CEX-ul PSD a ordonat la CCR eliberarea unei decizii abuzive pentru înlăturarea din funcţie a șefei DNA – Laura Codruța KovesiCEX-ul PSD a ordonat la CCR revocarea din funcție a șefei DNA – Laura Codruța Kovesi, decizie ilegală și abuzivă

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu 8 judecători ai Curții Constituționale Române, incompetenți, abuzivi, comunişti fascişti executori. Președinte: Valer Dorneanu, Judecători: Marian Enache, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Daniel Marius Morar, Mona Maria Pivniceru, Simona Maya Teodoroiu și Varga Attila.

Tudorel cel mai mare infractor

CEX-ul PSD a hotărât în taină execuția șefei DNA Laura Codruța Kovesi. L-a înaintare l-au băgat pe „turi-buri” ministrul justiției – Tudorel Toader. Acesta lucrând ani mulți ca judecător în cadrul CCR s-a deplasat subtil la colegii lui pentru a le propune să elibereze o decizie abuzivă contrară Constituției României, contrară tuturor procedurilor legale, precum și cu încălcarea tuturor normelor de drept internaționale, de asemenea și cu încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului. Judecătorii infractori ai CCR au devenit al doilea CEX PSD, mare nenorocire pentru toate instituțiile României. „Turi-buri”, ministrul justiției Tudorel a încercat în primă fază să convingă judecătorii CSM pentru a o sancționa pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi sau mai bine spus obținerea unei hotărâri CSM cu excluderea din Magistratură însă lui „turi-buri” nu i-a ieșit manevra CEX PSD la CSM. Infractorul Tudorel, chipurile ministrul justiției, i s-a dat din nou ordin de către CEX-ul PSD pentru a înainta la CCR o solicitare de revocare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi. CEX-ul PSD i-a spus lui Tudorel: „apelează la toți colegii tăi și obține decizia de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

Tudorel s-a și apucat de treabă imediat solicitând foștilor colegi din cadrul CCR să emită o decizie de revocare împotriva victimei Laura Codruța Kovesi. Toate informațiile vin din interiorul CEX PSD și din cadrul CCR. „Turi-buri” Tudorel se crede mare șmecher convertit, dar e un fraier desăvârșit. Acest fraier de Ministru al Justiției Române a uitat că el nu poate cere revocarea din funcție a unui procuror sau judecător, numai dacă hotărăște plenul CSM sau vreun complet de judecată al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Acest fraier convertit a sărit toate procedurile ca tovarășul răposat Nicolae Ceaușescu.

Liviu Dragnea, șeful CEX-ului, infractor bolnav psihic

Pentru a putea cere el revocarea șefei DNA sau a vreunui magistrat are nevoie de hotărârile CSM sau de decizii ale judecătorilor de la ICCJ. „Turi-buri” și-a prins gâtul între CSM și ICCJ, cum va scăpa numai el știe, noi îl vom sesiza atât pe el precum și pe judecătorii infractori ai CCR la Parchetul de pe lângă ICCJ. Nici o lege română nu îi permite să dispună el direct sancțiuni împotriva magistraților români. Aceste sancțiuni de revocare sau de sancționare a vreunui magistrat le poate stabili legal inspectorii, procurorii și inspectorii judecători din cadrul CSM. După aceea, hotărârea definitivă o ia plenul CSM sau ICCJ. Competența legală a lui „turi-buri” vine după toate aceste proceduri și hotărâri definitive. Tudorel trebuie să aibă ori o hotărâre a CSM, ori o hotărâre a ICCJ pentru a dispune revocarea vreunui magistrat. El a procedat ca răposatul Nicolae Ceaușescu, direct cu funcții depline de executare. Pentru revocarea doamnei Kovesi s-a strâns o sumă în cadrul CEX PSD de aproximativ 50 de milioane de euro.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut blatul cu judecătorii de la ICCJ, achitare garantată, probe pe săturate

Din informațiile noastre a reieşit că, unele sume au plecat spre judecătorii CCR. E greu să îi prinzi pe nenorociții de judecători, dar rămân alte infracțiuni grave precum:

„Art.397 – Acțiuni împotriva ordinii constituționale

Alin. (2): Întreprinderea de acțiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârșite de mai multe persoane împreună în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea națională se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Art.404 – Comunicarea de informații false

Comunicarea sau răspândirea prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepseștecu  închisoare de la unu la 5 ani”.

Acestea sunt infracțiunile pe care le-au comis Ministrul Tudorel, judecătorii CCR și CEX-ul PSD, precum și posturile TV Antena 3, RTV și B1 TV. Infracțiunile lor sunt infracțiuni contra securității naționale. SRI-ul are competență de cercetare cu procurorii din cadrul Parchetului General. Trebuie să dispună cercetări de urgență întrucât instituția DNA nu mai e lăsată să își desfășoare activitatea, aceasta fiind instituție a statului nu CEX-ul lui Dragnea. DNA-ul nu mai lucrează de doi ani de zile din cauza acestor infractori, acesta e interesul PSD-iștilor pentru a putea fura prin direcțiile economice ale Primăriilor, toate bugetele care se strâng anual, precum și bugetele date de guvern.

Curtea Constituțională de tot rahatul, eliberează decizii abuzive, blochează instituții etc.

DNA-ul are dosare la cercetări cu prejudicii mari de bani, acești infractori PSD-iști și CCR-iști împiedică tot, prin diferite tehnici, precum cu decizia abuzivă, ilegală și neconstituțională a CCR. Diferiți PSD-iști, Ministrul Tudorel și cele 3 posturi TV menționate, amenință procurorii DNA de aproximativ 2 ani de zile. Se văd intențiile acestora, diversiunile mizerabile și toate încălcările care duc spre punerea în pericol a securității naționale, slăbirea bunăstării economice a țării, împiedicarea instituției de a mai funcționa ș.a.m.d. S-au dus nenorociții PSD cu ministrul Tudorel la diferiți judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție punând la cale distrugerea dosarelor DNA, prin a da achitări în masă la toți infractorii PSD. Din verificările noastre la dosarele PSD-iștilor a reieșit că erau probe suficiente de condamnări și de recuperare a prejudiciilor. Pentru a-și bate PSD-iștii joc de DNA, asta tehnică au folosit. Dar mai mari proști ca judecătorii ICCJ să te unești cu infractorii PSD nu s-a mai pomenit pe tot globul pământesc. PSD-iștii au corupt 3 televiziuni: Antena 3, RTV și B1 TV precum și 8 judecători ai CCR și pe toți judecătorii ICCJ.

În ce țară trăim!!!??? Țara infractorilor PSD!!!

Daniel Marius Morar, cel mai mare infractor, s-a dat cu PSD-iștii

Numai SRI-ul, Parchetul General, Președintele României și poporul mai pot face ordine în țara infractorilor PSD. SRI-ul a fost înlăturat de la monitorizări în mod abuziv tot cu o decizie diversionistă contra normelor europene, contra Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului, precum și contra Constituției României. Bunăstarea economică a țării intră în competența SRI-ului. Când se slăbește bunăstarea economică a țării (atunci când fură PSD-iștii la greu), SRI-ul are competență de cercetare pentru infracțiuni contra securității naționale. Numai CCR-ul și Guvernul Cioloș au hotărât în mod abuziv să ia competența SRI pentru a putea fura toți infractorii bugetele de la Primării, banii din conturile Consiliilor Județene etc.

Încheiem acest articol și îi terminăm cu acest articol. Solicităm sesizarea din oficiu a Procurorului General al Parchetului de pe lângă ICCJ, mai solicităm sesizarea din oficiu a Directorului SRI precum și sesizarea din oficiu a Președintelui Statului și a tuturor șefilor de instituții competente pentru a lua măsurile legale ce se impun.

 Articol de Cristi Predescu