Comisia de etică și disciplină ABAAV Pitești sancţionează victime și favorizează făptuitori non-stop; Păiuș Carmen director tehnic, Pătru Iulia jurist, Groseanu Vlad, Cosma Daniela și Mătăuanu Simona jurist.Comisia de etică și disciplină ABAAV Pitești sancţionează în mod abuziv victime care sesizează presa și parchetele.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu o comisie de etică și disciplină ABAAV Pitești, abuzivă și favorizatoare infractorilor, care eliberează referate de sancţionare și comunicări de prezentare.

Tatiana Diaconu, cea mai tare directoare, care visează în somn posturi fictive pentru mulţi euro

Tatiana Diaconu, cea mai tare directoare, care visează în somn posturi fictive pentru mulţi euro

Domnul Păcuraru Gheorghe din șofer a ajuns muncitor necalificat la Formația Baraj și SP Golești – S.H. Golești – S.G.A. Argeș, întrucât șefa de secţie Iliuţa Matei nu a dorit să-l pună șofer pe Logan, a preferat mai bine să solicite șefilor ei un șofer din afara instituţiei. Şoferul din afara instituţiei a sărit la cap cu suma de 4000 de euro pentru postul de șofer. Toate aceste informaţii vin din interiorul instituţiei. Se fac posturi abuzive peste noapte, clienţii insistă, euro pe săturate, că așa le plac la mândrele toate: șef de secţie Iliuţa Matei, șef de personal Alexandrina Manu, director general Diaconu Tatiana.

Domnul Păcuraru are o vechime de peste 20 de ani ca șofer la această instituţie, ele nu au ţinut cont de vechime, de calificativele foarte bune ș.a.m.d. Dacă a venit clientul și a solicitat să fie pus ca șofer pe Logan, au rezolvat-o pe loc, Păcuraru nu a reușit să își ia Loganul în primire nici măcar într-un an de zile, el nu a sărit la cap cu euro, omul a muncit cinstit. Ești cinstit, îţi faci dușmani și suporţi sancţiuni de la dușmani.

Alexandrina Manu, șef personal ABAAV, visează euro, posturi fictive care se îndeplinesc

Alexandrina Manu, șef personal ABAAV, visează euro, posturi fictive care se îndeplinesc

Dacă Păcuraru a solicitat să efectuăm o anchetă pentru a se verifica vânzarea postului de șofer pe euro, i-au sărit toţi la gât. În primul rând, nu aveau voie să scoată postul la concurs, întrucât secţia avea ca șofer pe Păcuraru Gheorghe, iar cel care ocupă acum postul de șofer pe Logan a venit din afara instituţiei, totul fiind nepermis de lege. Nu poţi scoate un post la concurs dacă ai șofer la secţie; legea mai arată că cei care pot participa la concurs trebuie să aibă o vechime în cadrul instituţiei și multe altele. Cel care a fost angajat pe blat cu suma de 4000 de euro în primul rând nu îndeplinea condiţiile impuse de lege, nu a fost angajat niciodată la ABAAV Pitești, vechime și alte cerinţe nici gând să îndeplinească. Se vede din avion intenţia Alexandrinei Manu, a Iliuţei Matei și a directorului general Diaconu Tatiana. Cât ai fi de prost tot îţi dai seama de măgăria făcută lui Păcuraru.

Din toate informaţiile pe care le-am primit din cadrul instituţiei lor au reieșit toate șpăgile în euro pe care le primesc acestea și mulţi alţii de ani de zile. Dacă le pui întrebări în legătură cu vânzarea de posturi fictive pe euro, se vaită: „Noi nici nu am auzit de așa ceva, la noi nu se practică șpaga, ca la alţii”. Când a fost întrebată de ce nu-l pune pe Păcuraru pe Logan, Iliuţa Matei a spus: „N-o să-l pun niciodată, mai bine bag Logan-ul în garaj”, dar gândul ei pervers era să-i vină euro de la clientul pe care l-a pus șofer pe Logan. Păcuraru ne-a prezentat cazul lui, noi avem sute de oameni cinstiţi care ne informează despre infracţiunile grave care se comit în instituţiile ABAAV Pitești și în alte secţii etc.

Şefa comisiei de disciplină, Păiuș Carmen, dictatoare precum Elena Ceaușescu

Şefa comisiei de disciplină, Păiuș Carmen, dictatoare precum Elena Ceaușescu

Au cășunat pe Păcuraru că i-ar fi pozat în incinta secţiei, el avea voie să facă fotografii oricărui coleg sau șef. Nu interzice legea să pozezi vreo persoană în curtea instituţiei, din contră, legea permite fotografierea și filmarea dacă se comit infracţiuni, așa cum comitea Iliuţa Matei, folosind microbuzul instituţiei în scop personal, pentru a o căra de acasă până la instituţie ani de zile. S-a consumat motorină de sute de mii de lei, pe care Iliuţa o să-i plătească. Va răspunde penal pentru fiecare faptă penală săvârșită. Le vom face plângere penală pentru toate încălcările legii, ne vom ocupa de ei.

Dacă Păcuraru l-ar fi fotografiat pe șeful lui, Lulea Constantin când fura motorina pe care trebuia să o folosească la transformator, i-ar fi făcut referat pe loc și l-ar fi sancţionat cu 10% din salariu pe 3 luni. I-au făcut referat lui Păcuraru pentru că ne-ar fi dat fotografii și informaţii despre Iliuţa, Lulea și alţii. Omul și-a prezentat necazul pe care îl avea; noi avem sute de angajaţi în ABAAV Pitești care ne spun despre toate infracţiunile grave ce se comit în interiorul instituţiei și la alte secţii etc. Tot ce înseamnă infracţiune trebuie cercetat, așa că vor fi cercetaţi la solicitările noastre toţi șefii victimelor.

ABAAV Pitești, sediul unde se comit cele mai multe infracţiuni

ABAAV Pitești, sediul unde se comit cele mai multe infracţiuni

Directorul general Tatiana Diaconu, în loc să dispună investigaţii sau să sesizeze parchetele pentru tot ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce, ea favorizează infractorii, se unește cu ei împotriva victimelor. Această comisie de etică și disciplină, toţi cei enumeraţi în titlu folosesc codul de etică al ANAF în mod ilegal, întrucât au copiat tot codul de etică aprobat de Ministerul Finanţelor. Apele Române nu au cod de etică și niciun ministru nu a solicitat vreodată un cod de etică pentru Apele Române. Comisia sancţionează victimele după codul de etică ANAF, e ca în filmele cu proști, dar suferă victimele. Vor răspunde penal și pentru falsificarea codului de etică ANAF și pentru sancţionarea victimelor în mod abuziv. Victimelor administraţiei Apelor Române le este îngrădită libertatea de exprimare garantată de art. 10, alin. (1) din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului:

„Articolul 10 din CEDO

Libertatea de exprimare

  1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare.

Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere. Prezentul articol nu împiedică Statele să supună societăţile de radiodifuziune, cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.”

Iliuţa Matei, cea mai mare nesimţită, care și-a chinuit victima și o chinuiește în continuare. Îi vine rândul ...

Iliuţa Matei, cea mai mare nesimţită, care și-a chinuit victima și o chinuiește în continuare. Îi vine rândul …

În cazul lui Păcuraru și al altora, aceștia ne-au furnizat informaţii despre ce li se întâmplă la locurile de muncă. După mintea stricată a conducerii ABAAV Pitești, angajaţii nu au dreptul să informeze presa sau organele de cercetare penală, au doar dreptul la tăcere și la suferinţă din partea șefilor lor. La această instituţie e mai rău ca la pușcăria Rahova și acolo și pușcăriașii pot merge să se plângă la șefii de instituţie. Ne-au acuzat publicaţia și victimele care au solicitat să efectuăm anchete în cazurile lor, vor răspunde penal pentru tot.

Ei nu trăiesc pe lumea aceasta, se cred pe grămezi de euro și cred că pot corupe pe oricine dacă vor fi cercetaţi la solicitările noastre. Nu va fi așa, se vor duce toţi la arest și în A.N.P. Am distrus împreună cu ….. clanuri grele de infractori, ei sunt omizi pentru noi. Nicolescu, fost președinte C.J. Argeș, se credea mai șmecher ca aceștia, a furat-o de la noi și de la procurori, de așteaptă libertatea ca pe cireșele de mai. Primarul Piteștiului la fel, crede că nu va fi condamnat, dar își va lua pedeapsă de peste 8 ani, la fel se va întâmpla cu mulţii alţii cu funcţii foarte mari. Noi nu ne-am ocupat de ei până acum, ne vom da tot interesul pentru ei, dacă îi vom lăsa așa vor muri victimele sufocate de abuzurile efectuate. Să se aștepte la un dosar greu din partea noastră și nu la condamnări ușoare.

Articol de Iulian Ratea