Diversiuni naţionale: Klaus Werner Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat, Nelu Tătaru şi directorul general al Spitalului Judeţean Argeş, Adriana Molfea şi alţii, scriu diagnosticuri false de covid-19 la cei care sunt testaţi la Spitale şi DSP, bolnavii au o simplă răceală s-au un virus gripal, aşa s-a ajuns de au băgat Oraşe şi Comune în carantinăMizeriile naţiunii române; Klaus Werner Iohanns, Ludovic Orban, Raed Arafat, Nelu Tătaru directorul general al Spitalului Judeţean Argeş, Adriana Molfea şi alţi directori de la Spitale din ţară, au dat ordin ca toţi medicii care testează cetăţenii româniei, să le dea diagnosticuri de covid-19 la toţi cetăţenii României, chiar dacă ei au o simplă răceală s-au un virus gripal mai agresiv. Produc cea mai mare panică în ţară, mor oameni pe capete din cauza lor, procuratura doarme, miliţia doarme politrucii beneficiează, poporul decedează

Preşedintele Iohannis cel mai mare asasin

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori români toţi cei menţionaţi în titlu şi alţii, care dau ordine să se dea diagnosticuri de covid-19 la aproape toţi cetăţenii României, cetăţenii suferă de răceală că a venit timpul răcelii, ei o ard cu tupeu de masoni
până vor fi jupuiţi de vii.
Am fost sunaţi de mii de cetăţeni din ţară, pentru a ne informa că Spitalele le dau diagnosticuri de covid-19 pentru răceli normale de sezon, aceste răceli le-au avut decând s-au născut, numai că toţi medicii care testează le pun diagnosticuri abuzive şi îi trimit în carantină la domicilii. Aşa s-a ajuns de au trecut peste 10.000 de cazuri zilnic, şi ai băgat în carantină zeci de mii de cetăţeni bolnavi de gripă sezonieră. Toţi care suferă de răceală în gât s-au în piept, când merg la Spital le trec diagnosticuri în mod abuziv de covid-19, îi trimit la domicilii să stea în carantină. Câtă demenţă din partea doctorilor de la Spitale din ţară şi din capitală să treci diagnosticuri de covid-19 la cetăţeni bolnavi de gripă sezonieră.

Premierul României Ludovic Orban cel mai mare asasin

Dacă vom sesiza organele competente de cercetare penală şi le vom impune să le facă din nou analize la victime medicii legişti, se va lăsa sigur cu puşcărie grea. Ordinele vin de la cei mai mari infractori ai ţării: Klaus Werner Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat, Nelu Tătaru şi de la toţi directorii de Spitale din ţară. Aceşti criminali pun doctorii de la Spitale să dea diagnosticuri abuzive de covid-19 pentru a se înregistra sute de mii de cazuri, ce favoruri au nu se ştie. Credem că sunt bolnavi psihici de fac toate aceste diversiuni la nivel naţional. Ei se uită la alte state şi imediat aplică şi ei diversiunile cu diagnosticurile abuzive de covid.19. Cam toate ţările practică aceste diversiuni mizerabile la comanda OMS. Numai e nimeni bolnav de gripă sezonieră, toată populaţia e trecută la covid-19. Au înebunit cu toţii şi OMS şi sclavii OMS-ului. Credem că vor beneficia de sute de miliarde de euro pentru aceste abuzuri grave, cu trecutul diagnosticurilor de covid-19 la cetăţeni cu gripă sezonieră. Au eliminat gripa sezonieră, au ponegrito covid-19, pentru a băga toţi cetăţenii României în panică şi de a sta cu frică tot timpul că se vor infecta de covid-19.

Raed Arafat cel mai mare diversionist

Câtă demenţă din partea peşedintelui Iohannis, dar mai demenţi sunt; Premierul României Ludovic Orban, Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, şeful DSU Raed Arafat şi toţi medicii din ţară care pun în mod abuziv diagnosticuri abuzive de covid-19. Băi criminalilor care terorizaţi poporul cu abuzile voastre, aţi îmbolnăvit poporul de boli psihice, din cauza voastră au decedat mii de cetăţeni nevinovaţi, chinuiţi poporul cu carantină obligatorie. Veţi fi pedepsiţi atât de S.F. Dumnezeu precum şi de Justiţia Română!. Câtă răbdare avem cu voi criminalilor care terorizaţi poporul cu carantină obligatorie şi cu diagnosticuri false. O să o trageţi râu de tot, mai avem răbdare cu voi să vedem ce planuri diabolice mai folosiţi. La aceşti nenorociţi merge procentul la infectări după cum dictează ei. Dacă bagă în carantină câteva Oraşe şi Comune scade procentul s-au îl umflă la greu.

Ministrul Sănătăţi Tătaru un robot programat pentru diversiuni

Procentul la infectări îl pune după cum le convine, problema mare este că s-au hotărât să pună diagnosticuri false la toţi cetăţenii României. Asta arată demenţă din partea tuturor celor menţionaţi. Masoneria vrea să învingă România!. Atâta timp cât vor fi masonii la putere infectările vor creşte prin diagnosticuri false. Dacă vor fi cercetaţi de procurori necorupţi şi neimplicaţi cu ei şi vor trimite medicii legişti pentru a lua sânge da la victime care suferă de gripă, se va constata că le-au pus diagnosticuri de covid-19. Aceste scursuri ale societăţii trebuie pedepsite groaznic. Apar la televizor ca cei mai mari salvatori ai poporului, dar ei sunt cei mai mari asasini ai poporului. Ăştia sunt ca prorocii mincinoşi!. Să-i blesteme poporul român mereu până se va alege praful şi pulberea de ei. Le e frică de blestemul poporului, dar tot mai continuă cu nenorocirile. Au în cap decât să distrugă economia ţării şi după aceia vor pleca de la putere. Nu se gândesc că distrug poporul cu atâtea diagnosticuri false de covid-19. Au o tehnică; bagă frica în popor pentru a-şi arăta maleficii puterea. De ce mai dau comandă de vaccin antigripal, dacă toţi cetăţenii sunt trecuţi cu diagnostic covid-19. Cât îşi bat aceştia joc de popor, nu se mai satură, nici satana nu se satură niciodată de victime şi asasinate. Unde vor ajunge cu nenorocirile aceste scursuri ale societăţii votate de poporul român nici dracu nu mai ştie. Oricum am primit informaţii că la Spitalul Judeţean din Argeş cei care sunt internaţi de covid-19, li se face o injecţie pentru a le provoca stări de a nu mai inspira şi expira normal etc. Imediat îi duc la terapie intensivă şi decedează. E groaznic ăştia trebuie beliţi de vii!.

Directorul general al Spitalului Judeţean Argeş Molfea Adriana o nenorocită

Directorul general Adriana Molfea de la Spitalul Judeţean Argeş, o PSD-istă nenorocită, care dă curs la tot genocidul, stă şi bea cafele la greu în birou, râde ca o isterică, bea numai tări şi fumează ca o prostituată. Asta n-are treabă cu medicina e jurist de profesie. Dar a dus-o capul să fure cu ex preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Dan Manu 50 de milioane de euro. Chipurile că ar fi modernizat Spitalul Judeţean Argeş!. Cu 50 de milioane de euro făceau două Spitale Judeţene în Argeş. Încă nu ne-am ocupat de ei pe latura infracţională, o să ne ocupăm de ei şi o să-i dăm la cercetări la DNA Piteşti. Cam aşa stă situaţia reală în Argeş şi în ţară!.
Articol de TP.