Criză mare de dosare la DNA, infractorii sporesc, serviciile secrete fără competență de monitorizare și cercetareDNA fără dosare infractorii, PSD-ALDE fură bugetele de stat, SRI-SIE fără competență de monitorizare și cercetare

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari nemernici judecători din cadrul CCR și cu cei mai mari infractori PSD-ALDE.

Valer Dorneanu cel mai mare escroc

DNA a rămas fără dosare și vor rămâne fără dosare de tot, întrucât judecătorul infractor Augustin Zegrean și alții au eliberat o decizie abuzivă care a luat competența SRI-ului să mai monitorizeze infractorii foarte periculoși. Acest infractor judecător Zegrean, a fost pus de Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea să elibereze o decizie CCR abuzivă, pentru a nu mai avea SRI-ul competență de monitorizare etc.    După cum am mai publicat, acești infractori și judecători din cadrul CCR, au comis cele mai grave infracțiuni de favorizare a făptuitorilor la nivel național. Se fură bugetele de stat de la Primării și Consilii Județene anual zeci de miliarde de euro, întrucât SRI nu mai are competență de monitorizare pe latura economică ș.a.m.d. Fostul președinte al Curții Constituționale Române, Austin Zegrean a primit milioane de euro pentru a elibera o decizie abuzivă comandată de președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu și de președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea. Și la această oră, infractorul Zegrean primește bani grei pentru a le aranja celor doi infractori Tăriceanu și Dragnea, decizii pentru desființarea abuzului ș.a.m.d.

Actualul președinte Valer Dorneanu cel mai mare infractor, tovarăș de infracțiuni cu Zegrean, a încălcat Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului în special art. 17 CEDO, Convenția Europeană, dreptul internațional și normele de drept internaționale. În România infracțiunile de abuz în serviciu cresc la greu, infractorii PSD-ALDE sporesc la infracțiuni, îmbogățiri ilicite peste noapte, bugetele de la Primării de Orașe, și Consilii Județene furate toate. Președintele Comisiei Parlamentare Iordache Florin, spune în direct că abuzul în serviciu trebuie desființat. Acest jeg PSD, trebuie arestat numai pentru instigarea altor infractori politici la susținerea desființării abuzului în serviciu. Florin Iordache comite abuzuri precum se duce la toaletă să-și facă necesităţile. Mare cârpă de om este acest jeg de infractor.

Augustin Zegrean cea mai mare zdreanță

Tăriceanu și Dragnea vor să desființeze abuzul în serviciu, dar nu se gândesc că vor răspunde penal pentru încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului și pentru încălcarea normelor de drept internațional. Florin Iordache un țăran de Olt, a făcut dreptul la FF, nu a învățat nimic, el primește doar ordine și euro de la Dragnea și Tăriceanu pentru a dispune desființării de articole de lege, care îi avantajează pe PSD-iști și pe ALDE-iști. Aceste jigodii PSD-ALDE de când au luat puterea s-au ocupat numai de desființări articole de lege din Codul Penal și din Codul de Procedură Penală. DNA, fără SRI și SIE nu au nici o putere, n-au informații, nu pot monitoriza infractorii întrucât nu sunt specializați în acest domeniu. Milițieni de la Judiciar din cadrul DNA stau numai de aranjamente cu infractorii, procurorii DNA se corup ca virginele pentru euro. Procurorii DNA fără SRI și SIE sunt ca fără oxigen. Procurorii DNA aveau și ei curaj să dispună cercetări și monitorizări împotriva infractorilor, pe când lucra cu SRI-ul.

Acum nu mai îi informează nimeni, cetățenii nu mai fac plângeri penale și denunţuri, întrucât procurorii clasează toate cauzele și își iau șpagă de la infractori pe plângerile făcute de victime. DNA-ul e de tot rahatul la această oră, dacă lucra cu SRI-ul mai aveau ei tupeu să ia șpăgi de la infractori: SRI-ul le punea, la dispoziție probe adevărate și nu mai aveau loc de întors să claseze cauzele sau să-și tragă șpăgi de milioane de euro la dosar: SRI-ul a făcut istorie în România, îi pusese la punct pe toți infractorii, infracționalitatea scădea, infractorii erau disperați că nu mai pot fura bugetele de stat. Ca directorul SRI George Maior și ca Generalul Coldea Florian nu va mai fi în SRI, au făcut istorie au pus la punct pe toți infractorii PSD-ALDE și PNL. Dar nici ca Laura Codruța Kovesi, nu va mai fi în DNA, a făcut și ea istorie, a pus la punct toți infractorii corupți și derbedeii. Îi felicităm pentru tot ce au făcut bun pentru poporul român, dar și pentru Statul Român.

Liviu Dragnea, infractor non-stop

Cât va deține puterea PSD-ALDE se vor fura zeci sute de miliarde de euro anual de la bugetele Primăriilor de Orașe și de la Consiliile Județene. La această oră se fură fără frică toate bugetele ce se strâng de la cetățenii României și de la Societățiile Comerciale. Lui Dragnea și Tăriceanu le convine și primesc șpăgi foarte mari de euro lunar de la Primarii de Orașe și de la președinții de Consilii Județene. De ce vor ei să desființeze abuzul în serviciu! Pentru că trebuie să fure bugetele anual care se strâng de la bieți cetățeni și de la firme. Numai primarul Piteștiului Ionică, fură cu managerii de casă anual peste 100 de milioane de euro. Dacă i-am întrebat pe ce au cheltuit banii, ei au răspuns:” noi cheltuim banii pentru că plătim la firme serviciile”; i-am mai întrebat nu se văd lucrări efectuate, dar banii 100 de milioane de euro strânse de la cetățeni și firme sunt sustrași prin direcțiile economice și serviciile de contabilitate. Râdeau ca niște demenți, ei știau că noi știm cum sustrag ei 100 de milioane de euro anual. Fac tot felul de devize false, manopere false, contracte false ș.a.m.d. Altfel nu pot sustrage cei 100 de milioane de euro, banii din impozite de la cetățeni și firme. Când vin alegerile fac orice numai să preia puterea pentru a fura bugetul care se strânge din impozite de la cetățeni și firme. Nu au fost verificați de nici o instituție a statului. Noi am sesizat DNA-Pitești, s-au înţeles la șpăgi au clasat cauzele și infractorii își fac de cap cu bugetul de stat.

Călin Popescu Tăriceanu, infractor non-stop

Piteștiul e doar un oraș exemplu, avem informații și martori de la aproape toate orașele mai mari din țară, că jigodiile de primari fură bugetele anual cu managerii de casă. Nu efectuează lucrări dar banii sunt sustrași sistematic, infracțional. Dacă s-ar pune talpa la furat buget de stat de la Primăriile de orașe din țară să vezi lucrări mari în orașe și orașe super frumoase. Golanul președinte al Curții Constituționale Române Valer Dorneanu cu ani în urmă juca poker cu toți interlopii din Constanța. Punea golanii să planteze oglinzi în spatele jucătorilor pentru a le vedea cărțile. Jucătorii de poker nu se sesizau că jigodia ordinară de Dorneanu se uită în oglinzi la cărțile adversarilor. El câștigă tot timpul sume mari de bani, cei păgubiți și înșelați erau tot timpul supărați. Unii din jucători s-au prins de șmecheria lui Dorneanu și nu mai joacă cu el.

Câți a înșelat această jigodie de judecător CCR și câți bani a făcut din înșelăciune. El primește șpăgi mari de la Dragnea și Tăriceanu și le eliberează tot felul de decizii contrar legii. Această mizerie needucată trebuie arestată. După mintea lui ar desființa tot Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Numai Dragnea și Tăriceanu să nu răspundă penal. Ce pretenții să avem de la acești infractori mai dețin și funcții mari la diferite instituții.

Articol de Aurel Preda