Hotelul Muntenia din Pitești cumpărat de Ivănescu pe nimic, dar vândut cu 5 milioane de euro bani de bani. Hotelul Argeșu, produce non-stop, Popescu spală, apretează și calcă euro non-stopPatrimoniul Statului, Hotelul Muntenia din Pitești a fost cumpărat de Ivănescu cu o sumă de aproximativ 100.000 euro dar vândut tot de el cu 5.000.000 de euro, patrimoniul Statului Hotel Argeș, cumpărat de Popescu Gheorghe cu 50.000 de euro, produce non-stop, spală banii, îi apretează și îi calcă

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi infractori periculoși, Nicolae Ivănescu și Popescu Gheorghe.

Constantin Nicolescu, escrocul escrocilor a ciupit și el un milion de euro la vânzarea hotelului

Managerul infractor Nicolae Ivănescu a cumpărat o parte din patrimoniul Statului care aparținea Oficiului Județean de Turism Hotel Muntenia, cu o sumă de aproximativ 100.000 de euro. Oricum aici în această afacere infracțională sunt implicați ex-director Ciobotoiu Eugen, Ion Vîlcu, Popescu Gheorghe ș.a.m.d. Infractorul Ivănescu a fost trimis de ex-președintele C.J. Argeș Constantin Nicolescu pentru a-i amenința și obliga pe foștii infractori acționari ai Hotelului Muntenia să-i vândă Hotelul Muntenia cu o sumă de aproximativ 100.000 de euro. Nicolescu PSD –istul punea pe Ministrul Turismului de la acea vreme să amenințe pe infractorii acționari să-i vândă lui Ivănescu, Hotelul Muntenia pe nimic. Și infractorii de la acea vreme au dat o valoare la acțiuni foarte mică pentru a putea să se împroprietărească cu ditamai Hotelul Muntenia din centrul Piteștiului pe toţi infractorii menţionaţi. La această oră, Hotelul Muntenia are o valoare de peste 20 de milioane de euro. Toți care au avut acțiuni cumpărate pe nimic de la ex director Ciobotoiu Eugen au stăpânit Hotelul Muntenia ani de zile. După ce și-a trimis Constantin Nicolescu pe ruda sa Nicolae Ivănescu la amenințări și injurii, de frică acționarii infractori i-au vândut infractorului Ivănescu acțiunile pe nimic că doar pe nimic le luaseră de la ex-director Ciobotoiu. Din informațiile noastre a reieșit că la prima vânzare de acțiuni s-a comis o mare infracțiune întrucât acțiunile au fost evaluate la un preț de nimic pentru a putea fi împroprietăriți ilegal și abuziv, Popescu Gheorghe, Vîlcu Ion ș.a.m.d.

Ivănescu, hoțul hoților, va fi arestat după verificări

Ce înseamnă să fi președintele Consiliului Județean Argeș, dai ordine și infractorii acționari ai Hotelului Muntenia au cedat la ruda lui Constantin Nicolescu. Mai aveau să-i pupe picioarele lui Nicolescu și Ivănescu. I-au vândut toate acțiunile de la Hotel Muntenia cu o sumă de 100.000 euro, a băgat hotelul în insolvență pentru a putea fi prăduit cu suma de 5.000.000 euro. Așa se fac afacerile infracționale la Pitești, cumperi patrimoniul statului pe nimic și vinzi pe bani grei. Asta a putut să o facă doar Constantin Nicolescu cu ruda sa Nicolae Ivănescu. Cel care a luat Hotelul Muntenia, Dragoș Deaconescu este și el un mare complice la aceste infracțiuni, întrucât hotelul are o valoare de peste 20.000.000 euro și el l-a cumpărat cu doar 5.000.000 euro. Afacere mare, profit maxim pentru acest infractor Dragoș Deaconescu. Acesta mai este și fiu de avocat, trebuia să-l învețe tati să nu se combine la asemenea infracțiuni. Toți care au participat la licitație sunt numai manageri infractori cu evaziuni fiscale de zeci de milioane de euro anual, nu au fost cercetați și nici monitorizați până la această oră. În timp ne vom ocupa și de restul infractorilor care au participat la licitația vânzării Hotelului Muntenia. Fiul avocatului va pune la vânzare și el Hotelul Muntenia cu o sumă reală de aproximativ 20.000.000 euro. Va avea un câștig de 15.000.000 euro din furtul patrimoniului Statului. Acești bani îi va băga la spălat în continuare și așa va ajunge cu sute de milioane de euro în câțiva ani de zile. Vom sesiza DIICOT și serviciul de investigare a fraudelor.

Popescu Gheorghe spală bani grei și la această oră

Managerul Popescu Gheorghe de la Hotel Argeș și-a tras din patrimoniul statului hotelul care a fost evaluat la acțiuni cu o sumă de aproximativ 50.000 euro. El era un director mai micuț la Hotelul Muntenia dar a reușit performanța de a se împroprietări cu acțiuni de 2 lei cumpărând ditamai Hotel Argeș cu 80 de camere pentru închirieri și ditamai spațiu comercial la parter pentru închirieri. Acest infractor percepe și i-a chirie lunar numai de la spații zeci de mii de euro. Nu mai punem clienteala la 80 de camere pe care le închiriază non-stop. Acum să judecăm legal, dacă acest infractor a sustras patrimoniul statului cu acte false, evaluări la acțiuni de doi lei nu s-au comis infracțiuni grave?! Cum să nu se considere spălare de bani dacă tu ai luat ditamai Hotel Argeș pe nimic, doar te-ai pus în el și ai dat drumul la închirieri a 80 de camere și închirieri a 1000 de m.p. spații comerciale. Ăsta spală banii de prin anii 2000, nimeni nu l-a tras la răspundere penală. Are un spațiu de protocol unde se duc comisari de miliție și judecători, pleacă încărcați cu băuturi, mâncăruri, prăjituri etc. El se bazează că ar avea relații la anumiți judecători de la secția penală, dacă vor apuca pe mâna unor procurori necorupți și competenți va pleca cu judecătorii la arest. Ei tot timpul și-au atras anumiți judecători corupți și comisari de miliție corupți crezând că-i va scăpa ăștia.

Hotelul Muntenia vândut cu documente false pentru 5.000.000 euro

Nu va fi așa, ori vor merge cu toții la pușcărie, ori își vor lua mâna de pe acești infractori. Când vor fi monitorizați, vai mama lor de infractori dacă va mai scăpa vreunul. Popescu și-a tras o soție rromă, asta a fost vânzătoare la fosta cofetărie Muntenia. Cioara gulerată l-a luat cu farmece și așa a reușit să iasă din foame. Acum e mare doamnă dar și mare infractoare. Noi am mai publicat  o dată infracțiunile comise de acești infractori. Soția rromă a lui Popescu s-a răzbunat pe directorul publicației noastre, Iulian Ratea. Când s-a dus cu o victimă la cofetăria lui Popescu, soția rromă a pus vânzătoarea să-i dea o linguriță pentru ceai cu diferite substanțe otrăvitoare. Directorul Ratea a fost informat și atent la intenția vânzătoarei, a urmărit-o când a pus lingurița într-un pahar cu otrăvuri, după aceea i-a pus-o pe farfuriuță. Totuși, directorul Ratea a luat lingurița și a mestecat în ceai. Prima dată a pipăit-o cu degetele, a constatat că are ceva pe ea substanțe și după aceea a băut din ceai puțin. A început să-i bată inima foarte tare, a mai stat puțin cu victima, a urmărit pe soția rromă a lui Popescu, care a venit și s-a așezat cu alte două rrome bătrâne în spatele lor și ziceau: „a băut din ceai, o să moară!”. Directorul Ratea a plecat cu victima, și-a luat antidotul pentru otrăvuri și a scăpat. Când l-au văzut mergând pe stradă, au înnebunit babele cu rroma lui Popescu. Rroma lui Popescu asasinează persoane incomode soțului ei!

Hotel Argeș, luat pe nimic dar spălarea de bani a lui Popescu face milioane de euro într-un an

Câți o fi asasinat, numai Dumnezeu știe, noi știm că va fi arestată această rromă needucată și asasină. Poate și deceda dar e păcat, trebuie să se chinuie ca și soțul ei la pușcărie.

         Articol de Muja Ionuț