Infractoarele Răducanu Geanina, Petre Anca, Nicolescu Alina și Badea Mirela au blocat un cont al unui decedat, tentativă de înșelăciune non-stop și alte infracțiuni graveInfractoarele Răducanu, Petre, Nicolescu și Badea au blocat un cont al unui decedat cu gândul și cu fapta de a fura ce 18.000 lei din contul decedatului

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari escroace din Pitești care au vrut să fure banii unui decedat, suma de 18.000 lei.

Răducanu Geanina – târfă escroacă județeană

În luna noiembrie 2017 a decedat fiul lui Duță Elena din comuna Drăganu, jud. Argeș. Duță Marian a lucrat la Automobile Dacia S.A. După cum se știe și legea prevede un ajutor pentru cei decedați, banii revenind la familie sau soție. Fosta soție a decedatului Răducanu Geanina când a auzit că a decedat fostul soț, s-a dus repede la serviciul de stare civilă să-i dea Certificatul de Deces. Ea nu preschimbase cartea de identitate deși avea obligația legală ca în termen de 30 de zile să-și reia numele părinților. A indus în eroare cu cartea de identitate expirată pe angajatele de la serviciul de stare civilă, dându-se că ea e soția decedatului Duță Marian. Proastele de la serviciul de stare civilă nu s-au prins de șmecheria escroacei, i-au înmânat certificatul de deces al decedatului Duță Marian și ea a dat fuga la contul decedatului în cartierul Exercițiu, la agenția ING. La această agenție, cunoștea mai multe angajate, precum Petre Anca, Nicolescu Alina, Badea Mirela ș.a.m.d. A aranjat cu acestea, a prezentat certificatul de deces și a blocat contul decedatului Duță Marian pentru a nu mai putea retrage familia banii pentru înmormântare și ultimul salariu.   Automobile Dacia S.A. i-a dat un ajutor de 14.000 lei familiei pentru înmormântare și ultimul salariu de 4.000 lei. Din eroare cei de la Contabilitate au trimis banii în contul decedatului și nu în contul familiei, adică al mamei decedatului, Duță Elena. Demona Răducanu Geanina a fost sunată de cele de la agenția ING din cartierul Exercițiu – Pitești spunându-i că au intrat banii de înmormântare și ultimul salariu al fostului soț, are de ridicat 18.000 lei. Cele 4 escroace i-au pus gând rău contului decedatului. Biata mamă și cu surorile decedatului s-au împrumutat de bani mulți pentru a-l îngropa pe Duță Marian și de a-i face toate obiceiurile religioase până la 7 ani. Mama decedatului s-a dus cu cartea de identitate la agenția ING din cartierul Exercițiu – Pitești pentru a retrage suma respectivă de 18.000 lei. Acolo, a fost umilită de toate cele 3 angajate, Petre Anca, Nicolescu Alina și Badea Mirela care i-au spus că banii sunt blocați de fosta soție pe care îi va scoate când va dori. Lumea din comună, așteaptă banii pe care i-a dat cu împrumut pentru înmormântarea fiului ei, ea săraca nu a putut retrage banii din contul fiului întrucât cele 3 angajate ING vor să fure banii cu escroaca fosta soție a decedatului. Familia decedatului a apelat la noi, pentru a efectua o anchetă jurnalistică și pentru a-și recupera suma de bani ce li se cuvenea familiei și nu fostei soții care nu mai avea nici o legătură cu familia Duță.

Petre Anca – târfă nenorocită care escrochează cetățenii din Pitești

Directorul general Iulian Ratea s-a deplasat împreună cu Duță Elena la agenția din cartierul Exercițiu, acolo au găsit pe cele 3 escroace menționate în acest articol la care a mai apărut o altă bolnavă psihic, blondă spălăcită care apare în fotografie. Domnul Ratea le-a explicat care este procedura și cine trebuie să primească banii pentru înmormântare și ultimul salariu. Cele 4 escroace au început să țipe și să zică: „și unul după stradă dacă vine la noi să ne spună că a decedat cineva care are cont deschis la noi, blocăm contul pe loc”. Mai ziceau: „mai ales că a venit fosta soție cu certificatul de deces al răposatului, am blocat contul pe loc”. Directorul Ratea le-a explicat că nu au voie să blocheze contul decedatului decât la solicitările familiei, adică mama acestuia sau surorile. Ele țipau tare și ziceau: „am vorbit cu juristul nostru de la București, a fost de acord cu noi. Directorul Ratea le-a spus: „ori deblocați contul, ori transferați banii în contul familiei, sunt banii pentru înmormântare și ultimul salariu al decedatului”. Ele țipau: „noi nu facem nimic decât când spune Bucureștiul”. Intenția lor și reaua credință a fost și este să înșele familia Duță și să o lase datoare în comună la diferiți cetățeni.

Nicolescu Alina – târfă escroacă

Mama decedatului e bolnavă, de abia se mai deplasează și nenorocitele de angajate ale ING-ului își bat joc zilnic de familia Duță. Directorul Ratea le-a spus că o să pregătească un dosar cu toate probele și informațiile și le va da la Poliție pentru fapte penale de tentativă de înșelăciune, abuz, accesul ilegal la informații și documente, constituirea unui grup infracțional organizat etc. Cele 4 escroace au început să țipe spunând: „ieșiți afară! Dați-i afară!”. Domnul Ratea a plecat cu mama decedatului lăsând bolnavele psihic să țipe, dar nici nu știu ce o să le aștepte. Sunt înregistrate audio-video, se vede toată reaua credință, înșelăciunea, abuzul etc.

În primul rând, infractoarea Răducanu Geanina s-a prezentat sub identitate falsă la serviciul de stare civilă, după aceea a instigat funcționarul public să comită abuzul și să-i înmâneze un document la care nu avea dreptul și nici acces la informații. După aceea le-a instigat pe cele de la agenția ING Exercițiu să blocheze contul fără nici un drept și să păstreze suma de 18.000 lei până prind momentul să o sustragă. Cele de la ING au folosit informații și un document (certificatul de deces) al lui Duță Marian fără nici un drept, au primit informații fără a avea dreptul și un document la care nu avea acces decât familia Duță. Toate cele 5 infractoare au intrat într-un concurs de infracțiuni de te doare capul. De directorul Iulian Ratea nu vor scăpa, decât când vor primi pedepsele cuvenite. Au de plătit daune morale, sute de mii de lei. Cele 4 bolnave psihic de la ING mai țipau prin agenție: „veniți cu documentul, succesiunea” – ce legătură avea succesiunea cu banii de înmormântare sau cu ultimul salariu pe care trebuia să le ridice familia.

Badea Mirela – târfă spălăcită, blondă jegoasă, bolnavă psihic, escroacă fără scrupule

Legea indică clar, banii de înmormântare și ultimul salariu sau ultima pensie a decedaților revine familiei. Răducanu Geanina se despărțise de decedat în luna Mai 2017, nu avea nici un drept la banii de înmormântat și la ultimul salariu. Duță Marian locuia cu mama sa la același domiciliu în comuna Drăganu, jud. Argeș. Prostituata infractoare Răducanu locuia la mama ei, târfă bolnavă psihic, în comuna Mărăcineni. Când a sunat-o, directorul Ratea pe mama curvei, a început boșoroaga să înjure și să delireze, e înregistrată hodoroaga.

Clanul Răducanu din comuna Mărăcineni, jud. Argeș se ocupă numai de înșelăciuni, prostituție ș.a.m.d. O familie și un neam de tot rahatul. Cele de la ING se ocupă numai de înșelăciuni, taxe ilegale și spălări de bani. Tot să ne deschidem conturi la ING, rămânem fără bani când ne e lumea mai dragă!

ING – cea mai escroacă bancă din România, își vor trage pedepse grele și juriștii

Articol de Preda Aurel