Infractoarele Justiției române; Judecătoarele Jeana Dumitrache și Laura Ioniță de la secția civilă a Curții de Apel Pitești, înșelăciune de 100.000 lei cu o decizie abuzivăScursurile societății, Jeana Dumitrache și Laura Ioniță au întocmit în mod abuziv o decizie cu daune morale de 100.000 lei, diversiuni la greu, imputări abuzive total nefondate.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai jegoase, hoațe, abuzive judecătoare care fură banii directorului publicației noastre și ai societății S.C. Ediție Specială Press S.R.L.

Directorul Iulian Ratea a formulat apel la Curtea de Apel Pitești împotriva sentinței civile nr.81 din 17.03.2017, pronunțate de Tribunalul Argeș în dosarul nr.31886/3/2016. În acea sentință s-a pronunțat în mod abuziv și cu înșelăciune judecătoarea Elena Anton trecând în sentință daune morale pentru directorul Iulian Ratea și pentru S.C. Ediție Specială Press S.R.L., suma de 350.000 lei. Viitoarea inculpată Elena Anton cu tupeu și nebuneală a eliminat din dosar și din sentință pe jurnalistul Poșircă Nicolae. Ce s-a gândit infractoarea Anton împreună cu procurorul Cristea reclamant în cauză, să-l pună pe directorul Ratea în calitate de pârât, el neavând nici o treabă cu procurorul Cristea sau cu Anton. Jurnalistul Poșircă Nicolae a luat informații de la anumiți colegi de-ai lui, Cristea pe unde a lucrat în miliție și la Parchet și aceștia i-au spus că are gesturi de gay, face sex cu alți procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, cu generalul Aldea și Alin Stoica procuror. Acum noi îi știm pe foștii gay și actualii gay din Parchetele Piteștene.

Elena Anton – Târfă perversă

La Parchetul Tribunalului Argeș a fost un procuror șef la secția criminalistică Vișinoiu, care a fost prins de noi în flagrant când făcea sex oral în toaleta de la Pizzeria Piața Italia. Racola puști din parcuri, îi mai găseam și la jandarmi la Parchet pentru ai lăsa să urce în birou la procurorul Vișinoiu. Am stat odată două ore și puștiul nu a mai coborât din biroul lui Vișinoiu. Zilnic urcau la el numai băieți de liceu frumușei. Am întrebat un băiat cât îți dă pentru a-ți face sex oral. El ne-a spus că plătește bine procurorul. Mai dăm un exemplu de un procuror gay de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Procurorul Bălășoiu mergea des la gară după ce se însera, racola băieți tineri pentru a le face sex oral, îi plătea cu sume mari de bani, pentru ai avea tot timpul disponibili. Acesta a mai fost și directorul Penitenciarul Mioveni Argeș la care își trage aproximativ 40.000 lei/lună pensie. Aceștia au fost filmați, fotografiați ca și ceilalți gay proaspeți ai Parchetelor.

Jeana Dumitrache și Laura Ioniță – fac un cuplu de lesbi și de afaceri la fel

Au plecat cei doi procurori la pensie, au rămas cei trei procurori tineri. Aceștia trei procurori, Cristea Ionuț, Aldea Mihail și Alin Stoica sunt bisexuali. Să nu se prindă lumea unii s-au căsătorit, alții și-au tras curve de condiție, dar mai tare le plac bărbații. Dacă le punem înregistrările video  pe site cară salvările la ei, rămân și fără serviciu, se fac de tot rahatul. Noi am fost prea omenoși cu ei, doar i-am publicat și nu am mai continuat cu alte probe. Pe noi ne interesează ce infracțiuni comit, nu activitatea lor de a face sex și cu bărbați. Judecătoarea infractoare Anton Elena i-a aplicat directorului Ratea art. 1373 Noul Cod civil.

Art. 1373: Răspunderea comitenților pentru prepuși.

Alin (1) Comitentul este obligat să repare prejudiciul cauzat de prepușii săi ori de câte ori fapta săvârșită de aceștia are legătură cu atribuțiile sau cu scopul funcțiilor încredințate.

Jeana Dumitrache – târfă perversă

Acest articol și alineat se referă la Întrepinderi, Societăți Comerciale sau persoane fizice care împuternicesc persoane pentru a le face servicii și de a le aduce beneficii atât lor precum și altora. Directorul Ratea face contracte de colaborare pentru jurnaliști dar beneficiile le încasează firma și nu el. El nu poate fi luat ca Comitent întrucât împuternicește persoane prin contracte civile de colaborare pentru Societatea Comercială. Societății Comerciale îi aduc prepușii beneficii și nu lui. Judecătoarea Anton scrie în sentință că el e proprietarul Societății și trebuie să plătească. Această pezevenche crede că directorul Ratea e proprietar ca și la casă. La societăți e cu totul altceva, nu poți lucra decât pentru societate, tot ce se încasează intră în contul societății și nu al directorului Ratea. Ea nu știe nici cine este managerul societății, dar să mai înțeleagă un articol de lege. Oricum s-a înțeles cu procurorul Cristea să-i impute în mod abuziv calitatea de pârât și să creeze o minciună în sentință pentru al deposeda pentru suma de 350.000 lei.

Parchetul Judecătoriei Pitești plin cu infractori ca Cristea

Legal era să răspundă jurnalistul Poșircă Nicolae dacă bineînțeles nu-l scoteau din dosar și Societatea Ediție Specială Press S.R.L. Directorul Ratea nu avea și nici nu are nici o calitate în acel dosar. Pezevenchea Anton Elena i-a dat în mod abuziv calitate de pârât și la pus să și plătească suma de 350.000 lei. Ea și Cristea se cred șmecherii care pot fura cu sentințe și decizii banii cetățenilor și ai societăților. Directorul Ratea le-a pregătit un dosar pentru a fi cercetați pentru infracțiunile de: luare de mită, abuz în serviciu, înșelăciune etc. Ei își iau mită direct cu sentințe și decizii, nu mai trebuie să ceară la persoană sau să o prostească pe persoană. Șmecheria robelor perverse. La apel au apărut judecătoarele pezevenche, Jeana Dumitrache și Laura Ioniță. Directorul Ratea le-a explicat ca la copiii de grădiniță, ele s-au făcut că înțeleg dar în sufletul lor păcătos și pervers au hotărât ca directorul Ratea să rămână pârât și să plătească o sumă zic ele mai mică, de 100.000 lei. Au făcut curvele perverse pe milostivele cu directorul Ratea dar nu se așteaptă ce dosar siropos le-a pregătit. Au discutat atât la telefon precum și la o întâlnire în 4: Cristea, Anton, Ioniță și Dumitrache pentru a-și trage fiecare câte 25.000 lei de căciulă. Au săpat groapa altuia și vor cădea direct în ea, au de plată către directorul Ratea și către societatea comercială sute de mii de euro, bașca condamnări.

Curtea de Apel Pitești – Palatul infractorilor în robe

Tâmpitele acestea cred că ne ocupăm doar de a face presă și nu de a băga în pușcărie zdrențe ca ele. Zdreanța de Anton Elena a mai avut tupeu să dispună în sentința abuzivă ștergerea articolului în care a fost publicat Cristea ca infractor gay. Cristea dă câte 1500 de clasări pe an și trimite în judecată 40-45 de infractori. Percepe sume mari de euro pentru a clasa cauzele penale, victimele rămân amărâte și Cristea se îmbogățește mereu. Am descoperit și alte afaceri ale lui Cristea și ale judecătoarelor perverse, cu sentințe și decizii deposedează firme și cetățeni de bani și bunuri. Asta e justiția argeșeană, trebuie arestate 90% din robe. Ca să dispui ștergerea unui articol de presă trebuie să ai probe concludente, nu să creezi minciuni în sentință și decizie pentru a-ți încasa sume de zeci de mii de lei pe cap de robă. Cristea a fost, este și va fi cercetat pentru toate infracțiunile comise, nu va scăpa de noi până nu va fi arestat împreună cu târfele corupte, 3 la număr. El face afaceri de favorizări făptuitori cu milițienii lui care dau referate cu propunere de a clasa cauzele. Șpăgile le împart toți, la arest vor merge toți.

Articol de Aurel Preda