Escrocii Judeţeni: director general Marinescu Mihail, şef serviciu contracte Ivaşcu Elena de la Apă-Canal Piteşti, întocmesc în fals contracte la persoane fizice, care nu au proiect, folosesc alte proiecte ale vecinilor şi racordează la apă clienţii prietenii lor, ceilalţi suferă din cauza utilităţilor şi nu pot locui la casele cumpărate, precum cazul Sincu Constantin Cornel din PiteştiDejecţiile Apă-Canal; director general Marinescu Mihail, şef serviciu contracte Ivaşcu Elena, precum şi managerii Ciobanu Valentin şi Ciobanu Amina Irina de la S.C. Classa Internaţional S.R.L., care au beneficiat şi beneficiază de utilităţi de la Apă-Canal, au folosit proiectul vecinului Sincu Constantin Cornel, pentru a li se face un contract fals, au instigat la abuz în serviciu şi la fals intelectual pe cei menţionaţi mai sus, pentru întocmirea contractului fals.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari jeguri de la Apă-Canal; director general Marinescu Mihail, şef serviciu contracte Ivaşcu Elena, managerii: Ciobanu Valentin şi Ciobanu Amina Irina de la S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti, oameni fără scrupule şi femei fără scrupule, toţi infractori notorii.

Marinescu directorul Apă-Canal o să stea ca şi în canal la beciul domnesc al IPJ Argeş

Managerii Ciobanu Valentin şi Ciobanu Amina Irina de la S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti, au hotărât să lase familia Sincu fără apă în casă şi fără apă la toaletă. Cunoştinţele lor fiind directorul general Marinescu Mihail şi şefa serviciului contracte  Ivaşcu Elena, ambi de la Apă-Canal Piteşti. Au mers la aceşti doi infractori pentru a le întocmi un contract în fals folosind proiectul familiei Sincu. De când s-a făcut dezmembrarea la cele două case, casa familiei Sincu şi casa S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti, S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti a pierdut proiectele la toate utilităţile, întrucât fostul proprietar a făcut proiecte pentru toate utilităţile la prima casă din Bulevardul Republicii nr. 20, pe care a cumpărat-o familia Sincu, iar cealaltă casă pe care a construit-o ulterior fostul proprietar, nu a mai făcut proiecte  pentru utilităţi. Managerii Ciobanu Valentin şi Ciobanu Amina Irina, aveau obligaţia legală, să meargă la Primăria Municipiului Piteşti, să ceară un număr de casă care le revenea, nr. 20A, pentru a putea solicita la Societăţi utilităţi. Ei au folosit adresa şi nr. de casă 20 din Bulevardul Republicii Piteşti, a proprietarului Sincu Constantin Cornel. Au folosit această adresă, pentru ai folosi toate proiectele pentru a se racorda la toate utilităţile.  Sincu Constantin Cornel a formulat plângere penală împotriva celor doi infractori Ciobanu, pentru infracţiunile de: instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual etc.

Şefa serviciului contracte Apă-Canal va sta ca şi Marinescu la beciul domnesc al IPJ Argeş

Directorul Marinescu a fost contactat de directorul publicaţiei noastre Iulian Ratea, pentru a-şi recunoaşte faptele penale şi pentru ai arăta toate încălcările făcute în timpul serviciului. Directorul Marinescu a început să spună, că familia Sincu trebuie să-şi facă proiect pentru a fi racordată la utilităţi, la care sa va ridica la o sumă de 36000 lei, întrucât trebuie să ocolească mai multe locuiţe, pentru a ajunge cu conductele la casa familiei Sincu. Directorul Ratea ia spus, că proiectul e făcut pentru utilităţi la casa lui Sincu din Bulevardul Republicii nr. 20. Iar S.C. Classa Internaţional S.R.L. trebuie să-şi facă proiect pentru utilităţi, întrucât s-a făcut de vechiul proprietar dezmembrarea şi S.C. Classa Internaţional S.R.L., trebuia să aibe alt număr de casă nu să rămână pe acelaşi număr de casă cu familia Sincu, pentru ai folosi proiectul şi de ai lăsa fără utilităţi. Directorul Ratea ia spus directorului Marinescu, să solicite la arhivă proiectul, pentru a se convinge că proiectul îi aparţine familiei Sincu, la adresa Bulevardul Republici nr. 20. Iar S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti trebuie să aibe alt număr de casă 20A. Bulevardul Republici Piteşti.

Managerul Ciobanu Amina Irina o mare infractoare

Directorul Marinescu a spus că proiectul fostului proprietar se poate să nu mai fie în arhivă!. El deja premedita sustragerea proiectului pentru a scăpa de infracţiuni, dar nu s-a gândit că intră sub alte incidenţe ale legii, precum sustragerea de documente şi distrugerea de documente ale proprietarului. Marinescu directorul tot spunea, să-şi facă familia Sincu proiect pentru utilităţi, iar directorul Ratea îi amintea, că familia Sincu are proiect pentru utilităţi, la lăsat fără utilităţi folosind proiectul la S.C. Classa Internaţional S.R.L. Piteşti. S-a văzut că directorul Marinescu se cunoaşte cu managerii Ciobanu, a fost şi sunat după ce a plecat directorul Ratea de la el din birou de managerul Ciobanu Valentin, aşa că vor face puşcărie toţi cei menţionaţi. A mers directorul Ratea cu Sincu Constantin Cornel şi la şefa serviciului contracte, Ivaşcu Elena, care a declarat următoarele: Eu am primit decizie de la directorul Marinescu pentru a întocmi contract pentru utilităţi la S.C. Classa Internaţional S.R.L., ea nu putea să conteste decizia directorului Marinescu, aşa că a pus în aplicare decizia şi a întocmit contract la S.C. Classa Internaţional S.R.L. Directorul Ratea ia amintit, că a întocmit un contract în fals, întrucât proiectul şi adresa îi aparţine familiei Sincu.

Apă-Canal trebuie să scape de aceste lichele corupte

Ea a spus că nu ştie de acest lucru, asta e în competenţa directorului Marinescu. Pe Ivaşcu Elena a instigato la abuz în serviciu şi la fals intelectual, chiar directorul ei Marinescu. Se va lăsa cu puşcărie la aceşti nemernici de la Apă-Canal. Managerii Ciobanu Valentin şi Ciobanu Amina Irina, au vrut să-l înşele pe Sincu Constantin Cornel, cu suma de 5000 de euro, promiţând că îi va da apă printr-un furtun. Societatea lor este în insolvenţă, aşa că înşelăciunea continua ca şi la alţii. Directorul Marinescu şi şefa  serviciului contracte Ivaşcu, trebuie să-şi dea demisia, de nu o vor face vom sesiza corpul de control al Ministrului Apelor-Române.
Articol de NM