Escrocii națiunii române: ex-judecător Dan Lupașcu, avocații retardați Cristian Mareș, Andrada Cristina Onofrei, judecător Țintu Sonia Ionela complice, grefieră Vlădău Mariana Narcisa retardEscrocii națiunii române, ex-judecător la Curtea de Apel București, Dan Lupașcu, avocați escroci, retardați Cristian Mareș, Andrada Cristina Onofrei, complice judecător Țintu Sonia Ionela, Vlădău Mariana Narcisa, grefier la Tribunalul Argeș retard.

Țintu Sonia Ionela – escroacă retardă

Dragii noștrii cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari mizerii, toți cei menționați în titlu, dar și cei mai mari escroci ai Națiunii Române. Ex-judecător Dan Lupașcu și-a trimis pe escroaca Andrada Cristina Onofrei avocat la Baroul București pentru a susține o acțiune abuzivă, ilegală, mizerabilă cu tentă de înșelăciune ș.a.m.d., toate acestea fiind împotriva publicației Ediție Specială Press etc. Escroaca retardă Andrada Cristina Onofrei s-a prezentat în calitate de avocat la Tribunalul Argeș, pentru a acuza un jurnalist și pe directorul Iulian Ratea de calomnie. Ea a uitat că a formulat o acțiune abuzivă, folosind date de identitate, date de domiciliu, date de stare civilă și date de la ORC – Argeș furate prin programe speciale de judecătorul Lupașcu Dan. Numai punem că pentru jurnalist a folosit în acțiune doar numele și nu și datele de domiciliu, de stare civilă, cod numeric ș.a.m.d. Au aplicat o tehnică ilegală infracțională folosind în acțiune sediul societății Ediție Specială Press pentru a fi citat jurnalistul. Codul de procedură civilă indică clar, acțiunea trebuie să cuprindă nume și prenume, domiciliu, cod numeric personal etc. nu permite să formulezi o acțiune cu domiciliul la sediul unei societăți comerciale că tu doar ești angajat sau ai un contract de colaborare, cazul jurnalistului nostru.

Dan Lupașcu – escroc național

Această mizerie de avocată, a solicitat completului de judecată de la Tribunalul Argeș să emită o adresă către Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș, pentru a le da datele jurnalistului. Deși această mizerie de avocată a mai solicitat o dată acestei Direcții, ea din nou a instigat judecătoarea la abuz în serviciu, forțând Directorul executiv să elibereze date personale și de domiciliu ilegale. Legea nr.677/2001 nu permite nimănui să fure date de identitate, date de domiciliu sau pe cele de stare civilă și nici să le comunice altor persoane sau instituții. Judecătoarea Țintu Sonia Ionela s-a bazat pe un articol de lege din Codul de Procedură Civilă dar nu s-a gândit că o mănâncă Codul Penal și legea 677/2001. Codul civil sau codul de procedură civilă e supus legilor penale sau Codului Penal. Ea s-a implicat ca o proastă, încearcă să-i ajute pe escrocii de la București dar nu știe ce o așteaptă, atât pe ea cât și pe escroci. Toți aceștia nu au înțeles că noi suntem la cules nu ca ei la infracțiuni. Obligația celui care formulează acțiunea de chemare în judecată este să aibă toate datele pârâtului, nu să te ajute judecătorul să obții aceste date. Judecătoarea Țintu s-a implicat atât de ușor crezând că noi ne ocupăm cu vânzări de castraveți și nu cu infractori ca ea și ceilalți. Când ești proastă trebuie să plătești, când ești domn trebuie să plătești, așa și cu judecătoarea Țintu Sonia Ionela, va suferi o condamnare împreună cu escrocii și vor plăti toate daunele de batjocură și furt toți escrocii.

Avocata Andrada Cristina Onofrei – escroacă retardă

Această judecătoare palidă, e inconștientă, ea a dat curs unei judecăți abuzive cu date de identitate furate, date de domiciliu furate, date de stare civilă furate și date de la ORG-Argeș furate. A devenit complicele infractorilor de la București și va răspunde odată cu ei. Directorul Ratea i-a spus judecătoarei, să sesizeze Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București pentru că i s-au furat date, de tot felul de judecătorul Lupașcu Dan și alții, ea a răspuns sec: „faceți plângere penală”. Ratea i-a spus: „o să fiți complicea lor”. I-a răspuns că: „e dreptul dumneavoastră să faceți ce vreți”. Dacă directorul Ratea i-a sugerat să facă ea sesizare la Parchet ea a mutat-o la directorul Ratea și a continuat să dispună adrese, termene etc. Cât de prost să fi ca judecător să nu-ți dai seama că intri într-o complicitate de infracțiuni de numai scapi nici cu relații și nici cu bani. Capcanele noastre dau rezultate maxime, tot să găsim fraieri ca aceștia, ne îmbogățim. După toate acestea, grefiera și judecătoarea Țintu i-a solicitat directorului Ratea C.I.-ul la care s-au bucurat foarte tare și nu au mai dorit să il înmâneze. După ce s-a terminat judecata l-a invitat pe directorul Ratea să meargă afară din sală, dar fără să-i dea Cartea de Identitate. Directorul Ratea a așteptat vreo 10 minute dar nici un semn de la abuzive, a plecat liniștit râzând și la circa 4 ore s-a pomenit cu jandarmul pe stradă spunându-i că grefiera Vlădău Mariana Narcisa le-a adus C.I.-ul. Directorul Ratea i-a spus jandarmului că va sesiza Parchetul pentru abuz în serviciu, înmânarea Cărții de Identitate la jandarmi, datele de identitate, datele de domiciliu și datele de naștere luate la cunoștință de către jandarmi. Directorul Ratea i-a dat Cartea de Identitate grefierei la solicitarea judecătoarei Țintu iar ele au luat-o pe arătură, dând C.I.-ul jandarmilor. Asta treabă bună din partea a două infractoare, fac ce vor și își bat joc de toți cetățenii.

Tribunalul Argeș – sediu de infracțiuni

Asta justiție, asta jandarmerie, de un bănuț. Judecătoarea Țintu i-a pus avocat din oficiu jurnalistului în calitate de pârât, el având doar numele și nu toate datele de domiciliu, de identitate ș.a.m.d. Nu e posibil să pui avocat din oficiu la o persoană neidentificată și fără să fie prezentă în sala de judecată. Judecătoarea Țintu a făcut-o, dar o să și părăsească sistemul cât de curând. Din informațiile noastre, avocata jurnalistului ar fi pe blat cu Țintu, o sună des și o invită să apere persoane neidentificate sau care nu au fost prezente niciodată. De ce fac toate acestea, să le intre niște zeci de mii de lei săptămânal în buzunar din fondurile justiției, bani pe care îi împart avocata cu judecătoarea. După ce noi am publicat unii judecători că nu dispun avocați din oficiu la persoane care nu-și permit angajarea unui avocat ales s-au luat măsurile necesare în acest sens și la secțiile civile din țară. Dar asta nu înseamnă să-ți faci de cap ca judecător, să-ți suni avocații tăi și să împarți sumele cu ei. Numai la dosarul acesta am sesizat atâtea încălcări dar dacă intrăm pe toată activitatea de judecată a lui Țintu vă cam închipuiți ce găsim. Despre sentințe și decizii nu se mai poate spune că nu le dă Țintu pe euro.

Baroul București - sediul infractoarei avocate

Baroul București – sediul infractoarei avocate

O să solicităm informații și documente pentru ca Țintu să fie anchetată și prinsă în flagrant cu euro la gentuță. Avocata lui Țintu i-a spus directorului Ratea că ar fi bine să-i dea datele jurnalistului pentru a le avea doamna judecător. Ratea i-a spus: „dacă vreți să vă faceți un dosar dați-le dumneavoastră, oricum sunteți pe blat, împărțiți mita de la Lupașcu Dan”. Handicapata de avocată are circa 1.50 m, o caută cu lumânarea de nuntă, se bazează pe doamna judecătoare.

Va fi monitorizată și ea cu doamna jude, vor avea timp de discuții la Târgșor. Lepre și iar lepre.

 

Articol de Cătălin Niță