recurs, deşi noi solicitaserăm suspendarea cauzei până la terminarea cercetărilor împotriva lui Ion Dumitru, la DNA Piteşti.  Solicitările noastre au fost respinse, deşi era obligatoriu din punct de vedere legal să fie admise.

Sediul infractoarelor judecătoare de la secţia civilă a Înaltei Curţi Bucureşti

Sediul infractoarelor judecătoare de la secţia civilă a Înaltei Curţi Bucureşti

Cauza  trebuia suspendată în baza articolului 413, alin. 1 punctul 2 din N.C.P.C.care arată următoarele:  instanţa poate suspenda judecata când s-a început urmărirea penală pentru o infracţiune care ar avea o înrăurire hotărâtoarea ce ar urma să se dea. Ion Dumitru avea începerea urmăririi penale încă din 2010 până în prezent. În mod legal, înregistrările cetăţenilor din Albota trebuiau puse în discuţie şi luate de bază întrucât arătau tot ceea ce scrisesem noi în articole despre ei.

Maimuţele robe ne-au respins şi această solicitare de a lua în consideraţie înregistrările efectuate de noi şi ne-au respins toate probele şi contestaţia în anulare.  Infractorul Dumitru se laudă tot timpul la posturile Curier TV,  Absolut TV Argeş  si Arges TV că el ne-a câştigat, că avem să îi dăm 20.000 de euro, el este nevinovat, dar la DNA are dosarul cât el de mare.  Infractorul va fi arestat în primăvara acestui an şi condamnat, iar noi să-i plătim suma de 20.000 de euro că el este nevinovat şi declarat prin sentinţe şi decizii luate pe zeci de mii de euro de la robe.  El a plătit la robe, mai mult decât ar vrea să primească de la noi, pentru a dezinforma opinia publică, organele de cercetare penală ş.a.m.d.  Toate proastele de juedcătoare au crezut că prin a-l ajuta să obţină sentinţe şi decizii favorabile lui, pe bani,  îl pot scăpa de dosarul cât el de mare la DNA.  V-am prezentat doar un mic exemplu de infracţiuni cu şpăgi la robe de la un biet miliardar în euro. Vă daţi seama ce bănişori dulci fac robele de la Piteşti şi Bucureşti cu asemenea clienţi ca Ion Dumitru.
1. Din aceste motive solicităm cercetarea tuturor magistratelor enumerate în acest articol, precum şi avocatul Dan Panţoiu şi fiul său, dar şi Ion Dumitru. Verificarea tuturor sentinţelor şi deciziilor eliberate de acesta de la prima zi de angajare în justiţie.
2. Solicităm verificarea interceptărilor din urmă cu doi ani, precum şi stabilirea traseelor.
3. Testarea cu aparatul poligraf a fiecărui infractor.
4. Solicităm dispunerea de monitorizări împotriva tuturor celor implicaţi în infracţiuni de corupţie etc.
5. Solicitam autosesizare din partea prim-procurorului DNA Bucuresti.
Articol de
Niculiţă Olteanu