Evazioniști, escroci, traficanți de mită la milițieni și magistrați sunt : Dan Panțoiu, Mihai Dan Panțoiu, Ion Grigoroiu, Marian Fulga, Paul Octavian Stănescu, Elisabeta Buru, Gheorghe Florentin SorescuAvocați escroci, evazioniști, traficanți de mită la milițieni și magistrați sunt : Panțoiu, fiul Panțoiu, Grigoroiu, Fulga, Stănescu, Buru și Sorescu

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori avocați din baroul Argeș.

Dan Panțoiu, jegul jegurilor

Avocatul Dan Panțoiu și fiul lui, Mihai Dan Panțoiu escrochează cetățenii care apelează la ei pentru a-i reprezenta la miliție , parchete și la instanțele de judecată. Acești doi infractori percep mii zeci de mii de euro pentru a reprezenta un client. Clientul e dus în eroare de ei la nesfârșit că ar avea ei gluma cu euro la toți milițienii din Argeș, la toți procurorii din Argeș și la toți judecătorii din Argeș. Au mulți prieteni milițieni, procurori și judecători întrucât Dan Panțoiu a fost și el un milițian comunist corupt. Factură și chitanță la clienți nu eliberează, încasează direct ca milogii pe străzi. Câteodată au norocul să se mai pronunțe câte un judecător corect și clienții au parte de soluții drepte. El le spune clienților : ”vedeți ca a rezolvat cazul dumneavoastră  domnul judecător sau doamna judecător , ce v-a promis s-a și rezolvat”. Acești doi infractori tată și fiu , merg la prieteni de-ai lor din miliții, procuratură și la diferiți judecători pentru a le aranja primarilor cu dare de mână, oamenilor de afaceri să scape de răspunderile penale sau să le respingă victimelor acțiunile de chemare în judecată ce reprezintă comisiile de fond funciar.

Grigoroiu Ion, cel mai mare jeg

La cei cu bani mulți ,se implică la greu pentru a le rezolva problemele penale și civile, dar în schimb primesc sute de mii de euro chiar milioane de euro pentru a-i scăpa de pușcărie sau de a-și primi victimele terenurile valoroase de la Comisiile locale de fond funciar. Numai primarul Ion Dumitru de la Primăria Albota Argeș i-a dat zeci de hectare valoroase avocatului Panțoiu Dan. Dar în schimb Dan Panțoiu s-a trezit din somn la orice oră pentru a-l reprezenta pe Dumitru la fiecare încălcare de lege. Când s-au dus ofițerii judiciari de la DNA-Pitești să-i ridice toată aparatura din primărie, lui Dumitru, acesta țipa: ”nu intrați, să vină avocatul meu Dan Panțoiu”. Ofițerii judiciari i-au spus că nu e nevoie de avocat la ridicarea aparaturii electronice; el făcea spume la gură și suna după infractorul avocat Dan Panțoiu”. Ne-au contactat zeci, sute de păgubiți de-ai acestor doi infractori ,tată și fiu, că le-au mâncat banii și nu le-au rezolvat ceea ce le promisese. Noi le-am transmis că acești doi infractori intervin numai pentru primari cu bani grei și pentru oameni de afaceri tot cu bani grei. Pentru cei care le dau mii de euro sau zeci de mii de euro nu intervin, îi  mint. Așa au ajuns acești doi infractori tată și fiu cu zeci de milioane de euro. Avocatul Grigoroiu Ion, fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cere șpăgi la clienți pentru sufletul lui și pentru milițienii, procurorii și judecători.

Fulga Marian – escroc

Acesta merge des la milițieni prieteni de-ai lui, procurori prieteni de-ai lui, judecători prieteni de-ai lui; pentru a le aranja clienților lui în cazuri penale clasarea cauzelor și în cazuri civile sume mari despăgubiri. Oricum el aranjează tot felul de dosare fie pe latura penală, fie latură civilă, clienții îl laudă tot timpul că sunt mulțumiți de el. Când am asistat în sala de ședință la Tribunalul Argeș, judecătoarea Irina Lazăr și alții i-au aprobat toate solicitările ilegale. De exemplu el ataca un act al prim procurorului care făcea vorbire despre neacceptarea unor probe neconcludente la dosarul Parchetului Tribunalului Argeș. Codul de procedură penală arată clar că dacă ești nemulțumit de procuror, te poți adresa cu o plângere la prim procuror pentru diferite motive în timpul cercetărilor. Prim procurorul poate dispune solicitări de probe sau ce dorește fiecare. După  ce i-au fost respinse solicitările, probele neconcludente, infractorului avocat Grigoroiu, s-a adresat ilegal la prietena lui Irina Lazăr, judecător infractor la Tribunalul Argeș, pentru a-i desființa documentul prim procurorului și de a dispune ea printr-o încheiere, obligarea prim procurorului la admiterea de probe neconcludente.

Stănescu Paul – escroc

Infractoarea judecător Irina Lazăr a dat din cap și i-a spus : ”Se aprobă solicitarea dumneavoastră, puteți pleca!”. Deci i-a aprobat ilegal probe neconcludente și fără drept legal prin Codul de Procedură Penală. Ea nu avea dreptul să se pronunțe la cererea infractorului Grigoroiu, întrucât nu este articol de lege în codul de Procedură Penală să te adresezi instanței de Judecată pentru a dispune probe concludente sau neconcludente. Asta e doar o minune drăcească a Irinei Lazăr și a lui Grigoroiu, au mii. Infractorul avocat Fulga Marian, promite clienților că el va câştiga procesele cu pălăria sus. Le ia taxe grase și îi lasă baltă în noroi sau se vinde ca ridichiile pe piață. Ne-au contactat zeci de cetățeni și ne-au povestit cum acest infractor îi lasă în noroi. Spuneau bieții cetățeni, l-am angajat pe Marian Fulga întrucât apare des la Curier Tv Barată. Ne-a inspirat încredere, dar în sălile de judecată ne-a lăsat baltă, credeam că s-a vândut. Mai spuneau bieții cetățeni: „i-am plătit cât a cerut, facturi și chitanțe nu ne-a eliberat, e un escroc evazionist și un pervers. Directorul Iulian Ratea a mers la Judecătoria Pitești pentru că prim procurorul Parchetului Judecătoriei Pitești a solicitat instanței de judecată, reînceperea urmăririi penale împotriva unei contabile infractoare, și o completare a probatoriului.

Buru Elisabeta – jeg

În sala de judecată a apărut Fulga care o apăra pe contabila infractoare. Când l-a întrebat judecătoarea ce are de spus, avea pregătite tot felul de diversiuni mizerabile. Nesimțitul o mințea ca un escroc pe judecătoare, când l-a întrebat pe directorul Iulian Ratea ce s-a întâmplat, Fulga s-a făcut mic de tot într-o bancă. Procurorul de instanță se uită la el cât de mic s-a făcut Fulga, era roșu tot. A luat-o în freză Fulga, a pierdut la prima strigare, contabila l-a plătit degeaba, va face și pușcărie! . Jegurile se duc la televiziuni, să-și facă reclamă, bieții cetățeni capătă încredere în ei. Octavian Paul Stănescu, Buru Elisabeta și Florentin Gheorghe Sorescu ,toți trei avocați la Baroul Argeș. Aceștia tot ca și ceilalți nu dau facturi și chitanțe la clienți pentru sume mari de bani. Își bagă banii șpagă în buzunar , evaziune non-stop, impozite plătite la ANAF deloc. Nu este greu să fie prinși, trebuie cercetări, cine să-I cerceteze , Stănescu e fiu de milițian, Sorescu , fiu de președinte a Curții de Apel Pitești, Buru o tupeistă. Își fac de cap acești infractori zilnic. Clienții lor ne sună pe noi, că nu le eliberează facturi și chitanțe, le percep taxe mari, le promit că o să câștige procesele penale sau civile întrucât au relații la diferiți judecători. Le cer bani și pentru magistrații care judecă cauzele, le spun : ”trebuie să intervenim la ei, altfel pierdem!„

Sorescu Florentin – escroc

În unele cazuri îi ajută ca pe Cristian Cioacă să fie puși în libertate până la condamnarea definitivă, în alte cazuri le face mai rău decât un avocat din oficiu. Când se duc clienții la ei după pronunțări și îi intreabă : ”ce ați făcut Domne, ați pierdut ?!”. Ei le spun tot felul de minciuni. Le cer banii înapoi pe care i-au cerut pentru judecători. Avocații fug și nu mai răspund la telefoane. Mizerii penale, avocați retardați sunt toți cei implicați.

Articol  de Mihai Ciobanu