Doctori incompetenți acționează cu rea credință, distrugeri de sănătate, infracțiuni pe săturateDirector General dr. Rodica Simona Căpraru, dr. Mihaela Mazăre, dr. Simona Cîrjaliu, dr. Corina Oancea, dr. Laura Roșu și dr. Carolina Conea de la Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă dau diagnosticuri fictive și distrug cetățenii României

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari infractoare doctore care dau diagnosticuri fictive și distrug cetățenii României pentru a-și apăra colegii doctori de la alte comisii de expertiză medicală din provincie.

Institutul Naţional de Expertiză Medicală distruge toţi cetățenii României

Această comisie superioară a Institutului Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă formată din dr. Rodica Simona Căpraru, dr. Mihaela Mazăre, dr. Simona Cîrjaliu, dr. Corina Oancea, dr. Laura Roșu și dr. Carolina Conea dau diagnosticuri fictive și scriu că victimele au capacitatea de muncă păstrată și nu se încadrează în grad de invaliditate. Vă dăm doar un mic exemplu din mii, zeci de mii de cazuri cu victime:

Doctora Căpraru Simona Rodica acţionează ca o hienă, sfâşie toate victimele

Victima acestora – Păsărin Maria din Pitești a solicitat o expertiză medicală la acest Institut pentru a i se stabili gradul de invaliditate la ochiul drept și stâng. Aceasta nu mai vede cu ochiul drept încă din anul 2016, la această oră nici atât. Cu ochiul stâng vede foarte puțin, acesta fiind afectat de condițiile de muncă foarte grele și din cauza ochiului drept care este nul. Noi am trimis-o pe victimă la Spitalul Militar Universitar Central de Urgență Dr. Carol Davila unde i s-a făcut investigații, examen obiectiv, tomografii etc. Doctora Uliana Ochinciuc, medic specialist oftalmolog a emis un referat medical unde se arată că:

„Plan de recuperare la ochiul drept – nu se poate recupera acuitatea vizuală după operația de cataractă. Pronostic recuperator. O.D. fără recuperare”

Mai scrie doamna doctor în referatul medical că:

„Bolnavul nu este recuperabil în limitele duratei concediului medical prevăzut de lege, propunem pensionarea de invaliditate temporară. Acest referat pentru pensionare a fost eliberat la data de 12.04.2018”.

Iar pe 16.04.2018 victimei Păsărin Maria i s-a mai eliberat un alt Referat Medical de către dr. Ioniță Gabriela de la Centrul de Diagnostic și Tratament Brătianu Pitești:

„Pronostic recuperator. O.D. – nul ; O.S. – leziunile sunt mult evolutive”

Am mers și noi cu dânsa la mai mulți medici care i-au făcut investigații, tomografii etc. și toți au spus că ea nu mai vede deloc cu ochiul drept iar la ochiul stâng are probleme. Pentru a nu rămâne oarbă definitiv, dânsa are nevoie de odihnă, liniște, fără a sta în praf etc. Unde lucrează ea, condițiile de muncă sunt foarte toxice, praf și efort fizic peste puterea unei femei. A fost trimisă de instanța de judecată a Tribunalului Argeș la Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă pentru a fi examinată atât la ochiul drept precum și la cel stâng. Medicii specialiști oftalmologi au început să-i dea jeturi de spray în ambii ochi până săraca de ea nu mai putea vedea deloc nici cu ochiul stâng. Când a întrebat de ce i se dă cu spray în ochi, i s-a spus că așa trebuie.

Doctora Mihaela Mazăre acţionează tot ca o hienă și sfâșie victimele

Biata femeie, de abia i-a revenit vederea la ochiul stâng după circa 3 zile. La toate victimele care erau expertizate de acești specialiști oftalmologi le dădeau câte un jet în ochi, dânsei i-au dat 5 jeturi puternice pentru a o distruge definitiv și la ochiul stâng. I s-a spus de către această comisie abuzivă, că are probleme mari dar poate să muncească fără probleme. În primă fază au recunoscut că femeia e distrusă total la ochiul drept și la cel stâng are probleme grave, poate pierde vederea și la ochiul stâng. Aceste fufe de doctorițe abuzive au fost sunate de șefii de comisii de expertiză medicală de la Pitești și Craiova iar după ce au discutat între ei au luat hotărârea de a o distruge pe victima Păsărin Maria.

Medicii abuzivi scriu în Raportul de Expertiză Medicală:

Diagnostic Funcțional: Deficiență globală ușoară prin tulburări vizuale, tulburări în realizarea mersului și ortostatismului prelungit.

Incapacitate adaptivă: 40%

Diagnosticul capacității de muncă: capacitatea de muncă păstrată

Grad de invaliditate: Nu se încadrează în grad de invaliditate”

Doamna Păsărin Maria este bolnavă, nu mai vede cu ochiul drept de nici un fel, vede negru iar cu ochiul stâng vede din ce în ce mai rău. Tratamentul nu o ajută cu nimic, din contră, îi face mai rău. Acești 6 medici au hotărât să o țină la serviciu pe Păsărin Maria până va rămâne oarbă definitiv, adică și la ochiul stâng, deja ochiul drept fiind nul. Mari criminali de medici, vor răspunde penal și vor fi condamnați la ani grei de pușcărie pentru distrugerea sănătății victimei Păsărin Maria. Să lași un om orb pe tot restul vieții nu e ușor, acești criminali de medici au făcut-o. Au trecut peste toate Referatele Medicale și au hotărât distrugerea victimei Păsărin Maria. Femeia mai suferă și de alte boli cardiace etc. Nu se știe când face vreun infarct sau vreo comoție cerebrală. E atât de agitată și de supărată încât ne-am speriat și noi că i se poate întâmpla ceva mai rău. Directorul Iulian Ratea o să fie împuternicit prin procură, o să formuleze o plângere penală la Parchet pentru a fi cercetate penal toate doctorele abuzive și criminale. Lui Păsărin Maria i se va face o expertiză medico-legală unde se va constata că aceste 6 doctore i-au distrus sănătatea și vor să o omoare obligând-o să presteze servicii de muncă în condiții grele, toxice și mizerabile. Victima nu mai poate rezista, sau dacă mai poate nu se știe când o să cadă sau dacă își va mai reveni vreodată.

Doctorele Simona Cârjan, Oancea Corina, Roşu Laura şi Conea Carolina hiene în grup sfâşie toate victimele care le intră în cabinete

Câtă demență să ai să chinui o victimă și să hotărăști să o distrugi pentru tot restul vieții sau să o omori trimițând-o la serviciu grav bolnavă. Ca această victimă sunt mii, zeci de mii care le trec prin mână la aceste criminale. Aceste doctore comuniste fasciste vor face pușcărie fără nici o problemă. Nu ne împiedică nimeni să ne ocupăm bine de ele, ce vor trage asasinele nici prin cap nu le trece. Le-a sunat directorul Iulian Ratea pentru a le întreba de ce distrug victime! Ele au răspuns: „asta am hotărât, noi răspundem pentru ceea ce facem, nu presa”. Asta spunem și noi, vor răspunde penal de penal și vor fi condamnate la ani grei de pușcărie, bașca și plăți grele la victime. Mai criminale ca astea nu am întâlnit, dar răsplata va fi pe măsura relei credințe și a infracțiunilor comise. Le urăm spor la infracțiuni!

Articol de Cristi Pătrașcu