Evazioniștii din Comuna Albota, jud. Argeș: Dumitru Mariana, Dumitru Nae și Dumitru RobertComit evaziune fiscală precum inspiră, fata primarului Ion Dumitru din Comuna Albota, Dumitru Nae din Comuna Albota chipurile fratele primarului Dumitru, Dumitru Robert fiul lui Dumitru Nae

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractori desăvârșiți la evaziune fiscală, neplata impozitelor etc. toți cei menționați în titlu.

Primarul Ion Dumitru cel mai mare evazionist dar are şi fraieri băgaţi înaintare, depozitul de miliarde de euro trebuie ridicat

Dumitru Mariana din Comuna Albota, jud. Argeș, fata primarului Dumitru Ion are un restaurant în Comuna Albota care este pus și pe o parte a domeniului public. Dacă tata e primar totul merge ca pe roate, nimeni nu a avut curajul să-i împingă restaurantul pe terenul lor, și-au luat cu japca teren pe domeniul public. Această infractoare băgată de tăticul ei la înaintare ca manager la această societate evazionistă, a fost pusă de primarul Dumitru să comită evaziune fiscală non-stop. Cumpără marfă o dată și bagă la negru luni de zile marfă fără acte, folosindu-se doar de o intrare, restul nevoie mare. Aceasta și Ion Dumitru sunt ca la ei acasă, fac ce vor, comit evaziune fiscală non-stop de la deschiderea restaurantului, se joacă poker, barbut etc. pe sume frumoase. În anul 1993, Ion Dumitru pe atunci sclav la IATSA – Ștefănești a construit o baracă din lemn doi pe doi, deschizând un chioșc. Pe atunci sclavul de primar Ion Dumitru punea trape la Dacii.

Asta era singura afacere ilegală pe care o practica la domiciliul lui și la IATSA – Ștefănești. După ce a devenit primar în anul 1996 și-a făcut restaurantul de lux din Comuna Albota, jud. Argeș. Din acel moment a început evaziunea fiscală și neplata impozitelor. Bagă o factură cu marfă o dată la 3 luni, restul a mers la negru ca și în ziua de azi. Are o evaziune fiscală de milioane de euro, cam greu de prins întrucât îl cunoaște și e prieten cu mai mulți comisari de la Garda Financiară – Pitești. Dacă se vor sesiza cei de la serviciul de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Argeș va fi prins și descoperit cu toată evaziunea fiscală dintre anii 1993 – 2019, milioane de euro.

Dumitru Georgeta, cea mai mare evazionistă în acte și la cubaj materie primă, banii sunt la tata Dumitru, bastardul

Nu mai punem la balastierele de la Ioneștii de Dâmbovița unde fiica cea mică, Dumitru Georgeta a comis o evaziune fiscală de aproximativ 5 miliarde de euro în decursul anilor 2004 – 2019. În anul 2004, Ion Dumitru a împroprietărit pe fiica cea mică cu 3 balastiere la Ionești, mii de utilaje și 37000 de ha materie primă pentru construcții. De la ieșire din județul Argeș și până la ieșire din județul Dâmbovița, primarul Dumitru a fost împroprietărit de PSD-iști cu cele relatate mai sus. Toată bogăția Dâmboviței i-a fost dată acestui țăran de primar pe un preț de nimic. Toți PSD-iștii au trăit împărătește și trăiesc. Acest infractor de primar, Dumitru a pus-o pe ficăsa Georgeta să facă înțelegeri cu sute de societăți și persoane fizice pentru a-i cumpăra piatră măruntă, balast, nisip etc. Totul la negru fără a elibera facturi sau facturi și chitanțe. Cărau și cară mii de autobasculante non-stop materie primă pentru construcții încă din anul 2004. Au folosit și folosesc avize de însoțire până la destinație după aceea le rup. Am filmat și pozat toată infracționalitatea acestui primar retard. Toți banii grei care îi producea și îi produce la negru, milioane de lei pe zi i-a schimbat și i-a transformat în valută pe care a băgat-o într-un depozit în pământ. La contabila Primăriei Albota se află acest depozit cu miliarde de euro. Au săpat demenții numai pe timp de noapte, au cimentat și aranjat acest depozit greu de euro care este acoperit de pământ și iarbă ca la țară în grădină. Ion Dumitru stă numai pe la contabilă, stă de frică nu care cumva să-i fure miliardele de euro să-l lase sărac.

Robert Dumitru un dezaxat, drogat, evazionist, asasin, viitor pușcăriaș

Contabila Neacșu Elena e o cățelușă credincioasă acestui primar infractor, nu i-a sustras nici un bănuț din marele depozit din grădina ei. Acum după ce se va publica, or să zică din nou că trimitem noi hoții la depozitul de miliarde de euro, evaziunea fiscală. Am sesizat DNA Pitești și au dormit ca pruncii în pătuț, procurorul șef serviciu Lupu Daniela, procurorul Carmen Vameșu și comisarii lor de acțiune ca Nicolae Dumitru etc. sunt mulțumiți cu milioanele de euro pe care le încasează de la primarul Dumitru lunar pentru al scăpa de răspunderea penală. La acest dosar care se va forma, trebuie un procuror competent eficient, profesionist pentru a dispune cercetări masive. În primul rând trebuie luat depozitul de miliarde de euro de la contabila Primăriei Albota, în al doilea rând trebuie făcut cubajul la cele 37000 ha pentru a se constata materia primă pentru construcții furată și vândută la negru timp de 15 ani de zile trebuie expertize la greu și verificarea la cântar a materiei prime. La această oră a predat cele trei balastiere la tovarăși de-ai lui, dar tot primarul infractor Dumitru coordonează tot și încasează tot ceea ce se vinde fără acte. Într-un timp, șefii de la balastiere îi duceau banii în saci seară de seară la restaurantul ficăsii din Albota. V-am prezentat o mică parte din evaziunile primarului Dumitru. Nae Dumitru, chipurile fratele primarului comite evaziune fiscală și la această oră, o arde tot ca Dumitru Mariana, își face intrări o dată la 3-4 luni, restul se ia marfă la negru zi de zi. Acesta are un restaurant tot în comuna Albota, terenul pe care îl are nu e stăpân pe el, i-a dat primarul Dumitru adeverințe false pentru a fi chipurile proprietar la cele două ha pe care le are. A construit ilegal casă, garaje, restaurant, a făcut și un solar ș.a.m.d. Țipa odată prin primărie Dumitru: „ce bă, să-i dau ăstuia mereu adeverințe pentru teren și case, el nu a avut niciodată teren acolo. Vrea să-l fac proprietar pe terenul altuia, și-așa l-am ajutat destul, îmi pune pastea de la registratură în cap. O fi el Nae dar nu pot face ce vrea el”. A obținut bani de la UE pe o adeverință falsă că ar fi proprietar la cele două ha de teren și vrea să-și facă solare. Și-a făcut un solar la mijto și a mâncat banii de la UE, sute de mii de euro. Fiul acestuia, Robert Dumitru a cumpărat o cârciumioară la Autogara Veche din Pitești cu banii primarului Dumitru, comite evaziune fiscală la greu, bagă marfă la negru non-stop, băuturi alcoolice etc. stă la jocuri mecanice (păcănele) mai tot timpul bate cu pumnii și picioarele în aparate și îl dau afară patronii pe criminal din locație.

Nae Dumitru (stânga) un evazionist și un nesimțit, a păcălit UE

Se droghează, umblă cu autoturismul drogat, preia comenzi de la primar pentru a asasina cu autoturismul cetățenii incomozi primarului Dumitru. Are tot felul de combinații ilegale și foarte periculoase. O ține pe nevastă-sa la cârciumă, o pune să comită non-stop evaziune fiscală, seara îi ia banii din evaziune fiscală, se duce la aparate și ruletă, unde îi pierde pe toți. A doua zi la evaziune fiscală din nou. Bani la stat nu dă infractorul, nici TVA și nici impozit. Se înregistrează cu o factură și bagă luni de zile marfă la negru fără factură. Așa supraviețuiește acest infractor asasin, din infracțiuni. Va pleca la arest cât de curând. Dacă-i dai un pumn serios te duci la pușcărie în locul lui, mai corect e să-l legăm pentru 25 de ani cu executare. Are infracțiuni foarte grave, nu va scăpa nici cu miliarde de euro, nu i le va lua nimeni.

 

Articol de Preda Aurel