Hoţii bugetului local al Primăriei Comunei Albota Judeţul Argeş: primarul Ion Dumitru, contabil Elena Neacşu şi secretar Elena Paraschiv; hoţii subvenţii APIA: Ion Dumitru, Elena Paraschiv, fiica primarului Mariana Dumitru, consilier PSD Ion Marin, ex preşedinte CJ Argeş Constantin Nicolescu etc
Hoţii bugetului local al Primăriei Comunei Albota, precum şi hoţii subvenţii APIA; primarul Comunei Albota Ion Dumitru, secretar Elena Paraschiv, contabil Elena Neacşu, fiica primarului Mariana Dumitru preşedinte Asociaţie, consilierul PSD Ion Marin, ex preşedinte CJ Argeş Constantin Nicolescu etc

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu cele mai mari curve masculine, dar şi cu cele mai mari curve feminine hoţii hoţilor.

Primarul Comunei Albota Ion Dumitru, a mers în anul 1996 la cel mai bun prieten ex preşedinte CJ Argeş Constantin Nicolescu, pentru ai da cel mai mare buget local dat de Guverne an de an. Sumele au fost de 5 milioane de lei pe an, pe care ia furat cu contabila şefă Elena Neacşu, secretar Elena Paraschiv etc. În comuna Albota nu a investit nici un leu, dar în schimb au investit ei în imobiliare pentru ei cu banii furaţi din bugetul local al Primăriei Comunei Albota.

Ion Dumitru hoţul hoţilor

Timp de 20 de ani de zile au ars-o cu tupeu, au primit de la ex preşedinte CJ Argeş Constantin Nicolescu câte 5 milioane lei pe fiecare an, au furat banii cu contabila şefă Elena Neacşu, i-au dat  lui nea Costică un comision de 15% din suma necuvenită. Au furat cca 20 de milioane de euro în 20 de ani de zile, banii au fost împărţiţi între ei, investiţii în Comuna Albota nu s-a făcut din aceşti bani. Au furat şi toţi banii din impozite cca 6 milioane de lei anual, pe care iau investit  tot în imobiliare.

Constantin Nicolescu hoţul hoţilor

Tot bugetul local a fost sustras an de an de aceşti nenorociţi şi la această oră o ard tot aşa cu ciordeala bugetului local. Curtea de Conturi a dormit, nu a sesizat DNA Piteşti pentru ai aresta şi de ai pune să dea banii înapoi la stat, au primit şi ei o parte din bani şpagă, le merge această afacere şi la această oră, nimeni nu-i arestează. Au o pagubă în bugetul local de cca 50 de milioane de euro. Ei se ocupă numai de acte false pentru a sustrage banii daţi de Guverne an de an, se mai ocupă de acte false pentru a sustrage bani din impozite an de an. Dacă procurorii DNA vor dispune o expertiză contabilă, se va constata toate cele semnalate de noi. Vom sesiza DNA Piteşti pentru toate infracţiunile comise de hoţi.

Ion Marin hoţul desăvârşit

Primarul Ion Dumitru a pus-o pe fiica lui Mariana Dumitru să facă o Asociaţie pentru a sustrage subvenţiile păşunilor Comunei Albota. Comuna Albota are peste 1000 de ha păşuni!. Primarul Dumitru a pus pe secretara Primăriei Elena Paraschiv să-i elibereze adeverinţe false fiicei lui Dumitru cca 15 ani de zile. Preşedintele Asociaţiei Mariana Dumitru, vicepreşedintele asociaţiei Gheorghe Stoica şi consilier local, fondatorul PSD Ion Marin şi consilier local au împărţit banii cu primarul Dumitru şi cu secretara Elena Paraschiv în mod egal an de an. Pejudiciul se ridică la cca 4 milioane de euro. Nu au fost cercetaţi până la această oră, au dosare pe rol şi cu alte infracţiuni mai grave, dar de data asta vor fi arestaţi de DNA Piteşti. Ei motivau la cetăţeni în Comună că au ei grijă de păşuni, vaci nu mai există în Comună, subvenţiile le-au luat an de an, prejudiciul s-a strâns la greu infractorii sporesc mereu. Hoţii hoţilor se distrează nu au nici un stres, banii îi fură mereu investiţii în imobiliare mereu. Dacă s-a ajuns ca fiica primarului să fure subvenţiile UE de la Primăria Albota, în ce ţară trăim. Ţara hoţilor!.

Elena Paraschiv hoaţa hoaţelor

Dacă s-a ajuns să fure primarul Comunei, împreună cu secretara şi contabila tot bugetul dat de Guverne an de an şi tot bugetul strâns din impozite an de an în ce ţară trăim. Pe aceştia numai un pluton de execuţie îi mai opreşte din furat. Cam aşa ceva trebuie în ţara asta plină de hoţi, altfel se alege praful de banii statului. SRI-ul a fost blocat să mai efectueze cercetări economice etc, DNA-ul Piteşti a fost corupt total, acum se pare că şi-a revenit. În maxim 60 de zile vor fi arestate aceste mizerii!.

Articol de  NF