Infracțiuni de represiune nedreaptă, încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului, abuz în serviciu etc. din partea judecătorilor de la Curtea de Apel PiteștiInfractorii în robe: Președinte Marius Gabriel Săndulescu, Doctor Marius Andreescu, Teodora Gheorghe Sorescu, Raluca Elena Diaconu, Anda Mihaela Pluteanu, Ion Fundătureanu și ex președinte Curtea de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu comit infracțiuni non-stop

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori în robe care condamnă cetățenii din Argeș și Vâlcea, în mod abuziv.

Săndulescu Marius Gabriel – judecător comunist fascist

Acești judecători, 7 la număr au condamnat și condamnă mii de cetățeni anual prin a comite infracțiunea de abuz în serviciu, fapta penală de represiune nedreaptă și prin încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului. Cei 7 judecători comuniști fasciști, primesc dosare de la Judecătoria Pitești, Tribunalul Argeș și de la Judecătoriile din alte orașe ale județului precum și de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea și alte judecătorii din județul Vâlcea. Se strâng anual peste 10.000 de dosare penale dintre care 8.000 de bucăți sunt judecate cu mari încălcări. Victimele sunt condamnate la ani grei de pușcărie, familiile le sunt distruse ș.a.m.d.

Judecătorii aceștia, comuniști fasciști nu țin cont că nu sunt probe în dosare sau să se întrunească cele 7 elemente constitutive ale vreunei infracțiuni, condamnă fără milă și cu nebuneală maximă peste 8.000 de victime anual. Târfele de judecătoare se excită când dau condamnări la victime, se simt bine, râd în birouri și se laudă că i-a rezolvat pe toți care se cred victime. La aceste târfe de judecătoare le trebuie expertize psihiatrice medico-legale la 6 luni, tratament obligatoriu pentru cap. Am stat și le-am analizat bine de tot atât în sălile de judecată precum și în timpul lor liber pe unde se învârt, a reieșit că sunt niște târfe, unele lăsate de bărbați, altele căsătorite dar cu zeci de amanți. Nu dai doi bani pe ele când le vezi pe stradă sau în anumite locuri, cuibușoarele lor de nebunii. Aceste comuniste fasciste nu sunt în deplină capacitate mintală, le patinează creierii ca patinele pe gheață. Sunt posedate de demoni, fac ce vor demonii din ele și așa se ajunge de condamnă cu rea credință peste 8.000 de victime anual. Dacă le explică victimele și avocații în sălile de judecată că nu sunt vinovați, ele le spun: „am înțeles,rămânem în pronunțare”.

Profesor Doctor Marius Andreescu – judecător comunist fascist

După pronunțare să vezi condamnări de toate felurile, acuzări nefondate de toate felurile, diversiuni și invocarea de articole de lege care nu le reprezintă pe victime. Fac prăpăd cele 3 comuniste fasciste. Dacă au victimele intrare prin avocați la ele, imediat îi respectă și le dau pedepse cu suspendare sau chiar și achitarea. Te costă bani grei să obții pedeapsă cu suspendare sau achitarea, dar se merită spun tot ele. Ce justiție avem în județul Argeș și Vâlcea, te iei la bătaie! Nici un organ competent nu s-a implicat să îi elibereze din funcții pe acești malefici de magistrați. Dar nici Procurorul general al României nu s-a implicat să dispună cercetări împotriva judecătorilor comuniști fasciști. Se va ajunge la decese în aresturi și ANP vor deceda mii de victime pe an, toate instituțiile statului dorm, statul paralel, judecătorii abuzivi nebuni distrug tot. Acesta e stat paralel format din judecători comuniști fasciști demenți, care distrug în masă peste 8.000 de victime anual.

Gheorghe Diaconu – ex judecător comunist fascist

Gheorghe Diaconu, fost președinte al Curții de Apel Pitești, actual consilier PSD Pitești, a distrus sute de mii de victime în 40 de ani de judecător comunist fascist, acum apare des pe postul Curier TV Pitești. Îl primește directoarea Marilena Barață ca pe cel mai corect judecător român, îl ascultă cu atenție crezând că e foarte deștept și înțelept. Îi cer păreri și informații crezând că a fost un judecător corect și deștept. El a ajutat-o pe infractoarea Barață cu mai multe dosare penale, se cunosc de mult timp așa că ce presă face Marilena Barață și ce invitați are, te doare capu! Lingăul PSD Gheorghe Diaconu nu avea nici un fel de scrupule când condamna la ani grei de pușcărie victimele, le aplica prezumția de vinovăție în loc s-o aplice pe cea de nevinovăție. Acest comunist fascist Diaconu e bolnav psihic și posedat de diavoli, chiar demonii din el l-au pus să condamne sute de mii de victime, în mod abuziv, sute de mii de victime au decedat din mâna acestuia, în decurs de 40 de ani.

Gheorghe Teodora Sorescu – judecător comunist fascist

Ce pretenții să mai avem de la judecătorii tineri care au fost instruiți de acest malefic. Nu o să avem judecători buni, sănătoși la cap în Argeș și Vâlcea până nu dispar toți comuniștii fasciști ca Diaconu. Au copiat-o, judecătorii tineri și pe fosta președintă a Curții de Apel Pitești, Sorescu Cornelia și ea o Comunistă Fascistă. A condamnat prin împușcare 7 victime pe timpul comuniștilor după anul 1990 dădea condamnări la greu la victime și decedau în arest și ANP. Actualul președinte al Curții de Apel Pitești, Săndulescu Marius Gabriel instruit de Gheorghe Diaconu, condamnă victime la greu, nu se teme nici măcar de Sfântul Dumnezeu. Am sesizat Procurorul General al României pentru a lua măsurile legale ce se impun, nu a reacționat de nici o culoare. O fi crezând că se va ocupa de ei, generalul Aldea Mihail de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Poporul nu are nici o șansă să se plângă la Procuratura Generală sau la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, șansa poporului e de a se răzbuna o dată pentru totdeauna pe toți judecătorii comuniști fasciști de la Pitești și Vâlcea. Numai prin răzbunarea poporului se mai poate îndrepta ceva la justiția Comunistă Fascistă din Argeș și Vâlcea. Procurorii Comuniști fasciști îi țin în brațe, nea Lazăr Augustin, procurorul general al României nu vrea să-i deranjeze și îi e milă de ei să-i aresteze. Judecătorii prezentați nu au frică de nimeni, distrug tot, unde s-o ajunge numai ei știu. Iau salarii peste 15.000 lei/lună, șpăgi cât cuprinde, cine nu are intrare la ei sunt distruși. Fac ăștia justiție ca Hitler războaie cu victime în masă. CEDO – HAGA nu se implică, judecătorii comuniști fasciști își continuă misiunile malefice.

Anda Mihaela Pluteanu (foto stânga) – judecător comunist fascist

Profesor Doctor Judecător comunist Fascist Marius Andreescu a distrus sute de mii de victime din anul 1994 și până în prezent. Acest nebun mai predă și la Facultatea de Drept din Pitești, ce să învețe de la acest robot malefic bieții studenți?! El când le predă, turuie 50 de minute fără pauză, nu le explică la studenți mai nimic, înțelege el pe limba lui ce spune, studenții nimic. Dacă omul e malefic, plin de demoni, atât în el precum și pe corpul și în capul lui ce pretenții să mai ai. E dirijat de demoni numai la rău, mintea lui a fost preluată de mult, de când a încercat să meargă la secta penticostală. Acum încearcă să mai intre în bisericile ortodoxe pentru a-și reveni și de a pleca demonii din el și de pe capul lui nenorocit. Acest nebun malefic pe când era președintele Judecătoriei Pitești, judeca și dosarele pentru eliberare condiționată a victimelor, le dădea amânări de un an, duceau pedeapsa victimele până la cap. Nu aveau și victimele dreptul pentru a fi eliberați condiționat, duceau pedepsele până la cap, dacă s-ar fi putut le-ar fi dat și peste, mandat de prelungire.

Aceștia sunt judecătorii din județul Argeș și județul Vâlcea, cu ei să fie cine o vrea, noi nici atât!

 Articol de Constantin Voicu