Infractori judecători care trebuie să răspundă pentru fapte penale de represiune nedreaptă, abuz în serviciu, încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului, infracțiuni contra umanității etc.Infractori judecători Diaconu Gheorghe, Marius Andreescu, Săndulescu Gabriel, Anda Mihaela Pluteanu, Teodora Gheorghe Sorescu, Elena Minodora Rusu, Dumitru Diaconu, Ana Maria Coculescu, Diaconu Raluca Simionescu, toți de la Curtea de Apel Pitești, Gheorghe Neacșu, Irina Lazăr, Ion Fundătureanu și Marius Dumitrescu de la Tribunalul Argeș, Baciu Elisabeta Rosita, Vlad Valentin, Tuglui Corina și Ceaușescu Carmen de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea

Curtea de Apel Pitești – Judecătorii Curții de Apel Pitești omoară sute de victime pe an

Dragii noștrii cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai Justiției Române –  toți cei prezentați mai sus. Aceste cârpe mizerabile ale societății române de judecători, condamnă cetățenii Argeșului și ai Vâlcei cu tupeu de judecători comuniști încă de la prima zi de angajare în Justiția Română. La acești infractori le vin dosarele de la anumite Parchete Argeș și Vâlcea, unde deja procurorii abuzivi au comis abuzul în timpul serviciului, represiunea nedreaptă și încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului, prin rechizitoriile emise. Cârpele societății de judecători comuniști toți cei prezentați, au trecut și trec la judecarea dosarelor cu rechizitorii abuzive, fapte de represiune nedreaptă și cu încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului. Pentru a-și apăra tovarășii procurori, nu mai țin cont de lipsa probelor la dosare, falsificare de probe sau plantări de probe care se văd cu ochiul liber, precum și acuzări nefondate sau neîntrunirea elementelor constitutive ale infracțiunilor. Nu mai punem că lipsesc laturile obiective ale infracțiunilor din mintea lor bolnavă și folosesc doar latura subiectivă la chipurile infracțiuni. Așa dau acești infractori condamnări grele la cetățenii care sunt victime, folosind tupeul comunist în sentințe și decizii.

Diaconu Gheorghe – cel mai mare asasin

În decizii și sentințe scriu numai minciuni, le însăilează precum judecătorii comuniști pentru a nu le mai dezlega nimeni. Oricum chiar dacă victimele ajung la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo dau de alți judecători comuniști, prieteni cu toți aceștia de la Pitești și Vâlcea. Avem informații și probe certe, în acest sens că ei se sună între ei, chefuiesc împreună, își fac vizite unii la alții, sunt ca frații, ce judecăți corecte și imparțiale sau procese echitabile să aibe cetățenii care sunt victime. Fac amărâții pușcărie până decedează sau care mai apucă să se elibereze deja sunt copți de boală din condițiile inumane din ANP și aresturi. Nu mai punem că sunt bătute victimele la greu de milițieni, mascați ș.a.m.d. Așa s-a ajuns de mor în ANP victime zilnic. Toți acești judecători comuniști trebuiesc cercetați pentru infracțiunile de: Represiune Nedreaptă non-stop, abuz în serviciu în formă calificată, constituirea unui grup infracțional organizat, infracțiuni contra umanității, încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d. Se dezlănțuiesc infractori în robe cu asemenea fapte penale grave, nimeni nu i-a cercetat sau chiar dacă au făcut victimele plângeri împotriva lor au fost clasate de cei mai nenorociți procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești în frunte cu Generalul Aldea. Și la secția de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului General au clasat cauzele la victime prin asasinul Prim Procuror Șef secție Iacob Marius cu toată gloata de procurori asasini, acum clasează toate cauzele victimelor procurorul Șef de secție Varga Romulus Dan cu toate gloabele de procurori asasini.

Deși art. 283 alin. (1) și alin. (2) N.C.P. ne indică următoarele:

„Represiunea nedreaptă alin. (1) Fapta de a pune în mișcare acțiunea penală de a lua o măsură preventivă neprivată de libertate ori de a trimite în judecată o persoană, știind că este nevinovată, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.

alin. (2) Reținerea sau arestarea ori condamnarea unei persoane știind că este nevinovată, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării de a ocupa o funcție publică”.

Săndulescu Gabriel – cel mai mare asasin rrom jegos

Acest art. 283 alin. (1) și alin. (2) N.C.P. pedepsește faptele penale ale judecătorilor și procurorilor dacă trimite în judecată o persoană sau o condamnă fără probe sau cu încălcarea Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului la care face referire art.17 CEDO.

Art. 17 – Interzicerea abuzului de drept

Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând pentru un Stat, un grup, sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție. Acest art. 17 CEDO se referă la îndeplinirea unui act, sentință, decizie și tot ce există act emis de funcționarii publici cum sunt și judecătorii criminali în robe.

Art. 7 CEDO – Nici o pedeapsă fără lege

Nimeni nu poate fi condamnat pentru o acțiune sau o omisiune care în momentul în care a fost săvârșită, nu constituia o infracțiune, potrivit dreptului național și internațional. De asemenea nu poate fi o pedeapsă mai severă decât aceea care este aplicabilă în momentul săvârșirii infracțiunii. Acești judecători comuniști din Argeș și Vâlcea știu că victimele cam 80% din care le trec prin mână sunt nevinovate, cu rea credință și pe blat cu procurorii dau pedepse foarte mari în loc să le dea achitarea. Din acest motiv se fac vinovați și ei și procurorii de infracțiuni contra umanității, faptă prevăzută și condamnată de art. 439 alin. (1) N.C.P.

Alin. (1) „Săvârșirea în cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansarea împotriva unei populații civile, a uneia dintre următoarele fapte:

  1. a) uciderea unor persoane
  2. b) supunerea unei populații sau părți a acesteia, în scopul de a o distruge în tot sau în parte la condiții de viață menite să determine distrugerea fizică, totală sau parțială a acesteia.
  3. i) întemnițarea sau altă formă de privare gravă de libertate cu încălcarea regulilor generale de drept internațional.
  4. k) alte asemenea fapte inumane ce cauzează suferințe mari sau vătămări ale integrității fizice sau psihice.

Aceste fapte se pedepsesc cu detențiunea pe viață sau cu închisoare de la 15 – 25 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Judecătoria Râmnicu. Vâlcea – are cei mai mulți asasini în robe

Acest art. 439 alin. (1) lit. a), lit. b), lit. i) și lit. k) N.C.P. ne arată distrugerea unei populații prin diferite măsuri abuzive săvârșite de funcționari publici precum magistrații, Guvernul, Camera Deputaților, Parlamentul și tot ceea ce înseamnă funcționari publici care pot și au puterea de a distruge în masă cetățenii României; distrugere fizică, distrugere psihică etc. Când te condamnă acești judecători comuniști fără probe, doar pentru a le face plăcerile prietenilor procurori și ajungi în cele mai mizerabile și infecte aresturi și pușcării, unde te și îmbolnăvești de diferite boli grave de la care multe victime au decedat sau dacă nu, au rezistat detenției inumane și mizerabile, s-au eliberat dar au murit la câțiva ani în libertare. Pușcăriașii adevărați sau cei care au milioane de euro sau sute de milioane de euro o duc bine, restul vai mama lor ce pățesc. Acolo e ca în junglă, care bate bine și e cu milițienii pe bune sau are bani mulți o duce foarte bine, restul sunt bătuți, umiliți și omorâți ori de alți pușcăriași ori de milițieni.

Anda Mihaela Pluteanu și Elena Minodora Rusu omoară fără milă victime cu sentințe și decizii

Judecătorii comuniști și procurorii asemenea lor fac toate acestea pentru a-i omorî pe bietele victime și de a se răzbuna pe ele întrucât nu au probe. Victimele nu au avut ce să recunoască în timpul cercetărilor, milițienii și asasinii procurori forțează nota cu rechizitorii abuzive și așa se ajunge la omor în masă. Trebuie obligatoriu să răspundă pentru crimele săvârșite acești judecători comuniști și pentru distrugerea fizică și psihică a victimelor. La această oră nu sunt cercetați pentru asemenea fapte grave și continuă râzând, cu condamnări abuzive iar cetățenii se îmbolnăvesc și mor.

Solicităm autosesizare din partea CEDO, HAGA, ONU pentru condamnarea acestor judecători comuniști.

Articol de Aurel Postolache