DEJECTIILE DNA-ULUI CENTRAL SI ALE PARCHETULUI GENERAL INFECTEAZA UNITATILE CENTRALE ALE PARCHETELOR DE ANI DE ZILE, CU INFRACTIUNI GRAVE IMPOTRIVA POPORULUI,DANIEL MORAR, MARIUS IACOB,CALIN NISTOR,CODRUTA KOVESI,VIRGINICA SIMIONESCUPrim Procuror Marius Iacob  - DNA

Prim Procuror Marius Iacob – DNA

Continuam in aceasta editie cu urmatoarele infractiuni comise de exemplarele enumerate in titlul articolului care nu au dorit si nu doresc sa se converteasca cu d-ale democratiei, acestia preferand sa ramana si sa urmeze exemplele procurorilor comunisti si nu numai atat, practicand jungla in abatoarele transformate de ei(parchete).

Acest dinozaur al ex-sectiei criminalistice Parchet General, Marius Iacob, si-a permis sa intocmeasca un dosar numai pe baza de probe false,facaturi in dosarul Cioaca Cristian,un politist model profesionist atat in Arges cat si-n Brasov,la care acest infractor Marius Iacob,mocan de Campulung Arges,pentru a nu plati milioanele de euro a descinderilor efectuate de acesta si calaii IGPR,in special Generalul Vasile,la care au aranjat cu cei de la laboratoare sa-i puna sange in apartament dupa cinci ani de zile,pentru a nu plati prejudiciile cauzate statului de catre acesti criminali,scursuri ale societatii,care au omorat si omoara cetateni ai ROMANIEI prin tot felul de tehnici perverse,intogmind dosare pe probe false,victimele acestora ,unele au paralizat si altele au murit in puscarii.

Calin Nistor Prim Procuror DNA

Calin Nistor Prim Procuror DNA

Ofiterul SPP Ilie Cristian s-a priceput sa-i invete si mai bine sa intocmeasca dosare criminale.

Tot ce I s-a pregatit lui Cristian Cioaca i se trage de la aceasta entitate demonica,pe nume Ilie Cristian,acesta si procurorii fiind cunostinte vechi,indeplinindu-I Elodiei toate doleantele,pentru a se razbuna pe acest politist profesionist, care este chinuit si acum de acesti malefici.

Doamna Elodia traieste bine mersi in occident,pe cai mari,si-a indeplinit visul razbunarii pe acest politist nevinovat, vis care a fost preluat si de familia acesteia cu o rautate malefica,ingropandu-l atat pe el cat si pe familia acestuia.

Ex Prim Procuror DNA  Daniel Morar

Ex Prim Procuror DNA Daniel Morar

In loc sa fie cercetat Ilie Cristian,amantul doamnei Elodia, deoarece stie tot ce s-a intamplat cu ea(in vacanta in Orient),sa.sa.m.d.,au tabarat criminalii cu tot felul de facaturi in dosarul in care este inculpat Cioaca Cristian.

Solicitam Parchetului General si Completului Curtii de Apel Pitesti sa-l audieze pe acest infractor care nu a fost inca cercetat,acesta stiind tot adevarul si unde se afla presupusa victima(Elodia),care pana la aceasta ora nu a putut fi gasita.

In toata justitia mondiala nu s-a pomenit sa condamni o victima fara sa existe cadavrul sau sa nu se gaseasca arma crimei(arma care nu exista),petele de sange de pe uniforma militara fiind masluite de acesti infractori,chipurile organe de cercetare penala(infractori nedovediti pana la aceasta ora),hainele din rapa plantate de acest criminal procuror si militenii IGPR.

Laura Codruta Kovesi Prim Procuror DNA

Laura Codruta Kovesi Prim Procuror DNA

Noi nu prea ne-am ocupat de acest caz,dar daca ne vom implica vor merge la puscarie organele de cercetare penala ale lui Cioaca,cat si infractorul analfabet in drept penal Gheorghe Neacsu,judecator la tribunalul Arges,care si-a permis sa umple cu dejectii acest dosar(facatura),numai pe baza de expertize false,efectuate de infractorii IGPR si sa-l condamne la 23 de ani de puscarie,care ar trebui sa-I ia toti acesti infractori desavarsiti si specializati in a omora cetatenii Romaniei.

Suntem profesionisti si cunoastem multe secrete ale acestui caz,dar inca nu ne-am implicat atat cat trebuie.

Victima Cioaca Cristian

Victima Cioaca Cristian

Presupusa victima Elodia

Presupusa victima Elodia

Ceilalti mari infractori(Daniel Morar,Calin Nistor,Virginica Simionescu si Codruta Laura Kovesi),au fost organizati pentru a executa victime politice din mediul de afaceri,mass-media,etc. si sunt hotarati,s-au pregatit constiincios adunand militeni comunisti de la diferite judete, exemplu jud.Arges,Nicolae Dumitru,un mare infractor,care a plantat colegilor lui microfoane si tot felul de dispozitive pentru a intercepta militenii lui,facandule numai zile negre,chema victime prin telefon din Poiana Lacului,judetul Arges,chipurile ca acestia se ocupau cu produse petroliere,fara a exista dosar pe rol la politie sau parchete,ii folosea pe cei de la Serviciul IGPR Arges si pe clonele securiste comuniste Arges pentru a-i da interceptarile cu aceste victime care erau chemate doar pentru simplul fapt ca erau interceptati telefonic ilegal.

Li se puneau convorbirile de acesta si li se spunea. ,,bai ce ati discutat la telefon,infractorilor,ca va pun catusele si va arestez”, si multe altele.

Se ocupa cu cercetari la negru mai tot timpul si cu dosare la comanda.

Va dati seama ce se va intampla in viitorul apropiat cu inca 40 de militeni comunisti adusi de malefica Kovesi pe care ii foloseste pentru dosare la comanda,monitorizari la negru pe termen nelimitat si cate victime vor produce acesti criminali in decursul acestui an.

In atentia tuturor politicienilor,mass-mediei,mediul de afaceri, etc.,sa fie foarte atenti la birouri,locurile de munca,auto,pentru a verifica plantari de microfoane,dispozitive,plantate la negru de acesti nenorociti,care produc victime colaterale.

Continuam in urmatoarea editei a publicatiei noastre cu noi dezvaluiri.