Infracțiuni grave din partea comisiilor de fond funciar a Primăriei Merișani – Argeș și din partea a zeci de magistrați de la Judecătoria Pitești, Tribunalul Argeș și Curtea de Apel PiteștiInfracțiuni grave din partea comisiilor de fond funciar, exprimat Gheorghe Marin, Rusul Ștefan – vice-primar, Rădulescu Floarea – secretar, Enache Marin – inginer, inginer delegat din partea O.C.O.T.A. Argeș Dumitrescu Nicolae, toți membrii comisiei Merișani din anul 1991 etc. Membrii comisiei funciare din 2000 – 2017; primar Ionescu Marius Lungi, vice-primar Călin Dumitru Adrian, secretar Croitoru Larisa Florina, jurist Șerban Gabriel, inginer agricol Floarea Grigore Nuculiţă și alt secretar dintre anii 2000 – 2008, Gheorghe Gheorghița

Primar Ionescu Luigi - cel mai harnic primar care a rezolvat tot, totul pentru ei

Primar Ionescu Luigi – cel mai harnic primar care a rezolvat tot, totul pentru ei

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari falsificatori de documente: adeverințe, validări, puneri în posesie și titluri de proprietate toți cei prezentați, complici ai acestora și legalizarea falsurilor au fost susținute de zeci de magistrați din Pitești prin sentințe și decizii.

Comisia de fond funciar din anul 1991 formată din : primar Gheorghe Marin, vice-primar Rusul Ștefan, secretar Rădulescu Floarea, Enache Marin – inginer delegat din partea O.C.O.T.A. Argeș și Dumitrescu Nicolae – inginer, au început să dispună secretarului eliberarea unor adeverințe fictive pe numele lui Ion T. Mihălcescu cu o suprafață de teren de cca 900 m.p., în intravilanul Comunei Merișani. Acest Ion T. Melcescu și-a vândut terenul cu chitanță de mână la rude până în anul 1935 și din acest motiv el nu a mai apărut în registrele agricole nici în ziua de azi.

Jurist Șerban Gabriel - înghite euro crește burta dar se umflă și fălcile

Jurist Șerban Gabriel – înghite euro crește burta dar se umflă și fălcile

Când ne-am deplasat la Primăria Merișani și am cerut să îl identifice pe Melcescu T Ion, inginerii au spus că nu există în registre, dar în schimb i-a fost eliberată o adeverință fictivă plus validare, plus punere în posesie și titlu de proprietate, toate fictive: Această comisie de fond funciar din 1991 ia luat de bază lui Melcescu T. Ion un act de vânzare-cumpărare din anul 1929 care acesta nu mai avea nici o valoare întrucât terenul a fost vândut pe chitanță de mână. El nu a fost înregistrat cu acest teren niciodată la Primăria Merișani. Părinții doamnei Ioniță Paraschiva apare în registrele agricole din anul 1945. Părinții dânsei au cumpărat acest teren de la o rudă de-a lor în anul 1945 cu o suprafață de 3450 m.p.

Toți infractorii din comisia de fond funciar au început să-i emită adeverință falsă, validare falsă, punere în posesie falsă și titlu de proprietate fals. Comisia a pus-o în posesie și pe mama lui Ioniță Paraschiva „călare peste” fictiv, dar când și-au dat seama că apar cu două puneri în posesie, a chemat-o în judecată pe mama lui Ioniță Paraschiva să-i desfințeze procesul verbal. Deja mama lui Ioniță îi câștigase la instanțele de judecată, au făcut pe dracu în patru și au obținut o decizie pentru desfințarea procesului verbal de punere în posesie judecându-se 24 de ani, toți membrii comisiilor de fond funciar, până la această oră au fost și sunt cu moștenitorul fictiv. La această oră, doamna Ioniță are titlu de proprietate și hotărâre de executare de punere în posesie. Fictivului Melcescu T.Ion și bineînțeles moștenitorilor lui precum și cumpărătorilor Becuț Constantin și Becuț Vasilichia nu li s-a desfințat actele fictive nici la această oră, fiind susținuți de zeci de magistrați argeșeni.

Inginer Folea Grigore Niculiță - inginerul care taie în registre, schimbă moștenitorii sau reduce m.p. de teren

Inginer Folea Grigore Niculiță – inginerul care taie în registre, schimbă moștenitorii sau reduce m.p. de teren

Toți magistrații sunt complicii comisiilor de fond funciar, pentru legalizarea actelor false cu sentințe și decizii. Doamna Ioniță e înșelată și la această oră de toți infractorii menționați, fictivul moștenind terenul. Colac peste pupăză, tot această comisie de fond funciar din 1991 a dat lui Popescu Ion 1000 de m.p. teren care îi aparținea victimei Ioniță. Lui Popescu îi apare în actele de la Primărie 1900 m.p. – au șters nesimțiții în registre și au pus din stomac 2900 m.p. A furat-o pe victima Ioniță din nou cu 1000 de m.p. Acest teren e valoros, poziționat la strada principală cu toate utilitățile. Au râvnit infractorii la moștenirea bietei femei care s-a judecat cu cei doi escroci și cu comisia de fond funciar 24 de ani, au ținut cu dinții de cei 1900 de m.p. escrocii. Popescu Ion și-a făcut gard luându-i femeii tot terenul, stă liniștit și-a obținut decizii pentru menținerea proceselor verbale fictive ca și Melcescu T.Ion. Comisiile de fond funciar le-au eliberat și titluri de proprietate.

 

La această oră toată lumea are titluri, victima Ioniță nu deține terenul, întrucât cei doi moștenitori fictivi stau pe terenul lui Ioniță cu documente false, sentințe false, decizii false. Toate acestea s-au întâmplat din cauza mitei pe care au luat-o toți cei din comisii și toți judecătorii corupți. Biata femeie a făcut nenumărate cereri la comisiile de fond funciar, fiind scoasă afară din Primărie împingând-o și determinând-o să cedeze la teren. Când ne-am deplasat la Primăria Merișani – Argeș, primarul Ionescu Marius Luigi ne-a spus: „e greu de rezolvat acest caz”, de parcă noi am fi eliberat zeci de documente false. În sinea noastră am zis „și dumneavoastră, primare, vei merge cu ei toți la arest”. I-am predat juristului Șerban Gabriel toate hotărârile judecătorești și mai multe documente care atestă situația de fapt.

Judecătoria Pitești are infractori nesimțiți ca cei prezentați

Judecătoria Pitești are infractori nesimțiți ca cei prezentați

I-am explicat că acești doi moștenitori fictivi nu apar cu teren în registrele agricole, eliberându-se puneri în posesie false și în continuare și alte documente. El ne-a transmis: „nu mă interesează că nu au ei terenuri și nu apar în registre cu teren, eu mă ghidez după ce spun deciziile”. I-am spus că deciziile legalizează falsurile eliberate de primărie, el răspunzând că nu îl interesează, să nu mai vorbim despre judecători că ei sunt cei care hotărăsc cine are moștenire și cine nu are. L-am anunțat că va fi citat de D.N.A. împreună cu toți judecătorii și vor face pușcărie toți. El și primarul Ionescu se fac vinovați de favorizarea făptuitorilor, acoperirea tuturor infractorilor, nesesizarea organelor de cercetare penală, neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, deși avea obligația legală să formuleze acțiune pentru desființarea adeverințelor fictive, validări fictive, procese verbale fictive, titluri de proprietate false, contracte de vânzare-cumpărare fictive ș.a.m.d. Au lăsat în continuare totul fals pentru a merge cu judecătorii la arest și la A.N.P.

 

Din informațiile noastre, grăsanul jurist Șerban Gabriel și domnul primar Ionescu fără frică ar fi ciugulit câteva sute de euro de la moștenitorii fictivi. Nu e nici o problemă, or să o tragă tare de tot. Și aceștia se bazează pe prescripția răspunderii penale.

Tribunalul Arges are cei mai mulți infractori - judecători

Tribunalul Arges are cei mai mulți infractori – judecători

 

Nu o să profite de ea având în vedere documentele și deciziile false care operează și la această oră, înșelând-o pe Ioniță Paraschiva de 24 de ani, prescripția nu poate interveni decât după ce vor fi desființate documentele false. Aceste documente eliberate de infractori, sentințele plus deciziile eliberate de alți mafioți comit infracțiuni non stop ca și celelalte documente fictive de la Primărie. Cei ce le-au eliberat comit infracțiuni și la această oră și în continuare așa că prescripția răspunderii penale nu va interveni.

Să vă enumerăm pe toți judecătorii implicați: Ioana Stanca, Cornelia Inge Ene secția civilă a Judecătoriei Pitești, Niculai Teodorovici, Mariana Stan de la Tribunalul Argeș, Paulina Chimișliu, Irina Tănase, Florica Răuță secția civilă a Curții de Apel Pitești, Manuela Călin-Eros, Elena Vasile de la Tribunalul Argeș, Georgiana Nanu, Ion Rebeca, Corina Pincu Ifrim de la Curtea de Apel Pitești, Andreea Tabacu, Aneta Duță, Emanuela Moșneanu Comăneci – Tribunalul Argeș, Elena Bărbulescu – Judecătoria Pitești, Mihaela Dumitrache Babalâc, Aurelia Danciu, Cellia Beack – Tribunalul Argeș, Camelia Pârvu – judecătoria Pitești, Ruxandra Vișinoiu, Nifon Sachelarie, Manuela Călin Eros – Tribunalul Argeș, Sonia Elena Tînțu – Tribunal Argeș, Paula Andrada Coțovanu – Judecătoria Pitești, Florenița Ciorăscu, Magdalena Molea – Tribunalul Argeș și Ana Denis Oprea – Judecătoria Pitești.

Curtea de Apel Pitești are judecători corupți până în măduva oaselor

Curtea de Apel Pitești are judecători corupți până în măduva oaselor

Atât de gras e pământul încât s-au implicat peste 30 de judecători, dar mai gras a fost euro și dolarul de au eliberat atâtea sentințe și decizii fictive după documentele false ale primăriei.

Poate auzim care cumva că se vor văieta de complicitate la aceste documente false sau că nu și-au tras măcar câteva sute de euro sau de dolari la sentințe și decizii. Dacă le-a plăcut să împroprietărească moștenitori fictivi acum au să tragă cu vârf și îndesat!

 

Articol de Iulian Ratea