Colonelul acoperit, Victor Viorel Ponta, la cele două direcţii S.I.E. şi D.G.I.A. a primit gradul de general la solicitările NATO pentru trafic de informaţii, secrete de stat şi bineînţeles zeci de milioane de dolari la purtător şi pe viitor puşcăriabil la Rahova, Jilava etc. precum şi favorizatorii directori ai direcţiilor menţionate mai sus şi procurorii Curţii Militare, D.N.A. Militară, care nu-l cercetează pentru infracţiunile săvârşite şi incompatibilitate la funcţia de preşedinte al statuluiDragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu domnul general acoperit, Victor Viorel Ponta, şeful Guvernului României, candidatul caca la preşedinţie, spion la două direcţii de informaţii S.I.E. şi D.G.I.A., între anii 1997-2014.

Ponta, general acoperit, ravneste la functia de presedinte

Ponta, general acoperit, ravneste la functia de presedinte

Domnul general Victor Viorel Ponta este un turi-buri al Serviciilor, lingăul directorilor, atât S.I.E. cât şi D.G.I.A.-M.A.P.N. încă din anul 1997-2014, care şi-a turnat atât colegii lui de partid, de serviciu, precum şi pe cei care îşi făceau datoria la locurile de muncă, în Europa, S.U.A. Acest jeg de premier acoperit de infractorul Ilie Botoş, ex-director al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării. În anul 2010, Ilie Botoş a hotărât să-l acopere pe colonelul asasin Victor Viorel Ponta şi să-l folosească să intermedieze traficul de informaţii, precum şi secrete de stat către NATO, etc.pe milioane de euro. La solicitările NATO, a fost avansat la gradul de general al D.G.I.A. Domnul preşedinte Băsescu i-a prezentat numai trecutul misiunilor la .S.I.E. şi nu pe cele actuale, unde e acoperit cu gradul de general în misiune.

Hapau Marian, director D.G.I.A., nu-l denunta pe Ponta-frica de Ilie Botos

Hapau Marian, director D.G.I.A., nu-l denunta pe Ponta-frica de Ilie Botos

Actualul şef al Direcţiei Generale de Informaţii al Apărării, Marian Hăpău, un general maior de flori la morţi, nu a avut curajul să-l denunţe pe domnul general Victor Viorel Ponta la preşedintele statului sau la procurorii care îl cercetează pe şpagă. Nemernicii de procurori militari, atât ai Parchetului Curţii Militare, precum şi ai D.N.A. Militară, ascund aceste infracţiuni grave, comise de Ponta, generalul maior răposat, Marian Hăpău, care le-au luat şpaga ca să stea liniştiţi până se limpezesc apele. Gnr Ponta, acoperit la Guvern şi candidat la preşedinţie, nu a înţeles că trebuie să se predea în faţa unor procurori necorupţi şi fără frică, dar aceştia nu există. Deci infractorul tupeist ,ca la cele 2 asasinate (procurorii colegii de-ai lui, omorâţi de el), îşi continuă misiunile atât la Guvern, cât şi închipuirile către Cotroceni. Are tupeul să meargă prin ţară şi să discute cu cetăţenii neinformaţi pentru a-l vota ca preşedinte acoperit cu grad de gnr. Mai corupţi şi jegoşi procurori ca cei militari în România nu găseşti! Nemernicii de procurori militari ştiu că Ponta este acoperit cu grad de general şi are misiuni mizerabile, stă pe infracţiuni grave, mai ales că şi-a depus candidatura la B.E.C. Aceştia îl acoperă în continuare, neinformând instanţa de judecată , Curtea Militară Bucureşti, pentru a-l declara incompatibil pentru candidatura la preşedinţie. Procurorii militari în mintea lor bolnavă, cred că noi nu ştim ce fac ei zilnic şi ce infracţiuni comit. Ei cred că noi ne ocupăm de vânzări sticle şi borcane…

Catalin Harnagea, ex-director S.I.E. care l-a racolat pe Ponta

Catalin Harnagea, ex-director S.I.E. care l-a racolat pe Ponta

Când a fost acoperit la .S.I.E., Ponta, am ştiut până să-l racoleze ex-directorul S.I.E., Cătălin Harnagea. Aceşti păcălici de la Direcţia Informaţiei M.A.P.N. nu au ştiut că îi vor lega alţii. Hodorogul de ex-director S.I.E. , Teodor Meleşcanu, mai nenorocit ca toţi directorii S.I.E. , a dezinformat şi dezinformează poporul că el nu avea voie să spună preşedintelui statului dacă vreun candidat la preşedinţie a fost sau nu ofiţer acoperit. Acest jurist colaborator al Securităţii Comuniste l-a favorizat pe Ponta la infracţiuni grave şi va face puşcărie. Îi transmitem că ofiţerii acoperiţi în fruntea Guvernului, la D.G.I.A. şi la .S.I.E. ca procuror, precum şi candidat asasin la Cotroceni nu avea voie să apară în asemenea instituţii: Guvern, Cotroceni sau Parchetul General. Aşa că puteau să-l deconspire oricând pentru a nu merge cu el la puşcărie. Ce jocuri murdare au folosit ex-directorii S.I.E. şi D.G.I.A.! Asasinul Ponta, ofiţer acoperit cu grad de gnr la D.G.I.A. 2014, crede că a aranjat cu aceşti nemernici de procurori militari, care au luat şpăguţa, să nu-l cerceteze sau să-l trimită la Curtea Militară pentru incompatibilitate în ce priveşte candidatura la Cotroceni. Cea mai mare corupţie totală am găsit-o la Parchetele Militare, precum şi la D.N.A. Militară. Aceste jeguri corupte până la celule s-au îmbogăţit din NUP-uri şi clasând dosarele pe şpăgi de sute de mii de euro/ bucata de dosar. Sunt mai uniţi decât ţiganii! Au jurat că se vor acoperi unul pe altul până la arestare. Acest ţigan albanez , Ponta, e foarte periculos pentru toţi cetăţenii României. Râd PCR-işti PSD de Klaus Johannis că îi neamţ, dar le predă lecţii de democraţie, corectitudine, seriozitate, profesionalism. Acest ţigan albanez a venit teleportat, ca un şoarice opărit, în România pentru a fi instruit de diferite servicii distruse şi pentru a distruge bugetul de stat, a-şi omorî colegii de serviciu etc. Nespălatul prosteşte poporul cu sonorul! A declarat la anumite trusturi de presă că noi suntem o presă fascistă comunistă. Prostăvanul! , nici prin cap nu-i trece ce-l aşteaptă. Va fi dizolvat ca aspirina Bayer. de un complet de judecată.

Ilie Botos, ex-director D.G.I.A care l-a acoperit pe Ponta in 2010.

Ilie Botos, ex-director D.G.I.A care l-a acoperit pe Ponta in 2010.

Având totul pentru el, dar mai lăsăm procurorii militari să-l descarce de sute de mii de euro, atât pe el, cât şi pe Ilie Botoş şi Marian Hăpău. Acestor directori D.G.I.A. le plac ofiţerii acoperiţi la Guvern şi Cotroceni pentru a dicta şi conduce România cum vor ei. Până la această oră procurorii nesimţiţi militari nu au luat nicio măsură împotriva acestui nemernic gnr Ponta, aşteaptă să câştige alegerile ca să îi dea misiuni la Cotroceni. Poporul obosit, stresat, flămând de politruci, pe româneşte, a pus botul la Ponta că le va îmbogăţi bugetul ( foamea). Hoţomanul albanez-rom teleportat! Ducă-se la ţiganii lui, în Albania, nespălatul! Fără încredere în gnr Nelu Ciobanu, şeful Parchetului Curţii Militare Bucureşti, şi gnr Ion Alexandru, D.N.A. Militară, că vor avea în primul rând curajul să-l aresteze pe asasinul gnr acoperit Ponta, candidat la funcţia de preşedinte al statului. Corupţia, banii, ordinele spun totul în România! Dar totuşi să solicităm dânşilor să se implice în aceste grave infracţiuni comise de cei menţionaţi în articol şi să ia măsurile de urgenţă împotriva procurorilor care îl cercetează pe Ponta şi pe directorii Serviciilor etc. Le-am solicitat să se autosesizeze pentru infracţiunile publicate în ediţiespecialăpress.ro ce-l reprezintă pe Ponta s.a.m.d.

Guvernul Romaniei condus de gnr acoperit Ponta

Guvernul Romaniei condus de gnr acoperit Ponta

1. Solicităm şefului secţiilor militare Bucureşti să intervină în acest caz şi să ia măsurile legale de urgenţă.

2. Solicităm şefului statului să solicite informaţii de la directorul D.G.I.A. pentru a se convinge încă o data de Ponta şi de directorii care îl ţin ofiţer acoperit la Guvern şi în special la preşedinţie.

3. Solicităm C.S.M. să ia măsurile legale ce se impun împotriva procurorilor care îl favorizează pe Ponta şi nu îl trimite la Curtea Militară pentru incompatibilitate pentru funcţia de preşedinte.

4. Solicităm autosesizarea din partea celor menţionaţi în articol şi care au competenţa să ia măsurile legale.

D.N.A. , sediul infractorilor procurori militari

D.N.A. , sediul infractorilor procurori militari

Articol de
Ionuţ Constantin.