Directorul general, miliţianul comunist Nicolae Valerică şi adjunctul acestuia, Ciprian Florea Mihai, ambii şefi ai miliţiei locale din cadrul primăriei Piteşti au solicitat ţiganului infractor primar interimar, Cornel Ionică, de la primăria Piteşti, să schimbe textul şi să adauge la HCL 27/2002 art. 16 lit. e) un rând abuziv cu sancţiuni pentru afişe etc. pe site-ul lor, fără a se întruni oficial consiliul local al primăriei Piteşti, bani din amenzi, buget gras şi tras cu firmele de casăDirectorul general Nicolae Valerică, ţigan împuţit, hoţ, bandit, escroc desăvârşit

Directorul general Nicolae Valerică, ţigan împuţit, hoţ, bandit, escroc desăvârşit

Nicolae Valerică, şeful miliţiei comuniste comunitare, şi Ciprian Florea Mihai, adjunctul acestuia, împreună cu primarul interimar al Piteştiului, Cornel Ionică, sulică mică, au hotărât în taină infracţiuni siropoase pentru noi şi procurori, au înşelat şi comis abuzuri împotriva miilor de cetăţeni din jud. Argeş etc. prin a schimba textul şi a pune un rând în mod abuziv la HCL 27/2002 art. 16 lit. e, fără a se întruni consiliul local, buget strâns abuziv din amenzi abuzive, banii scoşi cu firmele de casă ale primarului.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei trei ţigani: şeful miliţiei comunitare, Nicolae Valerică, adjunctul acestuia, Ciprian Florea Mihai, şi Cornel Ionică, fără scrupule, ţigan retard care abuzează cetăţenii prin a-i duce la miliţia lor, amendându-i pe cei care pun afişe sau anunţuri pe stâlpii CEZ, pe pereţii S.C. sau pe alte obiecte care nu fac parte din patrimoniul primăriei sau din domeniul public.

Cornel Ionică, primar interimar, ţigan falsificator de HCL, hoţ la bugetul primăriei.jpg

Cornel Ionică, primar interimar, ţigan falsificator de HCL, hoţ la bugetul primăriei.jpg

Primarul ţigan Cornel Ionică, monitorizat non-stop, directorul ţigan Nicolae Valerică, directorul adjunct ţigan Ciprian Florea Mihai, monitorizaţi non-stop şi toţi consilierii primăriei Piteşti şi toţi miliţienii, câinii comunitari ai miliţiei locale Piteşti au fost şi sunt monitorizaţi non-stop de… pentru infracţiunile de dare de mită-luare de mită, asociere la abuzuri în trafic şi pe străzi, abuzuri în formă calificată, întocmirea proceselor verbale în mod defectuos, cu folosirea unei HCL 27/2002, falsificată de directorii comunitari, Cornel Ionică şi alţi infractori din cadrul primăriei Piteşti, plus constituirea unui grup infracţional organizat, deţinerea ilegală a unei aparaturi cu programe speciale de identificare a datelor persoanelor care nu au C.I. la ei.

Directorul publicaţiei noastre, Iulian Ratea, a pus un afiş pe un stâlp CEZ, în Piaţa Ceair, Piteşti, la care el sesizase că câinii comunitari de miliţieni îl văzuseră şi aştepta să vină să-l ia. Aceasta întâmplându-se în data de 16.09.2015. Câinii comunitari comunişti, miliţienii, precum agentul superior, Voican Ion, împreună cu alt infractor coleg de-al lui s-au deplasat cu Loganul rapid la directorul Ratea să-l ia să-l amendeze cu suma de 500 lei. Directorul Ratea le-a spus că stâlpii CEZ nu fac parte din patrimoniul primăriei, aşa că nu-i pot da amendă. Ei s-au înrăit şi mai rău, spunându-i să meargă la sediul lor din Piaţa Ceair. Până să se deplaseze, chemaseră prin telefon pe şeful lor, un ţigan borât de fost miliţian comunist. Miliţianul, şeful lor a zis: Hai să mergem la sediu să studiem HCL 27/2002 art. 16 lit. e). Directorul Ratea doar venise pentru ei să-l ia pentru a fi prinşi în flagrant pentru întocmirea proceselor verbale în mod abuziv. Au ajuns la sediu, unde i-a prezentat copie de pe HCL 27/2002 şi au studiat cu atenţie art. 16 lit. e). Acum dobitocul ţăran agent Voican Ion şi celălalt coleg nu înţelegeau articolul 16, lit. e), creând în direct o diversiune, chiar şi analfabeţi în drept se făceau că nu înţeleg la ce se referă art. 16 lit. e). Directorul Ratea le-a zis: „Chemaţi-l pe şeful vostru, poate înţelege el art. 16 lit. e).” A venit şi celălalt ţigan, şeful lor, a început să spună că îl învaţă Ratea art. 16 lit. e) , el a fost miliţian, ştie ce înseamnă acest articol. Ratea le-a spus că acest articol se referă la obiecte din patrimoniul primăriei, tot ce au ei pe domeniul public şi de folosinţă publică. Nu au vrut să înţeleagă că stâlpii CEZ sau clădirile, spaţiile S.C. sau gardurile, porţile etc. ale cetăţenilor din Piteşti sunt domeniu privat şi al cetăţenilor. Nimeni nu are voie să se ia de obiectele din patrimoniul S.C. sau ale persoanelor fizice, doar proprietarii acestora pot decide dacă nu le convine ceva. Să zicem, se lipesc afişe pe stâlpii CEZ, ei vin şi le rup, sunt bunurile cetăţenilor sau ale S.C., nu obiecte din domeniul public. Art. 16 lit. e) din HCL 27/2002 arată clar că se referă la obiecte de folosinţă publică din patrimoniul primăriei. Văzând că nu au  putut să o scoată la capăt cu directorul Ratea, au mers la şefii lor, Nicolae Valerică, Ciprian Florea Mihai pentru a interveni la Cornel Ionică şi la alţi infractori din primăria Piteşti de a schimba în totalitate pe site-ul primăriei HCL 27/2002 art. 16 lit. e). Când a avut Ratea discuţie în luna septembrie 2015 cu miliţienii din Piaţa Ceair,  HCL 27/2002 art. 16 lit e) era formulată cu totul altfel, reieşea şi se referea la patrimoniul primăriei care se află pe domeniul public. Adică nu aveai voie şi era normal să nu lipeşti afişe sau anunţuri pe obiectele de folosinţă publică ale primăriei. La această oră au modificat aproape în totalitate şi au adăugat pentru a reieşi o amendă abuzivă pentru cetăţeni.

Director adjunct, Ciprian Florea Mihai, ţigan diversionist, falsificator de HCL, ciubucar la angajări de agenţi

Director adjunct, Ciprian Florea Mihai, ţigan diversionist, falsificator de HCL, ciubucar la angajări de agenţi

Textul: „Scrierea sau desenarea fără drept pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă publică aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloace a acestora, expunerea de afişe, anunţuri, reclame în alte locuri decât cele aprobate pentru acest scop, precum şi dezlipirea şi distrugerea fără drept  a acestora din locurile anume amenajate.” Asta este HCL 27/2002 art. 16 lit. e) la această oră pe site-ul primăriei. Aşteptăm să se sperie din nou, să modifice din nou HCL 27/2002 art. 16 lit. e). Peste noapte te aştepţi la orice dacă îi prinzi cu ceva ilegalităţi, abuzuri, falsuri etc. Au schimbat aproape tot în HCL şi au pus un rând abuziv. Exemplu: ” Expunerea de afişe, anunţuri, reclame în alte locuri decât cele aprobate pentru acest scop .” Amendă abuzivă, rând fals. Consiliul local nu s-a întrunit din 2002 de la eliberarea acestei HCL 27/2002 art. 16 lit. e) pentru a modifica sau completa acest articol 16 lit. e), ei au făcut-o speriindu-se de directorul Ratea, într-un fel acoperindu-se cu falsificarea şi trecând la amenzi abuzive împotriva victimelor care le-au căzut în gheară. Bugetul se umflă din amenzi abuzive, după aceea aranjează cu managerii de casă, scot banii şi îi împart. Menţionăm că pe site-ul primăriei nu se menţionează nicio modificare din 2002 până în prezent la acest art. 16 lit.e). Ne aşteptăm să adauge acum, dar se vor face expertize la calculatoare şi va reieşi toată falsificarea HCL art. 16 lit. e).

Echipaj cu câinii comunitari agenţi

Echipaj cu câinii comunitari agenţi

În data de 11.02.2016, directorul Ratea s-a pus în faţa camerelor din intersecţia de la intrarea în parcare hotel Muntenia cu Bd. Eroilor pentru a-i sesiza să vină din nou să-l ducă la sediul şefilor lor cei mai mari. El lipea un afiş pe stâlpul CEZ, proştii au muşcat-o iară şi acum vor merge ca băieţii deşepţi unde le e locul, la arest. A venit directorul adjunct, Ciprian Florin Mihai, ţigan împuţit, şi a încercat să explice împreună cu agenţii vagabonzi care îl luaseră, spunând: „Uitaţi-vă ce spune HCL 27/2002 art. 16 lit. e).” El ştia că e o modificare şi o pusese din nou pe site-ul primăriei, fără să fie dezbătută în cadrul consiliului local. Directorul Ratea i-a anunţat că sunt monitorizaţi, vor fi audiaţi în luna februarie şi vor fi arestaţi. Aceşti doi directori ţigani, Nicolae Valerică şi Ciprian Florea Mihai, împreună cu alte vagaboante care ţin concursuri pentru angajări de miliţieni comunitari, fac blaturi cu cei care vor să devină agenţi, le vin clienţi prin cunoştinţe, pe bandă rulantă, le iau şpăgi între 500-1000 euro pe cap de prost şi îi trec examenele sau testările, după aceea îi îmbracă în uniforme cu grade. Vă anunţăm că un sfert din miliţienii angajaţi pe şpagă sunt ţigani analfabeţi total, nu ne e frică nici cu românii, din verificări. Îi angajează cu studii de 10 clase sau cu profesională, excepţie care au liceul, le dă grade începând cu agent etc. tot pe şpagă. Ca să se pună la punct, zic ei, fraierii de directori ţigani şi

Sediul infractorilor din primăria Piteşti care falsifică HCL şi le pune pe site fără a se dezbate în şedinţă publică cu toţi consilierii, plus semnături

Sediul infractorilor din primăria Piteşti care falsifică HCL şi le pune pe site fără a se dezbate în şedinţă publică cu toţi consilierii, plus semnături

curvele care îi testează, îi trimit pe unii din ei la facultatea de trei ani la Olt. Băi scursurile societăţii de directori de miliţie comunitară şi curve blestemate care îi testaţi şi îi angajaţi pe 500-1000 de euro pe toţi prăpădiţii pământului, ei normal trebuie să vină cu studiile făcute la angajare, nu îi trimit ei la facultate după ani de zile pentru a-i acoperi la o cercetare. Cum apăreţi voi în faţa procurorilor DNA cu feţele acestea de ţigani împuţiţi, cu faptele voastre penale grave? Şarlatenele de curve au angajat numai analfabeţi pentru bani , dar nu s-au gândit că aceştia distrug cetăţenii şi fac victime colaterale. Am dat un exemplu foarte mic din infracţiunile pe care le comit aceştia.

 1. Sediul infractorilor, câini comunitari de miliţie

  Sediul infractorilor, câini comunitari de miliţie

  Solicităm cercetarea acestora, monitorizarea în continuare şi de către DNA Piteşti, stabilirea falsificării HCL 27/2002 art. 16 lit. e), scoaterea din servere a primei HCL 27/2002 art. 16 lit. e) pe care o aveau anul trecut în luna septembrie, verificarea amenzilor abuzive, strângerea bugetului din infracţiuni şi sustragerea lui cu S.C. managerii de casă ai primarului Ionică.

 2. Solicităm verificarea angajaţilor cu studii de mizerie, dar în schimb gradele au dat şi uniforme pe bani, între 500-1000 de euro.
 3. Solicităm expertiză la aparatura electronică deţinută ilegal pentru identificarea identităţilor persoanelor.
 1. Solicităm verificarea convorbirilor telefonice şi stabilirea traseelor.
 2. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA Piteşti.
 3. Solicităm testarea cu aparatul poligraf a tuturor celor implicaţi pentru a se stabili darea/luarea de mită.

Articol de Ionuţ Andrei