Hoţul patrimoniului statului: Manager Ioan Niculae a cumpărat Combinatul Chimic din Turnu Măgurele Judeţul Teleorman cu un preţ de nimic şi alte 4 la fel, manager Ionescu Adrian S.C. Adidana S.R.L., a cumpărat la negru îngrăşământ chimic de la Niculae sute de mii de Tone, managerul Ion Marin S.C. Holding ANG Invest S.R.L. a cumpărat îngrăşământ chimic la negru sute de mii de tone de la Niculae, transportul pe cale ferată garantat, Guvernul Năstase i-a vândut lui Ioan Niculae 5 Combinate Chimice pe un preţ de nimicHoţul patrimoniului statului: manager Ioan Niculae a cumpărat 5 Combinate pe un preţ de nimic, şpaga la Guvernul Năstase foarte mare. Managerii: Ionescu şi Marin au cumpărat îngrăşământ chimic de la Niculae sute de mii de Tone la negru, vagoane cumpărate pentru transport îngrăşământ chimic pe cale ferată. Evaziune fiscală de sute de milioane de euro!.Guvernul Năstase a luat şpăgi foarte mari pentru vânzarea a 5 Combinate Chimice pe un preţ de nimic.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu trei infractori tupeişti, mai continuâm şi cu Guvernul Năstase un fost Guvern plin de infractori, care au comis infracţiuni non-stop şi comit înfracţiuni non-stop, organele de cercetare penală nu au fost sesizate de aceste infracţiuni, o vom face noi pentru ei.

Ioan Niculae cel mai mare infractor naţional

Managerul Ioan Niculae, în anul 2004 a cumpărat Combinatul Chimic din Turnu Măgurele Judeţul Teleorman pe un preţ de nimic, şpaga cea mai mare a fost pentru Guvernul României de atunci, premier Adrian Năstase. Combinatul Chimic a fost evaluat la un preţ de rahat, şpaga la Năstase etc a fost de sute de ori preţul Combinatului Chimic. Toţi din Guvernul României au profitat la greu la vânzarea Combinatului. Ioan Niculae a fost foarte mulţumit de cumpărarea Combinatului pe un preţ de nimic, a avut materie primă la greu pentru a vinde ani de zile îngrăşământ chimic. Banii au intrat la el nu la statul român!. Când au pus ochii PSD-işti pe Combinatul Chimic, prima dată au evaluat materia primă care era stocată în Combinat, după aceia restul. Numai materia primă era la o valuare de sute de milioane de euro în anul 2004, ce să mai zicem de tot Combinatul Chimic. Dacă îl întrebi pe infractorul Niculae s-au pe puşcăriaşul Adrian Năstase, spun că ei au evaluat Combinatul la un preţ normal atunci, s-au că ei nu au făcut o evaluare la Guvern. Nu se vindea nimic fără Guvernul Năstase, evaluările şi şpăgile erau tratate la Guvern. Nu s-a ştiut de vreo licitaţie, ne-am pomenit cu Combinatul pe numele lui Niculae.

Adrian Năstase cel mai nenorocit poponar dar şi cel mai mare infractor premier al PSD

Şi-a permis fraierul să vândă îngrăşământ chimic la negru milioane de tone, că tot era materia primă de la stat moca. Atunci şi după aceia timp de 15 ani, au cumpărat îngrăşământ chimic la negru managerii: Ionescu Adrian, Marin Ion şi alţii sute. Aceşti doi infractori Ionescu şi Marin umblau prin gări la Piteşti şi la Turnu Măgurele, să cumpere vagoane, pentru a căra îngrăşământul chimic, cumpărat la negru de la Niculae Ioan. Aceşti doi evazionişti şi spălători de bani, au cumpărat de la nea Niculae sute de mii de tone cca 15 ani de zile. S-au distrat pe unde au vrut în ţări străine, au investit banii în palate iahturi etc, şi-au pus banii la bănci pentru a lua dobânzi mari, au investit banii din evaziune fiscală în terenuri apartamente case etc, pe care le-au vândut cu bani frumoşi. Într-un cuvânt au spălat banii şi îi spală şi la această oră. Au împrumutat firmele cu banii din evaziune fiscală şi au început să-şi facă depozite pentru îngrăşământ chimic. Ionescu Adrian şi-a cumpărat Iahturi şi tot ce i-a poftit sufletul lui de escroc. A rulat banii pentru construirea de Blocuri şi aşa si-a dezvoltat escrocii Societăţile. Marin Ion şi-a tras un palat la Albota Judeţul Argeş şi un Conac pe care nu le poate justifica. Acesta a fost un om sărac ca şi Ionescu Adrian, s-au apucat de evaziune fiscală la greu, cărând îngrăşământ chimic de la Ioan Niculae la Albota. A fost asociat cu Ionescu Adrian un timp s-au certat pentru banii care îi rulau la negru. Mai cumpărau şi cu acte o dată pe lună, restul toată marfa era la negru. Foloseau avize de însoţirea mărfii până la destinaţie s-au firme fantomă. Ei cred că noi suntem fraieri s-au că suntem doar jurnalişti ca restul pe care îi păcălesc ei non-stop. Se poate cere la CFR Piteşti şi la CFR Turnu Măgurele documentele, unde s-a plătit transportul de către firmele lor şi atunci se va stabili cu exactitate câte zeci de mii de vagoane au fost folosite la cărat îngrăşământ chimic la negru de la Ioan Niculae.

Marin Ion un sărac nenorocit a devenit multi milionar în euro din evaziune fiscală

Ei în contabilitate au rulaj foarte mic, dar la CFR Piteşti şi la CFR Turnu Măgurele, apar milioane de tone la negru cărate de aceştia pe cale ferată de la Ioan Niculae. Când vor fi cercetaţi aceşti trei infractori, se va stabili toate cele prezentate de noi. Ce apare în contabilitate la firmele lor nu dă cu ce este în contabilitate la CFR Piteşti şi CFR Turnu Măgurele. Vagoanele la transport îngrăşământ chimic fără acte, apar zeci de mii, cele cu documente mii. Se vede în contabilităţi la CFR că au fost folosite vagoane de la CFR la greu zeci de mii, şi îngrăşământ chimic în contabilitate la infractori foarte subţire.  Procurorii trebuie să îi verifice lui Ioan Niculae, toate documentele, pentru a se stabili cu exactitate toată evaziunea fiscală timp de 15 ani de zile. Nu mai punem cumpărarea Combinatului Chimic pe un preţ de nimic dat de Adrian Năstase şi membri Guvernului. Trebuie cercetaţi toţi infractorii Guvernului Năstase şi toţi care au ascultat ordinele lui Năstase pentru a se vinde Combinatul Chimic din Turnu Măgurele pe nimic. I-au mai vândut lui Ioan Niculae un Combinat Chimic la Slobozia şi alte 4 să-i ia dracu. Trebuie cercetaţi şi pentru aceste 4 Combinate vândute pe nimic de Guvernul Năstase. Am dat doar un singur exemplu restul va stabili procurori. S.C. Donau Chem S.R.L., administrează patrimoniul statului, manager Ioan Niculae. Cât tupeu au avut PSD-işti, să vindă 5 Combinate Chimice lui Ioan Niculae pentru un preţ de nimic. Aşa s-au îmbogăţit toţi PSD-işti Guvernului Năstase, acum trăiesc din ce au furat, statul e sărac şi PSD-işti bogaţi. Să nu se gândească la prescripţia răspunderii penale, nu vor avea parte de ea, întrucât aceştia au spălat banii şi îi spală şi la această oră. Nu mai punem că au fost condamnaţi şi pentru alte fapte penale. Trebuie confiscate toate cele 5 Combinate Chimice ale puşcăriaşului Niculae, trecute în patrimoniul statului din nou, confiscarea averilor la toţi cei implicaţi şi puşcărie cât de multă. Mai arătăm că Marin Ion manager şi consilier PSD, căra îngrăşământul chimic cu tiruri, de la gara Costeşti Argeş la Albota Argeş.

Ionescu Adrian un escroc judeţean care a devenit multi miliardar din evaziune fiscală şi spălări de bani

La vânzător îi spunea: bă vezi că aduc 5 tiruri cu marfă îngrăşământ chimic, pentru unul să eliberezi bonuri şi facturi şi pentru 4 nici un bon s-au vreo factură. Mergem aşa afacerile merg şi aşa fără acte. Vânzătorul se mira ce poate face acest infractor. Oricum el a amorât un om în strâinătate cu un autoturism, e învăţat cu crimele s-au cu criminalitatea economică. Ionescu Adrian se distrează de minune, afacerile îi merg la greu cu banii din evaziuni fiscale. Şi acesta a fost un sărac, acum a devenit multimilionar în euro. Dacă va fi cercetat  la prima Societate S.C. Adidana SRL că aşa se face, procurorii vor ajunge la cele semnalate de noi. Le urăm la procurori mult succes!.
Solicităm sesizarea din oficiu a organelor competente de cercetare penală.
Articol de VB.