Doi primari care au furat tot patrimoniul Primăriilor și mii de moștenitori de drept, precum și bugetele anuale: Funie Petre și Lupu SorinDoi primari – hoții hoților – au furat patrimoniul Primăriilor, moștenitori de drept și bugetele anuale, Funie Petre de la Primăria Slobozia – Argeș și Lupu Sorin de la Primăria Priboieni – Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi hoți primari care au furat tot ceea ce le-a stat în mână.

Lupu Sorin – cel mai mare hoț

Primarul Lupu Sorin de la Primăria Priboieni – Argeș s-a apucat de furat încă de la primul mandat. Acest hoț a deposedat moștenitorii de drept cu documente false; adeverințe de rol, propuneri de validări, procese verbale de punere în posesie și Titluri de Proprietate. A împroprietărit mii de moștenitori fictivi cu circa 2000 ha păduri la care a dispus tăierea lor pentru prelucrarea buștenilor. Acest infractor, Lupu Sorin și-a făcut mai demult o fabrică de cherestea foarte mare la care toate cele 2000 de ha de pădure au fost prelucrate și trimise la export. Sute de cetățeni din Comuna Priboieni – Argeș ne-au căutat pentru a ne semnala toate cele întâmplate.

Bieții oameni stau prin judecătorii, Tribunale și Curți de Apel pentru a-și recupera moștenirile furate de primarul Lupu Sorin. Niciunul dintre moștenitorii furați de Lupu nu a câștigat procesul, întrucât Lupu Sorin plătește avocați care au intrare la judecători. Țipă Lupu prin Primărie: „Bă, nu o să mă câștigați niciodată, am bani grei, îi cumpăr pe toți, stați mai bine acasă că muriți prin Tribunale”.

Pramatia de primar, Lupu se mai duce și la licitații la ROMSILVA pentru a-i da zeci de mii de metri cubi de bușteni anual. Prelucrează nebunul de Lupu la bușteni și dă la export tot. Vinde lemne pentru foc cu camioanele! Acest primar, Lupu Sorin și-a făcut fabrică de cherestea din banii care i-a încasat de la moștenitorii fictivi, așa că afacerile lui Lupu merg foarte bine. Dacă îl suni să dea o felicitare de sărbători, se vaită că nu are bani, nu are buget la Primărie etc. Târtanul de Lupu are un rulaj la Societate de zeci, sute de milioane de euro anual. Face și evaziune fiscală la greu, nenorocitul folosește tot felul de documente false pentru a nu plăti TVA-ul și impozitul. Își bate joc de angajați, nu le dă salarii, îi ține angajați fără documente și îi înjură și amenință. Care-i sunt prieteni, îi plătește bine pentru serviciile prestate, restul sunt munciți ca sclavii și batjocoriți.

Funie Petre – cel mai mare hoț

Are o avere de peste 5 miliarde de euro, o ține pe numele celor din familie și din neam. Crede că procurorii și polițiștii judiciari nu pot să-i ia averea la controlat. E foarte simplu, trebuie luați la cercetări toți cei din neamul lui Lupu și de întrebat de unde au avut ei bani de au făcut ditamai fabrica de cherestea ș.a.m.d. La Primărie e simplu de verificat, toate dosarele cu moștenitorii fictivi; la notariate la fel. Acest escroc a furat toți banii din impozitele pe care le-au plătit toți cetățenii comunei și managerii de la Societățile Comerciale, asta însemnând peste 30 de miliarde lei vechi pe an.

Nu mai punem că a furat de când e primar, tot bugetul anual dat de guverne, asta însemnând cam 25 de miliarde lei vechi pe an. Lupu e primar vechi cu mai multe mandate, își va lua unul de se va sătura pe tot restul vieții. Schimbă angajații Primăriei ca pe șosete, cum unul din ei nu-l ascultă sau simte că vine să ne informeze îl și expediază din Primărie. A cumpărat zeci de mii de ha de pădure și prin alte zone, exploatează la greu. Plecarea în afaceri a făcut-o cu banii furați din Primărie, materia primă de 2000 ha luată moca, a fost prelucrată și vândută pe bani frumoși. Așa și-a luat Lupu mersul în afacerile cu cherestea. A spălat banii Primăriei și materia primă din lemn a moștenitorilor fictivi la greu și așa a ajuns la aproximativ 5 miliarde de euro. Lupu e pe picior mare, funcția de primar o ține pentru a putea merge la licitații cu bănuțu și de a obține mii de ha de păduri anual pentru tăiere. Dacă nu mai e primar, nu mai e văzut bine de cei de la ROMSILVA așa că optează mereu pentru funcția de primar pentru a câștiga numai el toate licitațiile. O să-l dăm la DNA Pitești pentru a fi cercetat și de a i se confisca toată averea deținută la familie și neam.

Primăria Priboieni, devalizată de infractorul Lupu Sorin

Primarul Funie Petre de la Primăria Slobozia – Argeș a aplicat tot aceeași tehnică ca și Lupu, doar că acesta nu a avut mari păduri, a împroprietărit mii de moștenitori fictivi pe terenurile moștenitorilor de drept, a furat toată rezerva de teren a Primăriei, precum și o parte din patrimoniul Primăriei. Bugetele anuale le-a sustras împreună cu contabilul și casieriţa folosind și managerii de casă pentru a întocmi documente false pentru lucrări neefectuate. Banii le-au fost virați în conturi de Petre Funie, parândărătul se știe jumătate din sume. Așa a ajuns acest hoț de primar la o avere de peste 100 de milioane de euro.

Are afaceri prospere de tot felul comițându-se infracțiuni grave zilnic. Tot ceea ce înseamnă contracte cu societăți comerciale sunt contracte cu managerii lui de casă. Ei sunt primii și în casa lui Funie la negocieri de contracte, sumele mari de euro i le dă lui Funie în casă, la Primărie face pe omul cinstit. La telefon nu răspunde nici de sărbători dar să mai răspundă când e în timpul programului. Omul e concentrat tare de tot la furat bugetul anual, la furat banul pentru lucrări de la Consiliul Județean, la furat banul de la Ministerul Dezvoltării pentru lucrări anual și la furat banul UE pentru lucrări neefectuate cu managerii lui de casă. Acest târtan needucat înjură prin Primărie ca un nebun, dacă îl sună jurnaliști țipă la angajate și le spune: „închideți telefoanele, lăsați-i dracu pe ăia”. E atât de urât de se sperie și cetățenii la audiență de el, după ce că e urât mai și înjură ca un dobitoc needucat.

Primăria Slobozia, devalizată de Funie Petre

Târtanul needucat a strâns ditamai averea prin furtul banului public, lucrări de tot rahatul, devizele estimative umflate la maximum pentru burta lui Funie, contractele la fel, falsuri cât cuprinde, atât la Primărie precum și la societățile managerilor de casă ale lui Funie Petre.  Această jigodie ordinară de primar umblă numai după bani, când la Consiliul Județean Argeș, când la Târgoviște pentru fonduri europene, când la Ministerul Dezvoltării. El visează numai bani, își face calculele cât poate fura din ei dinainte pentru lucrări efectuate de tot rahatul, care se degradează la un an. Acest știft de primar trebuie arestat la prima verificare și la a doua să-și ia condamnare mare!

Articol de Lisandru Petre