Directorul Alexandrescu Mihai, preşedintele PNL-AG Adrian Miuţescu, director Dumitru Eduard Ciocnitu şi preşedintele CJ Argeş Dan Manu, comit infracţiuni grave non-stopDirectorul Muzeului Naţional Brătianu Mihai Alexandrescu, a sustras prin documente false peste un milion de lei în 4 luni de zile, Dan Manu peşedintele CJ Argeş, a furat aproximativ 5 milioane de euro, motivând că a renovat şi echipat Muzeul Naţional Brătianu, la vedere nu s-a văzut nimic, banii furaţi cu documente false se văd din avion, directorul Ciocnitu Eduard de la RADPP-Argeş desfiinţează posturile la toţi angajaţii incomozi, posturile vacante 64 la număr neocupate, preşedintele PNL Argeş Adrian Miuţescu, la ajutat pe directorul Alexandrescu să obţină cel mai mare buget la Muzeul Naţional Brătianu, în sumă de 3.5 milioane lei, sumele (furtul) s-au împărţit în mod egal
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cârpele naţiunii române, toţi cei menţionaţi în titlu, dar şi publicaţi în mai multe articole cu infracţiuni asemănătoare.

Alexandrescu infractor ordinar

Directorul Mihai Alexandrescu jegul jegurilor, la contactat pe preşedintele PNL Argeş Adrian Miuţescu, pentru ai aranja cu Ludovic Orban un buget gras de 3.5 milioane lei, care le-ar fi fost necesari la renovarea Muzeului Naţional Brătianu şi de a cumpăra diferite obiecte, precum şi mobilier. Fostul ziarist Alexandrescu Mihai cel mai mare jeg, a angajat un contabil hoţ, un jeg la achiziţii şi doi muzeografi. Nu e fraier şi-a angajat un contabil infractor şi un alt infractor la achiziţii pentru a sustrage sistematic cele 3.5 milione lei. Un milion de lei l-au sustras în cca 4 luni de zile, celelalte urmează în lunele următoare. Directorul Iulian Ratea, la contactat pe jegul jegurilor Alexandrescu Mihai, acesta nu a vrut să discute nimic, din contră a spus că îl va înregistra întrucât se simte ameninţat. Directorul Ratea la întrebat despre suma de 3.5 milioane lei şi cum la dus capul să fure un milion de lei în 4 luni de zile, la mai întrebat de ce nu a dat anunţ public pentru angajări muzeografi şi de ce a preferat să ia prin transfer oameni neprofesionişti ca muzeografi.

Manu infractor ordinar

El tot spunea că se simte ameninţat si că îl va înregistra. Curva masculină de Alexandrescu nu ştia cum să scape de întrebări, el ştiindu-se cu musca pe căciulă nu a vrut să dea curs întrebărilor. Directorul Ratea ia mai spus jegului Alexandrescu, de ce nu angajează profesionişti care şi-au depus dosarele. El nu a vrut să discute nimic, tot timpul spunea că se simte ameninţat şi înregistrează. Dacă tot nu a vrut să recunoscă adevărul cu furtul milionului de lei şi nici cu cei doi muzeografi transferaţi la Muzeu, ne simţim obligaţi să-l sesizăm la DNA-Piteşti. Dacă îl vom sesiza la DNA-Piteşti, sperăm să mai rămână cele 2.5 milioane lei şi să dea anuţ public pentru angajări muzeografi. El ia prin transfer pe toţi care îi promite cel puţin două salarii. PNL-ul are mai mulţi muzeografi cu vechime, atestate etc; nu a dorit să audă de ei deşi sunt colegi cu el de partid. Şpaga şi-a spus cuvântul!. El trebuie să angajeze cel puţin 15 persoane la Muzeul Brătianu, a angajat un contabil pentru a fura milionul de lei şi un infractor la achiziţii pentru a emite falsuri. El ar susţine că ar fi cumpărat mobilier nou, ar fi renovat clădirea şi că ar fi cumpărat obiecte pentru Muzeu.

Miuţescu mere jeg de infractor

Mobilierul e vechi, a dat cu vopsea la mişto în interior clădirii, a luat obiecte pentru Muzeu cu de împrumut. Aşa ar justifica escrocul de director milionul de lei furat. Omul pare bolnav psihic, aerian, hoţ, escroc etc. Toţi care au studiat filozofia sunt malefici, din acest motiv le-a desfiinţat şi facultatea de filozofie. Directorul Dumitru Eduard Ciocnitu a început să emită notificări pentru desfiinţarea posturilor la toate persoanele incomode. Acest dement, nu se gândeşte că o să fie cercetat non-stop de poliţie şi procurori, pentru că el comite un abuz grosier împotriva unor angajaţi, care nu se fac vinovaţi de nimic. Acest dement are posturi vacante, în număr de 64 la RADPP, el emite notificări de desfiinţarea posturilor în mod abuziv. Nu mai punem că el face posturile la comanda clientului, şpaga îi vine neâncetat, cei care sunt corecţi le desfiinţează posturile şi îi trimite acasă pentru a muri de foame. Acest infractor îşi bate joc de oameni cinstiţi care îşi fac treaba, angajează la comandă pentru mii de euro, face posturile peste noapte pe care le cer clienţii, nu respectă nici o decizie s-au lege pentru a nu modifica posturile date prin lege. Acest dement a uitat că e funcţionar public şi va răspunde cât de curând pentru toate posturile modificate de el şi pentru toate şpăgile luate de el. Anul trecut a făcut angajări, anul acesta a făcut din nou angajări pentru şpagă, cei care şi-au făcut treaba, le dă notificări pentru desfiinţarea posturilor şi îi trimite acasă să moară de foame.  Pe care vrea să-i lase fără serviciu au studii superioare, este nevoie de ei atât la Muzeul Brătianu precum şi la alte instituţii. Problema mare este, că el nu vrea să meargă să facă contracte cu infractorul director Alexandrescu Mihai şi cu alţi directori, deşi acestea sunt atribuţiile lui de serviciu. Mai bine preferă să lase oamenii cinstiţi şi muncitori fără serviciu, pentru a muri de foame. Ce nenorocit este acest director Ciocnitu, va răspunde penal sigur, va fi condamnat pentru tot ceea ce face şi pentru tot ceea ce a făcut.

Ciocnitu cel mai mare jeg de infractor care comite infracţiuni non-stop

Escrocul de preşedinte al CJ-Argeş Dan Manu şi-a pus director la Vila Florica unde este noul Muzeu Naţional Brătianu, pentru a putea fura 5 milioane de euro. Şi acest nenorocit s-a lăudat că ar fi renovat Vila Florica şi că ar fi investit în mobilier şi în obiecte pentru muzeu cca 5 milioane de euro. Vă cam închipuiţi ce înseamnă să investeşti cca 5 milioane de euro într-o Vilă. Cu cinci milioane de euro faci Hotel de Hotel. Manu, directorul, contabilul şi cel de la achiziţii, au întocmit documente false, pentru a sustrage suma de 5 milioane de euro. Renovare la Vilă subţire de tot, obiecte pentru Muzeu împrumutate, distracţii la greu în săli şi la Hotel cu toţi PSD-işti, mâncare băutură şi curve la greu pe banii Consiliului Judeţean. Tot să trăiască PSD-işti în băutură mâncare şi curve cu banii Consiliului Judeţean. Acum a venit plata facturilor şi răspunderea penală pentru toţi infractorii. Tot ca şi ceilalţi vor fi cercetaţi de DNA-Piteşti. Ce cârpe de funcţionari publici are Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Brătianu.
Ruşine să le fie!.
Articol de FL.