Directorul General Ion Ivașcu, șef serviciu Relații cu Clienții Alin Mușoiu și ofițer cont Adriana Andrei de la CEC Bank Pitești înșeală cetățenii Argeșului non-stopDirectorul General Ion Ivașcu, șef serviciu Relații Clienți Alin Mușoiu și ofițer cont Adriana Andrei au înșelat pe domnul Moț Vicențiu din Municipiul Pitești nepunându-i dobânda la două cecuri încă din anul 1978 și până în prezent

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu trei infractori care nu au pus dobânzile la clienți încă din anul 1978 și până în prezent.

Ion Ivașcu, cel mai mare escroc

Tatăl domnului Moț Valentin s-a dus la CEC Bank în anul 1978 și în anul 1989 pentru a depune pe numele fiului lui, Moț Valentin niște sume de bani. CEC Bank i-a eliberat un cec, livret de economii cu dobândă și câștiguri în anul 1978. Alt cec i-a fost eliberat în anul 1989 tot cu dobândă și câștiguri. Tatăl domnului Moț Valentin a depus des sume de banii în decursul anilor dar dobânda nu era trecută de nici un fel pe aceste cec-uri. Domnul Moț Ioan i-a întrebat la un moment dat pe lucrătorii CEC de ce nu-i pune dobânda la cele două cecuri. Ei au răspuns că cecurile s-au expirat în anul 2005 și nu are ce dobândă să-i pună. Escrocii nu i-au pus dobânda pe cele două cec-uri din anul 1978 și din anul 1989 până în prezent. Am verificat cele două cec-uri, nu se constată că i-ar fi pus aceste dobânzi la banii depuși. Pe un cec avea și are o sumă de 24130 ROL iar pe cel de-al doilea cec are o sumă de 10365 ROL. Dacă i s-ar fi pus dobânda la cele două cec-uri anual vă cam închipuiți că în circa 40 de ani s-ar fi strâns bani mulți, suma depusă + dobânda. La această oră i s-a comunicat scris că are în cont doar circa 3 RON.

Alin Mușoiu, un escroc desăvârșit

Infractorii de la CEC Bank Pitești invocă aplicarea prevederilor Legii 348/2004 privind denominarea monedei naționale începând cu 1 iulie 2005, că sumele depuse în conturi la bănci au fost supuse prevederilor acestei legi, respectiv au fost convertite în noua unitate monetară. Noi am înțeles invocarea acestei legi dar din anul 1978 și până în prezent de ce nu i-au pus dobânda omului pe cele două cec-uri. Cât de escroci pot fi acești angajați ai CEC Bank Pitești. Obligația legală a CEC-ului era să-i pună dobânda la banii depuși an de an. În anul 2005 când a venit denominarea monedei naționale aveau obligația legală să le facă contracte noi la toți clienții CEC și nu să-i lase cu cec-urile expirate și fără dobândă încă din anul 1978. Escrocii CEC Bank ce au premediat să înșele toți depunătorii prin a nu le trece dobânzile în cec-uri și de a le invoca denominarea monedei naționale, începând cu 1 iulie 2005. Așa i-au lăsat pe bieții depunători fără bani, s-au îmbolnăvit unii chiar au și decedat. Toți directorii CEC din anul 1978 și până în prezent se fac vinovați de înșelăciune continuă, abuz în serviciu continuu, constituirea unui grup infracțional organizat etc. Când l-a întrebat directorul Iulian Ratea pe directorul CEC Bank Pitești, Ivașcu Ion de ce înșeală cetățenii Argeșului non-stop, el a răspuns că pot să se adreseze unde vor ei, unii i-au chemat în judecată dar n-au avut nici o șansă să-i câștige. Directorul Iulian Ratea i-a adus la cunoștință că vor fi cercetați toți pentru toate infracțiunile comise. El a răspuns din nou, că se pot adresa la instanțele de judecată civile. Directorul Ratea i-a spus că o să vină la Parchet, se va dispune în cauză expertize etc. pentru a se stabili toate înșelăciunile dintre anii 1978 – 2019.

Adriana Andrei, o escroacă care joacă roluri false de șefă a Servicului Relații cu clienții

Când l-a întrebat directorul Ratea pe Ivașcu dacă părinții dumnealui au depus bani la CEC, el a răspuns că da, au depus bani și are un CEC pentru un autoturism. L-a mai întrebat directorul Ratea pe Ivașcu dacă și tatăl dânsului a fost înșelat de CEC, el a răspuns că da, nu a primit nici un ban. După câteva minute de discuții a uitat ce mințise și a început să spună că taicăsu și-a recuperat banii întrucât s-a dat o Ordonanță de Guvern. Ce Ordonanță de Guvern să se dea, l-a ajutat mizeria de Ivașcu pe taicăsu să-și ia banii, doar fiul era mare boss la CEC Bank. Ce mizerii de oameni sunt angajați la CEC Bank Pitești. Au fost dobânzi mari la bani după anul 2000, au furat toate dobânzile cetățenilor, le-au trecut la ei în conturi și așa au devenit cu milioane de euro la purtător. Directorul Iulian Ratea le-a solicitat să-i comunice numele tuturor directorilor CEC din anul 1978. Florin Vlad, ofițer Relații Publice Direcția Marketing și Comunicare București a refuzat solicitările directorului Ratea invocând dispozițiile Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Obligația CEC Bank este să afișeze pe site toți directorii vechi și actuali. Toate instituțiile statului au această obligație, CEC Bank e tot de stat. Câtă dobândă au mâncat acești infractori la bieții cetățeni nu vă închipuiți. Acum dau să fugă și să nu răspundă nici penal, vor să răspundă doar pe latura civilă, că e mai ușor, nu pot fi arestați și pot face blatul cu cei mai corupți infractori în robe. Nu vor scăpa, vom sprijinii victima până la trimiterea lor în judecată. Dacă își închipuiesc că vor scăpa fără condamnări, fac cea mai mare greșeală. Greu ne-a fost să stabilim la ei cine este șeful serviciului Relații cu Clienții. Tot timpul băgau o panaramă de ofițer de cont în față și spuneau că ea e șefa serviciului Relații cu Clienții. Până nu am primit comunicări de la ei, cu numele șefului Relații cu clienții, Alin Mușoiu nu am putut stabili cine este cu adevărat șeful. Ce pramatii de oameni sunt lucrătorii acestui CEC Bank. Fac numai diversiuni și scriu în comunicări numai diversiuni. Pe ce s-or baza nu știm, știm că au furat dobânzile cetățenilor și au strâns milioane de euro de căciulă. Poate pe acești bani se bazează că vor da șpăgi la procurori să-i scape de pușcărie. Dacă vor apuca la un procuror necorupt vai mama lor, vor fi arestați escrocii CEC Bank. Aceste dejecții au făcut instituția statului de râs, ei trebuie să fie de tot râsul, arestați toți directorii și șefii de Serviciu Relații Clienți dintre anii 1978 – 2019.

CEC Bank escrochează cetățenii argeșeni

Tot să ne lăudăm cu asemenea escroci ai CEC Bank. Au reușit aceste dejecții ale CEC Bank Pitești să nu mai dea nici un fel de dobândă la banii depunătorilor. Totul e premeditat de infractori, numai rău fac acești infractori poporului. Cetățenii numai trebuie să depună banii la ei, să meargă la alte instituții (bănci).

Articol de Barbu Leontin