Ex Guvern Tudose din nou la infracțiuni grave, Ordinul ANAF nr. 2326/2017 înșeală Societățile Comerciale non-stopEx Guvern Tudose înșeală toate Societățile Comerciale prin Ordinul ANAF nr. 2326/2017 care obligă toate societățile comerciale să transmită declarațiile fiscale electronic

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori din ex guvern al României. Premierul Tudose Mihai, Miniștrii Ionuț Mișa, Carmen Dan, Tudorel Toader, Adrian Țuțuianu, Lia Olguța Vasilescu ș.a.m.d.

Ex Premierul Tudose – cel mai mare escroc

Acest guvern de escroci au luat legătura cu toți patronii de Bănci și bineînțeles și-au tras și zeci de milioane de euro șpagă pentru a obliga toate societățile comerciale să transmită obligatoriu prin orice mijloace electronice declarațiile pentru impozit, TVA ș.a.m.d.

Și-au făcut planuri ca țiganii și noi le vom strica pe toate. De ce au eliberat ei un act normativ și după aceea Ordinul ANAF nr.2326/2017?!

Au eliberat un act normativ și un Ordin ANAF pentru a escroca toate societățile comerciale din țară. Mizeriile din Guvern au luat legătura cu patronii de la toate Băncile pentru a le da câte un pachet ofertă la fiecare societate comercială care conține un stick cu semnătura administratorilor sau a contabililor împuterniciți, un cod care se imprimă pe declarații ș.a.m.d. Tot acest pachet ofertă din partea Băncilor și a ex guvernului României costă circa 400 lei. Nu mai punem că anual plătești circa 200 lei pentru activarea stick-ului etc.

Declarațiile fiscale te costă anual 600 de lei. Dacă facem socoteala la sute de mii de firme din toată țara se strâng bani de bani la escrocii Băncilor, în special la BRD. Numai la 500.000 de firme se strâng bani la escroci 300.000.000 RON. După aceea toți cotizează câte 200 lei pe an 500.000 x 200 = 100.000.000 RON.

Ionuț Mișa – escroc național

Asta afacere prosperă a ex guvernului României, nu ce fac Societățile Comerciale, muncă cinstită. Din informațiile noastre și-ar fi tras șpagă toți membrii guvernului, mai mult a înghițit Tudose și Ionuț Mișa. Au primit milioane de euro șpagă și în continuare primesc tot la fel de la patronii Băncilor. Cum e posibil să plătești atâția bani pentru a depune declarațiile fiscale; declarațiile fiscale normal și de drept se depun la Administrațiile Fiscale județene. Nu trebuie să obligi tu, guvern plin de escroci, toate Societățile Comerciale să depună declarațiile fiscale on-line și să-i trimiți la patronii de Bănci să-și ia pachetul cu stick, semnătură electronică, cod etc. și să-și ia ei milioane de euro șpagă anual.

Chiar dacă unii nu mai sunt în guvern, Tudose și Mișa, șpaga le vine anual la botul calului. Dacă nu ar fi fost președintele PSD – Liviu Dragnea informat și atent la tot ceea ce făceau Tudose și Mișa se îmbogățeau escrocii în câțiva ani de zile, de trăiau după ei încă 9 neamuri. Președinte PSD ca Liviu Dragnea nu mai vede PSD-ul, poate fi exemplu și pentru alte partide și CEX-ul la fel. PSD a fost la înălțime, le-a rupt botul și lui Tudose și lui Mișa. Au dărâmat două guverne pline de escroci și oamenii încearcă și cu al treilea guvern care sperăm să fie capabil de a conduce România. Oamenii sunt profesioniști, unde nu funcționează i-au măsurile legale de îndată, bravo lor! Nu fac ceea ce a făcut Băsescu de l-a ținut pe Emil Boc inimă de porc până a distrus tot. S-a chinuit bietul Ponta să repare ce-au distrus PDL-iștii și Băsescu. Domnul Dragnea își merită funcția de președinte al României. La această oră, PSD-ul, președintele partidului Liviu Dragnea și CEX sunt cei mai tari din toate timpurile și e de urmat să facă și alte partide cum procedează ei. Dacă președinții altor partide dorm și ceilalți dorm sau se ocupă de afaceri-furturi.

Liviu Dragnea – Cel mai bun preşedinte al PSD

 

Iau făcut două dosare penale domnului Liviu Dragnea, nu am luat informații să vedem dacă procurorii și judecătorii încalcă art. 6 CEDO și altele. Ne vom informa și vom publica toate încălcările procurorilor și judecătorilor, în același timp vom sesiza organele competente să dispună măsuri administrative precum și formarea dosarelor penale împotriva celor ce au încălcat Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d.

 

Cităm din Ordinul ANAF nr.2326/2017 emis de ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa;

Ordin ANAF nr. 2326/2017 – privind declarațiile fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice sau prin sisteme de transmitere de la distanță. Prin acest act normativ se introduce obligația depunerii online a principalelor declarații fiscale de către toate categoriile de contribuabili. Excepție vor face declarațiile de impunere depuse de către persoanele fizice și utilizate în procesul de stabilire a impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale obligatorii. Ordinul stabilește că următoarele declarații fiscale se transmit obligatoriu electronic, prin intermediul internetului, pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală”.

CEX PSD – cel mai competent și eficient

V-am prezentat o mică parte din Ordinul 2326/2017, care obligă toate Societățile Comerciale să depună declarații fiscale on-line, dar în schimb tot Societățile Comerciale plătesc la început pentru a-și lua pachetul de 400 lei și încă 200 lei pentru tot anul 2018, pentru activarea stick-ului. Șpăgile de milioane de euro pe tot anul, ajung la Tudose și Ionuț Mișa, s-ar putea și la alți din fostul guvern. Sperăm ca viitorul Guvern să afle ceea ce am publicat noi și să ia măsurile legale de a desființa actul normativ și ordinul nr.2326/2017 al Guvernului Tudose. Dacă se vor implica și ei și nu vor desființa actul normativ și ordinul nr.2326/2017 ANAF vor deveni complicii infractorilor Tudose și Mișa. Nu poți obliga societățile comerciale să depună declarațiile fiscale on-line. Atât timp cât ai angajați ANAF, zeci de mii în toată țara și care își iau salariile din impozitele și TVA-urile Societăților Comerciale. În al doilea rând, nu poți obliga Societățile Comerciale să-și ia pachetul cu stick de la Bănci și să plătească într-un an 600 de lei și în continuare pentru activarea stick-ului încă 200 lei/an.

Guvernul Tudose decapitat – au meritat-o unii dintre ei

Declarațiile fiscale trebuie depuse la ANAF și nu trebuie cheltuiți bani pentru a depune declarații fiscale on-line și de a se îmbogăți Tudose, Mișa și patronii de Bănci. Tudose și Mișa au gândit bine afacerea profitabilă, directorii de la BRD și alte bănci râd cu gura până la urechi, dacă îi întrebi de ce trebuie luat stick-ul de la ei și tot pachetul cu 600 de lei, ei spun asta a hotărât Guvernul Tudose.

Halal de Guvern Tudose, vor fi cercetați penal pentru toate infracțiunile comise și pe care le comit non-stop, prin act normativ și Ordin ANAF.

 Articol de Ionuț Gavrilescu