Infractori în robe și infractori cu grade care favorizează infractori periculoși – procuror Vîlculescu Ioana Raluca și Inspector Principal Tudor Dragoș DimitrieInfractori în robe și infractori cu grade, procuror Vîlculescu Ioana Raluca de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și Inspector Principal Tudor Dragoș Dimitrie de la secția nr.2 Poliție Rurală Albota, județul Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi infractori, procurator și milițian, favorizatori a mii de făptuitori anual, șpaga se știe: mii, zeci de mii de euro pentru clasarea fiecărui dosar.

Mateescu Dragoș – hoțul hoților, escrocul escrocilor

Cel mai corupt milițian județean, inspector principal Tudor Dragoș Dimitrie, ia șpagă de la toți infractorii pe care îi cercetează, îi învață să nu-și recunoască faptele chiar dacă toate probele din dosar îi incriminează. Îi pune să scrie exact cum le planifică el, pentru a-i scăpa de răspunderea penală. E atât de prost acest milițian urât și jegos de nu vă închipuiți.

Directorul Iulian Ratea a formulat o plângere penală împotriva infractorului Mateescu Nicolae Dragoș din Municipiul Pitești. Organ de cercetare penală a fost inspectorul principal milițian Tudor Dragoș Dimitrie. Infractorul Mateescu Nicolae Dragoș a refuzat să plătească o taxă de 2.000 lei publicației Ediție Specială Press, directorul Ratea ocupându-se de ancheta jurnalistică. Este vorba de o suprafață de teren de circa 2,25 ha care i-a fost luată cu decizii irevocabile. În primă fază când a discutat cu directorul Iulian Ratea i-a spus că bunicăso are peste 10 ha în Comuna Lunca Corbului, jud. Argeș. S-a deplasat directorul Ratea cu el la Comisia de Fond Funciar a Primăriei Lunca Corbului. Acolo s-au verificat toate registrele vechi și bunicul lui Mateescu Nicolae Dragoș nu apărea de nici o culoare. Comisia de Fond Funciar i-a îndrumat să meargă la Primăria Poiana Lacului, jud. Argeș, întrucât bunicăso a locuit acolo. S-au deplasat la Primăria Comunei Poiana Lacului, acolo directorul Iulian Ratea le-a solicita să-l identifice pe bunicul lui în registrele vechi și pe Harta Comunală. Fetele de la Registrul Agricol, foarte amabile, au luat toate registrele la verificat și l-au identificat pe bunicul infractorului Mateescu. Directorul Ratea le-a solicitat să verifice și Harta Comunală pentru a-l identifica pe bunicul lui Mateescu. L-au identificat și pe hartă apărea dar, vechii moștenitori au obținut decizii pe terenul de 2,25 ha al bunicului lui Mateescu Dragoș. Directorul Ratea le-a transmis fetelor de la Registratură să-i elibereze niște copii xerox de pe Harta Comunală și după registre, pentru a face alte demersuri către Comisia de Fond Funciar a Primăriei Poiana Lacului. Fetele amabile i-au eliberat aceste copii xerox, escrocul de Mateescu de-abia aștepta.

Tudor Dragoș Dimitrie – cel mai corupt infractor din miliție, prost de bubuie

El, până la acel moment nu deținuse nici un document întrucât de fiecare dată jignea toate comisiile de fond funciar și îi amenința că-i bagă în pușcărie. Tot susținea escrocul că bunicăso a avut teren în Comuna Lunca Corbului peste 10 ha. Acest tupeist escroc ar fi vrut să-i dea cele două comisii de fond funciar circa 10-15 ha care nu apăreau pe numele bunicului lui. Directorul Ratea i-a explicat că bunicăso apare în registre doar la Primăria Poiana Lacului cu suprafața de 2,25 ha. Când a văzut escrocul infractor că nu-l poate prosti pe directorul Ratea și nici pe cele două comisii de fond funciar s-a gândit repede să nu-și mai plătească taxa și să înșele publicația cu 2.000 lei. Directorul Ratea l-a înregistrat non-stop, unde se văd toate refuzurile infractorului de a-și plăti taxa de 2.000 lei către Publicația Ediție Specială Press. Infractorul Mateescu după ce a văzut că nu-i poate prosti pe directorul Ratea și pe membrii comisiilor a hotărât să dea țeapă publicației. Directorul Iulian Ratea îl anunțase dinainte, că ce teren se va găsi în registrele agricole vechi, pe suprafețele acelea va fi pus în posesie din rezerva Primăriilor. Escrocul de Mateescu a luat informații clare și documente justificative pentru a-și recupera terenul de 2,25 ha. Toate acestea le-a obținut la solicitările Directorului Iulian Ratea. Se făcea că sună avocații pentru a-i aranja cu comisia de fond funciar o suprafață de teren intravilan valoroasă. Escrocul juca teatru pentru a da țeapă publicației cu cei 2.000 de lei. Acest infractor are mai mulți milițieni tovarăși care îi aranjează toate înșelăciunile, traficul de alcool, traficul de produse petroliere etc.

Vîlculescu Ioana Raluca – o maimuță împuțită

Umblă infractorul pe la baruri pentru a le da alcool la barmani și de a prepara tot felul de cocktail-uri. Acasă la maicăsa la Poiana Lacului și la el la apartament face coniacuri și tot felul de băuturi, le pune etichete și apoi face bișniță cu ele. Transportă nenorocitul, țuică în toată țara. Acest infractor nu a avut serviciu niciodată. Are apartament de 70.000 de euro, autoturism de circa 35.000 de euro, bani la greu, dă țepe non-stop, e greu de plată. Cumpără alcool de la alți infractori ca el care fac alcoolul din diferite substanțe toxice, nu se gândește că vor muri cetățeni din cauza băuturilor contrafăcute. La el nu contează că vor deceda oamenii, bani să-i iasă. A intrat cu tot felul de coduri la diferite instituții pentru a-l căuta pe directorul Ratea. I-a trimis sms și i-a spus că nu apare în sistem. Poate să caute el mult și bine cu codurile lui în toate sistemele, directorul Ratea știe el și alții unde apare în sisteme. Nemernicul de Mateescu, la două zile după cearta cu directorul Ratea a intrat cu coduri și adrese de e-mail false în adresa publicației Ediție Specială Press. A mai intrat încă de trei ori în luni diferite pentru a-și lua informații și de a copia documente.

Directorul Ratea știe când a intrat și de unde și tot ce a folosit pentru a putea intra în adresa de e-mail a publicației. L-a lăsat să-și facă de cap dar inspectorul Tudor Dragoș Dimitrie nu a vrut să dispună o expertiză la calculatorul de acasă și nici la cele două telefoane mobile pentru a stabili cu exactitate violarea adresei de e-mail a publicației Ediție Specială Press. Directorul Ratea i-a pus la plângerea împotriva ordonanței procurorului, copii de pe adresele ascunse unde apar toate violările adresei de e-mail a publicației. Sunt probe suficiente pentru a putea fi arestat favorizatorul infractorului pe nume Tudor Dragoș Dimitrie și procuratorul favorizator de infractori, Vîlculescu Ioana Raluca.

Secţia nr. 2 de miliţie rurală Albota, îl ţine pe miliţanul corupt la îmbogăţire

Acești doi infractori, milițian și procurator nu vor scăpa de un dosar penal, dar cu Lupu Daniela, jegoasa din fruntea DNA-ului Pitești și cu toți comisarii lui dracu, corupți și ei, nu garantăm arestările. Și la Parchetul General, sunt multe jeguri ca aceștia. Un pluton de execuție îi mai rezolvă pe acești infractori, dacă nu, se vor îmbogăți ca Liviu Dragnea cu sute de milioane de euro. Au câte 2.000 de dosare pe an, dacă i-au circa 5.000 de euro amândoi pentru o clasare la dosar reies aproape 10.000.000 de euro pe an. Tot să le meargă afacerile cu clasări de dosare, infractorii comit tot felul de infracțiuni grave, procurorii și milițienii se îmbogățesc!

Articol de Poșircă Nicolae