Directorul General Michele Abbate și managerul vânzări Adrian Ioan Faur de la SC ENEL ENERGIE SA înșală cetățenii României prin diferite tehnici mizerabileDirectorul Michele Abbate și managerul vânzări Adrian Ioan Faur trimit pe sclavii lor la domiciile cetățenilor, se dau drept lucrători ai RENEL CEZ SA, întocmesc contracte în mod abuziv și nu furnizează energie electrică

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari dejecții ale SC ENEL ENERGIE SA București, care înșeală cetățenii României prin a se prezenta ca lucrători ai RENEL CEZ SA, distrug contractele CEZ și nu furnizează energie electrică.

Michele Abbate – cel mai mare escroc

 

Cele două scursuri ale societății Michele Abbate și Adrian Ioan Faur, trimit mai multe curve și escroci să înșele pe toți cetățenii României Am fost informați de mii de cetățenii din jud. Argeș că curvele și escrocii SC ENEL ENERGIE SA merg la toți cetățenii din județul Argeș, la domicilii se prezintă ca fiind lucrători ai RENEL CEZ SA prezintă o ofertă pe telefoanele mobile în care arată că KW este mai ieftin cu 10 bani timp de un an de zile. Când au fost escrocii întrebați de ce se dau drept lucrători ai RENEL CEZ SA, ei au răspuns că s-a schimbat denumirea societății în SC ENEL ENERGIE SA. Escrocii crează o confuzie între RENEL și ENEL pentru a putea înșela pe toți cetățenii României de a semna contractele cu ei și de a pierde contractele cu RENEL CEZ SA. Oamenii nu își dau seama că escrocii sunt foarte perverși și sunt de la o altă societate comercială, ei cred ce le spun escrocii că sunt de la RENEL CEZ SA, semnează contractele cu escrocii, rămân fără energie electrică, contractul cu RENEL CEZ se desființează și se alege praful.

Adrian Ioan Faur – un escroc desăvârșit

Escrocii au ajuns și la sediul societății noastre, unde i-a așteptat directorul general Iulian Ratea. Directorul Ratea i-a întrebat: „voi sunteți de la RENEL CEZ sau de la o altă societate?”. Curvele și escrocii vreo 6 la număr au răspuns și strigau: „noi suntem de la lumină, cei de la RENEL, avem ofertă anul acesta cu o reducere de 10 bani pe KW”. Le-a cerut să-i prezinte oferta. Ei repede au început să butoneze telefoanele, ziceau: „uitați, am găsit oferta, uitați scrie reducere 10 bani pe kw timp de un an”. Directorul Ratea le-a spus: „dacă nu sunteți de la RENEL CEZ o să fiți arestați pentru înșelăciune, distrugeri de contracte cu CEZ-ul ș.a.m.d.”. Ei spuneau că s-a schimbat denumirea societății dar tot noi suntem. Directorul Iulian Ratea le-a spus: „bine, facem contractul dar veți fi arestați”. Ei spuneau:„noi suntem de la RENEL, acum îi spune ENEL, nu escrocăm pe nimeni”. Directorul Ratea i-a întrebat: „ce documente vă trebuie pentru a întocmi contractul?”. Ei au spus:„o copie de pe buletin și atât”. Directorul Ratea i-a întrebat dacă poate încheia contractul pe numele mamei lui care e decedată. Ei au spus că se poate, a avut contract la ei și prelungim pe un an cu reducerea de 10 bani/kw. I-a lăsat să întocmească contractul, după aceea i-a întrebat cine semnează contractul, decedata sau el. Ei au răspuns că el semnează. Directorul Iulian Ratea tot le amintea: „voi veti fi arestați împreună cu directorul general Michele Abbate și Adrian Ioan Faur pentru înșelăciune etc.

ENEL – cea mai escroacă societate

Ei se făceau că se grăbesc și se învârteau pe lângă directorul Ratea. Dânsul le-a spus la un moment dat: „gata, semnez, e bine așa, ați întocmit un contract cu o decedată?”. Ei au spus că nu e nici un fel de problemă, va avea reducere. Directorul Ratea i-a lăsat să plece, acum vor fi cercetați și arestați pentru toate înșelăciunile pe care le practică pe tot teritoriul României. I-au instruit bine escrocii de directori și managerii pe tinerii escroci dar nu se așteaptă că li se va înfunda. CEZ-ul pierde toate contractele cu toți cetățenii României, îi sabotează non-stop pe tot teritoriul României. Mai grav este că te lasă escrocii fără energie electrică, îți cer bani și îți crează tot felul de probleme cu CEZ-ul. Fostul director general al SC ENEL ENERGIE SA, s-a aruncat de pe clădire și a decedat.

Sediul ENEL – aici își desfășoară escrocii activitatea infracțională

Așteptăm să vedem ce se întâmplă și cu al doilea doilea director general Michele Abbate, dacă se va arunca de pe clădire la prima audiere la organele de cercetare penală. Dacă nu va rezista la dosarul cel va pregăti directorul Iulian Ratea și cu acesta se va întâmpla ceva grav. Dar nu ne pare rău de el întrucât a escrocat milioane de cetățeni ai României, trebuie să-și primească pedepse grele. Vrei nu vrei, te pomenești escrocat de acești escroci ai SC ENEL, pierzi contractul cu CEZ-ul, rămâi fără energie electrice ș.a.m.d. Miliția doarme în fiecare localitate din țară, cetățenii sună disperați că au venit escrocii și i-au înșelat, distrugându-le contractele cu CEZ. Până la această oră nu s-au luat măsurile legale ce se impun. Din informațiile noastre a reieșit că și unii milițieni ar fi fost prostiți de escrocii SC ENEL. Escrocii sunt malefici au tupeu mare vor să înșele tot poporul. Le trebuie o bătaie bună să nu mai plece prin țară la escrocat cetățenii României. Directorul Iulian Ratea a fost sunat de cei de la CEZ. A fost anunțat că se desfințează contractul mamei lui întrucât a făcut un contract cu ENEL. El le-a explicat tehnica infracțională a escrocilor la cei de la CEZ, le-a mai spus că escrocii au făcut un contract cu o persoană decedată și vor răspunde penal pentru tot. Cei de la CEZ au rămas crăcănați și mirați de ceea ce fac escrocii ENEL. Sunt slabi și cei de la CEZ, îi sabotează non-stop până vor da faliment! Tupeu și fapte penale grave din partea SC ENEL ENERGIE SA.

Articol de Ion Mărgărit