Escrocii S.R.I Argeş, comandanţi infractori în uniforme cu grade: Dumitrache şi Buşcă au reuşit să corupă tot D.N.A Militar Bucureşti şi pe infractoarea ţigancă în robă Voica Valerica de la Tribunalul Bucureşti, scăpându-i de fapte penale grave de corupţie, abuzuri, dosare la comandă, trafic de informaţii la publicaţiile din Piteşti ( Ancheta, Jurnalul de Argeş, Curierul Zilei), fiind şi favorizaţi prin articole de presă ale ziarului Ancheta că ei nu au comis o infracţiune şi directorul publicaţiei noastre reclamă tot timpul, ei având sute de dosare cu interceptări efectuate la negru la prim-procuroarea Prioteasa Antonia de la Parchetul Judecătoriei Piteşti etc.Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori ai S.R.I Argeş, coloneii Dumitrache şi Buşcă, roba magistrată infractoare Voica Valerica de la Tribunalul Bucureşti, publicaţiile din Piteşti ( Ancheta, Curierul Zilei, Jurnalul de Argeş)  şi bestia în robă magistrată a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, prim-procuratoarea Antonia Prioteasa.

Escroaca Bădulescu Camelia i-a prostit pe Aldea , Prioteasa, Buşcă şi Dumitrache, sugând bugetul de stat , sute de mii de lei. Face tot timpul blatul la bugetul de stat!

Escroaca Bădulescu Camelia i-a prostit pe Aldea , Prioteasa, Buşcă şi Dumitrache, sugând bugetul de stat , sute de mii de lei. Face tot timpul blatul la bugetul de stat!

Toţi aceşti nemernici de infractori de la S.R.I Argeş: Dumitrache şi Buşcă, şeful de sector şi băieţii deştepţi de la serviciul tehnic interceptări abuzive de la primirea noii aparaturi la care s-au apucat să facă dosare la comandă din anul 2010 şi până în prezent, pe zeci-sute de mii de euro/buc. de dosar, împreună cu prim-procuroarea Antonia Prioteasa. În depozitul acestei procuroare Prioteasa stau zeci, sute de mii  de înregistrări efectuate la negru de băieţii deştepţi ai Direcţiei de Informaţii Judeţene Argeş S.R.I. Această nemernică de procuroare, Prioteasa, se linge în fund cu Buşcă şi Dumitrache, împart banii pe care îi dau alţi nemernici de infractori, ca puşcăriaşul ex-preşedinte Constantin Nicolescu,  pentru a băga victime în puşcărie, pentru a scăpa de monitorizări, cercectări, puşcărie şi pentru a-şi putea continua afacerile la Consiliul Judeţean Argeş, furând banul public,cât şi banii U.E. Dar pe nea Costică fără frică, ocupându-ne de el din anul 2011, l-am băgat la găurică, alături de Tudorică pendulică,  primarul Piteştiului. Nu le-a mers cu… Au mai rămas aceşti escroci ordinari de la S.R.I Argeş, Parchet, Judecătorie, publicaţiile din Piteşti şi alte mii de infractori periculoşi pe care îi vom îngenunchea şi lega. Aceştia nu ştiu ce e cu noi pe aici de îi deranjăm în afacerile ilegale, abuzurile, corupţiile, dosarele la comandă ş.a.m.d. Îi vom convinge în viitorul apropiat. Numai în dosarul capcană nr. 39/p/2012 al Tribunalului Argeş, venit de la prim-procuratoarea Prioteasa sunt  mii de interceptări fără autorizaţii la cele 175 de victime.

Maimuţa prim procuroare Antonia Prioteasa Diaconu stă pe butoaie cu pulbere în depozit. Bugetul a fost ras de Ancheta

Maimuţa prim procuroare Antonia Prioteasa Diaconu stă pe butoaie cu pulbere în depozit. Bugetul a fost ras de Ancheta

Prostalalul general Aldea facut la buget de ursaresele de la Ancheta

Prostalalul general Aldea facut la buget de ursaresele de la Ancheta

I-au monitorizat din martie 2011 până în aprilie 2012 şi la efectuarea plăţii de 30.000 de euro din partea puşcăriaşului Constantin Nicolescu, au fost arestate victimele, furate şi deposedate de bunuri cumpărate. Acest dosar a fost format la Parchetul Judecătoriei Piteşti de prim-procuratoarea  Antonia Prioteasa care  spune că s-ar fi autosesizat de la interceptările efectuate la negru de către Dumitrache, Buşcă, şeful de sector şi tot serviciul tehnic S.R.I Argeş. V-am arătat doar un mic exemplu din ceea ce are infractoarea în robă (interceptări false) în depozitul Parchetului Judecătoriei Piteşti. Victimele nu au avut vreo sesizare sau vreun denunţ din partea persoanelor păgubite sau să fi fost cineva prins la furat din cei 175, doar că băieţii deştepţi au folosit tehnica perversă cu interceptări trunchiate la dosare la comandă. Cele 175 de victime sunt numai într-un dosar din cele sute de dosare făcute la comandă şi au fost arestate instantaneu la ora 6:00 dimineaţa.  Hop şi tâlharii la victime la prima oră!  Capcana a fost pusă de noi şi fraierii sunt în ea şi nu mai pot scăpa.  Vor pleca cu primul tren la arestul militar Bucureşti sau unde vom stabili. Au mai scos băieţii, Dumitrache şi Buşcă, capul în publicaţia Ancheta Piteşti , spunând că ei au fost târâţi într-o anchetă D.N.A de către directorul publicaţiei noastre şi că ei nu sunt vinovaţi de primirea celor 30.000 de euro din partea puşcăriaşului Constantin Nicolescu. Aceşti fraieri, limbrici de copii mici, Dumitrache şi Buşcă, se cred şmecheri şi nemonitorizaţi de ****. Sunt atât de proşti, întrucât bagă şi proastele ursărese de la ziarul Ancheta în păşcărie. Le-au dezinformat în legătură cu infracţiunile comise de ei, cele originale.

Buncărul Ancheta

Buncărul Ancheta

Redacţia buncăr Ancheta, sediul infractoarelor

Redacţia buncăr Ancheta, sediul infractoarelor

Redacţia-buncăr Ancheta, sediul infractoarelor

Redacţia-buncăr Ancheta, sediul infractoarelor

Tribunalul Bucureşti, sediul infractoarei Voica Valerica, judecator

Tribunalul Bucureşti, sediul infractoarei Voica Valerica, judecator

Sunt prieteni cu rudăreasa Bădulescu Camelia, directoarea publicaţiei Ancheta îi vând informaţii, ştiu tot de la ei-ceea ce fac, chipurile, infractorii pe care îi publică şi îi şantajează sau le pregătesc tot felul de mesaje false pentru a-i da jos din funcţii.  (Pentru mai multe detalii puteţi citi articolul anterior.) Dacă s-a ajuns să le spună ursăreselor unde ne aflăm (localizări), au ajuns de râsul lumii, aceşti colonei făcătură, Dumitrache şi Buşcă.  Le trimit des în anumite locuri din Piteşti să vadă unde suntem. Să ne pupe în fund! Ei au dosarele pe rol la diferite direcţii etc. şi vor fi arestaţi. Nu mai punem că vând informaţii la Curierul Zilei jurnalistului escroc Liviu Roşu, redactorului şef al Jurnalului de Argeş,  Grigore Gabriel ş.a.m.d. Toţi procurorii militari ai D.N.A Bucureşti, în frunte cu gnr. Ion Alexandru, şi-au luat şpăgi foarte mari de au putut să ne blocheze dosarele infractorilor Dumitrache, Buşcă etc, dându-le clasări fără a efectua vreo cercetare penal, deşi noi avem toate probele, dar nu le dăm întrucât era datoria lor să efectueze cercetări şi să nu-şi ia şpaga de la infractori. Dacă vor să efectuăm noi cercetările până la cap, să ne predea salariile.  Au procedat şi ei ca procurorii comunişti, au pus ceva NUP-uri în dosare, date infractorilor Buşcă şi Dumitrache de alţi infractori de la Tribunalul Militar Bucureşti  şi altele  pentru a arăta că s-au efectuat cercetări.  Toate NUP-urile au fost eliberate fără a se dispune expertizarea înregistrărilor din depozitul prim-procuratoarei Antonia Prioteasa, efectuate la negru din 2011 şi până în prezent. Procurorii militari  au tăbărât pe alţi proşti de la serviciil.e M.A.I. din cadrul IPJ Argeş şi au motivat în NUP-uri că serviciile lui Oprea le-au efectuat şi nu infractorii S.R.I Argeş, aşa cum s-a şi întâmplat.  Noi fiind de profesie…. şi fiind monitorizaţi din 2011 ştiam tot ce au făcut ei: Dumitrache, Buşcă, toţi de la  serviciul tehnic S.R.I. Argeş, cu tehnica lor perversă, ca de obicei, au înaintat înregistrările celor 175 de victime sau miilor de victime la cei de la D.G.A., Servicii, Oprea, M.A.I. pentru a merge la prim-procuratoare Antonia Prioteasa pentru a forma dosarul, motivând că s-a autosesizat, spunem noi corect, de la interceptările  efectuate la negru şi trunchiate. Toată aparatura serviciilor din cadrul IPJ Argeş nu poate efectua monitorizări în masă precum au efectuat băieţii deştepţi de la primirea aparaturii celei noi şi nu au spaţiu de stocare pentru inregistrarea miilor de victime care au fost arestate în decursul anului 2011-2012 etc.  Noi fiind de meserie mai proşti ca ei, nu ne-au putut păcăli satanele întruchipate.  Au pus aparatura la treabă şi au monitorizat în masă toate victimele din Argeş, Vâlcea, Olt, Dâmboviţa. Ştim exact ce au făcut. Dacă se efectuează o expertiză apare ca şi cum ar fi lucrat circa 15 ani, nu 4-5 ani.  Vor stabili experţii.
  Jegoasa tribunalului Bucureşti, Voica Valerica, şi-a luat bănuţul şi a respins tot ceea ce înseamnă solicitări din partea noastră. Va fi cerectată împreună cu aceştia şi se va stabili şpaga primită de ea. Atât de proastă fiind judecătoarea, încât noi am luat informaţii despre ea care arată că se ocupă numai de respingeri plângeri, pune infractorii în libertate, dispunde măsuri preventive la domiciliile infractorilor periculoşi, lucrează cu cei de la Serviciile Speciale M.A.I. dosare la comandă, dă pedepse cu suspendare la infractori periculoşi pe sume de zeci de mii de euro.  Infractoarea Voica Valerica  trebuia să accepte solicitările noastre, întrucât în dosarul nr. 39/p/2012 al Parchetului Tribunalului Argeş, venit de la infractoarea Prioteasa, se află  numai înregistrări false efectuate de S.R.I. Argeş, care nu a recunoscut la niciun procuror până la această oră, dar va recunoaşte în viitor. I-am mai solicitat să dispună verificarea înregistrărilor din aparatura din dotare a ofiţerilor de la serviciul tehnic S.R.I. Argeş, întrucât monitorizările efectuate au fost la negru din anul 2010 până în prezent, la sute de dosare cu mii de victime pentru a se stabili discuţiile între ofiţerii S.R.I. şi cei de la D.G.A., IPJ Argeş care au făcut combinaţii cu înregistrările victimelor la dosare la comandă, pe bani grei.  S.R.I.-ştii efectuau şi efectuează monitorizări în masă, la negru şi când le vin clienţii le înaintează celor de la Serviciile Speciale Oprea M.A.I. şi după aceea merg la prim-procuratoare Antonia Prioteasa pentru autosesizare de la interceptări efectuate la negru. Ei în discuţiile lor la locurile de muncă, când efectuează interceptări la negru în masă, spun „Gata! Gata! I-am prins! Le-a scăpat porumbelul din gură.” Toţi ofiţerii care monitorizează electronic sunt înregistraţi şi rămân pe vecie în aparatură. Dacă roba ordinară Voica Valerica dispunea verificarea înregistrărilor din aparatură a ofiţerilor S.R.I. , haţ! era şi nea Costică Nicolescu  pe fir cu bănuţul  şi demonii fără de scăpare.  Aşa că jegurile de procurori militari D.N.A şi ordinara Voica Valerica şi-au luat bănişorii de la fraieri şi va merge cu ei la puşcărie. Roba Voica a motivat în decizie că noi nu am adus niciun indiciu. Vor şi monitorizările de la noi! Ruşine să le fie! Buşcă şi Dumitrache, din anii 2010 şi până în prezent, au descărcat bugetul la ziarulAncheta, au împărţit banii cu târfele (Băduleasca şi cele de la redacţia fantomă buncăr), le-au făcut reclamă în pliantele de la hoteluri, precum hotelul Kara din Piteşti, plus articole de dezinformare a organelor de cercetare penală, direcţii. Buşcă şi Dumitrache au cheltuit pentru interesul lor propriu zeci de mii de euro din bugetul S.R.I. Argeş. Vorbim în euro că lor le place euro.  Traficul de informaţii pe care îl face des către Ancheta, Curierul Zilei, Jurnalul de Argeş,  cu banii se distrează, cu curve ca Băduleasca. Antonia Prioteasa o solicită, de asemenea, pe ursăreasa directoare Băduleasca să îi facă articole  pentru a o spăla de infracţiuni şi păcate şi a dezinforma organele care o cercetează. Arăta cu glas tare pe prima pagină în ziarul Ancheta  că ea nu are invazie de interceptări false în depozit. Când spunea se şi gândea la noi să se acopere, dar morţii sunt la ea în depozit.În articolul Ancheta  spunea numai diversiuni.  Pe banul public de la Parchetul de pe lângă judecătoria Piteşti îşi spală păcatele şi vrea să scape de infracţiunile grave comise împotriva miilor de victime sau să convingă organele de cercetare penală că ea nu-i vinovată, dar depozitul este full cu falsuri de interceptări de la S.R.I. Argeş. Generalul Aldea de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti, la fel şi el, o solicită pe Băduleasca să îi facă reclamă din banul public că el a fost la munte , se dădea cu ATV-ul, snowboard-ul şi, într-un cuvânt, se distrează săptămânal în week-end la munte din banii de la favorizarea infractorilor, sutelor de mii de NUP-uri. Băduleasca le eliberează facturi lui Aldea, Prioteasa, Dumitrache şi uite aşa mănâncă escrocii banul public pentru a-şi rezolva, chipurile, situaţia infracţională.
1. Solicităm cercetări împotriva celor menţionaţi în articol.
2. Solicităm verificarea înregistrărilor telefonice şi a traseelor stabilite.
3. Solicităm expertizarea înregistrărilor efectuate de S.R.I. în dosarul nr. 39/p/2012 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, plus a tuturor înregistrărilor din depozitul Parchetului Judecătoriei Piteşti.
4. Solicităm expertizarea aparaturii serviciului tehnic al S.R.I. Argeş.
5. Solicităm verificarea înregistrărilor din cadrul S.R.I. Argeş, serviciul tehnic, dintre anii 2010-2015.
6. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului D.N.A. Bucureşti, direcţia civilă.
Buşcă şi Dumitrache împătimiţi de dosare la comandă, trafic de informaţii, descărcarea bugetului la Ancheta şi neştiind ce e cu noi în zona minată

Buşcă şi Dumitrache împătimiţi de dosare la comandă, trafic de informaţii, descărcarea bugetului la Ancheta şi neştiind ce e cu noi în zona minată

Articol de
Croitoru Ionuţ