Florin Cîțu, Violeta Alexandru, Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, cârpele națiunii dar și judecătorii și procurorii români 90% nesimțiți cu salarii nesimțiteMinistrul Finanțelor, Florin Cîțu, Ministru Muncii Violeta Alexandru, Ministrul Justiției Cătălin Predoiu și Premierul Ludovic Orban vor să anuleze contractele de colaborare, totul ilegal și abuziv, judecătorii și procurorii primesc salarii mai mari de 40 de ori decât un muncitor de rând, parcă ar căra pietre de moară

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu un guvern retard cu procurori și judecători umflați cu salarii foarte mari de parcă ar căra pietre de moară.

Florin Cîțu, retard psihic

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu și toți cei menționați, au tupeu să încalce Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului etc. Florin Cîțu cel mai mare jeg, incompetent abuziv a hotărât să anuleze din Codul Civil, contractele de colaborare între societăți și persoane fizice. Acest muc nu are cunoștințe juridice de nici o culoare, ce visează noaptea le pune ziua în dezbatere în Guvernul escrocilor și incompetenților. Acest muc Cîțu nu a înțeles că articolele din Codul Civil și articolele din Codul de Procedură Civilă sunt desființate numai de Curtea Constituțională, el e și Curtea Constituțională Tractoristul Orban a fost de acord cu mucul Cîțu să desființeze prin OUG contractele de colaborare dar o minte mai deșteaptă le-a atras atenția că intră pe o încălcare foarte mare care poate duce la arestare. Așa s-a trezit mucul Cîțu și cu tractoristul Orban din nebunia lor și nu a mai eliberat un abuz grosier numit OUG.

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii vrea ca tot poporul să beneficieze de pensie la 70 de ani, nu și-a pus întrebarea, câți vor apuca vârsta de 70 de ani?! Mai bine ar fi hotărât să dispună pensionarea bătrânilor la 80 de ani că tot nu-i mai apucă mulți. Toate acestea le planifică pentru ca cetățenii României să nu mai beneficieze de pensii, dar din salarii li se opresc la greu, tot.

Violeta Alexandru, retardă

Cât de escroci sunt acești PNL-iști din Guvernul României, se vede că au preluat puterea cu japca. Nu or să aibă parte de putere mult timp. Vrea să îmbrobodească poporul cu tot felul de promisiuni deșarte, mari nesimțiți sunt toți din Guvernul Orban. Promit nesimțiții că or să mărească pensiile de la anul cu 40%, totul o minciună ordinară. Ei nu au buget pentru a plăti pensiile anul acesta dar ce să mai vorbim de anul viitor. Să citească cu atenție acest articol și să i-a aminte ce trebuie să facă pentru a avea banii pentru pensii și bani pentru bugetari.

  1. Salariile procurorilor să fie reduse la circa 1000 Euro/lună.
  2. Salariile judecătorilor să fie reduse la circa 1000 Euro/lună.

La această oră, judecătorii și procurorii au salarii între 6000 – 15000 euro. Circa 90% din judecători și procurori sunt corupți, iau șpăgi lunar de sute de mii de euro chiar milioane de euro. Avem informații clare, cât negociază la dosare și ce le spun clienților: „Bă nu mă risc pentru 1000 – 2000 de euro, am salariu peste 10000 de euro pe lună, partea mea este de minim 50000 de euro sau chiar 100000 de euro la o lucrare”.  

Cătălin Predoiu trebuie să ia măsuri de reducere a salariilor la 1000 de euro pe lună la judecători și procurori

Dacă ar avea ei salariile de 1000 de euro pe lună ar sări șpaga de 5000 – 10000 euro la o lucrare de dosar. Nu ar sări șpaga de 10000 de euro la o favorizare de infractor etc. La asta trebuie să mediteze Guvernul României. Nu să savureze pentru a desființa Secția Specială de Procurori. Mai le dăm încă o soluție pentru a forma anual un buget consistent să ajungă pentru tot. Premierul României să-și trimită corpul de control sau alte organe competente la Primăriile de Orașe din țară precum și la Primăriile de Sector din Capitală pentru a verifica pe ce se cheltuiesc banii (bugetul local) anual. Or să constate că se fură 80% din bugetul local anual cu managerii de casă prin a întocmi documente false chipurile că ar fi prestat servicii. Lucrările nu se văd de nici o culoare dar sutele de milioane de euro furate apar tot timpul în conturile escrocilor. Liviu Dragnea primește și acum comisioane de la primarii fideli, întrucât le-a dat OUG să facă ce vor ei cu bugetul local. Dacă i-ar obliga pe toți primarii de orașe să predea tot bugetul local anual la Stat ce vor mai fura. Se strâng cel puțin 6 miliarde de euro anual de la toate primăriile de orașe și de sectoare. Bani pentru salarii, consumabile etc. le poate stabilii Guvernul, nu ei, să facă ce vor anual cu sute de milioane de euro bugetul local. Doar așa se poate strânge un buget mare anual pentru a putea plăti lejer pensiile și salariile bugetarilor.

Ludovic Orban trebuie să ne urmeze întru-totul pentru a strânge buget mare la Stat

Dacă nu vor aplica cele semnalate, se vor împrumuta ca săracii la bogați cu dobânzi mari și vor face țara datoare de peste 200 de miliarde de euro. DNA-ul în țară nu lucrează, mai mult încasează șpăgi de la primari pentru a-i lăsa să fure bugetele locale anual. Dacă Guvernul României nu va lua măsurile legale ce se impun, or să se tânguiască după împrumuturi în străinătate. Prostia și domnia se plătesc. Sperăm ca acest guvern să nu fie prost și hoț ca Liviu Dragnea, trebuie să dispună măsuri severe de control și un OUG pentru a stopa furatul bugetului de stat. La judecători și procurori le trebuie o OUG corectă pentru reducerea salariilor la 1000 de euro pe lună, șpaga le ajunge să trăiască împărătește. Am verificat la sânge totul, am primit informații corecte pentru a face public tot ceea ce se întâmplă la Primării și Justiție.

Articol de Liviu Chiriță