Infractor judecător Irina Mihaela Lazăr a dispus achitarea celui mai mare hoț George Dumitrescu zis George Hoțu, a mai achitat încă 9 inculpați în dosarul Amfora Plus Trans pentru sume de sute de mii de euroInfractoarea magistrat Irina Mihaela Lazăr de la Tribunalul Argeș a achitat cel mai mare infractor manager al SC Amfora Plus Trans SRL pentru sume de sute de mii de euro și pentru alte sute de mii de euro a dispus achitări la 9 inculpați din același dosar

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cea mai mare infractoare din justiția argeșeană, Irina Mihaela Lazăr, milionară în euro.

Irina Lazăr cea mai nemernică infractoare, abuzivă, coruptă, grasă, bătrână și urâtă

Această infractoare Irina Mihaela Lazăr dă achitări la infractori periculoși pentru sute de mii de euro pe cap de inculpat. Numai George Hoțu, manager la SC Amfora Plus Trans SRL i-a dat infractoarei judecător Irina, peste 500 de mii de euro, achitare garantată. Din informațiile noastre a reieșit că și ceilalți 9 inculpați din acest dosar ar fi dat câte o sută de mii de euro pentru a primii achitările de la Irinuca. În acel dosar s-au făcut mai multe expertize, una a făcut-o experții judiciari (poliția) cu un prejudiciu de 120.000 lei tot cu favorizarea făptuitorilor, ciubuc la greu la domnii milițieni. A doua a fost efectuată corect de Parchet care arată o evaziune de 10 milioane de lei și ultima expertiză solicitată de infractoarea Irina Mihaela Lazăr, blat cu expertul, arată că se poate reține un posibil prejudiciu în valoare totală de 840.000 de lei. Infractoarea Irina Mihaela Lazăr a dispus să se efectueze o nouă expertiză, adică a treia expertiză deși ea nu avea voie legal să mai solicite o nouă expertiză întrucât se efectuaseră deja două. Una o efectuaseră infractorii poliției judiciare cu un prejudiciu de 120.000 de lei iar pe cealaltă o efectuaseră experții Parchetului cu un prejudiciu de 10 milioane de lei. Totuși Irinuca și expertul care a scris că se poate reține un posibil prejudiciu în valoare totală de 840.000 de lei – au luat șpăgi pe săturate de la George Hoțu și ceilalți 9 inculpați din dosar. Cum au putut să scrie în ultima expertiză, tanti Irinuca și expertul ei de casă că se poate reține un posibil prejudiciu de 840.000 de lei dacă prejudiciul era deja fixat de experții Parchetului. Aceste două dejecții, expertul de casă al Irinei Lazăr și Irina Lazăr precum și domnii milițieni corupți care au întocmit rapoarte de expertiză false trebuie să răspundă penal, ca și toți inculpații favorizați și achitați de Irina Lazăr.

George Hoțu cel mai mare infractor manager argeșean care a fost achitat de Irinuca pentru suma de 500.000 de euro

Vom sesiza DNA Pitești pentru rapoartele de expertiză false cu prejudicii false și în special pe doamna infractor Irina Lazăr care a aranjat cu expertul ei de casă să scrie în raportul fals că se poate reține un posibil prejudiciu în valoare totală de 840.000 de lei. Auziți și dumneavoastră la Irina Lazăr și expertul ei de casă: e un posibil prejudiciu de 840.000 lei, nu e un prejudiciu adevărat la ei, l-au diminuat şi anulat total. Ce au putut face acești doi infractori  pentru a putea achita 10 inculpați dintr-un dosar penal cu un prejudiciu real de 10 milioane de lei. Șpaga de peste un milion de euro și-a spus cuvântul. George Hoțul își continuă infracțiunile de spălare de bani, evaziune fiscală ș.a.m.d. Irina Lazăr mai are un dosar pentru fapte de corupție etc. care stă la alți infractori corupți de la Curtea de Apel Pitești. Dosarul stă ascuns, termenele de judecată se dau pe ascuns, nu care cumva să afle cineva. Infractorii de la Curtea de Apel Pitești o vor achita, probe sunt suficiente, se va mai forma un dosar și cu șpaga primită de la George Hoțul și de la ceilalți 9 inculpați. Poate la Înalta Curte de Casație și Justiție să o condamne pe infractoarea Irinuca, slabe speranțe zicem noi, întrucât e foarte bună prietenă cu judecătoarea Mirela Popescu. Mirela Popescu e judecător la ICCJ, le sare în ajutor la toți infractorii argeșeni, îi apără ca rândunica pe puișori. Pot face procurorii probe non-stop, că toți infractorii judecători, avocați, experți, milițieni sunt scăpați de judecătorii corupți de la Curtea de Apel Pitești și de Mirela Popescu, judecător la ICCJ, mafia Curții de Apel Pitești și mafia Înaltei Curți de Casație și Justiție București.

Tribunalul Argeș pângărit de infractoarea Lazăr Irina

Irina Mihaela Lazăr e mare jegoasă, urâtă, bătrână și grasă. O să o mănânce viermii de vie pentru toate șpăgile primite și pentru toți infractorii achitați, precum și pedepsele cu suspendare care le dă la clienții ei de casă pentru sume mari de bani. Solicităm ca procurorii DNA Pitești să se sesizeze din oficiu pentru toate infracțiunile grave de corupție, abuz și favorizări de făptuitori, comise de judecătorul Irina Mihaela Lazăr, expertul de casă și milițienii implicați în acel dosar.

Parchetul Curții de Apel Pitești o mare mizerie cu jeguri de procurori în el

Mai solicităm să li se descarce din memoria telefoanelor toate convorbirile audio, precum și verificarea înregistrărilor video din Server-ul Tribunalului Argeș pentru a clarifica câți clienți o caută zilnic pe Președinta Secției Penale, Irina Lazăr. De asemenea solicităm ca procurorii DNA să solicite și înregistrările audio de la fiecare ședință unde i-a judecat Irina Lazăr pe toți cei 10 inculpați. Acolo se va vedea atât video cât și audio tot blatul cu infractorii George Hoțu, avocații etc. Să fi cel mai prost procuror și tot îți dai seama de blat între judecătoarea Irina Lazăr cu avocații și cu toți infractorii achitați de ea sau unde le-a dat pedepse cu suspendare pe mulți euroi.

Generalul Aldea un gay de doi lei va pleca cu Irinuca la Rahova

Directorul Iulian Ratea are două dosare la Irinuca, când a invocat procurorul o excepție abuzivă ia și aprobat-o de frică, întrucât e procuror DNA. Domnul Ratea a cerut dreptul de a răspunde la excepția ridicată de procurorul DNA, Irinuca a țipat imediat și i-a spus: „tăceți, nu aveți nici un drept!”. Este vorba de o procură specială pe care o vrea Irinuca şi procurorul DNA să i-o înlăture și de a scăpa de directorul Ratea din dosar. Gândul ei e tot la șpagă, așteaptă pe primarul Ene Florea de la Primăria Moșoaia, jud. Argeș să-i dea șpaga și să-l scape de toate infracțiunile comise non-stop. Irinuca își face de cap, ia șpăgi la această oră la greu, cum a luat și până acum. Pușcăria o va mânca, încearcă să se unească cu procurorul DNA împotriva directorului Ratea. În sala de ședință nu-i poate face nimic, dar după aceea, dosare la greu, atât administrative pentru sancțiuni la CSM, precum și la DNA. Va avea la Parchetul General dosare împreună cu generalul Aldea Mihail, vor face pușcărie la greu!

Articol de Ion Constantin