Gâdea Mihai, Victor Ciutacu, Mircea Badea ș.a.m.d. de la posturile TV, Antena 3 și RTV șantajează procurori, judecători, politruci etc. pentru a nu li se întocmi dosare penaleDejecțiile Antenei 3, Gâdea Mihai și Mircea Badea precum și dejecțiile RTV-ului, Victor Ciutacu ș.a.m.d. au șantajat și șantajează procurori, judecători și politruci pentru a nu răspunde penal pentru toate infracțiunile pe care le comit zi de zi

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori din presa română: Victor Ciutacu, Gâdea Mihai și Mircea Badea.

Ciutacu Victor, cel mai nenorocit rrom de mahala

Aceste 3 dejecții de la cele două posturi tv au un tupeu de gay prin prizma faptului că ei sunt colaboratori ai DIPI – cu statut de turnători. Victor Ciutacu a avut un dosar la DIICOT București unde a fost audiat ca infractor, a început să amenințe pe procurorul șef Serviciu că el nu trebuie să fie audiat deși erau probe suficiente la dosar. L-a șantajat pe procurorul șef Serviciu non-stop spunându-i că el are informații și documente pentru infracțiuni grave pe care chipurile le-ar fi comis procurorul. S-a spart că el e colaborator al DIPI și deține multe informații și documente pentru procurorul șef Serviciu DIICOT. A mai amenințat că el l-a distrus pe generalul Coldea și să nu se pună cineva cu el că îl v-a distruge cum l-a distrus pe generalul Coldea. Îl credem că l-a distrus pe Coldea cu cei de la DIPI cu tot felul de înregistrări video false și cu bilete false de la chipurile, agenții făcute în laboratorul DIPI. Acest rrom ordinar, țigan de mahala se pricepe tare de tot la diversiuni și făcături de documente false precum și de înregistrări video false.

Gâdea Mihai, un popă răspopit dar și un infractor desăvârșit

Dacă procurorii s-ar fi sesizat din oficiu, ar fi constatat că biletul chipurile luat de la Agenție de Sebastian Ghiță este un fals ordinar ca și el. Dacă procurorii ar fi trimis la expertiză înregistrările video s-ar fi constatat că generalul Coldea nu este din înregistrarea video falsă făcută în laboratorul DIPI. Câți bani a primit acest escroc de la politrucii PSD – Dragnea – Tăriceanu ș.a.m.d. Nu mai punem la socoteală câte sute de mii de euro i-a dat infractoarea Udrea și Bica acestui infractor nearestat până la această oră. Această dejecție de rrom ordinar va fi arestat numai dacă ne vom ocupa de el, asta dacă nu va șantaja jegul pe toți procurorii care încearcă să-l cerceteze. Are fraierul informații despre toți procurorii întrucât DIPI (Pipi) interceptează non-stop toate convorbirile telefonice, monitorizează toate calculatoarele și toate camerele de supraveghere. De ce țin politrucii PSD, acest serviciu ilegal?

Mircea Badea, un jeg care a îmbătrânit prea devreme, păcatele și-au spus cuvântul

Pentru a le da informații despre toți procurorii, judecătorii, politrucii incomozi ș.a.m.d. Acest serviciu mafiot lucrează în mod abuziv de la înființare și până la decesul lor în ANP. Poporul nu știe că acest serviciu doi și un sfert e înființat pentru PSD și pentru unii procurori care fac dosare la comandă pe baza interceptărilor fără mandat de la judecător. Din acest motiv, Victor Ciutacu, rromul de mahala se crede cel mai tare că are în spate ditamai infractorii din cadrul DIPI și că ar fi sprijinit non-stop pentru a nu fi cercetat și condamnat. Șantajistul Victor Ciutacu va face pușcărie numai dacă noi ne vom ocupa de el, asta dacă nu va șantaja procurori și judecători non-stop. Această dejecție când primește bani, sute de mii de euro sau chiar milioane de euro pentru a executa o victimă ca și pe generalul Coldea se întâlnește cu cei de la DIPI/Pipi, îi pune la dispoziție toate înregistrările făcătură în laboratoarele DIPI, după aceea le dă pe postul mizerabil RTV, merge la toți tovarășii lui de infracțiuni de la Antena 3 precum Gâdea Mihai și Mircea Badea. După aceea contactează pe alți jurnaliști colaboratori la diferite servicii precum pe jurnalistul Dan Andronic, Ion Cristoiu, Silviu Mănăstire ș.a.m.d. Toți acești jurnaliști infractori preiau înregistrările video-audio false sau falsifică biletele de la agenții și le dau pe posturi până când cedează victima sau chiar e dată afară de anumiți șefi de instituții.

Silviu Mănăstire, un jeg odios

Dacă văd că nu își dă demisia victima, continuă până o dă afară din instituție ca pe o măsea stricată. Mari criminali sunt acești jurnaliști, colaboratori ai DIPI. Când s-a dispus desființarea acestui serviciu de către Guvernul Cioloș, toți colaboratorii DIPI și ofițerii DIPI rămăseseră fără oxigen. Cum a luat puterea PSD-ul din nou s-au apucat băieții de treabă. Dacă vom sesiza procurorul general care a fost șantajat de Victor Ciutacu, nu credem că va fi în stare să-i ducă până la ANP. Îl vor șantaja din nou că are cu ce. Cei de la DIPI strâng probe concludente dar ilegale împotriva tuturor procurorilor și judecătorilor. Dacă li se va face o percheziție la serviciul tehnic, va fi vai mama lor de infractori. Toată aparatura din dotare lucrează non-stop ilegal împotriva procurorilor, judecătorilor și politrucilor incomozi PSD-ului. Au stocate milioane de convorbiri telefonice, mesaje, înregistrări video de la camerele de supraveghere ș.a.m.d. Băieții deștepți de la DIPI le pun la dispoziție infractorilor din presă după ce-și primesc șpăgile mari de euro. Infractorii Ciutacu, Gâdea, Badea, Mănăstire, Cristoiu ș.a.m.d. le dau pe posturile TV non-stop până se alege praful de victimă.

Ion Cristoiu, jegul jegurilor

Așa au înțeles infractorii să facă presă sau să-și execute misiunile murdare date de DIPI sau de politrucii PSD. Și PNL-iștii apelează la infractorii din presă pentru a-și distruge adversarii politici. Când vin alegerile, toți infractorii din presă, cei menționați își freacă palmele și așteaptă clienți fideli pentru a le distruge adversarii politici. Cum e posibil să țipi în gura mare în direct pe cele 3 posturi TV că DNA și SRI este un binom. DNA și SRI  au lucrat legal, profesional cu competențe legale, dar infractorii PSD și colaboratorii DIPI precum și șefii DIPI au optat pentru distrugerea DNA și SRI pentru a-și face ei de cap – trinomul PSD, Antena 3, RTV, B1 TV. Trinomul format din PSD și posturile TV au format și formează un Trinom infracțional care trebuie desființat. Când vom avea timp ne vom ocupa și de aceste dejecții.

Articol de Luigi Popa