Generalul George Păltineanu, Colonel Stănciulescu Cristian şi Colonelul Tiberiu-Silviu-Dumitrache, toţi din cadrul MAI, serviciul doi şi-un sfert, au efectuat şi efectuează monitorizări abuzive, împotriva tuturor cetăţenilor României; OUG nr. 76/2016 abuzivă, neconstituţională, îi ţine la abuzuri zi de ziGeneralul George Păltineanu, Colonel Cristian Stănciulescu şi Colonelul Tiberiu-Silviu-Dumitrache, au efectuat şi efectuează monitorizări de supraveghere video-audio în mod abuziv, împotriva tututror cetăţenilor României, OUG nr. 76/2016 abuzivă şi neconstituţională îşi face efectul
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu 3 ofiţerii din cadrul serviciului secret al MAI, doi şi-un sfert, care şi-au exercitat şi îşi exercită atribuţiile de serviciu în mod abuziv, conform OUG nr. 76/2016  care este neconstituţională şi abuzivă.

Cioloş un mare nenorocit, dar şi un mare abuziv, corupt nu se mai pune problema

Acest serviciu secret al MAI, numit de Guvernul Cioloş; Direcţia Generală de Protecţie Internă, fostul doi şi-un sfert care acţiona în Comunism împotriva tuturor cetăţenilor româniei, înfiinţat de tovarăşul Nicolae Ceauşescu comunistul comuniştilor. Acest serviciu chipurile secret al MAI, a fost înfiinţat de tovarăşul Nicolae Ceauşescu, susţinut de PSD tot timpul, întrucât le dau tot timpul informaţii despre adversarii lor politici, mai dau informaţii despre ofiţeri SRI incomozi şa.md. Acest serviciu este înfiinţat prin OUG nr. 76/2016 abuziv neconstituţional, întrucât nu au o facultate ofiţerii de miliţie, în domeniul Securităţii Naţionale, o pregătire profesională în domeniul Securităţii Naţionale precum SRI, pentru a putea învăţa tot ceea ce înseamnă spionaj-contraspionaj, culegerea de informaţii etc. Ei au fost înfiinţaţi de tovarăşul Nicolae Ceauşescu, pentru a urmări pe toţi cetăţenii României, de ai intercepta în mod abuziv tot timpul, de a face dosare la comandă oricui şi oricând, de a da informaţii politrucilor comunişti ca PSD şi de a fura cel mai mare buget an de an. Nenorociţii au buget mare, sunt plătiţi bine, fac trafic de informaţii non-stop la PSD-işti şi la colaboratorii lor din presă, execută dosare la comandă la comanda clienţilor PSD. Au averi foarte mari le merge foarte bine, nimeni nu-i deranjează ei lucrează fără a avea vreun drept constituţional.

Generalul Păltineanu George un nenorocit abuziv

Grav este, că ei culeg informaţii numai din interceptările abuzive non-stop întrucât la atât se pricep. Au colaboratori numai romi şi derbedei neinstruiţi. Cine să-i instruiască dacă ei nu au nici o pregătire profesională în domeniul Securităţii Naţionale sau în domeniul spionajului-contraspionajului, culegerea de informaţii etc. Stau suprapuşi pe SRI şi DGIA, totul ilegal şi neconstituţional, culeg informaţii din convorbirile telefonice ale tuturor cetăţenilor României, se fac că ei ajută toate instituţiile, dar în schimb fac trafic de informaţii la PSD-işti etc. Nu mai punem că anunţă infractorii PSD când se formează dosare penale, strică flagranturile la organele de cercetare penală etc. Aceşti ofiţeri nenorociţi, stau tot timpul la aparatură şi monitorizează toate camerele de supraveghere din casele cetăţenilor, de la spaţiile comerciale, de pe domeniul public etc. Mai stau tot timpul călare pe aparaturi, la interceptat toţi cetăţenii României, pentru a culege informaţii despre toţi. Calculatoarele sunt monitorizate non-stop!. Cum porneşti calculatorul hop şi ei în paralel cu tine. La telefoane nu se mai pune problema, tot timpul vede ce fac cetăţenii. Aşa culeg ei informaţii despre toţi cetăţenii României tot timpul, dar se cred foarte şmecheri, că ne-ar avea la mână ar şti totul despre toţi. Când se stocau înregistrările, timp de 6 luni de zile, ei puneau procurori să se sesizeze din oficiu şi formau dosare penale cu înregistrări audio, luate din urmă cu şase luni de zile.

Colonelul Cristian Stănciulescu un escroc abuziv

Asta făceau doar la comanda vreunui PSD-ist care le plătea comanda gras de tot. I-am pus la punct şi cu asta, nu se mai stochează înregistrările audio, mai avem să-i desfiinţăm cu Avocatul Poporului şi cu CCR. Va scăpa poporul de nenorociţii miliţiei, va răsufla uşor după declararea OUG nr. 76/2016  neconstituţională. CCR trebuie să ia măsurile de îndată, nu să-i lase pe aceşti infractori fără studii în domeniu Securităţii Naţionale suprapuşi cu SRI-DGIA. SRI are competenţă pe tot teritoriul României să culeagă informaţii şi contra informaţii pentru Securitate Naţională. MAI-ul are competenţă de cercetări, nu la cules de informaţii din convorbirile telefonice sau la înregistrări video după camerele de supraveghere sau informaţii de la calculatoare. Ex premierul Dacian Cioloş şi el un colaborator al DGPI; în loc să desfiinţeze acest serviciu comunist, i-a schimbat doar denumirea pentru a le întrerupe activitatea abuzivă cca 6 luni de zile. Cioloş a eliberat OUG nr. 76/2016, privind înfiinţarea abuzivilor DGPI care se suprapune cu SRI-DGIA. În nici un stat democrat pe tot globul pământesc, nu există vreun serviciu secret al miliţiei, sau să se suprapună cu două servicii de informaţii naţionale legale constituţional. În ce stat trăim, Comunist sau Democrat?. Răspundem tot noi; într-un stat de rahat. Dacă statul de rahat ţine ditamai rahatul numit DGPI, ce pretenţii să mai avem la ceva bun din partea lor. Ruşine să le fie dacă nici PNL nu desfiinţează acest serviciu comunist de rahat, sunt şi ei de tot rahatul. Ne gândim, poate poate, se va trezii vreun parlamentar PNL, să solicite CCR, desfiinţarea acestor mizerii comuniste care fac prăpăd pe tot teritoriul României. SRI este obstrucţionat de aceste mizerii comuniste, intercepteză mizeriile toţi ofiţerii SRI, stă călare pe aparaturile SRI cu aparaturile lor de rahat, s-a creat o nebunie totală.

Tovarăşul Nicolae Ceauşescu, i-a înfiinţat pe cei mai mari securişti de miliţie, nici la această oră nu vor să fugă din posturi

Posedaţii de diavoli, monitorizează cu stele pe timp de noapte toţi cetăţenii României. I-au imagini prin Satelit, au creat stele luminoase din aparatură, pe care le plimbă la monitorizat după toţi cetăţenii României. Stochează tot şi se laudă de parcă fac bombe nucleare. Am filmat stelele lor pe care o să le punem la ziar la alte articole. Ce dejecţii sunt aceşti draci care stresează poporul cu monitorizarea abuzivă. Dacă ar şti poporul sau politicienii PNL dracu iar lua, iar desfiinţa imediat. Îi susţin PSD-işti pe aceşti miliţeni comunişti care băteau poporul, dar îi mai susţine şi Antena 3 mizeriile naţiunii Române. Cu organele competente, îi vom desfiinţa şi pe aceşti nonorociţi, securiştii de miliţiei. Ruşine să le fie!
Articol de PM