Ciolacu Marcel şi toţi infractorii parlamentari PSD, au adoptat în hotărârea de încuviinţare a instituirii stării de alertă, noi amendamente abuzive, precum ca preşedinţii de Consilii Judeţene, să desemneze Directorii de Spitale sau să-i demită, totul ilegal şi abuzivCiolacu Marcel a fost sunat de mai mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene, precum de preşedintele CJ Argeş  Dan Manu, pentru a li se da puterea, de a dispune prin decizii, demiterile directorilor de Spitale şi punerea din nou a directorilor PSD hoţi şi abuzivi.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu un Parlament abuziv, corupt, favorizator de infractorii, nesimţit, format cu o majoritate de politruci din PSD. Aceste amendamente abuzive au fost puse în hotărâre, pentru a fi favorizaţi la infracţiuni toţi directorii de Spitale demişi de Ministrul Sănătăţii Tătaru.

Ciolacu un infractor nesimţit

Preşedintele CJ Argeş Dan Manu, a sunat pe preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, pentru a introduce noi amendamente abuzive, în hotărârea de încuviinţare a instituirii stării de alertă. Toate acestea au fost programate, unde s-a lăsat cu şpagă mare la Ciolacu, din partea tuturor preşedinţilor de Consilii Judeţene din ţară. Aceşti nemernici PSD-işti au schimbat macazul în interesul lor, dar nu sau gândit că ne vom sesiza la toate infracţiunile comise, la care vor răspunde penal toţi cei implicaţi. Aceşti infractori PSD se cred în junglă nu în Parlamentul României!. Guvernul României a solicitat o hotărâre de încuviinţare a instituirii stării de alertă Parlamentului, ei au luat-o Brăila; şi-au făcut interesul lor de partid şi interesul tuturor infractorilor preşedinţilor de Consilii Judeţene. Din toate informaţiile noastre a reieşit, că toţi preşedinţii de Consilii Judeţene din ţară, au pus euro mulţi, pentru a se risca tare de tot toţi parlamentarii PSD, pentru a introduce amendamente abuzive în Ordonanţa Militară. Aceşti corupţi, abuzivi, nenorociţi de PSD-işti comunişti, nu aveau nici un drept legal să introducă noi amendamente abuzive, în favoarea tuturor infractorilor preşedinţilor de Consilii Judeţene. Guvernul României le-a solicitat să adopte o hotărâre de încuviinţare a instituirii stării de alertă şi ei au luat-o Brăila, făcându-şi interesul de partid în mod abuziv cu toate încălcările legi.

Dan Manu un jeg ordinar

La aceste încălcări sau plătit sume mari de euro la Ciolacu şi la toţi parlamentarii PSD. E greu să-i prinzi în flagrant când se dau banii, dar vor răspunde penal, pentru abuz în serviciu, constituirea unui grup infracţional organizat, favorizarea infractorilor etc. Ministrul sănătăţii Tătaru, a dispus directorilor de Spitale, să verifice ce s-a întâmplat cu bugetele de la Spitale, întrucât bolnavii nu aveau tratament şi aparatură medicală. Mureau pe capete din lipsa tratamentului şi din lipsa aparaturii medicale. Infractoarele de la arhive din Spitale, au sunat pe toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, pentru a face ceva să-i obstrucţioneze pe directorii noi puşi de Ministrul Tătaru. Ce sau gândit escrocii PSD-işti, preşedinţii de CJ din ţară; să-l sune pe Ciolacu pentru a le elibera o hotărâre abuzivă, pentru ai demite pe directorii puşi de  Ministrul Sănătăţii Tătaru şi de a scăpa de verificări. Cel mai mare abuz din partea PSD-iştilor a fost şi este şi la această oră, întrucât hotărârea abuzivă eliberată de ei îşi continuă efectul. Au fost demişi toţi directorii de Spitale puşi de Ministrul Tătaru. Toţi directorii de Spitale au fost puşi prin Ordin de Ministru, infractorii PSD din Camera Deputaţilor şi Parlament, au eliberat în mod abuziv amendamente noi abuzive peste Ordinul Ministrului Sănătăţii, la care se va lăsa cu puşcărie la PSD-işti. Când ai stare de urgenţă în ţară sau stare de alertă în ţară, preşedintele României şi Guvernul României, eliberează Decrete şi Ordonanţe Militare. Parlamentul are doar atribuţii de a adopta hotărâri în acest sens, dar în nici un caz să hotărască cu totul altceva, în favoarea infractorilor PSD preşedinţi la Consilii Judeţene.

Parlamentul României, senatori şi deputaţi corupţi 80%

Problema mare este, că toţi directorii de Spitale puşi de PSD, au furat la fiecare Spital împreună cu preşedinţii de CJ, milioane de euro anual. Preşedinţii de CJ le-a dat bănuţul şi directorii de Spitale PSD, au furat bani cu unele Societăţi care aparţin de Consilii Judeţene, precum Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat Argeş. Toate CJ au un RADPP la ceordeală!. Directorii sunt ai PSD-ului, le efectuează lucrări acasă, le-au făcut vile etc. Preşedinţii de CJ le dau buget la directorii de Spitale ai PSD-ului, vin băieţii de la RADPP, umflă cu ei manoperele la greu, introduc facturi fictive pentru aparatură şi alte echipamente. Aceste Regii de Administrare, sunt făcute pentru a umfla manoperele la greu la lucrările din Spitale etc şi de a fura banii (bugetele), prin contabilităţi duble. E o sincronizare ca în cutiile de viteze auto; preşedinţii de CJ din ţară le dau buget foarte mare la directorii PSD de Spitale, după aceia aceştia apelează la directorii infractori ai Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat, care se fac că le efectuează lucrări, dar cu manopere de o iei la fugă, după aceia fură banii prin contabilităţi buble, care ajung la preşedinţii de Consilii Judeţene.E un fel de parandărăt la preşedinţii de Consilii Judeţene din bugetul CJ!. PSD-işti au dispus să se înfiinţeze aceste RADPP-uri pentru a putea fura bugetele Consiliilor Judeţene. dar şi ale Spitalelor. RADPP-urile au fost înfiinţate prin 2010, aşa că tot au furat miliarde de euro PSD-işti. Directorul Ciocnitu Dumitru Eduard de la RADPP Argeş, a furat bugetul cu toţi preşedinţii de la CJ Argeş şi cu toţi directorii de la Spitalul Judeţean Argeş. Numai aceştia au sustras miliarde de euro, dar ce să mai zici la Capitală sau în toată ţara cât au furat.

Director Dumitru Eduard Ciocnitu al RADPP Argeş, infractor desăvârşit

Nu ne mirăm de cel mai mare abuz al PSD-iştilor făcut la acestă oră, ne mirăm cât tupeu de escroci au să planteze în mod abuziv amendamente abuzive pe timpul stării de alertă, de asemenea să-şi pună directori de Spitale la furat buget de stat. Aceştia premeditează infracţiunile ca şi Ion Iliescu lovitura de Stat în anul 1989. DNA-ul nu se sesizează îl vom sesiza tot noi, procurorul general doarme în bocancii statului, îi vine salariul de zeci de mii de lei lunar, procurori lui din subordine se ocupă numai de favorizări de făptuitori, ne referim la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General. Ce procuratură avem noi în România?. Zero barat!. Sunt bucuroşi PSD-işti, pot fura la greu că procurorii dorm mereu. SRI-ul a fost înlăturat de la monitorizări etc, aşa că se fură bugetul statului la greu. Mai avem noroc cu pomana de la UE de 33 de miliarde de euro; vor fura şi aceşti bani escrocii PSD întrucât bani vor ajunge la preşedinţii de Consilii Judeţene. Lucrări în ţară nu se vor face, furturi la greu de PSD-işti veţi vedea mereu. Dacă va lucra puţin DNA somnoroşii, vom vedea arestări pe măsura infracţiunilor. Vai şi amar de justiţia Română!.Unde se va ajunge cu dormitul în bocancii statului numai procurori ştiu. Le convine să doarmă lună de lună şi să primească zeci de mii de lei din bugetul statului, care şi acesta e format din TVA, amenzi şi impozite. Prost e tot poporul că le plăteşte impozite şi amenzi, firmele TVA, chirii şi impozite. Mari nenorociţi sunt unii procurori, dar mai mari jeguri de oameni sunt judecătorii corupţi şi abuzivi. Cine să-i tragă la răspunderea penală; Iohannis sau Orban. Aşa stat, aşa procurori şi judecători!. SRI-ul nu dă informaţii sau supărat pe stat; satul a fost preşedintele CCR Zegrean şi fosta ministru Prună. Au dreptate să fie supăraţi, toate televiziunile au pus tunurile pe ei, deşi au lucrat foarte bine, au vrut să aducă un prejudiciu la stat de miliarde de euro, dar totul a fost dărâmat de cei mai mari infractori judecători ai CCR. Dacă serviciu secret al ţării, nu este lăsat să lucreze în ţară, se va fura tot bugetul statului an de an şi tot ce intră de la UE pentru stat. Aşa se întâmplă când înlături un serviciu secret de la monitorizări şi de la dosare penale, se alege praful de bugetele interne şi de banii UE. Fără un serviciu secret în ţară statul e la pâmânt, procurorii fără SRI sunt ca şi fără oxigen. Trebuiau arestaţi toţi judecătorii CCR-PSD, nu e târziu nici acum!. CCR-ul nu trebuie să uite că SRI-ul este o instituţie militarizată, nu aveau nici un drept să obstrucţioneze instituţia la comanda PSD, dar mai grav este că au folosit mari diversiuni în Decizia abuzivă. O s-o tragă şi mizeriile CCR doar când vor fi procurori adevăraţi în România.
Articol de L.P.