Guvernul alterat al României nu cedează, DNA îi parchează la arestul Poliţiei CapitaleiFlorin Iordache – o cioară gulerată de Caracal care va fi spulberată de popor

Florin Iordache – o cioară gulerată de Caracal care va fi spulberată de popor

Premierul Sorin Grindeanu, președintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, Ministrul Justiţiei – Iordache Florin și președintele Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, au încercat marea cu degetul, eliberând ordonanţa favorizatoare infractorilor cu funcţii publice și încălcând în mod abuziv Constituţia României, Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului, normele de drept internaţional, precum și Codul Penal.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu un grup infracţional organizat format din patru politruci comuniști – cei prezentaţi în titlu – care cu bună știinţă s-au favorizat sau au încercat să se favorizeze atât pe ei, cât și pe alte mii de politruci condamnaţi sau aflaţi în curs de cercetare, dispunând eliberarea OUG 13 de la 31/01/2017.

Cu premeditare, Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Iordache Florin și Călin Popescu Tăriceanu au hotărât în taină cea mai periculoasă ordonanţă de urgenţă din toate timpurile, pentru a se favoriza pe ei înșiși și pe alte mii de politruci pușcăriabili cu prejudicii de zeci, sute, de milioane de euro, chiar miliarde de euro. Dacă această ordonanţă nr. 13 nu se abroga, exista posibilitatea să-și umeze efectul, prin a pune în libertate mii de hoţi cu prejudicii de zeci sau de milioane de euro. Oricum, celor 4 bandiţi – Grindeanu, Dragnea, Iordache și Tăriceanu – le rămân tentativele pentru mai multe infracţiuni.

Câtă demenţă să ai pentru a trece la asemenea fapte penale, să dispui prin ordonanţă de urgenţă reducerea pedepsei pentru abuz în serviciu la 2 ani și șase luni și să pui în libertate pe toţi cei care aveau un prejudiciu de până la 200.000 de lei! Primii care beneficiau erau Dragnea și alte mii de politruci pușcăriași și penali. Ce intenţie au avut cei patru demenţi să pună politruci la furat bugetul statului sau alte încasări! Totul a fost organizat în PSD-PCR la nivel naţional. Majoritatea primarilor au sărit în sus și au apărut în presa scrisă arătându-se foarte mulţumiţi de ordonanţa de urgenţă. Cum să nu fie mulţumiţi primarii și președinţii de consilii judeţene care fură bugetele anual tehnic sistematic?! Din informaţiile noastre a reieșit că domnii care au eliberat ordonanţa de urgenţă ar fi primit zeci de milioane de euro. Banii ar fi fost de la primari și președinţi de consilii judeţene. Ei nu se așteptau la atâţia protestatari, au crezut că tot poporul e prost și nu va zice nimic. Acum nu mai pot scăpa de ei, le-ar da și șpaga de zeci de milioane de euro primită numai să-i lase să guverneze. Uite că nu pot prosti poporul nici cu șpaga primită. Dragnea, un ţigan de doi lei din Teleorman, joacă în faţa naţiunii de zici că e în clanul ursarilor din Teleorman. Când ţiganul a prins o funcţie două, se crede dumnezeul românilor și de neînvins. Greu să cedeze cioara înaripată!

Liviu Dragnea – ţigan fără scrupule care va fi dat jos cu forţa de popor

Liviu Dragnea – ţigan fără scrupule care va fi dat jos cu forţa de popor

Au venit la noi zeci de cetăţeni din Roșiorii de Vede și ne-au relatat despre mai multe infracţiuni pe care le-a comis ţiganul de Dragnea, precum și despre palatele pe care le are până la Teleorman. Căzătura de Dragnea și-a pus tovarăși de-ai lui să cumpere terenuri și să-i facă palate din zece în zece kilometri până la Teleorman. Prietenii lui sunt cei cu societăţile comerciale băgaţi de Dragnea în faţă. Dragnea le e stăpânul, nu-i ies din cuvânt, au și ei un procent la profit, sunt câini credincioși. Ţiganul de Dragnea le aranjează la aproximativ toate primăriile și ministerele să le aprobe contracte pentru modernizarea orașelor, satelor și a drumurilor naţionale. Chipurile, managerii care conduc firmele lui Dragnea se laudă și la Pitești și la Teleorman că șeful lor doar dă un telefon și obţine contracte de pus pavele ca la Pitești. Efectuează pentru Dragnea orice lucrare de la un milion de euro în sus. Dragnea perversul râde și crede că noi nu am aflat ce tehnică infracţională folosește. Pentru noi e un turi-buri pe care îl vom îngenunchea și lega. Ţiganul se crede prea șmecher, nu e nimic de capul lui, a fost un prost și va fi un bou de Jilava. Acest turi-buri Dragnea încearcă sistematic desfiinţarea Codului Penal pentru a nu mai răspunde penal nici el nici javrele de infractori PSD. Prin ceea ce face javra ordinară prejudiciază Parchetele, Justiţia, împiedică recuperarea prejudiciilor produse de infractori, urmărește să nu mai răspundă penal infractori ca el și ca Tăriceanu. Hitler Ponta a făcut deja un Cod Penal de te iei cu mâinile de cap. Unde s-a mai pomenit în lume să faci încadrări la abuz în serviciu de la 2 la 7 ani?! La abuzul în serviciu trebuia să fie încadrări de la 5 la 15 ani sau de la 15 la 25 de ani. Dacă un hoţ a furat o bicicletă încasează 4 ani de pușcărie. O ţigancă ce a furat 4 găini a primit 4 ani de pușcărie. Cei care comit abuzuri în timpul serviciului, eliberează tot felul de documente fictive și creează prejudicii de zeci, sute de milioane de euro. Acestea nu sunt fapte penale

Sorin Grindeanu – tot o cioară retardată, fără scrupule, care va fi data jos din cuib de popor

Sorin Grindeanu – tot o cioară retardată, fără scrupule, care va fi data jos din cuib de popor

grave? Abuzul trebuie cântărit după gravitatea faptelor în special în funcţie de prejudiciu. Dacă le faci încadrările mai sus menţionate, mai au tupeu javrele de hoţi politruci să fure patrimoniul instituţiilor, bugetele anuale sau banii UE. Numai prin măsuri aspre și pedepse mari se opresc hoţii de la furat; altfel, afirmă că e democraţie, fac ce vor cu patrimoniul și cu banii statului. De ce în alte ţări infracţionalitatea este mai mică în ceea ce privește furtul din banii statului și patrimoniul statului? Au pedepse mari și hoţii politruci nu se înhamă să-și ia pedepse mari. Aveau politrucii români tupeu să fure dacă erau legile ca în S.U.A.? Se eliberau bătrâni, fără poftă de viaţă, ruginiţi de pârnaie. Ce vor Dragnea, Tăriceanu, Iordache și Grindeanu să facă este o lovitură mare la adresa securităţii naţionale? Agită poporul de nu mai pot lucra bieţii oameni, se gândesc la debandada care va fi în ţară, la pericolul ce vine din partea infractorilor ș.a.m.d.

Dacă Dragnea și ceilalţi nu abrogau ordonanţa de urgenţă, să fi văzut hoţii de politruci cum se frecau cu mâinile pe burtă râzând! Nenorociţii își făcuseră ordonanţa de urgenţă pentru a fura banul public și patrimoniul instituţiilor. Alţii din popor nu aveau acest drept să fure? Să fure numai politrucii, bieţii de ei, nu au furat până acum și nu au bani! Prima infracţiune, cea mai gravă pe care au săvârșit-o, este aceea de punere în pericol a securităţii naţionale, acum le-a rămas doar tentativa. Au gândit-o bine escrocii, e greu să-i încadrezi penal. Şi-au făcut un cod penal P.S.D. de nu pot răspunde nicicum. Doar bătuţi zdravăn de popor

Tăriceanu, pramatia naţiunii

Tăriceanu, pramatia naţiunii

vor pleca de la guvernare. Mizeriile și-au făcut legi astfel încât să nu-i poţi încadra penal. După normele europene și dreptul internaţional, pot răspunde jigodiile și penal. Din acest motiv au tupeu ţiganii P.S.D., Dragnea, Tăriceanu, Iordache și Grindeanu, ei știu că nu pot fi încadraţi pe legislaţia română. Codul Penal făcut de Ponta a fost în mare parte schimbat pentru a nu putea fi trași la răspundere penală mii și zeci de mii de infractori periculoși precum Dragnea, Tăriceanu, Iordache și Grindeanu. Sfârșit bun nu au aceștia, dacă vor sta tot în poziţia aceasta, vor fi luaţi pe sus de popor la un moment dat. Așteaptă jegoșii să o facă poporul și pe asta. Stau înfractorii in Guvern ca găina pe ouă; așteaptă să le iasă puii de draci. Şi-au tras băieţii șpăgi de zeci de milioane de euro de la președinţii de consilii judeţene din ţară, le-au dat buget pe săturate ca să aibă și ei ce roade tot anul cu primarii de casă. De ce credeţi că se bat ei pe putere? Când împart bugetul la început de an își cheamă președinţii de consilii judeţene. Le solicită 10% din valoarea pe care le-o dau, președinţii de consilii judeţene le solicită primarilor P.S.D. 20% din valoarea de bani pe care le-o dau și așa își fac șmecherii bani. După

Guvernul României – cuibul ciorilor tupeiste

Guvernul României – cuibul ciorilor tupeiste

aceea, primarii își cheamă firmele de casă, le acceptă devize umflate pentru lucrări cu compresorul care ţin două luni, maximum trei. Anul următor merg din nou la buget cu traistele de euro. Așa s-au îmbogăţit toţi care au lucrat în guverne, consilii judeţene, primării.

Articol de Liviu Costache